speter Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 mondjuk egy 1.8-as moci? én is ilyenen agyalok. <_< ...ezt vki leírhatná, hogy mit kell hozzá cserélni...mert a papír munka elvileg nem ütközik jogszabályba csak új műszaki legfeljebb...+1-2 dolog, de mind szabályos... Ha ugyanolyan motort teszel bele (pl Z14XEP helyére Z14XEP-t) nem gáz, ha más típusút (pl Z14XEP helyére Z16XEP-t), az gáz, akkor is ha gyárilag adnak ki olyan típust. Nem műszakilag gáz, hanem papírozni. Sziasztok,gyors segitséééggg.Reggelre elfosta magát a vizhűtőm,ugyhogy érdekelne honnan lehet legjobb áron új hűtőt szerezni..... Nemsokára lesz 2 árajánlatom,de érdekel minden megoldás x12xe 98 évjárat mullerauto.hu ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sziasztok,gyors segitséééggg.Reggelre elfosta magát a vizhűtőm,ugyhogy érdekelne honnan lehet legjobb áron új hűtőt szerezni..... Nemsokára lesz 2 árajánlatom,de érdekel minden megoldás x12xe 98 évjárat klimás nem klimás? klimás 11018FT uj 375 ször 600 ször 26 15063 FT ha nem klimás 540 ször 377 szö 23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ha ugyanolyan motort teszel bele (pl Z14XEP helyére Z14XEP-t) nem gáz, ha más típusút (pl Z14XEP helyére Z16XEP-t), az gáz, akkor is ha gyárilag adnak ki olyan típust. Nem műszakilag gáz, hanem papírozni. mullerauto.hu ? A papir részét megoldom,foglalkozunk biztositozással is,több partnerrel állunk szerződésben,a műszaki része érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 klimás nem klimás? klimás 11018FT uj 375 ször 600 ször 26 15063 FT ha nem klimás 540 ször 377 szö 23 Köszi a segitséget,15 be jön az uj,kb 1 óra és itt lesz,aztán fél óra a csere:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 elhozod leveszem az ecut és helyben lemoshatod ameddig csak akarod addig mosod....... Sza! Csak most olvasom amit írtál. Neked műhelyed van Törökbálinton? Fogadsz utcáról is ügyfeleket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 A papir részét megoldom,foglalkozunk biztositozással is,több partnerrel állunk szerződésben,a műszaki része érdekelne... szerintem ilyennek akkor állj neki, ha van melletted egy komplett vas, amit akkor állítottak le. Szerintem két-három nap szereléssel szinte mindent kell cserélni. motor, hűtők kábelköteg stb. A kasztni ugyanaz. Mondjuk láttam már olyat, hogy a bölcső nem ugyanolyan volt és cserélni kellett, igaz az nem Astra volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Sza! Csak most olvasom amit írtál. Neked műhelyed van Törökbálinton? Fogadsz utcáról is ügyfeleket? Csak helikopterről fogad <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Szerintem nekem van egy jobb oldali elfekvőben...majd csinálok képeket! hova küldjem? <_< Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api <_< Egyébként sajnálom, hogy szarul néz ki, mert funkcionálisan nekem is hiányzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Egyébként sajnálom, hogy szarul néz ki, mert funkcionálisan nekem is hiányzik... egyébként nem néz ki szarul! én is anno vettem másikatm, amikor elhagytam az enyémet....mondjuk lehet a kocsihoz színfüggő is...hogy passzol e...a sötét metálzöldhöz kimondottan OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Köszi szépen,én meg úgy vagyok vele,hogy már megszoktam mert minden autómon volt,és nem veri össze az alját sárral az autónak,meg már nem is vagyok olyan fiatal.Igaz jól néz ki nélküle is de azért én még is teszek rá.A képeket meg az árat a kataii@t-online.hu-ra küldjed légyszi.Köszi Api :) megnézem..nem ígérem hogy most azonnal, de amint lehet...habár holnap elutazom és csak hétvégén jövök ismét...ha ma sikerűl akkor küldöm a képeket, különben csak hétvégén... