Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nekem nincs légterelőm mégis van szélzaj,mégpedig a tükröknél.Igazából olyan 80km/h sebességtől lehet hallani.Ez van ezt kell szeretni ;)

Hello!

Nekem is volt szélzaj de véletlenül mexüntettem! Mivel cseréltem tükör házat (burkolatot) és szarul állt a helyén belül vékonyan kinyomtam s.b.s szilóval a száradás után a kitüremkedett részt eltávolítottam egy éles szikével! És halj csodát megszünt a szélzaj,valószinüleg az illesztési résnél keletkezik a turbulencia ami fütyül, szerintem a passzentos gyári uj tükörháznál ez nincs!

Smith

Megosztás:

Hello!

Nekem is volt szélzaj de véletlenül mexüntettem! Mivel cseréltem tükör házat (burkolatot) és szarul állt a helyén belül vékonyan kinyomtam s.b.s szilóval a száradás után a kitüremkedett részt eltávolítottam egy éles szikével! És halj csodát megszünt a szélzaj,valószinüleg az illesztési résnél keletkezik a turbulencia ami fütyül, szerintem a passzentos gyári uj tükörháznál ez nincs!

Smith

Akkor nekem meg azért nincs, mert eccer megzúzta valaki egy kicsit és mindig szétugrik egy kicsit.

úgy meg pont nem lesz turbulencia :lol: :lol:

node majd leszilózom én is, mer' azé így nem jó ;)

Megosztás:

uhuhu profilban:

Utoljára látták: 2009-03-20 - 10:50 :lol:

Remélem nem szárnyal át egy Honda fórumra :lol:

ne izguljatok ennyire ;)

elmentem egy hosszú hétvégére Brüsszelbe......

de már ittvagyok, csak ma nagyon szarul vagyok, merft a gép 4 órát késett, és a 9% os belga sör nagy mennyiségben egész napra szóló másnaposságot okozott...

úgyhogy ma a kommentek elég szükszavuak :lol:

amugy beregisztráltam már a hondás fórumokra, de nem azért mert egycsapásra Honda fan lettem, hanem információgyüjtésre...

Megosztás:

ne izguljatok ennyire ;)

elmentem egy hosszú hétvégére Brüsszelbe......

de már ittvagyok, csak ma nagyon szarul vagyok, merft a gép 4 órát késett, és a 9% os belga sör nagy mennyiségben egész napra szóló másnaposságot okozott...

úgyhogy ma a kommentek elég szükszavuak :lol:

amugy beregisztráltam már a hondás fórumokra, de nem azért mert egycsapásra Honda fan lettem, hanem információgyüjtésre...

Brüsszelbe??? Nem Japán fele kelett volna menned :lol:

Megosztás:

Üdv pár napra eltünt Ember(Uhu).Autoproject hogy halad?

halad szépebn lassan...

ma átutaltam euroban az autó árát.

már ki van vonva forgalomból

ápr. 1 körül indul tréleren magyarországra.

mivel 24 autó jön m.o ra, ezt kb 18 ember vette meg, így elég nehéz összeegyeztetni mindent mindenkivel, de lassan müködik a dolog.

a mai vicc:

megkaptuk az autó számláját.

ez az autó egy japán HONDA amit az angol gyárban készitettek.

Az angol gyár tulajdona, amin angol rendszám van, és valahol németországban áll, és a tokyo-i mitsubishi bankba kellett utalni a pénzt az angol fiókjába... ;)

kicsit meg van keverve az ügy :lol:

Megosztás:

a mai vicc:

megkaptuk az autó számláját.

ez az autó egy japán HONDA amit az angol gyárban készitettek.

Az angol gyár tulajdona, amin angol rendszám van, és valahol németországban áll, és a tokyo-i mitsubishi bankba kellett utalni a pénzt az angol fiókjába... ;)

kicsit meg van keverve az ügy :lol:

És ha mindezt Brüsszelből intézted, akkor lepetézek :lol: :lol:

Megosztás:

nem, nem... brüsszelbe várostnézni voltam az asszonnyal...

ócsó volt a repcsi, oszt mentünk...

jövő hónapban velencébe fogok menni....

annyiba kerül a repcsijegy, mintha kimennék bécsbe autóval...

a szállás meg mint egy balatoni apartmann... mindek lennék itthon????? ;)

Megosztás:

nem, nem... brüsszelbe várostnézni voltam az asszonnyal...

ócsó volt a repcsi, oszt mentünk...

jövő hónapban velencébe fogok menni....

annyiba kerül a repcsijegy, mintha kimennék bécsbe autóval...

a szállás meg mint egy balatoni apartmann... mindek lennék itthon????? ;)

Reméljük nincs "apeh-os>opelos" a csapatban :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.