uhuhu Elküldve Június26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2009 http://www.hunyadi.co.hu/6575/ köszönöm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 sziasztok mindenkinek a segÍtségét kérném legyen az az ország bármely pontján akocsimban totálisan szétolvadt a blokk és ezért mindenkit megkérnék arra ha akörnyékén van opel bontó és útba esik neki akkor legyenszives érdeklődni mennyiért adnának egy motort elektronika nélkül hengerfejjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petiííi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Itt bontanak astrát. Itt meg árulnak többfélét Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 y17dt a motorkód Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 sziasztok mindenkinek a segÍtségét kérném legyen az az ország bármely pontján akocsimban totálisan szétolvadt a blokk és ezért mindenkit megkérnék arra ha akörnyékén van opel bontó és útba esik neki akkor legyenszives érdeklődni mennyiért adnának egy motort elektronika nélkül hengerfejjel akkor sajnos bejött amit írtam..részvétem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Üdv! Nem emlékeztek ki volt az a fickó, aki úgy február táján, már nem tudom melyik topicon, egy benzin-gáz üzemű, asszem agyonhasznált astra-ról vitázott itt mindenkivel és senki tanácsát nem fogadta meg? starchild: ma megyek a fényezett szemesért, már nagyon kíváncsi vagyok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 y17dt a motorkód egy 70 e ft ha jól tudom mindennel..... csak ecu nics nde az nem is kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 egy 70 e ft ha jól tudom mindennel..... csak ecu nics nde az nem is kell hány km van benne kb mikori évjárat Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 hány km van benne kb mikori évjárat 2004-es ha jól tudom km et nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Üdv! Nem emlékeztek ki volt az a fickó, aki úgy február táján, már nem tudom melyik topicon, egy benzin-gáz üzemű, asszem agyonhasznált astra-ról vitázott itt mindenkivel és senki tanácsát nem fogadta meg? starchild: ma megyek a fényezett szemesért, már nagyon kíváncsi vagyok! <_< Talán: Mr.V Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Kérdésem lenne,ha szemben állok az autoval,és lenézek a hütö és a lökhárito közé,ott találhato a lökhárito közepénél valami szenzor szerüség és egy kábel megy rá,ez milyen szenzor? Csak nem a benti hömérséklet kijelzöé?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Kérdésem lenne,ha szemben állok az autoval,és lenézek a hütö és a lökhárito közé,ott találhato a lökhárito közepénél valami szenzor szerüség és egy kábel megy rá,ez milyen szenzor? Csak nem a benti hömérséklet kijelzöé?????? A kijelző tényleg benti, mármint bent van az utastérben, de a szenzor a külső levegő hőmérsékletét méri! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 2004-es ha jól tudom km et nem tudom érdekelne helyileg hol van esetleg mikor lehetne megnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Talán: Mr.V Talált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Esetleg tudna valaki segiteni olyanban,hogy ha motort szeretnék cserélni pontosan mi kell hozzá,tehát gondolom kell egy motorköteg,a fülke részt nem tudom egyezik e vagy hasonlóe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 atom neked ma van a születésnapod? mert ha igen isten éltessen megint egy évvel öregebb... <_< . Kicsit megkésve,mert nyaralni voltam,de köszike a köszöntést....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Helló! Z14XE, 2001, Delphi klíma Tudja valaki, hol tudok hozzá szerválni relatíve olcsón külső-belső levegő szabályzó "lapátot" "csappantyút?? A tengely amibe az állító motor csatlakozik eltört és csak ide-oda lötyög... <_< Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Helló! Z14XE, 2001, Delphi klíma Tudja valaki, hol tudok hozzá szerválni relatíve olcsón külső-belső levegő szabályzó "lapátot" "csappantyút?? A tengely amibe az állító motor csatlakozik eltört és csak ide-oda lötyög... <_< Előre is köszi. Valamelyik cartárs régebben azt írta, hogy ezt a csappantyút nemes egyszerűséggel átfordította 180°-kal és így a másik, ép oldalba csatlakoztatta a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Valamelyik cartárs régebben azt írta, hogy ezt a csappantyút nemes egyszerűséggel átfordította 180°-kal és így a másik, ép oldalba csatlakoztatta a motort. és így üzemel immáron lassan 6éve <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Esetleg tudna valaki segiteni olyanban,hogy ha motort szeretnék cserélni pontosan mi kell hozzá,tehát gondolom kell egy motorköteg,a fülke részt nem tudom egyezik e vagy hasonlóe... mondjuk egy 1.8-as moci? én is ilyenen agyalok. <_< ...ezt vki leírhatná, hogy mit kell hozzá cserélni...mert a papír munka elvileg nem ütközik jogszabályba csak új műszaki legfeljebb...+1-2 dolog, de mind szabályos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hali mindenkinek,nem tudom nem lenne-e valakinek egy darab jobb első sárfogó gumija mert az enyémet lelopták az aljas szemét állatok,és csak párba lehetne venni gyárit. Köszi Api <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hali mindenkinek,nem tudom nem lenne-e valakinek egy darab jobb első sárfogó gumija mert az enyémet lelopták az aljas szemét állatok,és csak párba lehetne venni gyárit. Köszi Api <_< Az én gépemen sem elöl, sem hátul nem volt és accem nem is lesz ilyen cullang, hacsak újra kötelezővé nem teszik. Állítólag ezek maguktól is elhagyják a fedélzetet, nem kell őket meglovasítani. :) De mint mondtam, saját tapasztalatom ez ügyben nincs. Vaterán szokott lenni első is, hátsó is 6600-7000 Ft/pár körüli áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Az én gépemen sem elöl, sem hátul nem volt és accem nem is lesz ilyen cullang, hacsak újra kötelezővé nem teszik. Állítólag ezek maguktól is elhagyják a fedélzetet, nem kell őket meglovasítani. <_< De mint mondtam, saját tapasztalatom ez ügyben nincs. Vaterán szokott lenni első is, hátsó is 6600-7000 Ft/pár körüli áron. A én Cl2-mön sem volt és szerintem fiatalosabb, jobban is néz ki nélküle, de a Vectrámról én is elhagytam, így a másikat is leszedtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Boldog szülinapot Vizes-gázos és "naplopó"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 mondjuk egy 1.8-as moci? én is ilyenen agyalok. <_< ...ezt vki leírhatná, hogy mit kell hozzá cserélni...mert a papír munka elvileg nem ütközik jogszabályba csak új műszaki legfeljebb...+1-2 dolog, de mind szabályos... igen,valami olyasmire gondoltam:) Egy cipőben evezünk tán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts