Hagalex Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 A Tied nem Clasic II? ...mer sztemaz a lényeg, nemaz hogy 1.6 vagy 1.4!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 A Tied nem Clasic II? ...mer sztemaz a lényeg, nemaz hogy 1.6 vagy 1.4!!! Igen, ezzel én is egyetlértek. Én is néztem jimmi-ét, és én sem láttam benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Ez így igaz a classic II z14xe és a többi motorban nincsen agr (v. arg ?) viszont az enyémben már megint van z14xep (twinport) úgyhogy én azért figyelek rá meg teszek is róla hogy nehogy elduguljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Ez így igaz a classic II z14xe és a többi motorban nincsen agr (v. arg ?) viszont az enyémben már megint van z14xep (twinport) úgyhogy én azért figyelek rá meg teszek is róla hogy nehogy elduguljon. AGR, asszem az AbGasRückführung-ból (kipufogógázvisszavezetés) ered bár nem értek németül... Twinport-ban van? Ezt nem is figyeltem nálad... Érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Biza, pedig ott figyel a motortérben. Ez az 1.4 twp nagyon hasonlít az 1.2 mocira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Biza, pedig ott figyel a motortérben. Ez az 1.4 twp nagyon hasonlít az 1.2 mocira. Mindkettő láncos, egyiken sincs műanyag borítás a motoron, talán a hűtővíz kiegyenlítő tartály is hasonló... Mondasz még pár hasonlóságot? (mondjuk asszem az ékszíj az pont kicsit más) Ja és a hátsó kipufogódob is hasonló! (bár ez már nem a motortér) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Ja kb ennyi meg az a bizonyos szelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Ja kb ennyi meg az a bizonyos szelep Nem tudod véletlenül, hogy a classic II astrákban lévő Z12XE motoroknál is van AGR? Vagy 1.2-ben mindig van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 asszem 1.2 classic II nem jött ki , de nemvagyok benne bizti, de ha mégis volt akko szerintem van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 asszem 1.2 classic II nem jött ki , de nemvagyok benne bizti, de ha mégis volt akko szerintem van benne Igazad van! Most, hogy így mondod... Tényleg lehet, hogy nem volt 1.2 classic II! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Nekem legalábbis nagyon úgy rémlik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Hoppá. Én is kaptam egy D. astrát május 24-25re. Hiába könyörögtem nem adták oda hétvégére, hogy le tudtam volna vinni a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Hoppá. Én is kaptam egy D. astrát május 24-25re. Hiába könyörögtem nem adták oda hétvégére, hogy le tudtam volna vinni a talira. Az nagyon kaffa! H astrára gondolsz most, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2005 mijez??????? lefényképztél egy parkoló ajutót???????? :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 www.opelforum.hu/images/avatars/777125787425d96340aedc.jpg mijez??????? lefényképztél egy parkoló ajutót???????? :( :( :lol: :D :D Áááá, dehogy. Csak kiéltem túlságosan alulképzett művészi hajlamomat :D :D :D B) B) Így legalább megint lehet, min csámcsogni :wink: B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Bocsi, hogy így megkésve reagálok... Hiányoltunk ám, de term megértjük, hogy most nem tudtál jönni... Fel akartalak hívni, de sajna nem tudtam megszerezni már a számod ott a helyszínen... Pü-ben majd mindjárt rá is kérdezek. Az újbelépős cuccokat pl most a talin átvehetted volna. Egyébként nem tudom, hogy zajlik ez vidéki belépőknél, de a legközelebbi MOTE szervezte talin biztosan átveheted :roll:. Ha esetleg itt járnál BP-en, szólj előtte, és megszerezzük neked... :wink: Az ASTRAG szekció látom megalakult. Hurrá! Gratulálok! Neked külön a vezetőséghez is. Szekciótag szeretnék lenni. :( A bemutatkozásban mit tartasz lényegesnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Igen egy H-kombi astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Leszedtem a gépről a Classic feliratot, meg a kereskedő logóját is. Tényleg nem volt olyan vészes. Kösz a segítséget. Így azért sokkal jobban néz ki a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Leszedtem a gépről a Classic feliratot, meg a kereskedő logóját is. Tényleg nem volt olyan vészes. Kösz a segítséget. Így azért sokkal jobban néz ki a hátulja. bizonyám :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Este olyan 9 körül leszek kinn az *******l autókat nézni. ejnye! ilyet nemszabad..... cenzurázta uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Leszedtem a gépről a Classic feliratot, meg a kereskedő logóját is. Tényleg nem volt olyan vészes. Kösz a segítséget. Így azért sokkal jobban néz ki a hátulja. Nekem a kereskedő csak a hátsó szélvédőt "csúfitsa". A Classic nem zavar, de a szimpla 1.4 szegényes szerintem. Ott valami hiányzik, nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2005 hiányzik bizony. egy 1.8 vagy 2.2 :twisted: csináltak 2001 körül 2.2 es Astra G-t. 147 LE, a Vectra C motorjával. az vót a királyság. én mentem egy olyannal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 hiányzik bizony. egy 1.8 vagy 2.2 :twisted: csináltak 2001 körül 2.2 es Astra G-t. 147 LE, a Vectra C motorjával. az vót a királyság. én mentem egy olyannal.Meséljél csak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Bocsi Uhuhu! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 hiányzik bizony. egy 1.8 vagy 2.2 :twisted: csináltak 2001 körül 2.2 es Astra G-t. 147 LE, a Vectra C motorjával. az vót a királyság. én mentem egy olyannal. Hát azért nagyobb biztatást egy 1.4-es tulajnak :oops:. Nekem nagy élmény ezt az ASTRA-t is vezetni. Arra gondoltam: egy 16V feliratot megérdemelt volna. Az F Classic-on rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts