freeze Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 GRATULA !!! :) Talán a meleg teszi.... :( Engem is augusztusban sikerült befogni..... :hiya: Igaz már 12 éve.... :P nekem a múlt héten volt az 5 éves évforduló Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Gyermekeim! Majd ha 25 házas évet lehúztok akkor örüljetek,hogy kibírtátok! Amúgy gratulálok,neked se legyen rosszabb mint nekem! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Gyermekeim! Majd ha 25 házas évet lehúztok akkor örüljetek,hogy kibírtátok! Amúgy gratulálok,neked se legyen rosszabb mint nekem! :( :) Bocsesz, én nyertem. 70 év (háborús évek duplán számítanak...) + előtte 7 év mélyülő ismeretség. Enélkül már nem is élnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Bocsesz, én nyertem. 70 év (háborús évek duplán számítanak...) + előtte 7 év mélyülő ismeretség. Enélkül már nem is élnék. Na, most már tényleg szólók fateromnak, hogy regizzen ide.. 67 éves... És F astra Caravan-ja van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Na, most már tényleg szólók fateromnak, hogy regizzen ide.. 67 éves... És F astra Caravan-ja van :( igen és nem opelforum lesz a neve hanem just married topic :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 igen és nem opelforum lesz a neve hanem just married topic :) :( kezd átalakulni,de ezt is kell,picit... nekem is már csak 1-2 évem van függetlenül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
raba Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok. Volna egy kérdésem felétek: olajcsere után vagyok, most néztem rá az olajszintre, 2200 km után megevett 4 dl olajat. Nem sok egy kicsit :) ? Amúgy 1,6os Z16SE motrom van, Aral Blue Tronic 10W-40 es olajat tettem beléje...Gyárilag is ezt ajánlotta a kézikönyv. Ja, illik akkor utánatölteni, ugye? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok. Volna egy kérdésem felétek: olajcsere után vagyok, most néztem rá az olajszintre, 2200 km után megevett 4 dl olajat. Nem sok egy kicsit :) ? Amúgy 1,6os Z16SE motrom van, Aral Blue Tronic 10W-40 es olajat tettem beléje...Gyárilag is ezt ajánlotta a kézikönyv. Ja, illik akkor utánatölteni, ugye? :( tipikus betegség gyürüzés Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2009 tipikus betegség gyürüzés inkább dugattyú csere... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
raba Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 na most most már akkor melyik? :) egyébként azt is észrevettem hogy könnyebben fullad le a motor. korábban nem volt ilyen gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Mindkettő, sőt a blokkot is cseréld már ki, ha ott vagy. :) Nem szivárog el valahol? Hibás szelepfedéltömítés vagy ilyesmi? Nekem kadettnél volt olyan, hogy 1000km-en elfogyott 6 deci is, de alatta nem volt sosem olajcsepp, pedig direkt raktam a garázsban kartonpapírt is alá. Egyszerűen a kipufogó felé szivárgott, azon meg szépen elpárolgott. Aztán szerelő kicserélte a szelepfedéltömítést, és két decire csökkent a fogyasztás, ami még mindig több részből tevődik össze, de ennyiért nem szedetem szét a blokkot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 inkább dugattyú csere... :) inkább gyürüzés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2009 inkább gyürüzés :( inkább dugattyú csere... :) a gyürüzés kókány munka, és 90% banm a dugattyú lógása okozza a bajt. olyan mint régen az X16XEL. azoknak is ugyanez volt a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 inkább dugattyú csere... :) a gyürüzés kókány munka, és 90% banm a dugattyú lógása okozza a bajt. olyan mint régen az X16XEL. azoknak is ugyanez volt a baja. Nekem is z16se-m van,és már volt gyűrűzve,de még mindíg csipegeti.Vagy a 357000km miatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 tipikus betegség gyürüzés az SE motor ennyire más mint a XE vagy XEL? mert ugye ott a 4 dl/1000 km az normális.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Ja, illik akkor utánatölteni, ugye? :) Illik bizony:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 inkább gyürüzés :) Én nem tudom ne mán,hogy ez miért ilyen gyakori baj ezeknél a tipusoknál,nagyon zabálják az olajat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Freeze,amugy tudod átirni az üzembentartási rendszert?Lenne egy ötletem.. fejlesztésre Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2009 Nekem is z16se-m van,és már volt gyűrűzve,de még mindíg csipegeti.Vagy a 357000km miatt van? 357 ezer??? az nemsemmi. még nem sikerült olyan Z16SE vel találkoznom, ami ennyit ment már... ritka egy szar motor... vagyis amivel ennyi baj van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 357 ezer??? az nemsemmi. még nem sikerült olyan Z16SE vel találkoznom, ami ennyit ment már... ritka egy szar motor... vagyis amivel ennyi baj van. ahogy hallom mindegyik fogyaszt szépen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Mindegyik g astrának egyforma a tankja???? hány literesek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Freeze,amugy tudod átirni az üzembentartási rendszert?Lenne egy ötletem.. fejlesztésre no? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Mindegyik g astrának egyforma a tankja???? hány literesek? 52l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni tőletek. Tegnap este 10 óra után a Bp. 13.ker.-ből ellopták a kocsinkat. Rendszáma IAT-487 Színe: zöld ( sötétzöld). A visszapillantó tükrön lógott egy kína szerencsepénzekell díszített kis "fityegő" rózsaszin zsinórral rögzítve. A jobb oldali tükör burkolata repedt. A fényezés több helyen karcos, meghúzva. Elöl a lökhárítóban ködlámpák beszerelve. Az üléshuzat gyári kockás, több helyen foltokkal tarkítva és a vezető ülés kissé kopott. Gyári lemezfelnikkel Fulda gumikkal volt felszerelve. 2010 máriusáig érvényes műszaki és 2010 áprilásáig van rajta zöldkártya. Sedan kivitelü 1,6 motorral. Ha jól emlékszem a hátsó lökhárító jobb sarka meghúzva. A 4 oldalsó üvegbe és az első szélvédőbe ( sajna nem biztos de lehet, hogy van a hátsóban is ) savval maratva az alvázzszám. Ha valaki tudna segíteni vagy látja a kocsit akkor ezen a számon eltud érni: 06-70-223-66-57. A mai napon voltam a feleségemmel a rendőrségen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 357 ezer??? az nemsemmi. még nem sikerült olyan Z16SE vel találkoznom, ami ennyit ment már... ritka egy szar motor... vagyis amivel ennyi baj van. nu hogy lezárjuk nem egyet szedtem szét. 130e km nél füstölt és zabálta az olajat igy megcsináltam öket gyürüztem és a ami napig jó egy deci olaj sem fogy el 10000km alatt.... de elötte irhattál volna hogy majd nem 360e km van benne. akkor generál kell majd....... multkor csináltam ilyet Z14xe motoron....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts