speter Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 A lényege, hogy az üveg betörik, bereped, de a fólia tart, vagyis hiába törik ripityára az üveg benyúlni nem tud, mert ott a törött üveg "elállja" az útját. Először én BMW-n láttam ilyet, ott egy 10kg Samuval nyomtak bele az oldalüvegbe és a kalapács alakja egy az egybe bennmaradt az üvegbe. Jól nézett ki. Hát azért nem pont az, de majdnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hát azért nem pont az, de majdnem. :lol: Az egyik oldalon néztem, ott 6 e Ft / oldalablak. Persze számolás kérdése, mert most nekem pl ez 15 rugóba fájt, mivel nem tartok értéket a kocsiban nem vittek el semmit, amúgy meg ugye 15+a pólia lenne a kárösszeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 ez a fólia csak akkor gáz ha pl balesetnél te akarsz a kocsiból kijutni... az a lényeg, hogy nem vittek el semmit. pláne az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Az egyik oldalon néztem, ott 6 e Ft / oldalablak. Persze számolás kérdése, mert most nekem pl ez 15 rugóba fájt, mivel nem tartok értéket a kocsiban nem vittek el semmit, amúgy meg ugye 15+a pólia lenne a kárösszeg... Arról nem beszélve, ha kicsit bepipul a megélhetési jóember, mibe fáj egy oldal komplett fényezése, esetleg 1-2 késsel kiszúrt gumi. (sajnos van ilyen is, ez nem fikció) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Beütöd a google-be hogy biztonsági fólia és mindent megtudsz a témáról. Olyan mint a sötétítő fólia, de vastagabb és van belőle víztiszta is, a lényeg röviden: "A biztonsági fóliák egy láthatatlan réteget képeznek az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében megvédik értékeinket, betörés vagy akár erőszakos cselekmények mint például rongálás vandalizmus esetén." A lényege, hogy az üveg betörik, bereped, de a fólia tart, vagyis hiába törik ripityára az üveg benyúlni nem tud, mert ott a törött üveg "elállja" az útját. Először én BMW-n láttam ilyet, ott egy 10kg Samuval nyomtak bele az oldalüvegbe és a kalapács alakja egy az egybe bennmaradt az üvegbe. Jól nézett ki. Aháá értem. Szenksz for dö felhomálying Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Aháá értem. Szenksz for dö felhomálying Gondolkodsz azon hogy fóliáztatsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Gondolkodsz azon hogy fóliáztatsz? Biztonságin szerintem nem, csak nem tudtam mi az, viszont sötétítés+hővédőn igen a hátsó fertályra körbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Jól is jön az, pláne a gyerkőcöknek utazás közben. Papírozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Jól is jön az, pláne a gyerkőcöknek utazás közben. Papírozva? Jól bizony.. azért kéne.. Jó lenne papírosan persze... vannak errefelé kedves rendőrbácsik, akik a betonba is belekötnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 -Kéne egy fekvőrendőr! -Egyenruhás jó lessz? -Beton te állat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 -Kéne egy fekvőrendőr! -Egyenruhás jó lessz? -Beton te állat! :lol: Ez üvegtigris nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Vettem vaterán szemöldököt gépsasra, de ezt még színre kell fújni. Vajon ezt a 2db kis elemet mennyibe fújják színre? Elmehetek vele autó szervízbe? Uhuhu-nak már írtam, de nem tudom ilyen kis tételben foglalkoznak-e ilyennel...? Aztán még szereznem kell sziloplasztot is amivel majd felragasztom a cuccot. Ha 1x kész lesz, rakok fel képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Vettem vaterán szemöldököt gépsasra, de ezt még színre kell fújni. Vajon ezt a 2db kis elemet mennyibe fújják színre? Elmehetek vele autó szervízbe? Uhuhu-nak már írtam, de nem tudom ilyen kis tételben foglalkoznak-e ilyennel...? Aztán még szereznem kell sziloplasztot is amivel majd felragasztom a cuccot. Ha 1x kész lesz, rakok fel képet! mennyi volt a nyers? szerk: én úgy tudom, hogy olyan 3-4E ft-ért fényezik le Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 mennyi volt a nyers? szerk: én úgy tudom, hogy olyan 3-4E ft-ért fényezik le 3 ezer volt a 1 pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 3 ezer volt a 1 pár. Most kérdeztem utána itt nálunk, abban a karosszériás műhelyben, ahová a helyi OPEL is szerződéssel viszi a fényeztetni valót. Nekem 2E ft-ot mondtak a pár fényezésére fekete metall esetén. Bár az is igaz, hogy a tulaj régi ismerősöm így, lehet, hogy nekem kedvezményes árat mndott, tehát a 3E Ft körüli összeg fényezésre reálisnak látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 A nap hülyesége a nap hülyéjétől: Hegyek völgyek között zakatol a vonat Én a legszebb lányok közül téged választalak, Egy a jelszó tartós béke, Állj közén és harcolj érte! ferdítve: Bitvín hillsz end vellíz, dö trén iz zakatoling From dö moszt bjutiful görl, jor de van ály csuzing.. Van iz dö szájgn, holderfull písz, Sztéj ömang asz end fájt for it plíz... HEHE -- by FRZ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 A nap hülyesége a nap hülyéjétől: Hegyek völgyek között zakatol a vonat Én a legszebb lányok közül téged választalak, Egy a jelszó tartós béke, Állj közén és harcolj érte! ferdítve: Bitvín hillsz end vellíz, dö trén iz zakatoling From dö moszt bjutiful görl, jor de van ály csuzing.. Van iz dö szájgn, holderfull písz, Sztéj ömang asz end fájt for it plíz... HEHE -- by FRZ :lol: Én kérek elnézést... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Én kérek elnézést... :lol: :lol: ...meleg van... freeze is felolvadt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Most kérdeztem utána itt nálunk, abban a karosszériás műhelyben, ahová a helyi OPEL is szerződéssel viszi a fényeztetni valót. Nekem 2E ft-ot mondtak a pár fényezésére fekete metall esetén. Bár az is igaz, hogy a tulaj régi ismerősöm így, lehet, hogy nekem kedvezményes árat mndott, tehát a 3E Ft körüli összeg fényezésre reálisnak látszik. Hmm, nekem mondjuk sima fehér kellene ugye, nem tudom színek árban térnek-e el egymástól, mindenesetre ez elég jó árnak hangzik, Uhuhu nekem 10e körül mondta, igaz az rendes Opel szervíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Hmm, nekem mondjuk sima fehér kellene ugye, nem tudom színek árban térnek-e el egymástól, mindenesetre ez elég jó árnak hangzik, Uhuhu nekem 10e körül mondta, igaz az rendes Opel szervíz. Elvileg eltérnek a szinek. A fehér talán a legolcsóbb szín a metallok, pedig drágábbak, de szerintem ilyen kis tétel esetén már mindig a drágábbik árszabás az érvényes, hiszen a munka több vele mint maga az alapanyagköltség. Lehet, hogy ha én is a OPEL-ban kérdezem, akkor hasonló lett volna az ár, pedig ugyanoda viszik ahol én kérdeztem.. :lol: A 10E egy kicsit soknak tűnik nekem, nem lehet hogy szemöldökkel együtt értette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 igen, sok. 3 e a pár. nem kattintottam alinkkre, és azt hitte m hogy lámpA MASZK, ILLETVE HASRAÜTÖTTEM... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 igen, sok. 3 e a pár. nem kattintottam alinkkre, és azt hitte m hogy lámpA MASZK, ILLETVE HASRAÜTÖTTEM... :D Rendben vagyunk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Hali! Nem tudom tudna-e segíteni valaki hátsó ajtó hangszóró ügyben,kéne nekem kettő magas sugárzóval.Jó nekem a gyári is ha valakinek van elfekvőben ócsó pézé megszabadítom tőle! :D Ha van valakinek PÜ-ben értesítsen Köszi Api :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Jól bizony.. azért kéne.. Jó lenne papírosan persze... vannak errefelé kedves rendőrbácsik, akik a betonba is belekötnek :lol: hátul az oldal üvegen akármilyen lehet...szóval még az engedély sem kell hozzá...akár be is vakolhatod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 hátul az oldal üvegen akármilyen lehet...szóval még az engedély sem kell hozzá...akár be is vakolhatod... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts