Dom Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekem nincs légterelőm mégis van szélzaj,mégpedig a tükröknél.Igazából olyan 80km/h sebességtől lehet hallani.Ez van ezt kell szeretni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekem nincs légterelőm mégis van szélzaj,mégpedig a tükröknél.Igazából olyan 80km/h sebességtől lehet hallani.Ez van ezt kell szeretni :lol: Na holnap már én is meghallgatom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 uhuhu profilban: Utoljára látták: 2009-03-20 - 10:50 ;) Remélem nem szárnyal át egy Honda fórumra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 uhuhu profilban: Utoljára látták: 2009-03-20 - 10:50 :lol: Remélem nem szárnyal át egy Honda fórumra :lol: Hát nagyon remélem hogy marad azért itt is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Boldog Névnapot a Gáboroknak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Azért esőben jó szolgálatot nyújt. :lol: De ha slaggal, vagy gőzborotvával mosod a kocsit akkor kicsit befolyik a víz. Legalább is nálam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nekem nincs légterelőm mégis van szélzaj,mégpedig a tükröknél.Igazából olyan 80km/h sebességtől lehet hallani.Ez van ezt kell szeretni ;) Hello! Nekem is volt szélzaj de véletlenül mexüntettem! Mivel cseréltem tükör házat (burkolatot) és szarul állt a helyén belül vékonyan kinyomtam s.b.s szilóval a száradás után a kitüremkedett részt eltávolítottam egy éles szikével! És halj csodát megszünt a szélzaj,valószinüleg az illesztési résnél keletkezik a turbulencia ami fütyül, szerintem a passzentos gyári uj tükörháznál ez nincs! Smith Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 De ha slaggal, vagy gőzborotvával mosod a kocsit akkor kicsit befolyik a víz. Legalább is nálam. ;) Húzd fel az ablakot előtte :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Hello! Nekem is volt szélzaj de véletlenül mexüntettem! Mivel cseréltem tükör házat (burkolatot) és szarul állt a helyén belül vékonyan kinyomtam s.b.s szilóval a száradás után a kitüremkedett részt eltávolítottam egy éles szikével! És halj csodát megszünt a szélzaj,valószinüleg az illesztési résnél keletkezik a turbulencia ami fütyül, szerintem a passzentos gyári uj tükörháznál ez nincs! Smith Akkor nekem meg azért nincs, mert eccer megzúzta valaki egy kicsit és mindig szétugrik egy kicsit. úgy meg pont nem lesz turbulencia :lol: :lol: node majd leszilózom én is, mer' azé így nem jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Üdv pár napra eltünt Ember(Uhu).Autoproject hogy halad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 uhuhu profilban: Utoljára látták: 2009-03-20 - 10:50 :lol: Remélem nem szárnyal át egy Honda fórumra :lol: ne izguljatok ennyire ;) elmentem egy hosszú hétvégére Brüsszelbe...... de már ittvagyok, csak ma nagyon szarul vagyok, merft a gép 4 órát késett, és a 9% os belga sör nagy mennyiségben egész napra szóló másnaposságot okozott... úgyhogy ma a kommentek elég szükszavuak :lol: amugy beregisztráltam már a hondás fórumokra, de nem azért mert egycsapásra Honda fan lettem, hanem információgyüjtésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sziasztok Egy kérdés. Ha 10-3-10-3 villog a hiba kivillogtatásra akkor az milyen hibára utalhat? 2002 ÍG Astra x14ze motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 3 henger gyujtás hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ne izguljatok ennyire ;) elmentem egy hosszú hétvégére Brüsszelbe...... de már ittvagyok, csak ma nagyon szarul vagyok, merft a gép 4 órát késett, és a 9% os belga sör nagy mennyiségben egész napra szóló másnaposságot okozott... úgyhogy ma a kommentek elég szükszavuak :lol: amugy beregisztráltam már a hondás fórumokra, de nem azért mert egycsapásra Honda fan lettem, hanem információgyüjtésre... Brüsszelbe??? Nem Japán fele kelett volna menned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 Üdv pár napra eltünt Ember(Uhu).Autoproject hogy halad? halad szépebn lassan... ma átutaltam euroban az autó árát. már ki van vonva forgalomból ápr. 1 körül indul tréleren magyarországra. mivel 24 autó jön m.o ra, ezt kb 18 ember vette meg, így elég nehéz összeegyeztetni mindent mindenkivel, de lassan müködik a dolog. a mai vicc: megkaptuk az autó számláját. ez az autó egy japán HONDA amit az angol gyárban készitettek. Az angol gyár tulajdona, amin angol rendszám van, és valahol németországban áll, és a tokyo-i mitsubishi bankba kellett utalni a pénzt az angol fiókjába... ;) kicsit meg van keverve az ügy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 a mai vicc: megkaptuk az autó számláját. ez az autó egy japán HONDA amit az angol gyárban készitettek. Az angol gyár tulajdona, amin angol rendszám van, és valahol németországban áll, és a tokyo-i mitsubishi bankba kellett utalni a pénzt az angol fiókjába... ;) kicsit meg van keverve az ügy :lol: És ha mindezt Brüsszelből intézted, akkor lepetézek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 nem, nem... brüsszelbe várostnézni voltam az asszonnyal... ócsó volt a repcsi, oszt mentünk... jövő hónapban velencébe fogok menni.... annyiba kerül a repcsijegy, mintha kimennék bécsbe autóval... a szállás meg mint egy balatoni apartmann... mindek lennék itthon????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nézd már! Uhuhu előbbre lépett a maffiában!? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Köszi.És ezt mi okozhatja? Gyertya? Gyújtó trafó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nézd már! Uhuhu előbbre lépett a maffiában!? :lol: ??? ezt nem érteni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 Köszi.És ezt mi okozhatja? Gyertya? Gyújtó trafó? aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 nem, nem... brüsszelbe várostnézni voltam az asszonnyal... ócsó volt a repcsi, oszt mentünk... jövő hónapban velencébe fogok menni.... annyiba kerül a repcsijegy, mintha kimennék bécsbe autóval... a szállás meg mint egy balatoni apartmann... mindek lennék itthon????? ;) Reméljük nincs "apeh-os>opelos" a csapatban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2009 Reméljük nincs "apeh-os>opelos" a csapatban :lol: áááá, nálunk az asszony ultrajól keres ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ??? ezt nem érteni... ;) Új autó, repülőút Taljánföldre, pénz mozgatása távol-keleti bankba, sörözni Brüsszelbe, ... Világválság idején? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 áááá, nálunk az asszony ultrajól keres ;) Nincs egy egyedülálló kolléganője???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts