Zachi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy kis bambulni való! <_< Astra I Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy kis bambulni való! :) Astra I aztán majd szívhatok ennek is a programozásával <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy kis bambulni való! :) Astra I Kár, hogy csak látványterv.. rendes fotónak jobban örültem volna <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 aztán majd szívhatok ennek is a programozásával :lol: Mint a torkos borz. De ha jól megy, akkor mint a kiskakas a török császár udvarában: "Szívd fel begyem a sok pénzt!" :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Mint a torkos borz. De ha jól megy, akkor mint a kiskakas a török császár udvarában: "Szívd fel begyem a sok pénzt!" :) <_< :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kár, hogy csak látványterv.. rendes fotónak jobban örültem volna <_< Semmi penzért nem venném meg az biztos..... Amugy elektromos dolgokhoz ki konyit jobban,csak apró gondom lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Atom, te hol voltál eddig? látom másfél éve regisztráltál, szinte meg sem mukkantál, most meg igencsak szórod a betűket egy pár napja! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Atom, te hol voltál eddig? látom másfél éve regisztráltál, szinte meg sem mukkantál, most meg igencsak szórod a betűket egy pár napja! <_< :) Bocsánat,elhallgattam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Üdv mesterek! Ma lemosattam a motort (Z14XE) és amikor megtudta a szerelőm, jól lehordott. Mondván, hogy ezeket a motorokat nem szabad vízzel mosni, mert valami többszázezres elektronika csatlakozói eloxidálódhatnak, oszt nyúlhatok mélyen a zsebembe. Van ennek valami alapja? Mert akkor többet nem mosatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Bocsánat,elhallgattam...... nem azért mondtam te! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Üdv mesterek! Ma lemosattam a motort (Z14XE) és amikor megtudta a szerelőm, jól lehordott. Mondván, hogy ezeket a motorokat nem szabad vízzel mosni, mert valami többszázezres elektronika csatlakozói eloxidálódhatnak, oszt nyúlhatok mélyen a zsebembe. Van ennek valami alapja? Mert akkor többet nem mosatom. van Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 nem azért mondtam te! <_< régen voltam itt picit többet,mostanában megint... tényleg nem baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 régen voltam itt picit többet,mostanában megint... tényleg nem baj? <_< ... juteszembe, használod azóta a táblázatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Üdv mesterek! Ma lemosattam a motort (Z14XE) és amikor megtudta a szerelőm, jól lehordott. Mondván, hogy ezeket a motorokat nem szabad vízzel mosni, mert valami többszázezres elektronika csatlakozói eloxidálódhatnak, oszt nyúlhatok mélyen a zsebembe. Van ennek valami alapja? Mert akkor többet nem mosatom. van,ha sterimóval lemosod,a bandázsszalag mentén befolyik a viz a kábelekhez,amik bevezetik a vizet az elektromos egységekig..... oxidáció,esetleg ha ki van dörzsölödve a kábel valahol,zárlat is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 <_< ... juteszembe, használod azóta a táblázatot? igyekszem,bár ha mindent beirnék,kiderülne hogy sok pénzbe van a kocsi,ezért inkább nem irok be sokmindent....:) most viszem air brush-ra is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 igyekszem,bár ha mindent beirnék,kiderülne hogy sok pénzbe van a kocsi,ezért inkább nem irok be sokmindent.... <_< most viszem air brush-ra is:) Én is meglepődtem, hogy mennyibe is van valójában egy kocsi. Addig amíg nem néztem így, nem is gondoltam volna. Pedig az elmúlt 16 év alatt volt már 1-2. autóm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Én is meglepődtem, hogy mennyibe is van valójában egy kocsi. Addig amíg nem néztem így, nem is gondoltam volna. Pedig az elmúlt 16 év alatt volt már 1-2. autóm.. hát igen,mondjuk nekem az üzemben tartás nem sok,kamionszervizben dolgozom,mindent ingyen csinálok rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 van Ez engem is érdekel... Már előző pacinál is gondolkoztam, hogy a 2-3 éves mocskot le kéne mosni motorról és motortérből, de végül nem nyúltam hozzá. Szóval, akkor azt mondjátok az ilyen benzinkutas nagynyomású vízpuskával lecsapataom megoldás gázos? :) Milyen módja van akkor ennek? Szervízben csak kitaláltak valamit ilyen esetekre nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Ez engem is érdekel... Már előző pacinál is gondolkoztam, hogy a 2-3 éves mocskot le kéne mosni motorról és motortérből, de végül nem nyúltam hozzá. Szóval, akkor azt mondjátok az ilyen benzinkutas nagynyomású vízpuskával lecsapataom megoldás gázos? :) Milyen módja van akkor ennek? Szervízben csak kitaláltak valamit ilyen esetekre nem? <_< elhozod leveszem az ecut és helyben lemoshatod ameddig csak akarod addig mosod....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 A motormosást én is kérdeztem kb. két hete (06.03-án) és akkor is elég megoszló vélemények születtek :lol: . Azóta se mertem lemosni. Az ember 10 hozzászólásból 2 negatívra eléggé beparázik "az örDÖG nem alszik" alapon. És ha gáz van, akkó az tuti nálam van :lol: :) :lol: :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 elhozod leveszem az ecut és helyben lemoshatod ameddig csak akarod addig mosod....... Törökbálinton vagy, pontosan hol? És ha levetted ECU-t tényleg lehet áztatni?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 csillaggyermek83! Mi a szitu szemöldökileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 csillaggyermek83! Mi a szitu szemöldökileg? Ebben a pillanatban jött postás, és hozta meg a csere balos szemest. Rápróbáltam lámpára, hááát, franc se tudja, most hívom Uhuhu-t, elugrok hozzájuk és megnézzük ott szakival érdemes-e 1általán színre fújni a cuccot, mert ha ezt sem tudja rátenni rendesen akkor fölösleges. Ha bukom ezt is, akkor részemről carelli tuningal végeztem 1 életre, és szerzek irmschert horror áron <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Törökbálinton vagy, pontosan hol? És ha levetted ECU-t tényleg lehet áztatni?! :) Igen, így már befér az ECU a mosdókagylóba... :) <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Igen, így már befér az ECU a mosdókagylóba... :) <_< :) A motorra gondoltam, miután kiszedte ECU-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts