telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira,de pénteken levert az influenza és még most is tombol. Remélem legalább olyan jó időtök volt, mint itt Pakson. Néha még a nap is sütött. Az újbelépős cuccaimat hol vehetném át? Bocsi, hogy így megkésve reagálok... Hiányoltunk ám, de term megértjük, hogy most nem tudtál jönni... Fel akartalak hívni, de sajna nem tudtam megszerezni már a számod ott a helyszínen... Pü-ben majd mindjárt rá is kérdezek. Az újbelépős cuccokat pl most a talin átvehetted volna. Egyébként nem tudom, hogy zajlik ez vidéki belépőknél, de a legközelebbi MOTE szervezte talin biztosan átveheted :roll:. Ha esetleg itt járnál BP-en, szólj előtte, és megszerezzük neked... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 én is csináltam képeket, de 112 Mb 113 képpel, mit kezdjek velük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Töltsd fel valahova lécci csomagolt fájlként! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Töltsd fel valahova lécci csomagolt fájlként! 8) 112 Mb-t :?: hogy :?: és a fő kérdés, fw-re föl lehet másolni ennyit? kétlem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Mondd neked az valamit, hogy DC++??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 MOTE-nak nincs erre tárhelye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Mondd neked az valamit, hogy DC++??? :idea: okés, de azt nem mindenki használja H.W.B. hubon [HUN]amusing néven vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 112 Mb-t :?: hogy :?: és a fő kérdés, fw-re föl lehet másolni ennyit? kétlem :( Nekem azért átlökhetnél 1-2 képet, amin rajta vagyok (autóm is) esetleg? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nekem azért átlökhetnél 1-2 képet, amin rajta vagyok (autóm is) esetleg? :wink: kíírom neked cd-re és átjössz érte :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 kíírom neked cd-re és átjössz érte :( Inkább gyorsan csinálok server-t a gépemből és átlököm az IP-m, hogy fel tudd hozzám tölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 okés, de azt nem mindenki használja H.W.B. hubon [HUN]amusing néven vagyok Vauuu picinyem!! Mánis ott vagyok, izzíccsad a slotot! :( hu bammeg az nekem nem jó! minnyá nyomok címet, mert nekem Matrixos Strong -om van, éskikkelnek vele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 inkáb kiírom cd-re mert elaludnék mire áttöltök annyit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 inkáb kiírom cd-re mert elaludnék mire áttöltök annyit Rendben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Telo jók a képek. Főleg, hogy te vagy az egyetlen aki a szépségversenyen is megörökítette a vasam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Amusing PÜ ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Egy barátom kábé 2 éve rendelt üléshuzatot az Astrara és az is 21-22k volt. Vidéki márkakereskedésben rendelte és mint megtudta valahol itthon varják de tökéletes a motyó. Valóban hibátlan, mérethelyes volt, tökéletesen rápasszolt az ülésekre (osztott hátsó ülés, könyöklö). Off Igen nekem is varrta volna az ürge.elég profinak tűnt mert minden részletet aprólékosan végigkérdezett. hát azt hiszem azért nem ugrok bele most azonnal, vannak fontosabb csinosítani való dolgok is az autón, ugyebár :( :( Azért köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 MOTE-nak nincs erre tárhelye? sajnos a MOTÉ nak nincs tárhelye- ennyi. a fórum és a weboldalak elfoglalnak 2 gigát, és igy is csak "egy kis helyet " kaptunk ajándékba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 Megkérném szépen az itt csicsergő klubtagokat, a helyi/ szuzukigyárlátogatás topikba fáradjon át szavazni, hogy érdekli e a autógyár látogatás. Csak klubtagok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nnahhh...kinn van a fűtésradiátor, műanyagcsöves - szivattyústól! :roll: :roll: :evil: ..de utálom...most megyek és veszek másikat sok pízért! :( ...csak még azt nem tudom, hogy rakom be az újat, mert a régit kiszerelni se volt semmi! :roll: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Most kaptam hemitől pü-t... Azt írta, hogy hétvégéig készít egy weblapot nekünk, és azt majd véleményezhetjük. Kíváncsian várjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :wink: okay.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nem vártam hétvégéig:) No check this: http://www.astraklub.hu/ Így oks? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hude szép KÉK!!! :shock: :wink: Jóóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Télleg szíp az oldal. Teccik naon. Én is fel tettem az én képeimet még az első oldalon, a Fóti taliban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Szia aga!!! :( Ezúton is szeretném megköszönni,hogy a fóti talin oly türelmesen próbáltad elmagyarázni,hogy miért is vált kacsaúsztatóvá a kocsink,és,hogy oly nagy lelkesedéssel AKARTÁL segíteni!!!Thanks!!!!!!!!! :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts