atom Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 már reszketek........... <_< okés,szelepállitás is belefér,ha már bontani kell a tetejét? Szerintem ráférne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ha bármi segitség kell szoljál bármikor vagy ha carr pass kártya potlás vagy bármi alkatrész kapcs rajz diagnosztika nem csak opelhez mert volkswagenezek is akkor szolj..... nem tudom mi bezséltünk már telefonon vagy csak igy társalogtunk? Még csak itt a fórumon társalogtunk. Előbb vagy utóbb biztosan rá fogok szorulni a segítségedre és akkor ostromolni foglak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Érdeklődnék, hogy Magyarországon mennyibe kerül egy G Astra üzembentartása? Tehát szervízköltségek, alkatrészek, ilyesmi mind mellőzve, műszaki vizsga, zöldkártya, biztosítás, ez a része érdekel a dolognak. Éves szinten mennyibe fájna nekem? Vagy ha valaki tud ilyesmire vonatkozó komplett táblázatot, az is jól jönne, de mivel egyáltalán nem tudom, hogy mi kell hozzá, ezért jó lenne néhány konkrét adat is hengerűrtartalom, évjárat, stb. alapján. Freeze cartárs nevével fémjelzett Gépjármű üzembentartási táblarendszer használói fillérre pontos tájékoztatással szolgálhatnának. De tényleg pont a lényeg nem érdekel? ("szervízköltségek, alkatrészek, ilyesmi mind mellőzve") Úgy-úgy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Úgy-úgy! <_< Én is értékelem a táblarendszert, használni is fogom majd, de lassan valaki írhatna már valami konkrétumot is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én is értékelem a táblarendszert, használni is fogom majd, de lassan valaki írhatna már valami konkrétumot is... Tájékoztató jelleggel 1,4-es motor esetében vidéki lakos : - kötelező felelősségbizotsítás: A0 ~ 25.000 / év - casco: C3 ~ 40.000 / év - súlyadó ~ 15.000 / év - átírás költsége kb 60-70.000 ha nem kell regadó - műszaki kétévente ~ 20.000 - zöldkártya kétévente 7200 Asszem ennyifélét kell fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Úgy-úgy! <_< egész jó ám ez atáblázat:) Ki kell ismerni és jól lehet kezelni,köszi,hogy van:) Amugy a fogyasztásom vegyesbe a táblázat szerint egyser 5.6,ebben sok volt a pálya,a másik meg 6,4,az szerintem nem rossz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Sziasztok! A hétvégén értem haza az olaszországi nyaralásból, 1 hét alatt 2800 Km-et tekertem bele a verdába. Tapasztalatok: adott 4 személy, csomagtartó full+ tetőcsomagtartó 320 literes full. Fogyasztás 8 és 8,5 között, végig 130-as tempó autópályán, tempomattal ( Bp és a toszkán tengerpart között csak 4! km utat tettünk meg nem autópályán). A motorban Mobil 1 Full szintetikus 5 W 40-es olaj van, össz fogyás belőle kb 1-1,5 dl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tájékoztató jelleggel 1,4-es motor esetében vidéki lakos : - kötelező felelősségbizotsítás: A0 ~ 25.000 / év - casco: C3 ~ 40.000 / év - súlyadó ~ 15.000 / év - átírás költsége kb 60-70.000 ha nem kell regadó - műszaki kétévente ~ 20.000 - zöldkártya kétévente 7200 Asszem ennyifélét kell fizetni. Köszönöm, ezekkel már tudok számolni. Azt hogy érted, hogy ha nem kell regadó? Mitől függ, hogy kell-e? Illetve a casco kötelező-e (gondolom nem, de mint említettem, fogalmam sincs, Magyarországon mi kell és mi nem)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Köszönöm, ezekkel már tudok számolni. Azt hogy érted, hogy ha nem kell regadó? Mitől függ, hogy kell-e? Illetve a casco kötelező-e (gondolom nem, de mint említettem, fogalmam sincs, Magyarországon mi kell és mi nem)? A casco nem kötelező. Regadó akkor kell, ha külföldről Magyarországra behozott jármű. Arra gondoltam, hogy Te megveszed odakint az autót (mert pl olcsóbb), aztán Magyarországon akarod forgalomba helyeztetni. Ha magyar rendszámos autót vásárolsz, akkor nem kell megfizetni a regadót, mert már az előző, első tulaj megtette. Regadóhoz itt egy kalkulátor. Szerk: A biztosítások is nagyban szórnak a jármű korától, tulajától függően, ezekhez pl. ezt nézegesd. Súlyadóhoz infó itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Kösz szépen a segítséget. Abban nem lenne üzlet nekem, ha külföldről vennék autót, és Magyarországon helyezném üzembe. Épp az lenne a lényeg számomra, hogy magyar rendszámos használt autót Magyarországon üzemben tartani, csak mivel én Vajdasági vagyok, nem ismerem a Magyarországi helyzetet ilyen téren, ezért érdeklődöm. Azok alapján, amit feljebb írtál árakat, kb. oda jön ki évente, mint itt nálunk, csak itt az ugyanolyan jellemzőjű használt autót kb. 250-350 ezer Ft-al drágábban kapnám meg, ami ugye nem elhanyagolható különbség egy 800000-1000000Ft közötti vételárú autónál, én meg nem állok annyira jól anyagilag, hogy ekkora különbség felett csak úgy átnézzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Kösz szépen a segítséget. Abban nem lenne üzlet nekem, ha külföldről vennék autót, és Magyarországon helyezném üzembe. Épp az lenne a lényeg számomra, hogy magyar rendszámos használt autót Magyarországon üzemben tartani, csak mivel én Vajdasági vagyok, nem ismerem a Magyarországi helyzetet ilyen téren, ezért érdeklődöm. Azok alapján, amit feljebb írtál árakat, kb. oda jön ki évente, mint itt nálunk, csak itt az ugyanolyan jellemzőjű használt autót kb. 250-350 ezer Ft-al drágábban kapnám meg, ami ugye nem elhanyagolható különbség egy 800000-1000000Ft közötti vételárú autónál, én meg nem állok annyira jól anyagilag, hogy ekkora különbség felett csak úgy átnézzek. Értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan vennéd a nevedre, mert EU-s jogszabályok szerint legalább 181 napot kellene Magyarországon tartózkodnod. Ha nem, akkor "románosítanod" kell. Elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ...Ha nem, akkor "románosítanod" kell... Szerbesíteni (sajnos...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Szerbesíteni (sajnos...) hupsz, bocsesz <_< Miért van bennem, hogy erdélyi, mikor írja is, hogy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hupsz, bocsesz :) Miért van bennem, hogy erdélyi, mikor írja is, hogy nem. Mondjuk, a lényeg az, hogyha magyarul beszél, ír, érez..., akkor a mi kutyánk kölyke, magyar ember... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mondjuk, a lényeg az, hogyha magyarul beszél, ír, érez..., akkor a mi kutyánk kölyke, magyar ember... <_< úgy-úgy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan vennéd a nevedre, mert EU-s jogszabályok szerint legalább 181 napot kellene Magyarországon tartózkodnod. Ha nem, akkor "románosítanod" kell. Elvileg. Mint írtam, mérem fel a lehetőségeket. Létezik úgynevezett nemzeti vízum, amit öt évre lehet kapni, és azzal lehet autót venni és üzemben tartani Magyarországon. Ismerős vett így, úgyhogy a dolog a gyakorlatban is működik. Azért ha kérhetem, mások is írják még be, hogy mi mennyibe jön ki nekik, pl. 1,6-os motornál, vagy pl. dízeleknél (szivem szerint dízelt vennék, de azért a teljesítményük ezeknek az 1.7 és 2.0-s motoroknak elég alacsony a hengerűrtartalmukhoz képest, így valószínűleg benzines lesz a vége). Szerk.: Nézegettem ezt a netrisk.hu oldalon levő kalkulátort, és nekem ilyen 73000Ft és afeletti díjakat dobott ki egy évre szemben a feljebb említett nagyságrendileg 25000/évvel. Én rontok el valamit? Ezekkel próbáltam: http://potyo.info/biztositas.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mint írtam, mérem fel a lehetőségeket. Létezik úgynevezett nemzeti vízum, amit öt évre lehet kapni, és azzal lehet autót venni és üzemben tartani Magyarországon. Ismerős vett így, úgyhogy a dolog a gyakorlatban is működik. Azért ha kérhetem, mások is írják még be, hogy mi mennyibe jön ki nekik, pl. 1,6-os motornál, vagy pl. dízeleknél (szivem szerint dízelt vennék, de azért a teljesítményük ezeknek az 1.7 és 2.0-s motoroknak elég alacsony a hengerűrtartalmukhoz képest, így valószínűleg benzines lesz a vége). Szerk.: Nézegettem ezt a netrisk.hu oldalon levő kalkulátort, és nekem ilyen 73000Ft és afeletti díjakat dobott ki egy évre szemben a feljebb említett nagyságrendileg 25000/évvel. Én rontok el valamit? Ezekkel próbáltam: http://potyo.info/biztositas.png Amiért sokkal több a köteleződ. Bár azt gondoltam, hogy csak fővárosunkban ilyen drága. - egyel magasabb kategóriába lépsz, mert 1500+ -os a kinézett gép - szerintem a Pécs is sokat nyom latba, ha a vízumot tudod kérni, akkor vmi kis faluba költözz, messze mindenféle megyeszékhelytől - fiatal vagy 25 év alatti kort nem nagyon díjazzák. - év közben vagyunk, majd októberben lesz itt engedmény szerk: Kitöltöttem, amit én most fizetek 19974 Ft-ot, az új belépőként 35000 Ft lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Amiért sokkal több a köteleződ. Bár azt gondoltam, hogy csak fővárosunkban ilyen drága. - egyel magasabb kategóriába lépsz, mert 1500+ -os a kinézett gép - szerintem a Pécs is sokat nyom latba, ha a vízumot tudod kérni, akkor vmi kis faluba költözz, messze mindenféle megyeszékhelytől - fiatal vagy 25 év alatti kort nem nagyon díjazzák. - év közben vagyunk, majd októberben lesz itt engedmény szerk: Kitöltöttem, amit én most fizetek 19974 Ft-ot, az új belépőként 35000 Ft lenne. Nekem kb 40.000 Ft évente az alábbi paraméterekkel: - Generali biztosító - 1.6 -os - 35 éves vagyok - salgótarjáni (megyeszékhely) - kedvezményes, mert a CASCO is ott van - bonus 4-ben vagyok ...az 1.6 szinte 2x annyi mint az 1.5 alattiak Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Akkor már értem, hogy miért jött ki nekem ennyivel többre. A Pécs-et csak úgy beírtam, mert haverhez szoktam netről cuccokat rendelni, és azt az irányítószámot tudtam fejből. Sajnos a vízumhoz kell valaki rokon, aki vállalja, hogy "nála lakok", és ilyen rokon csak Pesten van, bár kérdés, hogy a konkrét biztosítónál ez majd hogy jelenik meg, mivel nem állandó magyarországi lakos leszek. Gondolom az se lefele viszi az összeget, hogy férfi vagyok... Amúgy kb. október-november környékére lesz meg a pénzem, ha minden igaz, ezekszerint érdemesebb akkortájt kötni a biztosítást? (Nekem ez új, itt nálunk egész évben ugyanannyi a biztosítás, és nincs is ekkora szórás két biztosító között, illetve lényegtelen a kor, nem, lakhely is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nekem kb 40.000 Ft évente az alábbi paraméterekkel: - Generali biztosító - 1.6 -os - 35 éves vagyok - salgótarjáni (megyeszékhely) - kedvezményes, mert a CASCO is ott van - bonus 4-ben vagyok ...az 1.6 szinte 2x annyi mint az 1.5 alattiak Micsoda összegek röpködnek itt... Szerencsére én 18.000-ből megúszom (B10). Ha potyo cartársnak őszre jön össze a gépre való, akkor valóban jobban fog járni a biztosítási kampányban, csak addig jó lenne szerezni még egy vidéki rokont is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Micsoda összegek röpködnek itt... Szerencsére én 18.000-ből megúszom (B10). Ha potyo cartársnak őszre jön össze a gépre való, akkor valóban jobban fog járni a biztosítási kampányban, csak addig jó lenne szerezni még egy vidéki rokont is... én b3 30000ft éves Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Találomra beírtam egy irányítószámot, kidobta Dunaalmást, és így kb. 30000Ft-al írt ki kisebb összeget a végén, mint amikor Pestet írtam be. Azért ez elég durva különbség, mintha nem lehetnék minden nap Pesten dunaalmásiként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ...dízeleknél (szivem szerint dízelt vennék, de azért a teljesítményük ezeknek az 1.7 és 2.0-s motoroknak elég alacsony a hengerűrtartalmukhoz képest, így valószínűleg benzines lesz a vége). Bár nem vagyok olajkályha-párti, de azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy a gázolaj (gondolom) nálatok is olcsóbb, mint a benzin, ráadásul kevesebbet is eszik, szóval ez a fajta üzemeltetési költség alacsonyabb, mint a benzineseknél. A teljesítmény kérdésében a nagy nyomaték szól a dízel mellett, valamint az alacsonyabb üzemelési fordulatszám, ezzel együtt kisebb kopás, bár a dízelmotor alkatrészei emellett nagyobb terhelést is kapnak. A dízelek ára magasabb, mint az ugyanolyan felszereltségű benzineseké... De majd egy dízeles cartárs esetleg bővebbet mond, pl. szervizigényről / alkatrészárakról. Szóval, nagyon nehéz ezt így kisakkozni, ráadásul mindenkinek mások a szempontjai (én például nehezen tolerálnám a hidegindítás utáni kerregést..., hiába a gazdaságosság, etc.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mondjuk úgy, hogy nekem a dízelmotor közelebb áll a szívemhez, mint a benzinmotor. <_< Havernak van egy kétliteres 82 lovas dízel astraja, vezettem is illetve sokat ültem is mellette, de olyan rettenetesen nem győzött meg a nagy nyomatékával (bár mintha említett volna valamit, hogy a turbónál nincs teljesen rendben a cucc). Másik ismerős octaviaja sokkal durvábbat tolt 100-nál, és az octavia nehezebb is szerintem. Tény, hogy benzinnel használva 20-30%-al drágábbra jön ki egy kilóméter, de ha a benzinesbe beépíttetem a gázt, akkor már olcsóbb lesz, mint dízellel járni (kb. annyival drágább a dízeles autó, amennyibe a gáz beépítése kerül). Itt nálunk kb. 104 dinár a 95-ös benzin, és 43 dinár a gáz literje, tehát majdnem 40%-a, ha hozzáveszem gázból a plusz 10%-os fogyasztást, meg a "ha már olcsóbb, akkor nyomjuk neki" pluszfogyasztást is, akkor is kb. a felére jön ki, mint benzinnel, vagyis monjuk 4 liter benzin áráért járok (tipikusan hosszabb utakon járok, kisebb településeken keresztül, autópályán szinte soha, így nagyon nincs is hol annyira nyomni neki, tehát viszonylag alacsonyan tudom tartani az átlagfogyasztást, gáz szinte minden benzinkúton van). A gázolaj literje kb. 97 dinár, tehát ha dízellel sikerülne eljárni 4-4,5 liter között, akkor ugyanott vagyok, mint a gázzal, csak a dízel nagyobb hengerűrtalma miatt magasabb a biztosítás, adó, stb. illetve a dízelhez az alkatrészek is szerintem drágábbak, valamint házilag vagy gyengébben felszerelt műhelyben nehezebb a szerelésük is. Szóval a szivem a dízel felé húz, de racionálisan gondolkodva a benzines gázzal olcsóbb kombináció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mondjuk úgy, hogy nekem a dízelmotor közelebb áll a szívemhez, mint a benzinmotor. <_< Havernak van egy kétliteres 82 lovas dízel astraja, vezettem is illetve sokat ültem is mellette, de olyan rettenetesen nem győzött meg a nagy nyomatékával (bár mintha említett volna valamit, hogy a turbónál nincs teljesen rendben a cucc). Másik ismerős octaviaja sokkal durvábbat tolt 100-nál, és az octavia nehezebb is szerintem. Tény, hogy benzinnel használva 20-30%-al drágábbra jön ki egy kilóméter, de ha a benzinesbe beépíttetem a gázt, akkor már olcsóbb lesz, mint dízellel járni (kb. annyival drágább a dízeles autó, amennyibe a gáz beépítése kerül). Itt nálunk kb. 104 dinár a 95-ös benzin, és 43 dinár a gáz literje, tehát majdnem 40%-a, ha hozzáveszem gázból a plusz 10%-os fogyasztást, meg a "ha már olcsóbb, akkor nyomjuk neki" pluszfogyasztást is, akkor is kb. a felére jön ki, mint benzinnel, vagyis monjuk 4 liter benzin áráért járok (tipikusan hosszabb utakon járok, kisebb településeken keresztül, autópályán szinte soha, így nagyon nincs is hol annyira nyomni neki, tehát viszonylag alacsonyan tudom tartani az átlagfogyasztást, gáz szinte minden benzinkúton van). A gázolaj literje kb. 97 dinár, tehát ha dízellel sikerülne eljárni 4-4,5 liter között, akkor ugyanott vagyok, mint a gázzal, csak a dízel nagyobb hengerűrtalma miatt magasabb a biztosítás, adó, stb. illetve a dízelhez az alkatrészek is szerintem drágábbak, valamint házilag vagy gyengébben felszerelt műhelyben nehezebb a szerelésük is. Szóval a szivem a dízel felé húz, de racionálisan gondolkodva a benzines gázzal olcsóbb kombináció. Az a Skoda Octavia PDTDI motoros. Haverod 2000-ese TD. Az 1.7 CDTI is 82 LE. Eddigi hibák (200e km): holtpont jeladódiódahídkopó-fogyó alkatrészek pl. fékpofa, gumiabroncs, izzók, ...Nem hinném, hogy ezek bármelyike tipikus dízeles hiba lenne. De a haverod-féle "régebbi" típusú dízel belefuthat egy adagoló vagy vezérlő elektronika javításba. A költség számításánál ne a "kabrió vagy roadster" felépítményt és ne a csekkes/negyedéves fizetést válaszd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts