meriva1.8 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Mán meg mi teccett meg Fóton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrag Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Bocsi, félreolvastam. Amiről én írtam az nem plüss! De a plüssök is strapabírók, ahogy hagalexnél illetve egy kollégámnál is láttam. No épp ez az, a régi nem plüss, az valami nagyon tartós és szép anyag. Lehet, hogy a plüss majd bolyhosodik. Ez van az új Corsában is - azt spanyolok gyártják. Azért bízom a minőségben, ha nem is annyira, mint a régi, de tán jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Képzeljétek, Opel-próbás akcóban felhívtak és kaptam egy H-Astrát 3 napra. Kombi valamilyen dízel motorral. Majd beszámolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Mikor jelentkeztél rá? És melyik szalonba? Mert én húsvét 7főn(első jelentkezési nap :( ) 7kor beszéltem velük a telefonon (a honlap még nem is ment) és azóta semmi. Hülye maxabo baxik hívni. Aztán egy hét múlva jelentkeztem a sztrádához is a honlapon és 2 óra múlva hívtak. Mondjuk autót nem tudtak adni, de az egy más kérdés! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Én csak most vettem észre, de a www.astraklub.hu linkje ott van a magyar klubok között "Magyar Opel Klub" néven a http://opelastra.lap.hu -n! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Tényleg! Nincs valakinek ismerőse, aki tudna opelpróbás astrát intézni? Azért szívesen kipróbálnék 1et. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Viszont ahogy nézegettem, a G Astrás oldalak címében általában astra-g, astrag szavak vannak, illetve az oldal elnevezés is általában Astra G... Mivel a szekció illetve fórum nevünk is Astra G, esetleg nem lenne jobb, következetesebb, ha mondjuk http://astra-g.opelclub.hu lennénk? Nem mintha ez a mostani cím nem tetszene, de sajnos a fenti szempontok nekem is csak most ugrottak be... idáig vhogy fel sem tűnt. Mit gondoltok? Nyugodtan hurrogjatok le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Tényleg! Nincs valakinek ismerőse, aki tudna opelpróbás astrát intézni? Azért szívesen kipróbálnék 1et. :roll: Engem sem hívtak még... Én május 20-ra kértem Vectrát a Gyömrői úti I&B-től... Ezek szerint nem biztos, hogy aki kér az kap is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Hát még a nevedben is G-Astra van!!! Jó ez így. Az Opel-vezetésre neten regisztráltam magam, utána még küldtek egy kiegészítő emílt(munkahely címe, telefonok, stb), valamint tegnap felhívtak és egyeztettünk. De így is majdnem a végére kaptam, jún.21-23. Hétvége meg már abszolúte nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Engem sem hívtak még... Én május 20-ra kértem Vectrát a Gyömrői úti I&B-től... Ezek szerint nem biztos, hogy aki kér az kap is? Biztos, hogy nem jut mindenkinek. Gondolj bele, egy kereskedés max. 5-6 autót von ebbe bele. Az hetente mondjuk 12-15 ember, az összesen egy kereskedésben durván 200 ember. S hányan jelentkeznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Hát még a nevedben is G-Astra van!!! Jó ez így. Az Opel-vezetésre neten regisztráltam magam, utána még küldtek egy kiegészítő emílt(munkahely címe, telefonok, stb), valamint tegnap felhívtak és egyeztettünk. De így is majdnem a végére kaptam, jún.21-23. Hétvége meg már abszolúte nem volt. Ja, tudom, hogy az aláírásomban is így van, ezért tetszett nekem is nagyon a g-astra.opelclub.hu javaslat... :roll: Mert az ember szóban általábna úgy mondja, hogy G Astra, nem úgy, hogy Astra G. Szóval csak júni végére kaptál? Akkor valószínű az én május 20-om sem reális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Biztos, hogy nem jut mindenkinek. Gondolj bele, egy kereskedés max. 5-6 autót von ebbe bele. Az hetente mondjuk 12-15 ember, az összesen egy kereskedésben durván 200 ember. S hányan jelentkeznek? Én is ettől tartok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Telo: jó ez így Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Telo: jó ez így Akkor jó. Maradjon így, hacsak más nem tiltakozik nagyon... :roll: Egyébként a weboldalunkon a műszaki adat táblázatot nem ártana frissíteni, esetleg szétbontani, részletezni, nem gondoljátok? Össze kéne gyűjteni még pár adatot. Jó lenne a twp mocikról is begyűjteni minél többet... Egy pár grafikonnal is megcifrázhatjuk az adatokat (pl saját mérésű rugalmassági görbéink, vagy gyári teljesítmény/nyomaték görbék). Olyan infók is lehetnének vhol a Technikai adatok alatt, hogy mikor mit változtattak érdekeset / lényegeset: mint pl amire most jöttünk rá a talin: hogy AGR szelep már az újabb szériákon nincs, meg hogy milyen motorok mikortól vannak, meg hogy pl elektromos gázpedál mikortól van, klíma plusz venti mikortól nincs, kormányművet mikortól változtatták meg (TWR-1 -> TWR-2), a hátsó dobokat mikor változtatták, classic II szériákon mily apróságok változtak meg esetleg (akár csak felszereltségben) stb stb... Mi a véleményetek? Ha gondoljátok, én megpróbálok utánajárni pár ilyesmi részletnek... De ti is beszálhattok ám a kutakodásba! Van hozzá kedvetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2005 Olyan infók is lehetnének vhol a Technikai adatok alatt, hogy mikor mit változtattak érdekeset / lényegeset: mint pl amire most jöttünk rá a talin: hogy AGR szelep már az újabb szériákon nincs, ClassicII Z16XE motor meg hogy milyen motorok mikortól vannak, meg hogy pl elektromos gázpedál mikortól van, 2001, a Z motoros autókon klíma plusz venti mikortól nincs, 2003 tól kormányművet mikortól változtatták meg (TWR-1 -> TWR-2), ugy emlékszem 1999 vagy 2000 a hátsó dobokat mikor változtatták, annyi a különbség, hogy nem lefelke áll a vége, hanem egyenes. asszem, 2003 classic II szériákon mily apróságok változtak meg esetleg (akár csak felszereltségben) stb stb... Mi a véleményetek? Ha gondoljátok, én megpróbálok utánajárni pár ilyesmi részletnek... De ti is beszálhattok ám a kutakodásba! Van hozzá kedvetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 a hátsó dobokat mikor változtatták, annyi a különbség, hogy nem lefelke áll a vége, hanem egyenes. asszem, 2003 Én most speciel fékdobokra gondoltam... :roll: (az újabbakon már az a fajta van, mint amit nekem cserekor adtatok...) Egyébként köszi a gyors infókat uhu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 benne vagyok minden jóba, de ezt folytassuk a saját fórumunkon :( még van kb ezer apróság a Classic-nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 benne vagyok minden jóba, de ezt folytassuk a saját fórumunkon :( még van kb ezer apróság a Classic-nál Jéééé..... van szekció fórumunk is mán! Most veszem csak észre. Átkopiztam az odatartozó dolgokat, amiket még ide írtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 érdekes dolog ez a benzin ár még egyszersem mondta senki, hogy mennyi a pontos adó benne, mindig mindenhol csak azt mondják kb a x % -a de miért csak kb????? ekkora titok ez??? nem szabad tudni a parasztnak hogy mennyi adót fizet egy termékre????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 most mondta a tévé, hogy a 260 ft -os benzinárból kb 160 ft az adó :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 most mondta a tévé, hogy a 260 ft -os benzinárból kb mi az hogy kb????? miért nem lehet ezt pontosan tudni?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 mert a benzin ára is csak kb. Egyébként meg a végeredmény szemponjából szerintem mindegy, hogy 158 vagy 162 Igyis-úgyis sokkk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 és a rádióba megint emelést emlegetnek, pedig most csökkent a kőolaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Végigolvastam a heti termést. Remélem hamarosan vége a nettelenségnek. A kárpitos témához hozzászólva szerintem jó minőségű és nem kell miatta aggódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 pl amire most jöttünk rá a talin: hogy AGR szelep már az újabb szériákon nincs, ClassicII Z16XE motor Npasi megnézte az én gépemet és abban sincs, pedig az Z14XE. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts