Huani Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Itt nézted már? Most már igen! Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Hali! Én küszöböt vettem a Carelli -tól. Mikor kihozták és megláttam majdnem sírógörcsöt kaptam!! Fényező is azt mondta, nagyon gáz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Még egy kérdés, ha ködlámpákat szeretnék előre, akkor annak a helyét hogyan csinálják meg? Vagy van erre külön lökös...? Egyébként 4500/db az jó ár vagy normális? Nekem gyárilag benne van az astrába. Összehasonlítottam kutyafuttában egy ködlámpa nélkülivel és érzésem szerint nem kell ahhoz lökit cserélni, hogy beszereld, csak ki kell kaparni a nem odaillő műanyagot, be a pilácsot, kötögetni és használni. :lol: De ez csak tipp. Mondom nem néztem meg tüzetesen csak egy két pillantás erejéig. De valaki ezen a tuti fórumon :D biztosan tudja pontosabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Hali! Én küszöböt vettem a Carelli -tól. Mikor kihozták és megláttam majdnem sírógörcsöt kaptam!! Fényező is azt mondta, nagyon gáz!!! Na ez bíztató.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Boldog születésnapot kívánok banjani cartársunknak! Nagyon köszönöm, és viszont kívánom!! Boldog szülinapot Zachi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Nem jártál 15+ éve rallícross futamokon? Anno egy kategóriában indult a GTI Golffal, stb, de a rajtnál durván leléptek a kotkodák mindenkit. Hátsó hajtás, reszelt motor. Sokat dumáltunk anno arról, hogy utcán milyen tetü az összes, nem gyorsul, stb, de így is meg lehet faragni. :D Sajna nem jártam:( Most nézem te meg enyingi vagy??? :lol: Én mátyásdombi voltam 15évig majd utána kislángi most meg már csongrádi :D Lehet ismerjük is 1mást?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Csatlakozom! TORTUNICUM :lol: Neked is köszönöm szépen!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Biztonságin szerintem nem, csak nem tudtam mi az, viszont sötétítés+hővédőn igen a hátsó fertályra körbe. Fólia?? Ismerek egy emberkét Pesten aki 26e-ért lefóliázza a kombit első ajtók kivételével és papírossan. Én is gondolkodom rajta. Ha kell a telefonszáma Pü.-ben elküldöm. Nekem is úgy ajánlották. Láttam a munkáját egy Skoda Fabián. Szerintem szépen dolgozik és azt mondta telefonba, hogy 2-3 óra alatt meg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 Na ######a, szépen megcsinálták Uhuhu-ék fényezést szemöldököknek, aztán derült ki, hogy a baloldali nem passzol rendesen, van benne középtájékon egy nem oda illő domborulat, így nem lehet csak erős nyomás hatására a lámpatestre illeszteni, így viszont a szélvédő ragasztó sem fogja meg... :D Írtam vaterás fickónak küldjön másikat mert durca leszek :lol: sajnálom hogy így jártál... de nemcsak hogy nem feküdt fel, hanem olyat feszült, hogy csak a felpróbálásnál szét is repedt... szerintem úgy járnál jobban, ha visszakapnád a lóvét, és vennél valami minőségibb cuccot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Sajna nem jártam:( Most nézem te meg enyingi vagy??? :lol: Én mátyásdombi voltam 15évig majd utána kislángi most meg már csongrádi ;) Lehet ismerjük is 1mást?? :lol: Hát, minden lehet, bár én arrafelé nem nagyon vagyok ismerős. Én is úgy vándoroltam ide, bár még nem önszántamból anno. :D Nekem a feleségem származik Tiszaföldvárról, ami felétek van. (innen nézve... :D ) Kis olvasnivaló Opeleseknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 először én is carellitől rendeltem kritikán aluli volt a szemöldök. nem feküdt fel rendesen a méretpontosság gázvolt az ív ami a lámpa ívét követte nagyon el b aszott volt ruppótlan szar volt 1000ft tal olcsóbban de kénytelen voltam elpasszolni másnak sajnálom szegényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 sajnálom hogy így jártál... de nemcsak hogy nem feküdt fel, hanem olyat feszült, hogy csak a felpróbálásnál szét is repedt... szerintem úgy járnál jobban, ha visszakapnád a lóvét, és vennél valami minőségibb cuccot.... Írta vissza srác, küld másikat, megnézzük, ha az passzol akkor felrakjuk, ha nem akkor megy az atom :D Mellesleg csekkoltam imscher-t, hát náluk 1 pár szemcsi ~16 ezer Ft + posta :lol: (plusz ugye ezt is színre fújni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 nézz körbe az ebayon. ha kell abban is tudok segiteni, Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 nézz körbe az ebayon. ha kell abban is tudok segiteni, van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :D :lol: Esetleg EZ? Vélemény? Ha részedről okés, mármint megrendeled nekem akkor le is ütheted... :lol: Aztán rendezzük a mocskos anyagiakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :lol: :lol: persze. van paypal is. de nézegethetszu FK-t is, az se rossz, vagy a legegyszerübb ha bemész egy tunying bótba, és kérsz egyet, megtapizod, megnézed, felpróbálod, és ha minden király akkor fizecc a kasszánál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 van ebay-es reged? ha esetleg találok megfelelő imscher szemest, meg tudnád rendelni? :D :D :lol: Esetleg EZ? Vélemény? Ha részedről okés, mármint megrendeled nekem akkor le is ütheted... :lol: Aztán rendezzük a mocskos anyagiakat! neem postáz csak az UK ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 persze. van paypal is. de nézegethetszu FK-t is, az se rossz, vagy a legegyszerübb ha bemész egy tunying bótba, és kérsz egyet, megtapizod, megnézed, felpróbálod, és ha minden király akkor fizecc a kasszánál... :lol: Itthon van bolt ahol árulnak konkrétan ismcher szemest? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 neem postáz csak az UK ba. Post to: Worldwide :lol: Szerintem te az item location-t nézted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 illetve kb 18 ezer forintra jön ki etz a font mennyiség kb 60 EUR... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 Itthon van bolt ahol árulnak konkrétan ismcher szemest? :lol: márkaszerviz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 Post to: Worldwide :D Szerintem te az item location-t nézted. szorri :lol: elnéztem a sort, csak postasköltséget nem ad meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 10 euro a cucc, és 20 a posta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 10 euro a cucc, és 20 a posta :D És ez jó nekem? :lol: Írtad márkaszervízt, Opelre gondoltál?:lol: Ott mennyibe fájna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 mittómén... hétfőn megkérdezem. ne kapkodj. várjál. a jó bizniszhez idő kell... :lol: várd meg hogy a csóka küggye postán a másikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Sziasztok.Ha érdekel valakit hibakód,olvasás,törlés km állítás stb.Akkor itt vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts