Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira,de pénteken levert az influenza és még most is tombol. Remélem legalább olyan jó időtök volt, mint itt Pakson. Néha még a nap is sütött.

Az újbelépős cuccaimat hol vehetném át?

Bocsi, hogy így megkésve reagálok... Hiányoltunk ám, de term megértjük, hogy most nem tudtál jönni... Fel akartalak hívni, de sajna nem tudtam megszerezni már a számod ott a helyszínen... Pü-ben majd mindjárt rá is kérdezek. Az újbelépős cuccokat pl most a talin átvehetted volna. Egyébként nem tudom, hogy zajlik ez vidéki belépőknél, de a legközelebbi MOTE szervezte talin biztosan átveheted :roll:. Ha esetleg itt járnál BP-en, szólj előtte, és megszerezzük neked... :wink:

Megosztás:

Egy barátom kábé 2 éve rendelt üléshuzatot az Astrara és az is 21-22k volt. Vidéki márkakereskedésben rendelte és mint megtudta valahol itthon varják de tökéletes a motyó. Valóban hibátlan, mérethelyes volt, tökéletesen rápasszolt az ülésekre (osztott hátsó ülés, könyöklö).

Off

Igen nekem is varrta volna az ürge.elég profinak tűnt mert minden részletet aprólékosan végigkérdezett. hát azt hiszem azért nem ugrok bele most azonnal, vannak fontosabb csinosítani való dolgok is az autón, ugyebár :( :(

Azért köszi mindenkinek

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.