wessz Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Törökbálinton vagy, pontosan hol? És ha levetted ECU-t tényleg lehet áztatni?! <_< lehet az adatlapon ott van a cimem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Ebben a pillanatban jött postás, és hozta meg a csere balos szemest. Rápróbáltam lámpára, hááát, franc se tudja, most hívom Uhuhu-t, elugrok hozzájuk és megnézzük ott szakival érdemes-e 1általán színre fújni a cuccot, mert ha ezt sem tudja rátenni rendesen akkor fölösleges. Ha bukom ezt is, akkor részemről carelli tuningal végeztem 1 életre, és szerzek irmschert horror áron <_< várjál még, én is rendeltem máshonnan, majd elmondom milyen ,ha megjön Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 várjál még, én is rendeltem máshonnan, majd elmondom milyen ,ha megjön Voltam Uhuhu-nál, megnéztük, hát so-so ez is kicsit eláll, de enyhe nyomással felfexik szépen, viszont még csak most jön fényezés, hőkamra, amiben még formálódhat, illetve a jelenlegi alakjában keményedik, akkor könnyen repedhet maga az üvegszálas anyag vagy a festék is szóval............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Voltam Uhuhu-nál, megnéztük, hát so-so ez is kicsit eláll, de enyhe nyomással felfexik szépen, viszont még csak most jön fényezés, hőkamra, amiben még formálódhat, illetve a jelenlegi alakjában keményedik, akkor könnyen repedhet maga az üvegszálas anyag vagy a festék is szóval............. aha... az enyém nem üvegszálas lesz, nem tudom számít-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Gyerekek ajánlanám a cartron tuningot,szerintem ők is kiküldik postán.Én náluk vettem és tökéletesen passzol.Kb 5000 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 aha... az enyém nem üvegszálas lesz, nem tudom számít-e. Nah ha én beszívom ezzel az üvegszálas dologgal, és neked meg beválik ez az FK tuning féle műanyag szemes, akkor szerzek olyat én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Nah ha én beszívom ezzel az üvegszálas dologgal, és neked meg beválik ez az FK tuning féle műanyag szemes, akkor szerzek olyat én is. OK, majd leírom a tapasztalataimat.. aszittem már ma megjön, de mondta a srác, hogy elképzelhető, hogy várni kell mert hirtelen mindenki szemöldököt akar venni és kifogyott a sok megrendelés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 http://www.naplo-online.hu/cimlapon/200906...k_vagodott_auto kis okulás..... szerencsétlen házaspár..... <_< én láttom rosszul hogy a légzsáknak nem volt ideje kiduranni? annyival mentek bele hogy hamarabb vágta el az elektromos hálozatot az oszlop mint hogy kidurant volna? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 OK, majd leírom a tapasztalataimat.. aszittem már ma megjön, de mondta a srác, hogy elképzelhető, hogy várni kell mert hirtelen mindenki szemöldököt akar venni és kifogyott a sok megrendelés miatt. Jah <_< Legrosszabb esetben részemről marad az irmscher, azzal 100% nincs gond, patent helyére megy, csakhát drága. Jah és már közel 4000km-t beletettem gépsasba Castrol Edge 0W30as olajjal, egy mm-t nem evett belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 milyen kocsi ez kalos nem egy életbiztosítás egyszerűen egy szar annyi pénzért amennyibe fájt lehet hogy biztonságosabb autót is találtak volna használtban az tuti csórók azért sajnálni valók de sose tudni ki ér haza és kinem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 még valami valami valaki rakott fel múltkor egy linket ajtónyitó gombot láttam a honlapon pofásat krómosat a tetején opel jel volt azóta se találom ha valaki látná vagy tudja hol van az dobhatna egy üzit vagy linket Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Skacok! Ha valaki olajvásárlás előtt áll: Auchan 06.19-30-ig Castrol Magnatec 5w40 4L+1L= 7.790.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Jah <_< Legrosszabb esetben részemről marad az irmscher, azzal 100% nincs gond, patent helyére megy, csakhát drága. Jah és már közel 4000km-t beletettem gépsasba Castrol Edge 0W30as olajjal, egy mm-t nem evett belőle! :) nekem most volt csere, majd figyelgetem...Eddig nekem se ette majd leírom pontosan mit raktak most bele... 5W30 és Castrol, de nem tudom pontosan melyik Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Skacok! Ha valaki olajvásárlás előtt áll: Auchan 06.19-30-ig Castrol Magnatec 5w40 4L+1L= 7.790.- Az meglehetősen jó árnak tűnik, mert nekem a szerelőm 10.000 ért hozott kedvezményesen, bár mint ahogy fentebb írtam meg kell néznem pontosan melyik típust. Bár az is lehet, hogy nem kedvezményes csak sima ár... FORD olaj... ott dolgozik. ... megyek is lefelé megnézem úgyis megyek le a központba kiereszteni a gőzt, kissé sok volt a héten a túlóra <_< ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziasztok! Nemtudom ismeritek-e? Én nemrég fedeztem fel: www.autoalkatreszklub.hu Szerintem egész jók az árak.(Pl. Olaj is.) Vagy tudtok még jobbat? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Amugy ha valakit érdekel tudok számot adni,aki spoilerekkel foglalkozik,nekem nagyon olcsón csinálta a komplett szettet kiváló minőségben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Az meglehetősen jó árnak tűnik, mert nekem a szerelőm 10.000 ért hozott kedvezményesen, bár mint ahogy fentebb írtam meg kell néznem pontosan melyik típust. Bár az is lehet, hogy nem kedvezményes csak sima ár... FORD olaj... ott dolgozik. ... megyek is lefelé megnézem úgyis megyek le a központba kiereszteni a gőzt, kissé sok volt a héten a túlóra <_< ... Na megnéztem: Ford 5W-30 Formula F sythetic technology oil Castrol gyártja asszem a Castrol Magnetec A1 nek felel meg ...remélem beválik Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_< utána nézhetnél x12xe-be mennyibe állna meg a mutatvány....kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 utána nézhetnél x12xe-be mennyibe állna meg a mutatvány....kössz abba nem lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_< Z16XEP-be (2005) menne? ha igen mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 abba nem lehet Z14XE-be esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre :) Jól emlékszem arra, hogy Z17DTL típusba gyakorlatilag csak a tempomatos kar és a felprogramozás hiányzik? <_< Kuplungnál a kapcsoló és a kormányoszlopon a 4 szálas csati gyárilag bent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_< Szia! Engem érdekelne, a tempómat! Ha esetleg tudnál infót róla azt megköszönném. Akár privátba is jöhet.... ( fidorrr@gmail.com ) A motor ugyan az Y17DT 2002 11 havi G Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma este szerelek tempomatot Astra-G Y17dt-be természetesen abba benne van a kuplung pedál kapcsoló és be is van kötve ugy hogy csak 4 szálat kell behuznom 3 ecutól 1 gyujtás pozitivot mivel ismerösnek csinálom nem kérek töle semmit a kapcsoló ára pedig 8000FT volt igy ebben meg is áll a mutatvány ezt azért irtam hátha kedvet kap valaki ilyenre <_< Szia! Z1.6XEP-be lehet? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts