banjani Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Üdv. Lenne egy pár kérdésem: -Valahonnan szivárog a hűtőfolyadék (egy-két csepp de nem mindig) az autóból de nem tudtam rájönni, hogy honnan. Helyileg kb a termosztát ahol van az alá cseppen de nem találtam szivárgást a termo. körül. Valakinek esetleg valami ötlet vagy tipp, hogy honnan jöhet? -Amit Hic és más is mondott a táp behúzásra az erősítőnek ott nekem a gázbowden megy be vagy jön ki más helyet meg nem találtam vagy hülye vagyok ;) és rossz helyen kerestem? Tennék fel képet de nem tudom ,hogy ide hogy kell!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Üdv. Lenne egy pár kérdésem: -Valahonnan szivárog a hűtőfolyadék (egy-két csepp de nem mindig) az autóból de nem tudtam rájönni, hogy honnan. Helyileg kb a termosztát ahol van az alá cseppen de nem találtam szivárgást a termo. körül. Valakinek esetleg valami ötlet vagy tipp, hogy honnan jöhet? -Amit Hic és más is mondott a táp behúzásra az erősítőnek ott nekem a gázbowden megy be vagy jön ki más helyet meg nem találtam vagy hülye vagyok ;) és rossz helyen kerestem? Tennék fel képet de nem tudom ,hogy ide hogy kell!! Itt egy kép (belülről), hogy hol hoztam be a kábelt: Itt meg egy kívülről - kb. látszik, merre megy a drót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Itt egy kép (belülről), hogy hol hoztam be a kábelt: Itt meg egy kívülről - kb. látszik, merre megy a drót ;) A fékrásegítő mellett balra fent, ugye ha szemben állok!? Én is ott kerestem de nem találtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 A fékrásegítő mellett balra fent, ugye ha szemben állok!? Én is ott kerestem de nem találtam ;) én nem vacakoltam a beltéri ventilátor mellé fúrtam egy lyukat , simán átküldtem rajta -vaslemezen- lyuk helyét , peremét lekentem a hibajavító festékkel vastagon nem rozsdál nem szelel nem ázik be hibátlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Mennyibe fáj kb egy pár első lengéscsillapító? elsőt konkrétan nem tudom, de nekünk a múlt héten lett a 2 hátsó, ez 28.000 Ft-ba került. gondolom bárdinál valamivel olcsobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 elsőt konkrétan nem tudom, de nekünk a múlt héten lett a 2 hátsó, ez 28.000 Ft-ba került. gondolom bárdinál valamivel olcsobb. igen náluk olyan 12 körül mozog az első gázos/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 karavánba állítható manuálisan szint szabályzós ( levegővel) mennyibe kerül vadi újba ,párba? lassan meghal az enyém az mondták , rázópadon nézték Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 karavánba állítható manuálisan szint szabályzós ( levegővel) mennyibe kerül vadi újba ,párba? lassan meghal az enyém az mondták , rázópadon nézték Hát, a gyáriból darabja 50e... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbi kérdésemről: A tanulóvezető oktatók ill. a taxisok szinte kivétel nélkül dízel autót vesznek. Ennek legfőbb oka egyértelműen a gázolajos autók fogyasztása. Szerintetek milyen okok szólhatnak még a dízel vásárlása mellett? Pl.: - strapabíróbb egy dízel motor, mint egy benzines? - jobban lehet "gyilkolni" (tan.vezetők által)? - többet bír, megbízhatóbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbi kérdésemről: A tanulóvezető oktatók ill. a taxisok szinte kivétel nélkül dízel autót vesznek. Ennek legfőbb oka egyértelműen a gázolajos autók fogyasztása. Szerintetek milyen okok szólhatnak még a dízel vásárlása mellett? Pl.: - strapabíróbb egy dízel motor, mint egy benzines? - jobban lehet "gyilkolni" (tan.vezetők által)? - többet bír, megbízhatóbb? Amennyire én látom rokonok és barátok körében a dízelt, csak a fogyasztás szól mellette. Általában többet kell és drágábban lehet szervizelni, mint a benzinest és hogy strababíróbb-e arról fogalmam sincsen, de nem hiszem. Persze ez csak mind saját tapasztalat és vélemény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Főleg UHU-nak szól a kérdés, de a többiek válaszát is várom. Márkaszervizben a 4+ akció keretében milyen féktárcsát és betétet tesznek a kocsiba 35k-ért?! Csak mert én keresgéltem és gyári betét+megbízhatóbb tárcsát nem találtam 34 alatt sehol és az még csak az anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbi kérdésemről: Hát, fogyasztás a kávégépnél is láb függő szerintem, de tény, hogy alatta marad a benzinesnek. A teljesítmény szvsz egyenes arányban van a fogyasztással. A D emellett kétségtelen nyomatékosabb, de HP-ban gyengébb, ergo "könnyedebben" megy teherrel ---> fogyasztás. Élettartamra elvileg több Km-et kellene bírniuk a D-knek, de ugye ez is lábfüggő. Megbízhatóság.... itt nem foglalnék állást, ez megint karbantartás függő, de én spec jobban bízok a benzinesben, főleg -20 fokban. szervízköltség tény, hogy nagyobb, bár mindkét páciensnél vannak zsebbenyúlós részek. A hangját meg nem kezdem el ecsetelni, mert valaki megsértődik, én talán azt "kedvelem" a legkevésbé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Amíg van árufuvarozás, tömegközlekedés, mezőgazdaság addig lesz hajtóanyag D-be. Minőségre ne menjünk rá, de tény, hogy a hetente emelt üzemanyagárak mellett olcsóbb. Max. ha valami elromlik ígyis úgy is zsebbenyúlós. Csak a benzinesél nincs "tartalék" pénzed, mígy a vett gázolaj után a különbözetet félre teheted... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Amíg van árufuvarozás, tömegközlekedés, mezőgazdaság addig lesz hajtóanyag D-be. Hey Vaksipasi! MSN Dejavu ;) ÜDV:FRZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ... Szerintetek milyen okok szólhatnak még a dízel vásárlása mellett? Pl.: - strapabíróbb egy dízel motor, mint egy benzines? - jobban lehet "gyilkolni" (tan.vezetők által)? - többet bír, megbízhatóbb? Azért népszerűek mostanában a dízelek, mert az autók egyre nagyobbak és nehezebbek üresen is, és a nyomatékos dízel jobban viszi a nagy vasat - és kevesebbet fogyaszt. De a dízelek drágábbak - Nagyon egyszerű a tétel: mennyit mész az autóval? Ha nem mész évi 30 ezret, szerintem nem éri meg dízelt venni, mert ab start drágább, mint a benzines. Azt a különbséget le kell dolgozni. Ezért szeretik a taxisok...... Strapabíróbb? Megbízhatóbb? Hát, nem tudom - elmegy a végtelenségig, de a karbantartást ugyanúgy igényli. Eleve nagyobb kompresszióval dolgozik, ezért kicsit erősebb kivitelű a dugó, a gyűrűk, stb. a motor maga talán strapabíróbb. De a külső dolgok (adagoló, elektronika) szerintem nem. A turbóról meg ne is beszéljünk.... Ezek 100k-s tételek, ha javítani kell. "Gyilkolni" jobban lehet, meg tönkretenni is (pl. hidegen adsz a turbónak, azt nem díjazza, szerintem). Amíg be nem melegszik, én nem nyomom 2500 fölé, és finoman járok vele. Márpedig ku...a lassan melegszik be (nem termosztát hiba, ezek ilyenek) Ja, a tanulók azért szeretik, mert a nagy nyomaték miatt nehezebb lefulladni vele..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ... A hangját meg nem kezdem el ecsetelni, mert valaki megsértődik, én talán azt "kedvelem" a legkevésbé. Ha benne ülsz, nem vészes, csendes, kicsit morgós, de kifejezetten jól vannak csillapítva a mai dízelek... De nem egy Cuore Sportivo az tuti ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Azért népszerűek mostanában a dízelek, mert az autók egyre nagyobbak és nehezebbek üresen is, és a nyomatékos dízel jobban viszi a nagy vasat - és kevesebbet fogyaszt. De a dízelek drágábbak - Nagyon egyszerű a tétel: mennyit mész az autóval? Ha nem mész évi 30 ezret, szerintem nem éri meg dízelt venni, mert ab start drágább, mint a benzines. Azt a különbséget le kell dolgozni. Ezért szeretik a taxisok...... Strapabíróbb? Megbízhatóbb? Hát, nem tudom - elmegy a végtelenségig, de a karbantartást ugyanúgy igényli. Eleve nagyobb kompresszióval dolgozik, ezért kicsit erősebb kivitelű a dugó, a gyűrűk, stb. a motor maga talán strapabíróbb. De a külső dolgok (adagoló, elektronika) szerintem nem. A turbóról meg ne is beszéljünk.... Ezek 100k-s tételek, ha javítani kell. "Gyilkolni" jobban lehet, meg tönkretenni is (pl. hidegen adsz a turbónak, azt nem díjazza, szerintem). Amíg be nem melegszik, én nem nyomom 2500 fölé, és finoman járok vele. Márpedig ku...a lassan melegszik be (nem termosztát hiba, ezek ilyenek) Ja, a tanulók azért szeretik, mert a nagy nyomaték miatt nehezebb lefulladni vele..... :lol: Szeva! ;) A strapabíróságot, "gyilkolhatóságot" a CSAK városi használatra értem. Tehát ha úgy tervezek kocsit venni, hogy 99%-ban városban használom (reggeli elindulás, állandó kapcsolgatás 1-3-ig, piros lámpák tömkelege, a rövidebb távok miatt nem kellőképp bemelegedő motor -> erre értem, amikor azt kérdezem, melyik a strapabíróbb (Benzin v dízel)? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Szeva! ;) A strapabíróságot, "gyilkolhatóságot" a CSAK városi használatra értem. Tehát ha úgy tervezek kocsit venni, hogy 99%-ban városban használom (reggeli elindulás, állandó kapcsolgatás 1-3-ig, piros lámpák tömkelege, a rövidebb távok miatt nem kellőképp bemelegedő motor -> erre értem, amikor azt kérdezem, melyik a strapabíróbb (Benzin v dízel)? :lol: Ezt mindkét fajta nehezen tolerálja... Az optimális üzemi viszonyokhoz kell(ene) a meleg motor. A dízel lassabban melegszik be, ez biztos (nagyobb a hatásfoka, kisebb a veszteséghője). A Te esetedben nem valószínű, hogy ki tudnád használni a dízel nyújtotta előnyöket (pl. kisebb fogyasztás), ellenben drágábban tudod csak megvenni. Szóval... (Bocsánat: autóba benzin, traktorba, kályhába: olaj. Mégegyszer elnézést a dízelesektől... :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ezt mindkét fajta nehezen tolerálja... Az optimális üzemi viszonyokhoz kell(ene) a meleg motor. A dízel lassabban melegszik be, ez biztos (nagyobb a hatásfoka, kisebb a veszteséghője). A Te esetedben nem valószínű, hogy ki tudnád használni a dízel nyújtotta előnyöket (pl. kisebb fogyasztás), ellenben drágábban tudod csak megvenni. Szóval... (Bocsánat: autóba benzin, traktorba, kályhába: olaj. Mégegyszer elnézést a dízelesektől... ;) :lol: ) És ha teszem azt használtan ugyanazon az áron kapható két hasonló állapotú, egy benzines és egy dízel (a fenti csak városi használatra) melyik a jobb vétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ezt mindkét fajta nehezen tolerálja... Az optimális üzemi viszonyokhoz kell(ene) a meleg motor. A dízel lassabban melegszik be, ez biztos (nagyobb a hatásfoka, kisebb a veszteséghője). A Te esetedben nem valószínű, hogy ki tudnád használni a dízel nyújtotta előnyöket (pl. kisebb fogyasztás), ellenben drágábban tudod csak megvenni. Szóval... (Bocsánat: autóba benzin, traktorba, kályhába: olaj. Mégegyszer elnézést a dízelesektől... :lol: :lol: ) Vitázhatunk itt naphosszat az előnyökről , hátrányokról. Meg hogy mibe milyen hajtóanyag kell. Én egy kályhás vagyok, eddig autós vótam. ;) 2 év alatt mentem 40 000 a géppel, és örülök, hogy nem kell mindig a benzinmutatót lesegetnem. :lol: Minden esetre megnyugtató, hogy otthon mindig van egy kis "tartalék" és a benzinkúton max. a keréknyomást kell beállítani...... De rövid távra meg lightos éves használatra, és városba benzines kell, ne adj isten egy minnél kisebb benzines......meg ha lámpázik és pörgetni kell akkor alap a benzin. Mondjuk itt jön elő a msáik dolog, hogy ha keveset használja, de néha hosszabb utakra is megy, akkor dízel. Haverommal is majdnem vetettem egy dízel kocsit, ő 10 000 km-et se megy egy évbe. Elég lenne neki 3-4 teli tank olaj és kész. Inkább vett egy benzinest, me neki a dízel nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 És ha teszem azt használtan ugyanazon az áron kapható két hasonló állapotú, egy benzines és egy dízel (a fenti csak városi használatra) melyik a jobb vétel? Attól függ melyik milyen teljesítményű, mennyi a km, felszereltség stb..... de két ugyan olyan felszerelktségűből a kevés km-es dízelt vinném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 "...A dízelek alapvető jellegzetessége, hogy nagyobb nyomatékkal rendelkeznek, mint a benzines kocsik. Ez azt jelenti, hogy már alacsonyabb fordulatszámon is komoly erőt képesek leadni. Egy dízel autóval emiatt kevesebbet kell váltani, hiszen van benne tartalék, s ez hosszú távon időmegtakarítást jelent. Nagyon fontos, hogy a kisebb fogyasztásuk miatt, kisebb üzemanyagtartály is elég a dízel autókba." - Varga Andrást, korábbi rali és tereprali versenyzőt, a Michelin tesztelője ---------> vélemény? ;) "...Többen panaszkodtak arra, hogy felforrt a benzinjük (a nagy hőség miatt), s ezért többször is meg kellett állniuk, hogy megvárják, amíg kihűl az üzemanyag. Ebből a szempontból a dízel autók előnyben voltak, hiszen az ezekben lévő túlhűtött motorok jobban bírják a meleget." -> ebben lehet valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 "...A dízelek alapvető jellegzetessége, hogy nagyobb nyomatékkal rendelkeznek, mint a benzines kocsik. Ez azt jelenti, hogy már alacsonyabb fordulatszámon is komoly erőt képesek leadni. Egy dízel autóval emiatt kevesebbet kell váltani, hiszen van benne tartalék, s ez hosszú távon időmegtakarítást jelent. Nagyon fontos, hogy a kisebb fogyasztásuk miatt, kisebb üzemanyagtartály is elég a dízel autókba." - Varga Andrást, korábbi rali és tereprali versenyzőt, a Michelin tesztelője ---------> vélemény? ;) "...Többen panaszkodtak arra, hogy felforrt a benzinjük (a nagy hőség miatt), s ezért többször is meg kellett állniuk, hogy megvárják, amíg kihűl az üzemanyag. Ebből a szempontból a dízel autók előnyben voltak, hiszen az ezekben lévő túlhűtött motorok jobban bírják a meleget." -> ebben lehet valami? Szerintem az alacsony fogyasztás mellett kétségtelenül a nyomatékból autózás a dízel legnagyobb előnye: nyugodtan, kis fordulaton lehet vele csordogálni, de ha kell, erőből meg tud indulni. Aki ezt megszokta, vagy szereti, az szemet huny pl. a kerregés felett, őt ez nem is zavarja. Úgyhogy a benzin-dízel kérdés részben hitvita is. Ha valaki tényleg sokat megy, esetleg jól beterhelt géppel (utánfutóval), lényeges a visszafogott fogyasztás, és az általában magasabb dízel-vételárat ki is tudja ezáltal termelni, akkor egyértelmű, hogy dízel. Ha egyforma a benzines-dízel használtkocsi ár, és az igénybevétel kisebb (mondjuk a Te esetedben), akkor inkább hitbeli meggyőződés dönthet (kerregés-sima járás, kis fogyasztás-nagyobb fogyasztás, nyomatékos-nyomatékszegény, etc.). Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 (Bocsánat: autóba benzin, traktorba, kályhába: olaj. Mégegyszer elnézést a dízelesektől... ;) :lol: ) He-he....már van Diesel Porsche is .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BA3 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Adott 2 új Agila, mindkettő Enjoy felszereltséggel: 1,0 TWINPORT ECOTEC? 2 859 000 fogyasztás vár./orsz./vegy. 5,9/4,4/5,0 48 kW/65 LE 1.3 CDTI ECOTEC? 3 559 000 fogyasztás vár./orsz./vegy. 5,5/4,0/4,5 55 kW/75 LE A benzines mellett: 700 000 Ft-tal alacsonyabb ár 110 kg-mal kisebb saját tömeg A dízel mellett: 0,2 literrel nagyobb motortérfogat 4 hengeres motor Turbó 7 kW-tal nagyobb maximális teljesítmény 100 Nm-rel nagyobb maximális forgatónyomaték 0,5 literrel kisebb fogyasztás - ECE 99/100: vegyes Itt például mi dönthet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts