tgabika76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ...hozzáteszem hogy az említett 5 "vacak műanyag" közül az első 3 neked biztosan nem volna jó amennyiben jobbkormányos autóból származna, ugyanis pont tükörképei a balkormányosba valónak. Igazából sztem a váltó körüli műanyag sem jó, de abban nem vagyok biztos. Ja és igen: a hamutartó fedele tudtommal nem leszedhető, úgyhogy meg kell venned a komplett hamutartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem ez nagyon tetszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is :lol: Különösen a hűtőrács :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ne mérgelődj két olcsó emberemnél rákérdeztem nem sokára lökök infot az összegről Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ...hozzáteszem hogy az említett 5 "vacak műanyag" közül az első 3 neked biztosan nem volna jó amennyiben jobbkormányos autóból származna, ugyanis pont tükörképei a balkormányosba valónak. Igazából sztem a váltó körüli műanyag sem jó, de abban nem vagyok biztos. Ja és igen: a hamutartó fedele tudtommal nem leszedhető, úgyhogy meg kell venned a komplett hamutartót. köszi az infókat, majd ráfigyelek, ha aktuális ne mérgelődj két olcsó emberemnél rákérdeztem nem sokára lökök infot az összegről köszi, várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2009 Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem is jobban észre lehet venni bizonyos apró hibákat egy tiszta motornál. És ha nem is a szerelőnek, hanem mondjuk neked kell valami apróságot (égőt, biztosítékot, akksit, stb. ) cserélni, akkor nem leszel nyakig riggyós. ja, viszont megszopathatod magad, hisz egy mai motornál százezer csatlakozó v an, ami beázhat, korrodálhat oxidálódhat... és nem most hanem 1-2 év mulva szopat meg nagyon... én soha nem mosotk motort, csak letörlöm az ecotec burkolatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ja, viszont megszopathatod magad, hisz egy mai motornál százezer csatlakozó v an, ami beázhat, korrodálhat oxidálódhat... és nem most hanem 1-2 év mulva szopat meg nagyon... én soha nem mosotk motort, csak letörlöm az ecotec burkolatot... A Hondákban is ecotec burkolat van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem ez nagyon tetszik: Nekem is (nagyon) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2009 A Hondákban is ecotec burkolat van? :lol: mióta megvan 1x nyitottam ki a motorteret :D nem zavar a kosz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem ez nagyon tetszik: nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning. nem csodálkoznék ha pl egy audi fórumon a "cicás autók" topikban hasonló reakciókat váltani ki mint itt a szuszukik. most sok ember lelkébe tiprok bele de szvsz ha ennyi pénze van miért nem vett egy "olyan" kocsit magának. rs audi, subaru, végtelen a sor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning. nem csodálkoznék ha pl egy audi fórumon a "cicás autók" topikban hasonló reakciókat váltani ki mint itt a szuszukik. most sok ember lelkébe tiprok bele de szvsz ha ennyi pénze van miért nem vett egy "olyan" kocsit magának. rs audi, subaru, végtelen a sor Nem érzed át az építgetés, tuningolás lényegét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 nekem ez túl sok. az astra úgy jó ahogy van max egy pici tuning... Hasonlóan gondolom én is, magam is minimál-design-ra szavaznék (a piros csíkok a gépen nálam végleg betették a kaput... :D ). Szerintem az az igazán jól sikerült tuning, ha elsőre nem is látszik, nem feltűnő, csak mikor nézegetni kezdi az ember, jön rá, hogy egyedi dologgal áll szemben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Hasonlóan gondolom én is, magam is minimál-design-ra szavaznék (a piros csíkok a gépen nálam végleg betették a kaput... :lol: ). Szerintem az az igazán jól sikerült tuning, ha elsőre nem is látszik, nem feltűnő, csak mikor nézegetni kezdi az ember, jön rá, hogy egyedi dologgal áll szemben... :lol: riszpekt :D a videóban szereplő 2 grillrácsot elfogadnám. mást annyira nem. szerintem az astrát nem erre találták ki. off példa Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Műszaki vizsga: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/nemetvizsga/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 hali 5000ft mind de az ember csak nekem mondott ennyit ha más címét adom meg neki az nem venné ki magát rendesen mármint a helyzet postán feladná nekem én küldeném neked kb 2500 ft volna a posta tőle nekem tőlem hozzád vagy megírod hogy hol laksz és érte jössz .pest megye m0 keleti szektor környékén lakok kinézetről nem tudok de a kézi alatti takarót karcmentesben még nem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 kiollózva valahonnan, már nem tudom honnan.... egy 2004-es írás :lol: Mindent egybevetve mindkét autót csak ajánlani tudom. Az két modell közül talán inkább az F való arra, hogy kijárjunk vele a hegyre vagy horgászni, míg a G modell inkább a fiatalos stílus kedvelőinek és a városlakóknak ajánlható. Az F modell sem mutat furcsán az Opera előtt, de "jól néz ki" benne egy kapagép, míg a G modell esetében ez fordítva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related Mi benne a durva ? Mennyi kg-ban egy kipakolt 100as ? Gondolom, kicsit könyebb, mint egy civic :lol: Belcsürnek valamilyen Favorit reszelt motor, ráadásul hátul hajt. Ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 UHUHU! Én egy kicsit elfogult vagyok a skodákkal szembe, de ez azért durva! http://www.youtube.com/watch?v=xbf_ahMNAK0...feature=related Nem jártál 15+ éve rallícross futamokon? Anno egy kategóriában indult a GTI Golffal, stb, de a rajtnál durván leléptek a kotkodák mindenkit. Hátsó hajtás, reszelt motor. Sokat dumáltunk anno arról, hogy utcán milyen tetü az összes, nem gyorsul, stb, de így is meg lehet faragni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hm, tegnap vettem észre, hogy a jobb hátsó ülés fejtámaszán hátúl van 3 vízszintes csík, vonal, rövidek, úgy 2-3 cm, mintha pillanatragasztó rákeményedett volna. Kapirgáltam ujjal, hátha lejön, de nem, sőőőőt! el is "repedt" ez a megkeményedett rész, lényeg a szövet be is szakadt... :D Kérdésem lenne, ilyen fejtámaszt vajon lehet kapni vagy csak bontóba? vaterán néztem, nincs. Esetleg kárpitossal megcsináltatni? Gőzöm sincs, hogy mitől lett olyan a szövet, igaz szállítottam 1-2 dolgot, de semmi ilyen ragasztós témát nem, egyszerűen nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hm, tegnap vettem észre, hogy a jobb hátsó ülés fejtámaszán hátúl van 3 vízszintes csík, vonal, rövidek, úgy 2-3 cm, mintha pillanatragasztó rákeményedett volna. Kapirgáltam ujjal, hátha lejön, de nem, sőőőőt! el is "repedt" ez a megkeményedett rész, lényeg a szövet be is szakadt... :lol: Kérdésem lenne, ilyen fejtámaszt vajon lehet kapni vagy csak bontóba? vaterán néztem, nincs. Esetleg kárpitossal megcsináltatni? Gőzöm sincs, hogy mitől lett olyan a szövet, igaz szállítottam 1-2 dolgot, de semmi ilyen ragasztós témát nem, egyszerűen nem értem :lol: Akkor ez mi? :D Lustaság fél egészség? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Akkor ez mi? :D Lustaság fél egészség? :lol: Mekkoraaaaaaa!! THX! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ladaracing Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni. Astra G 1.4 16V lenne a gond: általában rövid távon és alacsonyabb fordulaton használom, ha hosszabb útra megyek vagyis tartósan kb3000-3500 körü van a fordulat vagy az felett, akkor elmegy rajta az alapjárat. Vagy pl ha gyorsítok és kb 4000 fölé forgatom utána is. Aztán ez néhány nap múlva megszűnik és újra ok. A computer nem jelez hibát, próbáltam hátha az egr akad meg de az sem. Mi lehet a hiba? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni. Astra G 1.4 16V lenne a gond: általában rövid távon és alacsonyabb fordulaton használom, ha hosszabb útra megyek vagyis tartósan kb3000-3500 körü van a fordulat vagy az felett, akkor elmegy rajta az alapjárat. Vagy pl ha gyorsítok és kb 4000 fölé forgatom utána is. Aztán ez néhány nap múlva megszűnik és újra ok. A computer nem jelez hibát, próbáltam hátha az egr akad meg de az sem. Mi lehet a hiba? Előre is köszi! Alapjárati motort pucold ki. Sztem ott a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts