freeze Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nah, megyek a ház mögé nyársalni... jó hétvégét! Üdv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goa Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 "letölt innen..." Köszönöm freeze! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Üdv. Lenne egy kérdésem vagyis nem nekem hanem az asszonynak. Aggódik, hogy mostanában ha leállítjuk az autót kis idő után bekapcsol a ventillátor. Én mondtam neki, hogy ez természetes mert amíg jár a motor addig forgatja a vizet is és állóhelyzetben járó motornál( pl dugó, piroslámpa) is bekapcsol csak akkor nem figyeli. Ha pedig leállítjuk a víz sem forog benne és ugye a motorblokkról a víz átveszi a hőt és ezért bekapcsol a ventillátor. Az lenne nagyobb baj ha nem kapcsolna be. Remélem jól gondolom <_< Ez biztos G astra? (avagy Classic 2?) mert szerintem ezeknél levett gyújtásnál nem megy a venti...legalábbis a G-knél még tuti nem ment.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ez biztos G astra? (avagy Classic 2?) mert szerintem ezeknél levett gyújtásnál nem megy a venti...legalábbis a G-knél még tuti nem ment.... Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ezt láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Lehet hibás a link... http://www.youtube.com/watch?v=-M419wd_nSw Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Lehet hibás a link... http://www.youtube.com/watch?v=-M419wd_nSw bjutifúl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok! Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"? Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_< évjárat? moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok! Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"? Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne. TWINPORT! ennyi a P jelentése.... A gyártás helyét az alvázszámban találod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Elnézést kérek, de a Polandon felnyihogtam ... szóval elnézést.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_< CL2-sem kapcsol be. Ha leállítom onnan max 3 másodpercig hűt még, ha leállítás előtt közvetlenül ment. Egyébként nincs is értelme, mert a víz hiába melegszik, azt nem jut el a hűtőig, mert a vízszivattyú nem mety. Apum Passatjaban van ilyen feature, de azt gondolom lassan, hogy inkább bug az is. Mintha fel lenne cserélve az állandó, meg a kapcsolt 12V Lehet hibás a link... http://www.youtube.com/watch?v=-M419wd_nSw Tegnap láttam ennek egy gagyi verzióját tacskó parkolóban. Ilyesmi tükre volt, de a jobb oldali tükörlapot annyira ki kellett fordítani, hogy láss belőle valamit, hogy a tükörlap és a ház között volt egy egy cm-s hézag. Meg volt azon mindenféle homasitás krómcsík a lámpák körül stb. Össze is rázott a hideg, amikor ránéztem szegényre. Sziasztok! Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"? Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne. A motorszámból ki lehet kódolni, hogy hol gyártották a motort. Tudtommal Lengyelben nincs motorgyár. Az enyém pl Aspernből jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Elnézést kérek, de a Polandon felnyihogtam ... szóval elnézést.... :lol: Vigyázz, mert mostanában nagyon sértődősek bizonyos emberek...és elmenekűlnek a fórumról... :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Vigyázz, mert mostanában nagyon sértődősek bizonyos emberek...és elmenekűlnek a fórumról... :lol: <_< :lol: Mi van Banjanival? :lol: :lol: ... csak rossz napja volt, nekem is volt már Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Mi van Banjanival? :lol: <_< ... csak rossz napja volt, nekem is volt már Mostanában mindig Bajnait olvasok Banjani helyett. Eh Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Mostanában mindig Bajnait olvasok Banjani helyett. Eh Ez kezdődő üldözési mánia <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Mostanában mindig Bajnait olvasok Banjani helyett. Eh <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Vigyázz, mert mostanában nagyon sértődősek bizonyos emberek...és elmenekűlnek a fórumról... :lol: <_< :lol: Ezért kértem kétszer is elnézést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Ez kezdődő üldözési mánia :lol: Lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Valaki beszélt itt vonóhorgos Cupe-ről, (vagy az is Twintop volt), íme a magyarázat miért kell rá vonóhorog. (bicajtartó miatt <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Valaki beszélt itt vonóhorgos Cupe-ről, (vagy az is Twintop volt), íme a magyarázat miért kell rá vonóhorog. (bicajtartó miatt <_< ) G cabrió volt. Így már értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Valaki beszélt itt vonóhorgos Cupe-ről, (vagy az is Twintop volt), íme a magyarázat miért kell rá vonóhorog. (bicajtartó miatt :lol: ) Hú de ellenszenvesen ír a csávó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Hú de ellenszenvesen ír a csávó <_< Rajta kívül nem is ért senki semmihez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 G cabrió volt. Így már értem. na majdnem eltaláltam <_< köszi a helyreigazítást Link to comment Megosztás: More sharing options...
raba Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Sziasztok Nemrég lettem Astra G 1,6 Benzines tulajdonos, tulajdonképpen ez életem első saját tulajdonú tütüje, úgy hogy van mit tanulnom. Hamarosan esedékes az olajcsere, szerintetek milyen olajat tegyek bele? (103E-ben vettem az autót, most közel 106Eben van). Ja és még valami: a vezérműszíjat mikor ajánlatos cserélni? Jártasabbak mondták nekem, hogy használt kocsik esetében az átvétel után mindenképp cserélni kell. A kereskedő szerint, akitől vettem a tütüt, 120E előtt nincs amiért foglalkozni ezzel. Kissé tanácstalan vagyok...Ja, és még valami...kinek mi a tapasztalata, az ilyen motrok mennyi olajat esznek? Nekem a szintmérű öt jelzéséből a négyesig van még olaj, így a csere előtt...bocs ha kicsit konyhanyelven írok, még tanulom a dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts