dsteel Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Szia, wessz, küldtem neked PÜ-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Szia, wessz, küldtem neked PÜ-t.... pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Sziasztok.Tudom már elég sokszor volt téma,de azért megkérdezem.Szeretnék légterelőket a paripára.Melyiket ajánlanátok, a HEKO-t vagy a Satuna-t? azt hallottam hogy a satuna az szélesebb,és jobban eláll az üvegektől.Ez igaz? Vaterán nézegettem,de nem látok sok külömbséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hát ha nem tudják, akkor az három elem festése... Az Kb 60.000 HUF DE szerintem mivel nem annyira feltűnő helyen van meg lehet csinálni, bár színtől is függ, hogy mennyire tudják eltaláni Bár lehet hogy csak a lakk fehéredett be a karistolódástól,egy polirral csodát lehet tenni ám:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Sziasztok.Tudom már elég sokszor volt téma,de azért megkérdezem.Szeretnék légterelőket a paripára.Melyiket ajánlanátok, a HEKO-t vagy a Satuna-t? azt hallottam hogy a satuna az szélesebb,és jobban eláll az üvegektől.Ez igaz? Vaterán nézegettem,de nem látok sok külömbséget igaz,satuna szélesebb,heko vékonyabb,ki-ki döntse el maga izlésa szerint,az árrés sem lényeges a kettő között az állás talán 3-3 volt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 igaz,satuna szélesebb,heko vékonyabb,ki-ki döntse el maga izlésa szerint,az árrés sem lényeges a kettő között az állás talán 3-3 volt:) Most jobban megnéztem a két képet,és most már látom a különbséget.Maradok a HEKO-nál,szerintem a satuna ormótlan így képről,amúgy meg lehet hogy tök jól néz ki.De inkább HEKO.Az úgy mintha síkba lenne az ajtóval.De ha 100km/h fölé megyek,és zizegni fog,meg susog.Meg ki tudja még milyen hangokra lessz még képes,akkor úgy el hajítom hogy senki ne találja meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Most jobban megnéztem a két képet,és most már látom a különbséget.Maradok a HEKO-nál,szerintem a satuna ormótlan így képről,amúgy meg lehet hogy tök jól néz ki.De inkább HEKO.Az úgy mintha síkba lenne az ajtóval.De ha 100km/h fölé megyek,és zizegni fog,meg susog.Meg ki tudja még milyen hangokra lessz még képes,akkor úgy el hajítom hogy senki ne találja meg <_< nekem az órmótlanabb van fent,semmi bajom vele,nem fakult még ki,nem repedezett be,de ha jól tudom a heko anyagában is vékonyabb.... a döntés a tiéd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Sziasztok.Tudom már elég sokszor volt téma,de azért megkérdezem.Szeretnék légterelőket a paripára.Melyiket ajánlanátok, a HEKO-t vagy a Satuna-t? azt hallottam hogy a satuna az szélesebb,és jobban eláll az üvegektől.Ez igaz? Vaterán nézegettem,de nem látok sok külömbséget HEKO nálam ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 HEKO nálam ilyen: ilyet majd én is veszek asszem... hehe.. ez meg egy részlet az alsó képedből: Introgyúszing dö PIP funksön <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jony G Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 HEKO nálam ilyen: Én a Satunát preferálom ,volt Heko is az előzőn az vékonyabb és kisebb is így jobban bevág a menetszél míg a satuna ívesebb nagyobb és ha esik az eső akkor is jobban lehúzható az ablak ebből a szempontból is jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Én a Satunát preferálom ,volt Heko is az előzőn az vékonyabb és kisebb is így jobban bevág a menetszél míg a satuna ívesebb nagyobb és ha esik az eső akkor is jobban lehúzható az ablak ebből a szempontból is jobb. én is szatuna párti vagyok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom meg azt, hogy eredetileg ABS-es vagy nem az Astrám mert nem látom a motortérben az ABS vezérlőt? Vagy esetleg átépítették? Az alvázszámból vagy a motorszámból kiderül e? Az autó 98-as 1.4i16v caravan, használtan vettem. Válaszokat előre köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom meg azt, hogy eredetileg ABS-es vagy nem az Astrám mert nem látom a motortérben az ABS vezérlőt? Vagy esetleg átépítették? Az alvázszámból vagy a motorszámból kiderül e? Az autó 98-as 1.4i16v caravan, használtan vettem. Válaszokat előre köszönöm irsz alvázszámot már mondom is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Uhuhu! Mi történt már megint? Megváltozott az avatar, "autónélküli", aláírásból minden eltűnt ... Ránk ne vicsorogj Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 irsz alvázszámot már mondom is WOLOTGF35W2115261 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 WOLOTGF35W2115261 KódLeírás25L PREMIUM BLUE, M22F2 RADIO CAR 3002J1 FLOOR COVER-INNER, STANDARD80I BLACK-INTERIOR80XTRIM COLOUR-BLACKA01 TINTED GLASS, ALL AROUNDA32 POWER WINDOWS, FRONT DOORSAG4 HEIGHT ADJUST, SEAT-L, MANUALAJ3 AIRBAG, DRIVER SIDE ONLYAJ4 AIRBAG, CODRIVER SIDE ONLYAQ6 FRONT SEATS WITH ADJ.SEAT BACKAR6 BELT-REAR, CENTER, 3 POINTAT0 HEADRESTS, REAR, CLOTHAU0 POWER DOOR LOCKSAY3 HEAD RST-CLOTH, FRONTAY5 HEAD RST-CLOTH,RR,CENTERB75 COVER LUGGAGE COMPARTMENTBOC MANUFACTURING-BOCHUMC35 HEATER-REAR, LEGROOMC60 AIR CONDITION FRT, MAN CONTROLC87 READING LAMPS, REARCR7 HUNGARY-MANDATORYD44 MIRROR HOUSING-OUTSIDE,PAINTEDDA5 CENTER ARMREST, REARDL8 POWER MIRRORSGS8 AXLE RATIO - 3.94K60 ALTERNATOR-100 AL95 ENG-4 CYL 14 FI, DOHCMG4 TRANS-MAN 5-SPEED CRN32 STEERING WHEEL-DE-LUXEN33 STEERING COLUMN-TILTABLEN40 POWER STEERINGNA5 EMISS - 3 W CTLTC CONV, V.1NC0 EU-EQUIPMENTOAT INTRODUCTIONOBA TRIM SUFFIX 1P34 FULL SIZE SPARE WHEELQD8 WHEEL 6 Jx15, ALU, 5 SPKQED TIRES 195/60 R 15-88HT6C TRIM PANEL INNER,STD, VAR.1TN6 BATTERY - 55 AHU07 DUAL TONE HORNU16 REVOLUTION COUNTERU83 6 LOUDSPEAKERSV55 ROOF RAIL/CARRIER-ROOF LUGGAGEVE6 BUMPERS, PAINTED IN BODY COLORW3J LETTERING-CLUBW3U CLUB/FAMILYW3X VERSION-ENG SZENGOTTHARDW4Y GEARING CODEW6J TRIM CLOTH,SPORT, VAR.2W8X ADD.PARTS FOR RADIO INSTALL.XK5 JEWEL PACKZ1Y PAINTING TWO COATKampány részletek - 99-R-01 Kampány típusa: Ügyfélelégedettségi program Kampány száma: 99-R-01 Kampány kezdete: 18. márc. 1998 Lejárat: 09. aug. 2004 Visszahívás: Nem Leírás: Astra G - Tilt steering column Rendelkezésre álló információs közlönyök Nem található információs közlöny. Leírás Nincs kampány leírás. Munka művelet száma Nincsenek munka műveleti számok. Kampány esemény Javítás dátuma:21. máj. 1998Ország:M - MagyarországMárkaszerviz kódja:000670Munkalap száma:103318Eset típus leírása:01 - NORMAL WARRANTY REPAIRMunkaművelet: Javítás dátuma:21. máj. 1998Ország:M - MagyarországMárkaszerviz kódja:000670Munkalap száma:103318Eset típus leírása:01 - NORMAL WARRANTY REPAIRAlvázszám:W0L0TGF35W2115261Gépkocsitípus:Astra-GModellkód:0TG35Csomagkód:GCSLModellév:1998 ARendszám:GRH820Első regisztráció:10. júl. 1998Kiskereskedői eladási dátum:13. júl. 1998Dealer kód:HU0670Motorkód:L95Sebességváltó kód:MG4Motortípus:X14XE -Motor gyári száma:20C03369Szín:293Színkód:25LKárpit kódja:XXCP Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 KódLeírás25L PREMIUM BLUE, M22F2 RADIO CAR 3002J1 FLOOR COVER-INNER, STANDARD80I BLACK-INTERIOR80XTRIM COLOUR-BLACKA01 TINTED GLASS, ALL AROUNDA32 POWER WINDOWS, FRONT DOORSAG4 HEIGHT ADJUST, SEAT-L, MANUALAJ3 AIRBAG, DRIVER SIDE ONLYAJ4 AIRBAG, CODRIVER SIDE ONLYAQ6 FRONT SEATS WITH ADJ.SEAT BACKAR6 BELT-REAR, CENTER, 3 POINTAT0 HEADRESTS, REAR, CLOTHAU0 POWER DOOR LOCKSAY3 HEAD RST-CLOTH, FRONTAY5 HEAD RST-CLOTH,RR,CENTERB75 COVER LUGGAGE COMPARTMENTBOC MANUFACTURING-BOCHUMC35 HEATER-REAR, LEGROOMC60 AIR CONDITION FRT, MAN CONTROLC87 READING LAMPS, REARCR7 HUNGARY-MANDATORYD44 MIRROR HOUSING-OUTSIDE,PAINTEDDA5 CENTER ARMREST, REARDL8 POWER MIRRORSGS8 AXLE RATIO - 3.94K60 ALTERNATOR-100 AL95 ENG-4 CYL 14 FI, DOHCMG4 TRANS-MAN 5-SPEED CRN32 STEERING WHEEL-DE-LUXEN33 STEERING COLUMN-TILTABLEN40 POWER STEERINGNA5 EMISS - 3 W CTLTC CONV, V.1NC0 EU-EQUIPMENTOAT INTRODUCTIONOBA TRIM SUFFIX 1P34 FULL SIZE SPARE WHEELQD8 WHEEL 6 Jx15, ALU, 5 SPKQED TIRES 195/60 R 15-88HT6C TRIM PANEL INNER,STD, VAR.1TN6 BATTERY - 55 AHU07 DUAL TONE HORNU16 REVOLUTION COUNTERU83 6 LOUDSPEAKERSV55 ROOF RAIL/CARRIER-ROOF LUGGAGEVE6 BUMPERS, PAINTED IN BODY COLORW3J LETTERING-CLUBW3U CLUB/FAMILYW3X VERSION-ENG SZENGOTTHARDW4Y GEARING CODEW6J TRIM CLOTH,SPORT, VAR.2W8X ADD.PARTS FOR RADIO INSTALL.XK5 JEWEL PACKZ1Y PAINTING TWO COATKampány részletek - 99-R-01 Kampány típusa: Ügyfélelégedettségi program Kampány száma: 99-R-01 Kampány kezdete: 18. márc. 1998 Lejárat: 09. aug. 2004 Visszahívás: Nem Leírás: Astra G - Tilt steering column Rendelkezésre álló információs közlönyök Nem található információs közlöny. Leírás Nincs kampány leírás. Munka művelet száma Nincsenek munka műveleti számok. Kampány esemény Javítás dátuma:21. máj. 1998Ország:M - MagyarországMárkaszerviz kódja:000670Munkalap száma:103318Eset típus leírása:01 - NORMAL WARRANTY REPAIRMunkaművelet: Javítás dátuma:21. máj. 1998Ország:M - MagyarországMárkaszerviz kódja:000670Munkalap száma:103318Eset típus leírása:01 - NORMAL WARRANTY REPAIRAlvázszám:W0L0TGF35W2115261Gépkocsitípus:Astra-GModellkód:0TG35Csomagkód:GCSLModellév:1998 ARendszám:GRH820Első regisztráció:10. júl. 1998Kiskereskedői eladási dátum:13. júl. 1998Dealer kód:HU0670Motorkód:L95Sebességváltó kód:MG4Motortípus:X14XE -Motor gyári száma:20C03369Szín:293Színkód:25LKárpit kódja:XXCP na ez olyan mint a babos könyv,vagy látod ami érdekel,vagy fingod sincs az egészről:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 na ez olyan mint a babos könyv,vagy látod ami érdekel,vagy fingod sincs az egészről:) ott van feketén fehéren amivel szerelték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szia wessz! Tudnál nekem szerezni ablakmosó motort sedanhoz? Márka szervizben 14000ft-ot mondtak. Autósboltban 3000ft az utángyártott, de ott át kellene alakítani az elektromoscsatlakozót! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom meg azt, hogy eredetileg ABS-es vagy nem az Astrám mert nem látom a motortérben az ABS vezérlőt? Vagy esetleg átépítették? Az alvázszámból vagy a motorszámból kiderül e? Az autó 98-as 1.4i16v caravan, használtan vettem. Válaszokat előre köszönöm Satufék! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szia wessz! Tudnál nekem szerezni ablakmosó motort sedanhoz? Márka szervizben 14000ft-ot mondtak. Autósboltban 3000ft az utángyártott, de ott át kellene alakítani az elektromoscsatlakozót! Köszi! gm szám kéne de elméletben tudnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 gm szám kéne de elméletben tudnék Megpróbálom megszerezni a GM számot. A motoron rajta volt de már olvashatatlan. Esetleg ha megtennéd akkor nézz már utána Te is. Egyenlőre még csak az ára érdekelne, mert megpróbálom megjavítani /szimeringet kellene kicserélni/. Előre is nagyon köszönöm a fáradozásodat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 ott van feketén fehéren amivel szerelték... köszi szépen a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2009 Uhuhu! Mi történt már megint? Megváltozott az avatar, "autónélküli", aláírásból minden eltűnt ... Ránk ne vicsorogj nem történt semmi... csak unalmas volt már, és nem találtam semmi épkézláb avatart :) majd minnyá keresek <_< a honda még megy, bár 3 napja nem ültem benne az asszony új Jazzát ütömvágom. 1 hete kapta a cégtől, már 500 km van benne. az autónélkülit meg nem tudom átirni. majd minnyá kérek segitséget egy admintól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szia wessz! Tudnál nekem szerezni ablakmosó motort sedanhoz? Márka szervizben 14000ft-ot mondtak. Autósboltban 3000ft az utángyártott, de ott át kellene alakítani az elektromoscsatlakozót! Köszi! 10E a gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts