KoPi Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira,de pénteken levert az influenza és még most is tombol. Remélem legalább olyan jó időtök volt, mint itt Pakson. Néha még a nap is sütött. Az újbelépős cuccaimat hol vehetném át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2005 már vége ?????? mesélj mi volt ! http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=846 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Nahh megvan a szekciótok ugye ? :( :( :lol: Legyetek oly kedvesek nyilatkozni arról, hogy pontosan milyen G gazdik a tagjai, ki a vezető. g-astra.opelclub.hu a váalasztott név ugye ? Köszhiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Hagalex-nek: Sikerült megoldani a légterelőt, hogy felmenjen az ablak? Bár tudom a víz-kérdés most fontosabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Nahh megvan a szekciótok ugye ? :( :( :lol: Legyetek oly kedvesek nyilatkozni arról, hogy pontosan milyen G gazdik a tagjai, ki a vezető. g-astra.opelclub.hu a váalasztott név ugye ? Köszhiiii A név az jó, a többiről meg Telo az illetékes, mert ő az illetékes et.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Na itt vagyok srácok. Bocsi, vasárnap sajnos nem voltam net közelben. Szekcióügyben hamarosan intézkedek mélykék-nél és hemi-nél. G Astra szekció: tagok: 1. npasi 2. Hagalex 3. aga46 4. Jim74 5. BallaImi 6. KoPi 7. Amusing 8. telo Fő navigáló kezdőoldal (innen hozzánk nagy képes link): http://www.astraklub.hu G Astra szekció oldal: http://g-astra.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jó reggelt! ezek szerint akkor nem mosott el benneteket az eső.örülök neki.szóval milyen hírekkel szolgáltok nekem?ígéret szép szó!!! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jó reggelt! ezek szerint akkor nem mosott el benneteket az eső.örülök neki.szóval milyen hírekkel szolgáltok nekem?ígéret szép szó!!! :( :( Annyira nem, hogy többünknek leégett az arca/nyaka. Nekem is pl tök piros lett a nyakam :roll: Számomra nagyon gyorsan elrepült az egész. Még a motorblokkdobó versenyről is lemaradtam... annyira eldumálgattunk egymás között :roll: Majd még írok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Annyira nem, hogy többünknek leégett az arca/nyaka. Nekem is pl tök piros lett a nyakam :roll: Számomra nagyon gyorsan elrepült az egész. Még a motorblokkdobó versenyről is lemaradtam... annyira eldumálgattunk egymás között :roll: Majd még írok... Várom! :D fájt is a szívem egész szombaton, a családom érezte is rajtam, hogy ludasak abban, hogy meghiúsították a napi programom. nagyon nem voltam kedves senkivel.s ennek most iszom a levét. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 jahh, nekem is leégett a nyakam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 jahh, nekem is leégett a nyakam Ne bosszants!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nekem viszont "lehűlt a kedélyem!" :lol: Viszont kaptam szép légterelőket amiket azóta fel is raktam ######ántosn, ésműkszik az ablak is!!! :roll: :wink: :( Köfi Jimi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nekem viszont "lehűlt a kedélyem!" :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nekem viszont "lehűlt a kedélyem!" :lol: Viszont kaptam szép légterelőket amiket azóta fel is raktam férfi nemiszervántosn, ésműkszik az ablak is!!! :roll: :wink: :( Köfi Jimi! :( Köszi a képeket, megnéztem.legalább nyújt egy kis vigaszt ezen a borongós, esős napon. :D no meg kárpótol egy picit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 NIncs mit igazán! Ezért készültek! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2005 Köszi a képeket, megnéztem.legalább nyújt egy kis vigaszt ezen a borongós, esős napon. :D no meg kárpótol egy picit. :D itten van még............ http://opeltali.ini.hu letölt megnéz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 OK!!!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Elküldtem a mélykék-éknek a G Astra szekció felállását, és vmi alap bemutatkozó szöveget. Be fogok számolni a fejleményekről... Születni fog majd vmi alap szekció weboldal és szekció fórum is. A bemutatkozó szöveg vmi ilyesmi lenne: Sziasztok G Astrások és Opelesek! A MOTE (Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete) keretein belül hivatalosan is megalakult a G Astra szekció! Amennyiben szereted a G Astrát és érdekel egy jó társaság, ez a Te oldalad! Itt sok hasznos információt találhatsz a típusról illetve kapcsolatba léphetsz velünk, G Astrásokkal. Ha szeretnél betekintést nyerni mindennapjainkba, vagy kedved támad csatlakozni vidám, jó kedélyű csapatunkhoz, látogass el az Astra G - Astra H fórumra vagy a MOTE szekció, Astra G fórumára, vagy írj a telo@opelklub.hu címre. Ha esetleg bármilyen építő jellegű ötleted, gondolatod van, akkor is írj, hátha ezzel is tovább segíted a szekció gyarapodását. Mivel a szekció a MOTE keretein belül működik, így rengeteg alkalom adódik a többi Opel típus megismerésére, jó bulikra, Opeles találkozókra, közös mozizásra, versenyekre járásra testületileg, nyáron strand, meg bármi... Alapítók: 1. telo (vezető) 2. npasi 3. Hagalex 4. aga46 5. Jim74 6. BallaImi 7. KoPi 8. Amusing Vélemény? A bemutatkozótokat (akinek még nincs fönt vhol) küldhetitek nekem pü-ben, én majd továbbítom az illetékesnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 A talin eléggé fújt a szél néha, és a homokos talaj miatt az autók nagy része elég poros lett (főleg a feketék) :roll: : Egyesek fényezett piros tükörrel jöttek, egyesek még erre sem voltak képesek :wink:: Találós kérdés: kinek a képe látszik a fényezetlen tükrű autó oldalablakán? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szóval... én még köszönetet szeretnék nyilvánítani npasinak, aki kölcsönadott egy ezrest a belépőre valamint kisegített még 20 ft-al egy szendvicshez, mélykéknek, akinek számlájára üdítőt vettem magamnak, és úgy általában mindenkinek, aki ott volt. Köszönöm! :roll: És természetesen a tartozásaimat, amint lehetőség van rá, megadom! Hogy lehettem képes pénz nélkül odaállítani... :oops: Pedig otthon előtte még direkt a fejembe véstem: pénzt kivenni, pénzt kivenni... Na ekkor van az rendszerint, hogy elfelejtem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2005 bazzzzz szólhattál volna nekem is....... nem kellett volna kivenni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Hogy lehettem képes pénz nélkül odaállítani... :oops: Pedig otthon előtte még direkt a fejembe véstem: pénzt kivenni, pénzt kivenni... Persze...pénzt kivenni a kocsiból :!: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jimi!!! Azér' én csak beütnék neki egyet mosmá'!!! :smt062 :violent1: :( :( ...rendezünk néked gyüjtést piros Neoluxra! okay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jimi!!! Azér' én csak beütnék neki egyet mosmá'!!! :smt062 :violent1: :( :( ...rendezünk néked gyüjtést piros Neoluxra! okay? :Hangman: Én amúgy csináltam képeket Fóton mobillal, de még nem mindet raktam fel gépre... Hamarosan meglesz, akkor majd küldök linket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ajánlom is kiccsávó! 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts