Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Üdv.

Lenne egy kérdésem vagyis nem nekem hanem az asszonynak. Aggódik, hogy mostanában ha leállítjuk az autót kis idő után bekapcsol a ventillátor. Én mondtam neki, hogy ez természetes mert amíg jár a motor addig forgatja a vizet is és állóhelyzetben járó motornál( pl dugó, piroslámpa) is bekapcsol csak akkor nem figyeli. Ha pedig leállítjuk a víz sem forog benne és ugye a motorblokkról a víz átveszi a hőt és ezért bekapcsol a ventillátor. Az lenne nagyobb baj ha nem kapcsolna be. Remélem jól gondolom <_<

Ez biztos G astra? (avagy Classic 2?) mert szerintem ezeknél levett gyújtásnál nem megy a venti...legalábbis a G-knél még tuti nem ment....

Megosztás:

Sziasztok!

Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"?

Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne.

TWINPORT! ennyi a P jelentése....

A gyártás helyét az alvázszámban találod...

Megosztás:

Ez tuti, hogy G astra! Méghozzá caravan. <_<

CL2-sem kapcsol be. Ha leállítom onnan max 3 másodpercig hűt még, ha leállítás előtt közvetlenül ment. Egyébként nincs is értelme, mert a víz hiába melegszik, azt nem jut el a hűtőig, mert a vízszivattyú nem mety. Apum Passatjaban van ilyen feature, de azt gondolom lassan, hogy inkább bug az is. Mintha fel lenne cserélve az állandó, meg a kapcsolt 12V

Tegnap láttam ennek egy gagyi verzióját tacskó parkolóban. Ilyesmi tükre volt, de a jobb oldali tükörlapot annyira ki kellett fordítani, hogy láss belőle valamit, hogy a tükörlap és a ház között volt egy egy cm-s hézag. Meg volt azon mindenféle homasitás krómcsík a lámpák körül stb. Össze is rázott a hideg, amikor ránéztem szegényre.

Sziasztok!

Tudja valaki , hogy mit jelent a Z14XEP -ből a "P"?

Én arra gondolok hogy az enyém Lengyelországban készült és ez a Poland szó rövidítése lenne.

A motorszámból ki lehet kódolni, hogy hol gyártották a motort. Tudtommal Lengyelben nincs motorgyár. Az enyém pl Aspernből jött.

Megosztás:

Sziasztok

Nemrég lettem Astra G 1,6 Benzines tulajdonos, tulajdonképpen ez életem első saját tulajdonú tütüje, úgy hogy van mit tanulnom. Hamarosan esedékes az olajcsere, szerintetek milyen olajat tegyek bele? (103E-ben vettem az autót, most közel 106Eben van). Ja és még valami: a vezérműszíjat mikor ajánlatos cserélni? Jártasabbak mondták nekem, hogy használt kocsik esetében az átvétel után mindenképp cserélni kell. A kereskedő szerint, akitől vettem a tütüt, 120E előtt nincs amiért foglalkozni ezzel. Kissé tanácstalan vagyok...Ja, és még valami...kinek mi a tapasztalata, az ilyen motrok mennyi olajat esznek? Nekem a szintmérű öt jelzéséből a négyesig van még olaj, így a csere előtt...bocs ha kicsit konyhanyelven írok, még tanulom a dolgokat

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.