mr. bb Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 nekem van, még a coupéra vettem, de nem lett feltéve... én 5E ért vettem, és új, és gyári irmscher. Bár Tgabiuka bejelentkezett rá egy párhete, nem tudom, hogy most kell e még neki, ha nem viheted... vinném ha lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 vinném ha lehet vedd fel plíz a kapcsolatot Tgabikával, és verekedjetek meg érte.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 úgy néz ki, hogy ma eladtam a fehér Astrát is... talán péntekig marad nálunk... nincs több opelem :lol: :lol: Ugye holnap nem azzal jössz majd, hogy a mamának meg egy Jazz-t vettél ? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 bazz... honnan tudod??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 bazz... honnan tudod??? ;) folytatom: nem vettem. céges lesz... 3 hét. 1.4 i 100 Le, üvegtető... és meleg lila teccett neki, így ez lesz... na meg autómata, mert a dugóban úúúgy elfárad :lol: céges verda lesz, de neki is be kell szállni havi 12 vel, hogy magáncélra használja korlátlanul + benzint fizetnie kell a magánhasználat után. jobban megéri, mint a banknak adni havi 30 at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Lenne egy kérdésem Uraim: Ha a középső kijelző pixelhibás a verdában akkor jól gondolom, hogy cserélni kell? Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 bazz... honnan tudod??? ;) Amikor ilyen szar a gazdasági helyzet, akkor kapósak a kicsi kocsik... ...meg aztán nehogy már az Asszony jobb autóval járjon Nálad! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 És hogyan tudok én is avatart tenni a nevem alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Lenne egy kérdésem Uraim: Ha a középső kijelző pixelhibás a verdában akkor jól gondolom, hogy cserélni kell? Köszi a válaszokat. Nem jól gondolod! Az enyém is az, de ettől még q..va jól megy a kocsi! ;) Persze ha Téged zavar, akkor nyugodtan cseréld ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 folytatom: nem vettem. céges lesz... 3 hét. 1.4 i 100 Le, üvegtető... és meleg lila teccett neki, így ez lesz... na meg autómata, mert a dugóban úúúgy elfárad ;) céges verda lesz, de neki is be kell szállni havi 12 vel, hogy magáncélra használja korlátlanul + benzint fizetnie kell a magánhasználat után. jobban megéri, mint a banknak adni havi 30 at... ilyen lesz: http://www.motors.co.uk/cars/reviews/honda-jazz http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...honda_jazz.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 És hogyan tudok én is avatart tenni a nevem alá? vezérlőpult, és ott avatar beállitások... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem jól gondolod! Az enyém is az, de ettől még q..va jól megy a kocsi! ;) Persze ha Téged zavar, akkor nyugodtan cseréld ki. :lol: :lol: :lol: A drágámat nem cserélném le... Amúgy nem zavar annyira,de ha egyszerűen és olcsón javítható lenne akkor megcsináltatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 És hogyan tudok én is avatart tenni a nevem alá? Vezérlőpult>>avatar beállítások ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ilyen lesz: Nem rossz! ne mán, ha eccer a lottót is így eltalálnám !! Azonnal vennék egy új G-t, amíg lehet kapni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 vezérlőpult, és ott avatar beállitások... A válaszolási sebességed már olyan hondás..........Padló 1 már válaszoltam is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 :lol: :lol: A drágámat nem cserélném le... Amúgy nem zavar annyira,de ha egyszerűen és olcsón javítható lenne akkor megcsináltatnám. Hogy-hogy ennyire belepistultál a kijelződbe ?? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Köszi a segítséget. Most már ott figyel a "kicsikém". ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Köszi a segítséget. Most már ott figyel a "kicsikém". :lol: Ja látom! De azért az a pixelhiba nagyon gáz :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hogy-hogy ennyire belepistultál a kijelződbe ?? ;) :lol: Már hibás volt amikor vettem és egy kicsit zavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 vedd fel plíz a kapcsolatot Tgabikával, és verekedjetek meg érte.... ;) írtam neki várom az üzenetét de múltkor is .aszott visszaírni csak lesz valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ilyen lesz: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...honda_jazz.html Egy kicsit tényleg „lila ákácos”... :lol:, de ugye asszony pajtás szava maga a szentírás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ja látom! De azért az a pixelhiba nagyon gáz :lol: ;) Nem értem mi a gáz,de ez biztosan azért van mert még új vagyok itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem értem mi a gáz,de ez biztosan azért van mert még új vagyok itt. ;) Semmi gáz :lol: Üdv itt!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem értem mi a gáz,de ez biztosan azért van mert még új vagyok itt. ;) Nyugi, nincs itt semmi gáz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Winston Smith Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Meg vagyok nyugodva. ;) Annyira,hogy megyek is aludni. Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts