tgabika76 Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 ...hozzáteszem hogy az említett 5 "vacak műanyag" közül az első 3 neked biztosan nem volna jó amennyiben jobbkormányos autóból származna, ugyanis pont tükörképei a balkormányosba valónak. Igazából sztem a váltó körüli műanyag sem jó, de abban nem vagyok biztos. Ja és igen: a hamutartó fedele tudtommal nem leszedhető, úgyhogy meg kell venned a komplett hamutartót.
freeze Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 setupman írta: Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is :lol: Különösen a hűtőrács :D
mr. bb Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 ne mérgelődj két olcsó emberemnél rákérdeztem nem sokára lökök infot az összegről
speter Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 tgabika76 írta: ...hozzáteszem hogy az említett 5 "vacak műanyag" közül az első 3 neked biztosan nem volna jó amennyiben jobbkormányos autóból származna, ugyanis pont tükörképei a balkormányosba valónak. Igazából sztem a váltó körüli műanyag sem jó, de abban nem vagyok biztos. Ja és igen: a hamutartó fedele tudtommal nem leszedhető, úgyhogy meg kell venned a komplett hamutartót. köszi az infókat, majd ráfigyelek, ha aktuális mr. bb írta: ne mérgelődj két olcsó emberemnél rákérdeztem nem sokára lökök infot az összegről köszi, várom.
uhuhu Elküldve Június5, 2009 Szerző Elküldve Június5, 2009 K-G-za írta: Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem is jobban észre lehet venni bizonyos apró hibákat egy tiszta motornál. És ha nem is a szerelőnek, hanem mondjuk neked kell valami apróságot (égőt, biztosítékot, akksit, stb. ) cserélni, akkor nem leszel nyakig riggyós. ja, viszont megszopathatod magad, hisz egy mai motornál százezer csatlakozó v an, ami beázhat, korrodálhat oxidálódhat... és nem most hanem 1-2 év mulva szopat meg nagyon... én soha nem mosotk motort, csak letörlöm az ecotec burkolatot...
speter Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 uhuhu írta: ja, viszont megszopathatod magad, hisz egy mai motornál százezer csatlakozó v an, ami beázhat, korrodálhat oxidálódhat... és nem most hanem 1-2 év mulva szopat meg nagyon... én soha nem mosotk motort, csak letörlöm az ecotec burkolatot... A Hondákban is ecotec burkolat van? :lol:
K-G-za Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 setupman írta: Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is :lol:
K-G-za Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 setupman írta: Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is (nagyon) :lol:
uhuhu Elküldve Június5, 2009 Szerző Elküldve Június5, 2009 speter írta: A Hondákban is ecotec burkolat van? :lol: mióta megvan 1x nyitottam ki a motorteret :D nem zavar a kosz...
tommirra Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 setupman írta: Nekem ez nagyon tetszik: nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning. nem csodálkoznék ha pl egy audi fórumon a "cicás autók" topikban hasonló reakciókat váltani ki mint itt a szuszukik. most sok ember lelkébe tiprok bele de szvsz ha ennyi pénze van miért nem vett egy "olyan" kocsit magának. rs audi, subaru, végtelen a sor
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 tommirra írta: nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning. nem csodálkoznék ha pl egy audi fórumon a "cicás autók" topikban hasonló reakciókat váltani ki mint itt a szuszukik. most sok ember lelkébe tiprok bele de szvsz ha ennyi pénze van miért nem vett egy "olyan" kocsit magának. rs audi, subaru, végtelen a sor Nem érzed át az építgetés, tuningolás lényegét :lol:
PGA Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 tommirra írta: nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning... Hasonlóan gondolom én is, magam is minimál-design-ra szavaznék (a piros csíkok a gépen nálam végleg betették a kaput... :D ). Szerintem az az igazán jól sikerült tuning, ha elsőre nem is látszik, nem feltűnő, csak mikor nézegetni kezdi az ember, jön rá, hogy egyedi dologgal áll szemben... :lol:
tommirra Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 PGA írta: Hasonlóan gondolom én is, magam is minimál-design-ra szavaznék (a piros csíkok a gépen nálam végleg betették a kaput... :lol: ). Szerintem az az igazán jól sikerült tuning, ha elsőre nem is látszik, nem feltűnő, csak mikor nézegetni kezdi az ember, jön rá, hogy egyedi dologgal áll szemben... :lol: riszpekt :D a videóban szereplő 2 grillrácsot elfogadnám. mást annyira nem. szerintem az astrát nem erre találták ki. off példa
gabesz76 Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 Műszaki vizsga: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/nemetvizsga/
mr. bb Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 hali 5000ft mind de az ember csak nekem mondott ennyit ha más címét adom meg neki az nem venné ki magát rendesen mármint a helyzet postán feladná nekem én küldeném neked kb 2500 ft volna a posta tőle nekem tőlem hozzád vagy megírod hogy hol laksz és érte jössz .pest megye m0 keleti szektor környékén lakok kinézetről nem tudok de a kézi alatti takarót karcmentesben még nem láttam
freeze Elküldve Június5, 2009 Elküldve Június5, 2009 kiollózva valahonnan, már nem tudom honnan.... egy 2004-es írás :lol: Mindent egybevetve mindkét autót csak ajánlani tudom. Az két modell közül talán inkább az F való arra, hogy kijárjunk vele a hegyre vagy horgászni, míg a G modell inkább a fiatalos stílus kedvelőinek és a városlakóknak ajánlható. Az F modell sem mutat furcsán az Opera előtt, de "jól néz ki" benne egy kapagép, míg a G modell esetében ez fordítva van.
banjani Elküldve Június6, 2009 Elküldve Június6, 2009 UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Elküldve Június6, 2009 banjani írta: UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related Mi benne a durva ? Mennyi kg-ban egy kipakolt 100as ? Gondolom, kicsit könyebb, mint egy civic :lol: Belcsürnek valamilyen Favorit reszelt motor, ráadásul hátul hajt. Ennyi :D
Robz Elküldve Június6, 2009 Elküldve Június6, 2009 banjani írta: UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related Nem jártál 15+ éve rallícross futamokon? Anno egy kategóriában indult a GTI Golffal, stb, de a rajtnál durván leléptek a kotkodák mindenkit. Hátsó hajtás, reszelt motor. Sokat dumáltunk anno arról, hogy utcán milyen tetü az összes, nem gyorsul, stb, de így is meg lehet faragni. :lol:
starchild83 Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Hm, tegnap vettem észre, hogy a jobb hátsó ülés fejtámaszán hátúl van 3 vízszintes csík, vonal, rövidek, úgy 2-3 cm, mintha pillanatragasztó rákeményedett volna. Kapirgáltam ujjal, hátha lejön, de nem, sőőőőt! el is "repedt" ez a megkeményedett rész, lényeg a szövet be is szakadt... :D Kérdésem lenne, ilyen fejtámaszt vajon lehet kapni vagy csak bontóba? vaterán néztem, nincs. Esetleg kárpitossal megcsináltatni? Gőzöm sincs, hogy mitől lett olyan a szövet, igaz szállítottam 1-2 dolgot, de semmi ilyen ragasztós témát nem, egyszerűen nem értem :lol:
Zachi Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 starchild83 írta: Hm, tegnap vettem észre, hogy a jobb hátsó ülés fejtámaszán hátúl van 3 vízszintes csík, vonal, rövidek, úgy 2-3 cm, mintha pillanatragasztó rákeményedett volna. Kapirgáltam ujjal, hátha lejön, de nem, sőőőőt! el is "repedt" ez a megkeményedett rész, lényeg a szövet be is szakadt... :lol: Kérdésem lenne, ilyen fejtámaszt vajon lehet kapni vagy csak bontóba? vaterán néztem, nincs. Esetleg kárpitossal megcsináltatni? Gőzöm sincs, hogy mitől lett olyan a szövet, igaz szállítottam 1-2 dolgot, de semmi ilyen ragasztós témát nem, egyszerűen nem értem :lol: Akkor ez mi? :D Lustaság fél egészség? :D
starchild83 Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Zachi írta: Akkor ez mi? :D Lustaság fél egészség? :lol: Mekkoraaaaaaa!! THX! :D :lol:
Ladaracing Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni. Astra G 1.4 16V lenne a gond: általában rövid távon és alacsonyabb fordulaton használom, ha hosszabb útra megyek vagyis tartósan kb3000-3500 körü van a fordulat vagy az felett, akkor elmegy rajta az alapjárat. Vagy pl ha gyorsítok és kb 4000 fölé forgatom utána is. Aztán ez néhány nap múlva megszűnik és újra ok. A computer nem jelez hibát, próbáltam hátha az egr akad meg de az sem. Mi lehet a hiba? Előre is köszi!
hening Elküldve Június7, 2009 Elküldve Június7, 2009 Ladaracing írta: Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni. Astra G 1.4 16V lenne a gond: általában rövid távon és alacsonyabb fordulaton használom, ha hosszabb útra megyek vagyis tartósan kb3000-3500 körü van a fordulat vagy az felett, akkor elmegy rajta az alapjárat. Vagy pl ha gyorsítok és kb 4000 fölé forgatom utána is. Aztán ez néhány nap múlva megszűnik és újra ok. A computer nem jelez hibát, próbáltam hátha az egr akad meg de az sem. Mi lehet a hiba? Előre is köszi! Alapjárati motort pucold ki. Sztem ott a bibi.
Recommended Posts