Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hy!

Lenne egy kérdésem! Az lehet hogy lomhább lett az autóm. Olyan mint ha kissé erőtlen lenne. Eléggé elkeseredtem mikor egy Fiat Ducato Maxi (a régebbi) egy emelkedőnél a kapaszkodó sávban elrobogott mellettem pedig én is mentem 90-el 4.-ben mert vissza kellett kapcsolni 5-ből :) <_< . Úgy érzem nem is gyorsul annyira. Mit lehetne csinálni, vagy ez ilyen csak úgymond "kinőttem"??? Enyémben is van AGR szelep? Hol található? Szeretném kitakarítani hátha az segítene? Légszűrő jó!

Köszi előre is a segítséget!

Megosztás:

Hy!

Lenne egy kérdésem! Az lehet hogy lomhább lett az autóm. Olyan mint ha kissé erőtlen lenne. Eléggé elkeseredtem mikor egy Fiat Ducato Maxi (a régebbi) egy emelkedőnél a kapaszkodó sávban elrobogott mellettem pedig én is mentem 90-el 4.-ben mert vissza kellett kapcsolni 5-ből :) <_< . Úgy érzem nem is gyorsul annyira. Mit lehetne csinálni, vagy ez ilyen csak úgymond "kinőttem"??? Enyémben is van AGR szelep? Hol található? Szeretném kitakarítani hátha az segítene? Légszűrő jó!

pliz motorkód......

Megosztás:

Érdeklődnék, hogy Magyarországon mennyibe kerül egy G Astra üzembentartása? Tehát szervízköltségek, alkatrészek, ilyesmi mind mellőzve, műszaki vizsga, zöldkártya, biztosítás, ez a része érdekel a dolognak. Éves szinten mennyibe fájna nekem? Vagy ha valaki tud ilyesmire vonatkozó komplett táblázatot, az is jól jönne, de mivel egyáltalán nem tudom, hogy mi kell hozzá, ezért jó lenne néhány konkrét adat is hengerűrtartalom, évjárat, stb. alapján.

Megosztás:

Hy!

Szia.Nekem is ez a problémám.Nekem X16XEL a motorkódom.Én régebben csináltattam ultrahangos injector tisztítást,3szor kellett átmosni annyira retkes volt.Kb 1 hétig éreztem a feelinget,aztán ugyan az.AGR szelep tisztítva,semmi hatás.És megint csak 12lityi a fogyasztásom.Azon a szinten vagyok hogy felgyújtom.De megszerettem.De lezabálja a gatyám

Megosztás:

Érdeklődnék, hogy Magyarországon mennyibe kerül egy G Astra üzembentartása? Tehát szervízköltségek, alkatrészek, ilyesmi mind mellőzve, műszaki vizsga, zöldkártya, biztosítás, ez a része érdekel a dolognak. Éves szinten mennyibe fájna nekem? Vagy ha valaki tud ilyesmire vonatkozó komplett táblázatot, az is jól jönne, de mivel egyáltalán nem tudom, hogy mi kell hozzá, ezért jó lenne néhány konkrét adat is hengerűrtartalom, évjárat, stb. alapján.

Freeze cartárs nevével fémjelzett Gépjármű üzembentartási táblarendszer használói fillérre pontos tájékoztatással szolgálhatnának. De tényleg pont a lényeg nem érdekel? ("szervízköltségek, alkatrészek, ilyesmi mind mellőzve")

Megosztás:

Igen, az a része érdekel, ami úgymond kötelező, mert ettől függ az, hogy Magyarországon veszek-e autót, vagy sem. Ugyanis egy ugyanolyan jellemzőkkel rendelkező 7-9 éves G Astra Magyarországon 1500 euró körüli összeggel kapható el olcsóbban, mint Szerbiában. Ezért érdekel, hogy mennyiből hozható ki éves szinten adott járműnél. Ha javítani kell, annak a költsége úgyis attól függ, hogy mi a hiba, olajat, szűrőt, ilyesmit meg én is ki tudom cserélni. Tehát nekem annak a költsége kell, hogy érvényes forgalmi legyen a kezemben.

Most mérem fel a lehetőségeket, hogy hogyan tudnék a legjobban kijönni. Pl. a gáz beépítése itt nálunk úgy 400 euro körül jönne ki, ami 110000Ft, itteni benzin és gázár mellett kb. 12000km-en visszahozza az árát. Magyarországon a gáz beépítése úgy 250000Ft körül lenne, tehát ez így kb. 1000 eurora csökkenti a különbözetet, illetve csak 30000km alatt hozza vissza az árát (évente 10-15ezret megyek), tehát így is olcsóbban jövök ki a megvásárlással, mint itthon. Ha ezt a vásárláskori különbözetet nem kell ráköltenem 5 év alatt biztosítás, műszaki vizsga, egyéb "kötelező" sarcok formájában, akkor azt nagyon pozitívan tudnám értékelni.

Összehasonlításképp, most megnéztem, egy 1,6-os 101 lovas 2001-2003 közötti benzines komplett költsége itt nálunk kb. 19000din, vagyis kb. 57000Ft/év.

Megosztás:

Szia.Nekem is ez a problémám.Nekem X16XEL a motorkódom.Én régebben csináltattam ultrahangos injector tisztítást,3szor kellett átmosni annyira retkes volt.Kb 1 hétig éreztem a feelinget,aztán ugyan az.AGR szelep tisztítva,semmi hatás.És megint csak 12lityi a fogyasztásom.Azon a szinten vagyok hogy felgyújtom.De megszerettem.De lezabálja a gatyám

nem volt benne véletlenül légtömeg mérő cserélve? Amugy én is érzem ezt a jelenséget,de csak ha meleg az idő,gondolom sokat számit a beszivot levegő hömérséklete is....

Megosztás:

Sziasztok!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani wessz-nek,hogy így vasárnap is segítségemre volt!

Istenkirálycsászár vagy wessz! :) :)

(fizettet hirdetést olvastak.)

áááá! dehogyis,csak vicceltem.

köszi köszi köszi még a végén elpirulok......

használd egészséggel.... :lol: <_<

Megosztás:

köszi köszi köszi még a végén elpirulok......

használd egészséggel.... :) <_<

Te egy nagyon f....sza gyerek vagy /elnézést a kifejezésért/! Ritka az ilyen ember kicsiny hazánkban aki ilyen önzetlenül segít az embereken!

Nagyon sok hsz-t olvasok ahol a márkatársak hálával emlegetnek. Megéri ez neked? Ezt a tudást és tapasztalatot remélem még sokáig "élvezhetjük"!

Szerintem mások nevében is mondhatom, hogy Te és Uhuhu rengeteg pénzt és energiát spóroltatok meg nekünk!

Hátha egyszer eljön még a nap amikor esetleg én tudok majd neked segíteni valamiben! :)

Remélem nem sikerült "csöpögősre" a hsz., de ez kikívánkozott belőlem!

Üdv, gezoli!

Megosztás:

Te egy nagyon f....sza gyerek vagy /elnézést a kifejezésért/! Ritka az ilyen ember kicsiny hazánkban aki ilyen önzetlenül segít az embereken!

Nagyon sok hsz-t olvasok ahol a márkatársak hálával emlegetnek. Megéri ez neked? Ezt a tudást és tapasztalatot remélem még sokáig "élvezhetjük"!

Szerintem mások nevében is mondhatom, hogy Te és Uhuhu rengeteg pénzt és energiát spóroltatok meg nekünk!

Hátha egyszer eljön még a nap amikor esetleg én tudok majd neked segíteni valamiben! <_<

Üdv, gezoli!

tudod ugy vagyok vele ha már szegény gyerekként éltem az életem 4 éve nem volt szinte kenyérre

pénzünk párommal és közben jött a baba aztán a kocsi törlesztő most a jelenben sikerült családi házat venni szervizt létesiteni pesrze én sem sem a párom nem tartja a kapcsolatot az öseinkkel igy mahunkra maradtunk

most nem panaszkodok pedig elég sok hitelem van ház kocsi kft anyagi vonzata de hát aki meg nem probálja annak az esélye sincs meg az életben egy idöben azt hittem magam irányitom életemet de igy idösödve kezdem azt hinni 'isten velünk van'....

Megosztás:

tudod ugy vagyok vele ha már szegény gyerekként éltem az életem 4 éve nem volt szinte kenyérre

pénzünk párommal és közben jött a baba aztán a kocsi törlesztő most a jelenben sikerült családi házat venni szervizt létesiteni pesrze én sem sem a párom nem tartja a kapcsolatot az öseinkkel igy mahunkra maradtunk

most nem panaszkodok pedig elég sok hitelem van ház kocsi kft anyagi vonzata de hát aki meg nem probálja annak az esélye sincs meg az életben egy idöben azt hittem magam irányitom életemet de igy idösödve kezdem azt hinni 'isten velünk van'....

Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok nektek az életben és isten tartsa meg jószokásod! <_<

Megosztás:

Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok nektek az életben és isten tartsa meg jószokásod! <_<

ha bármi segitség kell szoljál bármikor vagy ha carr pass kártya potlás vagy bármi alkatrész kapcs rajz diagnosztika nem csak opelhez mert volkswagenezek is akkor szolj.....

nem tudom mi bezséltünk már telefonon vagy csak igy társalogtunk?

Megosztás:

Hátha egyszer eljön még a nap amikor esetleg én tudok majd neked segíteni valamiben! :)

Üdv, gezoli!

Csatlakoznék elöttem szóló kolegámhoz,bár még nem volt szerencsénk találkozni,de eljön az ideje:)(ezt vedd fenyegetésnek)<_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.