Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

mondjuk egy 1.8-as moci? én is ilyenen agyalok. <_< ...ezt vki leírhatná, hogy mit kell hozzá cserélni...mert a papír munka elvileg nem ütközik jogszabályba csak új műszaki legfeljebb...+1-2 dolog, de mind szabályos...

Ha ugyanolyan motort teszel bele (pl Z14XEP helyére Z14XEP-t) nem gáz, ha más típusút (pl Z14XEP helyére Z16XEP-t), az gáz, akkor is ha gyárilag adnak ki olyan típust. Nem műszakilag gáz, hanem papírozni.

Sziasztok,gyors segitséééggg.Reggelre elfosta magát a vizhűtőm,ugyhogy érdekelne honnan lehet legjobb áron új hűtőt szerezni..... Nemsokára lesz 2 árajánlatom,de érdekel minden megoldás x12xe 98 évjárat

mullerauto.hu ?

Megosztás:

Sziasztok,gyors segitséééggg.Reggelre elfosta magát a vizhűtőm,ugyhogy érdekelne honnan lehet legjobb áron új hűtőt szerezni..... Nemsokára lesz 2 árajánlatom,de érdekel minden megoldás x12xe 98 évjárat

klimás nem klimás?

klimás 11018FT uj 375 ször 600 ször 26

15063 FT ha nem klimás 540 ször 377 szö 23

Megosztás:

Ha ugyanolyan motort teszel bele (pl Z14XEP helyére Z14XEP-t) nem gáz, ha más típusút (pl Z14XEP helyére Z16XEP-t), az gáz, akkor is ha gyárilag adnak ki olyan típust. Nem műszakilag gáz, hanem papírozni.

mullerauto.hu ?

A papir részét megoldom,foglalkozunk biztositozással is,több partnerrel állunk szerződésben,a műszaki része érdekelne...

Megosztás:

A papir részét megoldom,foglalkozunk biztositozással is,több partnerrel állunk szerződésben,a műszaki része érdekelne...

szerintem ilyennek akkor állj neki, ha van melletted egy komplett vas, amit akkor állítottak le. Szerintem két-három nap szereléssel szinte mindent kell cserélni. motor, hűtők kábelköteg stb. A kasztni ugyanaz. Mondjuk láttam már olyat, hogy a bölcső nem ugyanolyan volt és cserélni kellett, igaz az nem Astra volt.

Megosztás:

Szerintem nekem van egy jobb oldali elfekvőben...majd csinálok képeket! hova küldjem? <_<

Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api :)

Megosztás:

Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api <_<

Egyébként sajnálom, hogy szarul néz ki, mert funkcionálisan nekem is hiányzik...

Megosztás:

Egyébként sajnálom, hogy szarul néz ki, mert funkcionálisan nekem is hiányzik...

egyébként nem néz ki szarul! én is anno vettem másikatm, amikor elhagytam az enyémet....mondjuk lehet a kocsihoz színfüggő is...hogy passzol e...a sötét metálzöldhöz kimondottan OK

Megosztás:

Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api :)

megnézem..nem ígérem hogy most azonnal, de amint lehet...habár holnap elutazom és csak hétvégén jövök ismét...ha ma sikerűl akkor küldöm a képeket, különben csak hétvégén... <_<

Megosztás:

megnézem..nem ígérem hogy most azonnal, de amint lehet...habár holnap elutazom és csak hétvégén jövök ismét...ha ma sikerűl akkor küldöm a képeket, különben csak hétvégén... <_<

Na én is kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy én láttam olyat ami ormótlan és lehet, hogy nem gyári volt.

Én metall feketén láttam, de nem a szín miatt nem tetszett, hanem az alakja miatt.

Megosztás:

Hello

én is rendeltem Vateráról szemeseket és nem volt 4e postával... :)

A sárfogóhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy nekem nem jött be..bár a kocsi előző tulaja rakatta fel,

én leszedtem amint kézbe vettem a verdát....nem tetszett..

Leszedés után mégjobban nem tetszett amit láttam: konkrétan a mozgástól leszedte a festésemet nem csak a műa hátsó lökhárítón, hanem az első sárvádőn is <_< aminek ha lehet még jobban nem örültem..

Szóval most azon vagyok, hogy a szemesekkel együtt lefújassam a problémás helyeket.

Üdv.

Megosztás:

Hello

én is rendeltem Vateráról szemeseket és nem volt 4e postával... :)

A sárfogóhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy nekem nem jött be..bár a kocsi előző tulaja rakatta fel,

én leszedtem amint kézbe vettem a verdát....nem tetszett..

Leszedés után mégjobban nem tetszett amit láttam: konkrétan a mozgástól leszedte a festésemet nem csak a műa hátsó lökhárítón, hanem az első sárvádőn is <_< aminek ha lehet még jobban nem örültem..

Szóval most azon vagyok, hogy a szemesekkel együtt lefújassam a problémás helyeket.

Üdv.

az jó buli,tedd össze a kezed,ha meg tudják ködölni és nem kell telibe fújni az eső sárvédőket,viszont ne várj vele sokat....

Megosztás:

az jó buli,tedd össze a kezed,ha meg tudják ködölni és nem kell telibe fújni az eső sárvédőket,viszont ne várj vele sokat....

Hát ha nem tudják, akkor az három elem festése... Az Kb 60.000 HUF

DE szerintem mivel nem annyira feltűnő helyen van meg lehet csinálni, bár színtől is függ, hogy mennyire tudják eltaláni

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.