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hali látom fenn vagy Qpack csináltál képet/ket a sárfogóról mert akkor küldheted ott az e-mail címem,meg az árat.Köszi <_< Amúgy az enyém metál fekete úgy,hogy nem olyan feltűnő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hali látom fenn vagy Qpack csináltál képet/ket a sárfogóról mert akkor küldheted ott az e-mail címem,meg az árat.Köszi <_< Amúgy az enyém metál fekete úgy,hogy nem olyan feltűnő. én leszedtem mindet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 megnézem..nem ígérem hogy most azonnal, de amint lehet...habár holnap elutazom és csak hétvégén jövök ismét...ha ma sikerűl akkor küldöm a képeket, különben csak hétvégén... <_< Na én is kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy én láttam olyat ami ormótlan és lehet, hogy nem gyári volt. Én metall feketén láttam, de nem a szín miatt nem tetszett, hanem az alakja miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na starchild! itt vannak a fotók.. A kocsit még le kéne mosni, majd holnap... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Csak helikopterről fogad <_< Ehhh... napközben itt vagyok a budaörsi reptér mellett. Úgyhogy egy kis szervezés kérdése, de talán még az is megoldható. Habár inkább az Astraval mennék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sziasztok! Eladó az egyik első lökösöm (nem gyári). Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon. <_< http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=143561 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 na idáig gondolkodtam akiknek szól tavaly akartam tanfolyamot szervezni de szernitem idén nyáron lesz canbus tanfolyam akiket érdekel az pűben keressen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sziasztok! Eladó az egyik első lökösöm (nem gyári). Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon. <_< http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=143561 mennyi az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Na starchild! itt vannak a fotók.. A kocsit még le kéne mosni, majd holnap... <_< Vááá qrva jó....! :) Én még mindig nem jutottam el meló miatt Uhuhu-hoz, de szvsz úgyis szar lesz és nem tudjuk majd feltenni... Lehet be is rendelem ezt a FK féle cuccot vateráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Hello én is rendeltem Vateráról szemeseket és nem volt 4e postával... :) A sárfogóhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy nekem nem jött be..bár a kocsi előző tulaja rakatta fel, én leszedtem amint kézbe vettem a verdát....nem tetszett.. Leszedés után mégjobban nem tetszett amit láttam: konkrétan a mozgástól leszedte a festésemet nem csak a műa hátsó lökhárítón, hanem az első sárvádőn is <_< aminek ha lehet még jobban nem örültem.. Szóval most azon vagyok, hogy a szemesekkel együtt lefújassam a problémás helyeket. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hello én is rendeltem Vateráról szemeseket és nem volt 4e postával... :) A sárfogóhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy nekem nem jött be..bár a kocsi előző tulaja rakatta fel, én leszedtem amint kézbe vettem a verdát....nem tetszett.. Leszedés után mégjobban nem tetszett amit láttam: konkrétan a mozgástól leszedte a festésemet nem csak a műa hátsó lökhárítón, hanem az első sárvádőn is <_< aminek ha lehet még jobban nem örültem.. Szóval most azon vagyok, hogy a szemesekkel együtt lefújassam a problémás helyeket. Üdv. az jó buli,tedd össze a kezed,ha meg tudják ködölni és nem kell telibe fújni az eső sárvédőket,viszont ne várj vele sokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 az jó buli,tedd össze a kezed,ha meg tudják ködölni és nem kell telibe fújni az eső sárvédőket,viszont ne várj vele sokat.... Hát ha nem tudják, akkor az három elem festése... Az Kb 60.000 HUF DE szerintem mivel nem annyira feltűnő helyen van meg lehet csinálni, bár színtől is függ, hogy mennyire tudják eltaláni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Wessz mesélj nekem arról a TV-ről valamit(márka,kontraszt,felbontás)Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Wessz mesélj nekem arról a TV-ről valamit(márka,kontraszt,felbontás)Előre is köszi. ez az a tv de nem használt csak a csávó fél hogy lebukik..... de láttam élőben szerintem megéri csomagolásban új nagy http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=149279496 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts