banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ;) Húzd fel az ablakot előtte :lol: :( B) :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 ;) jólélünk van :lol: ááá. semmi extra... mondom én: repcsi ócsón, szállás, a legolcsóbb, és a legszarabb helyen, a kocsim meg kevesebbért, mint amennyiért a másikat eladtam, a sör meg rosszullétett okozott... :lol: csúszok lejjebb bazzeg..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 nem, nem... brüsszelbe várostnézni voltam az asszonnyal... ócsó volt a repcsi, oszt mentünk... jövő hónapban velencébe fogok menni.... annyiba kerül a repcsijegy, mintha kimennék bécsbe autóval... a szállás meg mint egy balatoni apartmann... mindek lennék itthon????? :lol: hogy mik nem történnek itt a nagy válságban ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ;) jólélünk van :lol: ááá. semmi extra... mondom én: repcsi ócsón, szállás, a legolcsóbb, és a legszarabb helyen, a kocsim meg kevesebbért, mint amennyiért a másikat eladtam, a sör meg rosszullétett okozott... :lol: csúszok lejjebb bazzeg..... :) Émmá sírok is .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ma nem hallgattam zenét a kocsiban és ezért sajnos feltűnt (azóta már rádiózás közben is ezt figyelem és zavar), hogy ahol a TID érintkezik a középkonzollal, ott bizonyos fordulatnál rezonál a műanyag és így zörög az egész. Ezzel mit lehetne kezdeni? Mellesleg menetszél nálam is van 90-től, akkor berezonál az enyhén törött aljú ablakon terpeszkedő légterelő és állandóan úgy hallok egyébként mindent a kocsiban, mintha nyitva lenne a bal első ajtó... De látszólag minden a helyén van... Ez mitől lehet? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 csúszok lejjebb bazzeg..... ;) Ezt látjuk... a kör is megnyílik, a villámból meg csak egy kötőjel lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ma nem hallgattam zenét a kocsiban = Hiba Ezzel mit lehetne kezdeni? --> vissza kell szokni a zenére ;) menetszél nálam is van 90-től, akkor berezonál az enyhén törött aljú ablakon terpeszkedő légterelő és állandóan úgy hallok egyébként mindent a kocsiban, mintha nyitva lenne a bal első ajtó... De látszólag minden a helyén van... Ez mitől lehet? --> talán nem ettől? = enyhén törött aljú ablakon terpeszkedő légterelő Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Bocsesz, de a nap végére olyan jó hangulat lett itt, hogy... na mind1 A konzollal annyit esetleg tudsz tenni, hogy kiveszed, és (elvileg) van rajta talán körbe egy vékony szivagy sáv (talán pont a zajcsillapítás végett), na ezt talán megspékelheted még egy kis öntapis szivaccsal (mondjuk nyílászáró szivacs). Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ÜDV EMBÖRZ! Ismét frissítettem a táblarendszeren, mely továbbra is az aláírásomban tölthető le... Újítások: - Részletes kimutatás az egyéb ráfordításokra - 4 új elem a történeti visszatekintő grafikonokban (üz.a. költség, futás, átlagfogyasztások) továbbra is: BMKK Üdv: u.i: És ígérem egyszer kiadok egy olyan verziót is amiben ki lesznek javítva az elgépelések ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Bocsesz, de a nap végére olyan jó hangulat lett itt, hogy... na mind1 A konzollal annyit esetleg tudsz tenni, hogy kiveszed, és (elvileg) van rajta talán körbe egy vékony szivagy sáv (talán pont a zajcsillapítás végett), na ezt talán megspékelheted még egy kis öntapis szivaccsal (mondjuk nyílászáró szivacs). Köszi! Légterelőt levadászom. A kijelzőt nem tudom hogy szedjem ki. Van aki azt mondta flegmán, hogy csak fújjak az érintkezéshez WD40-t. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Köszi! Légterelőt levadászom. A kijelzőt nem tudom hogy szedjem ki. Van aki azt mondta flegmán, hogy csak fújjak az érintkezéshez WD40-t. ;) Elektronikus eszközöket nem javítunk WD40-nel! Ha jól értem akkor a középkonzol kijelződ kontaktos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elektronikus eszközöket nem javítunk WD40-nel! Ha jól értem akkor a középkonzol kijelződ kontaktos? Nem. A TiD műanyag kerete ahol érintkezik a középkonzollal, ott ciripelnek a műanyagok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem. A TiD műanyag kerete ahol érintkezik a középkonzollal, ott ciripelnek a műanyagok. Akkor mehet a WD40! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Akkor mehet a WD40! Én szétszedném ;) Nem több fél óránál, ha még soha nem csináltad, ezt nekem hidd el. Mikor megvettem a kocsit (tavaj) rá 2 hétre kb elszállt a közép kijelzőm, mármint nem világított, nem írt, nem csinált kávét, szóval semmi. Az itteni tanácsokra/ leirásokra hagyatkozva szétszedtem, megfújtam kontakt spray-el, összeraktam és működött, az egész művelet 1 óra alatt megvolt úgy, hogy közben berohangáltam a géphez olvasni, ha valahol megakadtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jó ideje nyikorgott már a bal első ajtóm, ma meguntam és letisztítottam óvatosan féktisztítóval csak a pántot, amennyi teljes ajtónyitás mellett kint van. Majd az üregbe, ahova visszabújik fújtam kevés WD40-et és a pántra. A nyikorgás megszűnt de nem ártottam a művelettel? Kenjek rá inkább zsírt? Vagy kenjem a hajamra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jó ideje nyikorgott már a bal első ajtóm, ma meguntam és letisztítottam óvatosan féktisztítóval csak a pántot, amennyi teljes ajtónyitás mellett kint van. Majd az üregbe, ahova visszabújik fújtam kevés WD40-et és a pántra. A nyikorgás megszűnt de nem ártottam a művelettel? Kenjek rá inkább zsírt? Vagy kenjem a hajamra? ;) én megkenném még zsírral, hisz a WD40 jó szokása a patyolat tisztítás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jó ideje nyikorgott már a bal első ajtóm, ma meguntam és letisztítottam óvatosan féktisztítóval csak a pántot, amennyi teljes ajtónyitás mellett kint van. Majd az üregbe, ahova visszabújik fújtam kevés WD40-et és a pántra. A nyikorgás megszűnt de nem ártottam a művelettel? Kenjek rá inkább zsírt? Vagy kenjem a hajamra? ;) Kend a hajadra nyugottan a zsírt.Biztos lehetsz benne,hogy az a legjobb hajfixáló,és selymes fényűvé is varázsolja a hajad.Ezután mehetsz rómába erős szélben new york-ba hóesésben,a hatásában biztos lehetsz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Kend a hajadra nyugottan a zsírt.Biztos lehetsz benne,hogy az a legjobb hajfixáló,és selymes fényűvé is varázsolja a hajad.Ezután mehetsz rómába erős szélben new york-ba hóesésben,a hatásában biztos lehetsz. :lol: ;) De csak vasúton utazzon ha jól gondolom.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 sziasztok nem tud valaki árat mondani, fűtés tekergetők köré szeretnék króm gyűrűket 3dbos szet és hogy hol lehet venni köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 nekem van, még a coupéra vettem, de nem lett feltéve... én 5E ért vettem, és új, és gyári irmscher. Bár Tgabiuka bejelentkezett rá egy párhete, nem tudom, hogy most kell e még neki, ha nem viheted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 úgy néz ki, hogy ma eladtam a fehér Astrát is... talán péntekig marad nálunk... nincs több opelem ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Kend a hajadra nyugottan a zsírt.Biztos lehetsz benne,hogy az a legjobb hajfixáló,és selymes fényűvé is varázsolja a hajad.Ezután mehetsz rómába erős szélben new york-ba hóesésben,a hatásában biztos lehetsz. :lol: ;) Tudom, mert megérdemlem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Kend a hajadra nyugottan a zsírt.Biztos lehetsz benne,hogy az a legjobb hajfixáló,és selymes fényűvé is varázsolja a hajad.Ezután mehetsz rómába erős szélben new york-ba hóesésben,a hatásában biztos lehetsz. :lol: ;) Tudom, mert megérdemlem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 úgy néz ki, hogy ma eladtam a fehér Astrát is... talán péntekig marad nálunk... nincs több opelem :lol: :lol: "Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát...." :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 úgy néz ki, hogy ma eladtam a fehér Astrát is... . És az ördögnek magadat! ;) Na jó, csak egy részét. :lol: A nagyobbikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts