Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ebben a pillanatban jött postás, és hozta meg a csere balos szemest.

Rápróbáltam lámpára, hááát, franc se tudja, most hívom Uhuhu-t, elugrok hozzájuk és megnézzük ott szakival érdemes-e 1általán színre fújni a cuccot, mert ha ezt sem tudja rátenni rendesen akkor fölösleges.

Ha bukom ezt is, akkor részemről carelli tuningal végeztem 1 életre, és szerzek irmschert horror áron <_<

várjál még, én is rendeltem máshonnan, majd elmondom milyen ,ha megjön

Megosztás:

várjál még, én is rendeltem máshonnan, majd elmondom milyen ,ha megjön

Voltam Uhuhu-nál, megnéztük, hát so-so ez is kicsit eláll, de enyhe nyomással felfexik szépen, viszont még csak most jön fényezés, hőkamra, amiben még formálódhat, illetve a jelenlegi alakjában keményedik, akkor könnyen repedhet maga az üvegszálas anyag vagy a festék is szóval.............

Megosztás:

Voltam Uhuhu-nál, megnéztük, hát so-so ez is kicsit eláll, de enyhe nyomással felfexik szépen, viszont még csak most jön fényezés, hőkamra, amiben még formálódhat, illetve a jelenlegi alakjában keményedik, akkor könnyen repedhet maga az üvegszálas anyag vagy a festék is szóval.............

aha... az enyém nem üvegszálas lesz, nem tudom számít-e.

Megosztás:

Nah ha én beszívom ezzel az üvegszálas dologgal, és neked meg beválik ez az FK tuning féle műanyag szemes, akkor szerzek olyat én is.

OK, majd leírom a tapasztalataimat.. aszittem már ma megjön, de mondta a srác, hogy elképzelhető, hogy várni kell mert hirtelen mindenki szemöldököt akar venni és kifogyott a sok megrendelés miatt.

Megosztás:

OK, majd leírom a tapasztalataimat.. aszittem már ma megjön, de mondta a srác, hogy elképzelhető, hogy várni kell mert hirtelen mindenki szemöldököt akar venni és kifogyott a sok megrendelés miatt.

Jah <_<

Legrosszabb esetben részemről marad az irmscher, azzal 100% nincs gond, patent helyére megy, csakhát drága.

Jah és már közel 4000km-t beletettem gépsasba Castrol Edge 0W30as olajjal, egy mm-t nem evett belőle! :)

Megosztás:

Jah <_<

Legrosszabb esetben részemről marad az irmscher, azzal 100% nincs gond, patent helyére megy, csakhát drága.

Jah és már közel 4000km-t beletettem gépsasba Castrol Edge 0W30as olajjal, egy mm-t nem evett belőle! :)

nekem most volt csere, majd figyelgetem...Eddig nekem se ette

majd leírom pontosan mit raktak most bele... 5W30 és Castrol, de nem tudom pontosan melyik

Megosztás:

Skacok!

Ha valaki olajvásárlás előtt áll:

Auchan 06.19-30-ig

Castrol Magnatec 5w40 4L+1L= 7.790.-

Az meglehetősen jó árnak tűnik, mert nekem a szerelőm 10.000 ért hozott kedvezményesen, bár mint ahogy fentebb írtam meg kell néznem pontosan melyik típust.

Bár az is lehet, hogy nem kedvezményes csak sima ár...

FORD olaj... ott dolgozik.

... megyek is lefelé megnézem úgyis megyek le a központba kiereszteni a gőzt, kissé sok volt a héten a túlóra <_< ...

Megosztás:

Az meglehetősen jó árnak tűnik, mert nekem a szerelőm 10.000 ért hozott kedvezményesen, bár mint ahogy fentebb írtam meg kell néznem pontosan melyik típust.

Bár az is lehet, hogy nem kedvezményes csak sima ár...

FORD olaj... ott dolgozik.

... megyek is lefelé megnézem úgyis megyek le a központba kiereszteni a gőzt, kissé sok volt a héten a túlóra <_< ...

Na megnéztem:

Ford 5W-30 Formula F sythetic technology oil

Castrol gyártja

asszem

a Castrol Magnetec A1 nek felel meg

...remélem beválik

Megosztás:

Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be

természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_<

Megosztás:

természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_<

utána nézhetnél x12xe-be mennyibe állna meg a mutatvány....kössz

Megosztás:

Z16XEP-be (2005) menne? ha igen mennyiért?

Megosztás:

természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre :)

Jól emlékszem arra, hogy Z17DTL típusba gyakorlatilag csak a tempomatos kar és a felprogramozás hiányzik? <_< Kuplungnál a kapcsoló és a kormányoszlopon a 4 szálas csati gyárilag bent van.

Megosztás:

Szia!

Engem érdekelne, a tempómat! Ha esetleg tudnál infót róla azt megköszönném. Akár privátba is jöhet.... ( fidorrr@gmail.com ) A motor ugyan az Y17DT 2002 11 havi G Astra

Megosztás:

Szia!

Z1.6XEP-be lehet?

Előre is köszi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.