Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Üdv sztárcsild!

Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz.

itt vannak a képek

Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd.

a gyártója a www.fk-automotive.com

Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet

Üdv.

freeze..az ucsó képen úgy látom a tiédnél sem fekszik fel rendesen..hiába, hogy fk :) :) <_<

Megosztás:

tiéddel mi a szitu?

Ma hívott Uhuhu, kész a fényezés, csak nem tudtam elmenni érte mert dolgoztam sokáig, meg holnap és még szombaton is 8ig leszek melóban szóval legkorábban vasárnap tudok elmenni érte, ha egyáltalán vannak Uhuhuék aznap... ha nem, akkor csak jövő hét.

De mint írtam korábban, már nem fűzök nagy reményeket hozzá, a képek alapján a tied sokkal igényesebb kivitel...

Megosztás:

Ma hívott Uhuhu, kész a fényezés, csak nem tudtam elmenni érte mert dolgoztam sokáig, meg holnap és még szombaton is 8ig leszek melóban szóval legkorábban vasárnap tudok elmenni érte, ha egyáltalán vannak Uhuhuék aznap... ha nem, akkor csak jövő hét.

De mint írtam korábban, már nem fűzök nagy reményeket hozzá, a képek alapján a tied sokkal igényesebb kivitel...

Aha, sajnálom a tiédet... de még remélem jó lesz..

Én megnéztem a festővel együtt, azt mondta, hogy jó passzos...

Most mondanám, hogy rendelj te is ilyet, de tegnap már nem láttam a vaterán ezt a típust, bár lehet, hogy csak kifogyott és majd újra lesz.

Megosztás:

más

most jönnek ki a tüzóltók a pince elázott

befolyt a szenyviz

szarban van a haza :)

:) ott lehet némi szakmai hiányosság a csatornát illetően, mert gondolom az eső miatt jött be.

Node a szennycsatornának nem kellene, hogy köze legyen a csapadékhoz <_< , már ha valóban a kullantós vasszer jött be.

Megosztás:

:) ott lehet némi szakmai hiányosság a csatornát illetően, mert gondolom az eső miatt jött be.

Node a szennycsatornának nem kellene, hogy köze legyen a csapadékhoz <_< , már ha valóban a kullantós vasszer jött be.

be van épitve visszacsapó szelep bakker valami nem stimmelt bukéja az van....

tüzóltóság kint volt ök nem illetékesek mondták hogy jönnek a csatorázási müvektöl

szar ügy szó szerint

Megosztás:

köszi megyek tetanuszért mert hát kell bakker most jövök rá hova adják... <_<

Na, mi a helyzet szar fronton?

Képzeld bizonyos tekintetben sorstársak lettünk így reggelre... Nálunk az irodában eltört egy cső a falban az éjjel.

Reggelig folyt a víz. A szerverből úgy kellett kiönteni a vizet, elázott a pince is (látványkonyha, billiárdterem).

Szerencsére nem hibásodott meg semmi elektromos kütyü és a gépek sem!

DE nem sokon múlott, hogy az összes gépben elérje a vízszint az alaplapot :S

Most így nincs víz ígyhát más megközelítésből ugyan, de itt is van gond a WC körül :)

Megosztás:

Na, mi a helyzet szar fronton?

Képzeld bizonyos tekintetben sorstársak lettünk így reggelre... Nálunk az irodában eltört egy cső a falban az éjjel.

Reggelig folyt a víz. A szerverből úgy kellett kiönteni a vizet, elázott a pince is (látványkonyha, billiárdterem).

Szerencsére nem hibásodott meg semmi elektromos kütyü és a gépek sem!

DE nem sokon múlott, hogy az összes gépben elérje a vízszint az alaplapot :S

Most így nincs víz ígyhát más megközelítésből ugyan, de itt is van gond a WC körül <_<

Ez ragályos? Én öt emeletes épületben a földszinten dolgozom, és a esővízelvezető beadta az unalmast, hol máshol, mint a földszinten. Ázik a fal, bontják szét az irodát.

Megosztás:

van nálatok felvétel? :)

Nem kell olyan elegánsnak gondolni, de azért jókat szoktunk bulizni odalent időnként...

Az irodánk régen kocsma volt. Fent lakott a tehetős kocsmáros család és alul volt a kricsmi.

A felső részből lett kialakítva az iroda, a pincerész pedig ilyen konferencia-rendezvény terem lett.

És van ilyen pultos konyharész, meg bilcsi is. Járólappadló, fehér fal, asztalok székek, kandalló.

ja, és borospince!

Felvétel nincs, max videofelvétel <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.