Smith Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 marha egyszerü leveszed a csatit és bele van irva az ecuban ennyi :) igy van,de minek levenni az ECU-t ha a csati egy mozdulattal lejön és szét pattintható? A emberi fej meg nem fér be a motor és az akksi közé! <_< Törekedjünk az egyszerüségre,nincs idő tökölni! :) Smith Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 :) igy van,de minek levenni az ECU-t ha a csati egy mozdulattal lejön és szét pattintható? A emberi fej meg nem fér be a motor és az akksi közé! <_< Törekedjünk az egyszerüségre,nincs idő tökölni! :) Smith a csatira is rá van irva hehe és Y17DT-nél lesem kell venni semmit csak a csatit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri30 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem ablaktörlő ügyben. 2001-es 1.2-es G Astrám van és előre kellene ablaktörlő lapát. Azt tudom hogy Bosch-ból az 503-as jó, abban van egy 500-as és egy 480-as. De azt Székesfehérváron nem találok sehol. A kérdésem az lenne hogy ha külön veszem meg Bosch-ból az 500-ast és a 480-ast (mindegyikben két darab van)az is jó? Illetve mi a különbség a 500 és az 500C között, tehát mit jelent a C jelzés? Köszönöm a segítségeteket! Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem ablaktörlő ügyben. 2001-es 1.2-es G Astrám van és előre kellene ablaktörlő lapát. Azt tudom hogy Bosch-ból az 503-as jó, abban van egy 500-as és egy 480-as. De azt Székesfehérváron nem találok sehol. A kérdésem az lenne hogy ha külön veszem meg Bosch-ból az 500-ast és a 480-ast (mindegyikben két darab van)az is jó? Illetve mi a különbség a 500 és az 500C között, tehát mit jelent a C jelzés? Köszönöm a segítségeteket! Sziasztok. Hali. nem tudom mi a különbség a c-s és nem c-s között,de vehetsz ugy is ahogy irtad,max meglesz a következő cserére is a szett,rászárad egy jó adag madárszar,és az első törlésnél kicsippant egy darabot a gumiból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 most jött hir levél EGR szelep igaz Astra-F-be Corsa-B Vectra A B -be 5851005 cikkszámon 13610ft ujak akit érdekel szoljon hozatok....... mikor lesz találkozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Mitől van az, hogy a G Caravanban hátul nemtom az öveket kihúzni?kb 5centit lehet, még annyit sem, utána bekad, mintha megrántanám. Mitől van ez???Így még a baloldali üllés részt, a nagyobbikat nem is tom előre hajtani sem :S Aki tudja privátban írja már meg, szeretném orvosolni ezt a problémát, mert lakott területem belül nem is aggaszt, csak azon kívül, nem akarom h a rendőr problémázzon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 most jött hir levél EGR szelep igaz Astra-F-be Corsa-B Vectra A B -be 5851005 cikkszámon 13610ft ujak akit érdekel szoljon hozatok....... mikor lesz találkozó? Corsa B X14XE-be kellene nekem gyári lambda,azt hozz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Mitől van az, hogy a G Caravanban hátul nemtom az öveket kihúzni?kb 5centit lehet, még annyit sem, utána bekad, mintha megrántanám. Mitől van ez???Így még a baloldali üllés részt, a nagyobbikat nem is tom előre hajtani sem :S Aki tudja privátban írja már meg, szeretném orvosolni ezt a problémát, mert lakott területem belül nem is aggaszt, csak azon kívül, nem akarom h a rendőr problémázzon... Biztos, hogy a hátsó ülések vissza vannak pattintva rendesen a helyükre? Ha nem, akkor nem enged az öv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Corsa B X14XE-be kellene nekem gyári lambda,azt hozz! <_< 4 szálas? cikkszámot irj pliz Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 atom neked ma van a születésnapod? mert ha igen isten éltessen megint egy évvel öregebb... <_< . Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Apy Bithsday Dude! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Apy Bithsday Dude! <_< ez nagyon jó honnan szedted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ez nagyon jó honnan szedted? google? ez intel jelenlegi mobil prockó neve... nem photoshop vagy ilyesmi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 freeze, szemesed megjött már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2009 a tied meg szerintem már készvan... minnyá megyek megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nagy a bizalom az új Astrában... Majd meglátjuk, élőben milyen lesz a fara, mert képeken eléggé Corsás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ez nagyon jó honnan szedted? Igen, google... freeze, szemesed megjött már? Sajnos nem. Aszittem ma megjön de még nem jött és szerintem már nem is fog. Elvileg tegnap adta fel postán. Már kezdek türelmetlen lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Elnézést, tudom kicsit alpári, viszont mégis ötletes és kreatív és humoros.... Ha meglátom álandóan elkap a röhögés, nem bírtam kihagyni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ez jó fasomat Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 a tied meg szerintem már készvan... minnyá megyek megkérdezem. Nah? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2009 holnap... <_< elfelejtette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 holnap... <_< elfelejtette.... Semmi gond, ráér. Meg amúgy is, már látom előre, ez sem fog felmenni, szóval lelkiekben készülök az irmscher-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Semmi gond, ráér. Meg amúgy is, már látom előre, ez sem fog felmenni, szóval lelkiekben készülök az irmscher-re <_< Üdv sztárcsild! Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz. itt vannak a képek Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd. a gyártója a www.fk-automotive.com Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Üdv sztárcsild! Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz. itt vannak a képek Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd. a gyártója a www.fk-automotive.com Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet Üdv. Fényeztetni? Minek? A kocsid is fekete nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Fényeztetni? Minek? A kocsid is fekete nem? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts