PGA Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 itt vannak a képek A néni is a csomaggal jött, ő a bonus? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Üdv sztárcsild! Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz. itt vannak a képek Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd. a gyártója a www.fk-automotive.com Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet Üdv. freeze..az ucsó képen úgy látom a tiédnél sem fekszik fel rendesen..hiába, hogy fk :) :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 A néni is a csomaggal jött, ő a bonus? <_< freeze..az ucsó képen úgy látom a tiédnél sem fekszik fel rendesen..hiába, hogy fk :lol: :lol: :) :) :lol: Vicces titkárnőnk van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Vicces titkárnőnk van... És otthon asszonypajtásnak mit mondasz: Áh szívem, ő csak a titkárnőnk, és csak egyszer próbáltam fel... ...rá, a szemöldökömet... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 mekkora (állatság). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 megint lesz tempomat kar Astra-G-hez ha kell valakinek szoljon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 freeze..az ucsó képen úgy látom a tiédnél sem fekszik fel rendesen..hiába, hogy fk :) :) <_< Node komolyra fordítva a szót, abszolút nem vagyok otthon ebben a dologban... Az FK az ilyen ismert (elismert)cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Node komolyra fordítva a szót, abszolút nem vagyok otthon ebben a dologban... Az FK az ilyen ismert (elismert)cucc? Hát carelli féle üvegszálas gyerekjátéknál jobb sokkal <_< De nem irmscher :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 mekkora (állatság). Baleset után, szemtanu: Valami opel volt, olyan piros színű, másik szemtanu: Nem sötét színű és VW. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hát carelli féle üvegszálas gyerekjátéknál jobb sokkal <_< De nem irmscher :) tiéddel mi a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 tiéddel mi a szitu? Ma hívott Uhuhu, kész a fényezés, csak nem tudtam elmenni érte mert dolgoztam sokáig, meg holnap és még szombaton is 8ig leszek melóban szóval legkorábban vasárnap tudok elmenni érte, ha egyáltalán vannak Uhuhuék aznap... ha nem, akkor csak jövő hét. De mint írtam korábban, már nem fűzök nagy reményeket hozzá, a képek alapján a tied sokkal igényesebb kivitel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 mekkora (állatság). Nem rossz, de vártam az akciót! az igazi! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Ma hívott Uhuhu, kész a fényezés, csak nem tudtam elmenni érte mert dolgoztam sokáig, meg holnap és még szombaton is 8ig leszek melóban szóval legkorábban vasárnap tudok elmenni érte, ha egyáltalán vannak Uhuhuék aznap... ha nem, akkor csak jövő hét. De mint írtam korábban, már nem fűzök nagy reményeket hozzá, a képek alapján a tied sokkal igényesebb kivitel... Aha, sajnálom a tiédet... de még remélem jó lesz.. Én megnéztem a festővel együtt, azt mondta, hogy jó passzos... Most mondanám, hogy rendelj te is ilyet, de tegnap már nem láttam a vaterán ezt a típust, bár lehet, hogy csak kifogyott és majd újra lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 más most jönnek ki a tüzóltók a pince elázott befolyt a szenyviz szarban van a haza <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 más most jönnek ki a tüzóltók a pince elázott befolyt a szenyviz szarban van a haza :) :) ott lehet némi szakmai hiányosság a csatornát illetően, mert gondolom az eső miatt jött be. Node a szennycsatornának nem kellene, hogy köze legyen a csapadékhoz <_< , már ha valóban a kullantós vasszer jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 :) ott lehet némi szakmai hiányosság a csatornát illetően, mert gondolom az eső miatt jött be. Node a szennycsatornának nem kellene, hogy köze legyen a csapadékhoz <_< , már ha valóban a kullantós vasszer jött be. be van épitve visszacsapó szelep bakker valami nem stimmelt bukéja az van.... tüzóltóság kint volt ök nem illetékesek mondták hogy jönnek a csatorázási müvektöl szar ügy szó szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 be van épitve visszacsapó szelep bakker valami nem stimmelt bukéja az van.... tüzóltóság kint volt ök nem illetékesek mondták hogy jönnek a csatorázási müvektöl szar ügy szó szerint Hát akkor mielőbbi tisztulást kívánok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hát akkor mielőbbi tisztulást kívánok <_< köszi megyek tetanuszért mert hát kell bakker most jövök rá hova adják... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 köszi megyek tetanuszért mert hát kell bakker most jövök rá hova adják... <_< Na, mi a helyzet szar fronton? Képzeld bizonyos tekintetben sorstársak lettünk így reggelre... Nálunk az irodában eltört egy cső a falban az éjjel. Reggelig folyt a víz. A szerverből úgy kellett kiönteni a vizet, elázott a pince is (látványkonyha, billiárdterem). Szerencsére nem hibásodott meg semmi elektromos kütyü és a gépek sem! DE nem sokon múlott, hogy az összes gépben elérje a vízszint az alaplapot :S Most így nincs víz ígyhát más megközelítésből ugyan, de itt is van gond a WC körül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Na, mi a helyzet szar fronton? Képzeld bizonyos tekintetben sorstársak lettünk így reggelre... Nálunk az irodában eltört egy cső a falban az éjjel. Reggelig folyt a víz. A szerverből úgy kellett kiönteni a vizet, elázott a pince is (látványkonyha, billiárdterem). Szerencsére nem hibásodott meg semmi elektromos kütyü és a gépek sem! DE nem sokon múlott, hogy az összes gépben elérje a vízszint az alaplapot :S Most így nincs víz ígyhát más megközelítésből ugyan, de itt is van gond a WC körül <_< Ez ragályos? Én öt emeletes épületben a földszinten dolgozom, és a esővízelvezető beadta az unalmast, hol máshol, mint a földszinten. Ázik a fal, bontják szét az irodát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 (látványkonyha, billiárdterem). van nálatok felvétel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2009 egy cimbim keres légzsák dudagomb bőrözős javitó jómunlásembert. lécci lécci telcsiszámot plíz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 van nálatok felvétel? :) Nem kell olyan elegánsnak gondolni, de azért jókat szoktunk bulizni odalent időnként... Az irodánk régen kocsma volt. Fent lakott a tehetős kocsmáros család és alul volt a kricsmi. A felső részből lett kialakítva az iroda, a pincerész pedig ilyen konferencia-rendezvény terem lett. És van ilyen pultos konyharész, meg bilcsi is. Járólappadló, fehér fal, asztalok székek, kandalló. ja, és borospince! Felvétel nincs, max videofelvétel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 egy cimbim keres légzsák dudagomb bőrözős javitó jómunlásembert. lécci lécci telcsiszámot plíz <_< http://www.hunyadi.co.hu/6575/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Újra ajánlom mindenki figyelmébe: Kőleves-Fesztivál Van már fórumos aki jön! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts