Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ez így igaz a classic II z14xe és a többi motorban nincsen agr (v. arg ?) viszont az enyémben már megint van z14xep (twinport) úgyhogy én azért figyelek rá meg teszek is róla hogy nehogy elduguljon.

AGR, asszem az AbGasRückführung-ból (kipufogógázvisszavezetés) ered bár nem értek németül... Twinport-ban van? Ezt nem is figyeltem nálad... Érdekes...

Megosztás:

Biza, pedig ott figyel a motortérben. Ez az 1.4 twp nagyon hasonlít az 1.2 mocira.

Mindkettő láncos, egyiken sincs műanyag borítás a motoron, talán a hűtővíz kiegyenlítő tartály is hasonló... Mondasz még pár hasonlóságot? (mondjuk asszem az ékszíj az pont kicsit más)

Ja és a hátsó kipufogódob is hasonló! (bár ez már nem a motortér)

Megosztás:

www.opelforum.hu/images/avatars/777125787425d96340aedc.jpg

mijez???????

lefényképztél egy parkoló ajutót????????

:( :( :lol: :D :D

Áááá, dehogy. Csak kiéltem túlságosan alulképzett művészi hajlamomat :D :D :D B) B)

Így legalább megint lehet, min csámcsogni :wink: B) B) B)

Megosztás:

Bocsi, hogy így megkésve reagálok... Hiányoltunk ám, de term megértjük, hogy most nem tudtál jönni... Fel akartalak hívni, de sajna nem tudtam megszerezni már a számod ott a helyszínen... Pü-ben majd mindjárt rá is kérdezek. Az újbelépős cuccokat pl most a talin átvehetted volna. Egyébként nem tudom, hogy zajlik ez vidéki belépőknél, de a legközelebbi MOTE szervezte talin biztosan átveheted :roll:. Ha esetleg itt járnál BP-en, szólj előtte, és megszerezzük neked... :wink:

Az ASTRAG szekció látom megalakult. Hurrá! Gratulálok! Neked külön a vezetőséghez is. Szekciótag szeretnék lenni. :(

A bemutatkozásban mit tartasz lényegesnek?

Megosztás:

Leszedtem a gépről a Classic feliratot, meg a kereskedő logóját is. Tényleg nem volt olyan vészes. Kösz a segítséget. Így azért sokkal jobban néz ki a hátulja.

Nekem a kereskedő csak a hátsó szélvédőt "csúfitsa". A Classic nem zavar, de a szimpla 1.4 szegényes szerintem. Ott valami hiányzik, nem? :(

Megosztás:

hiányzik bizony. egy 1.8 vagy 2.2 :twisted:

csináltak 2001 körül 2.2 es Astra G-t. 147 LE, a Vectra C motorjával. az vót a királyság. én mentem egy olyannal.

Hát azért nagyobb biztatást egy 1.4-es tulajnak :oops:. Nekem nagy élmény ezt az ASTRA-t is vezetni. Arra gondoltam: egy 16V feliratot megérdemelt volna. Az F Classic-on rajta van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.