nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Egyébként a felétek az hol is van pontosan? Kelet M.o.? Pontosan. egész pontosan pedig Debrecenben.még itt is süt a nap, de erős szél fúj. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Tudom,fő a pozitív szemlélet. :( Na már ha van ilyen. nekem még a maradékot is elvették.(elbocsájtások) Remélem te azért maradsz... Milyen cég ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Remélem te azért maradsz... Milyen cég ez? egyelőre igen, mert a teróletemről mki lelépett, így az újoncoknak én tudom átadni a dolgokat, de gondolom ha az új gazdasági igazgató belejött, lapátra tesz. :( Ez egy cukorkagyár. :( de nem a legjobbak közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 egyelőre igen, mert a teróletemről mki lelépett, így az újoncoknak én tudom átadni a dolgokat, de gondolom ha az új gazdasági igazgató belejött, lapátra tesz. :( Ez egy cukorkagyár. :lol: de nem a legjobbak közül. Szegényke nyuszika... :( Nem engedjük, hogy bántson az a csúnya cukros bácsi! :evil: Egyébként elég szar lehet így dolgozni, megértelek. Úgy tűnik, az új igazgató lapátra fog tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Te amúgy milyen területen dolgozol ott a cukorka gyárban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Szegényke nyuszika... :( Nem engedjük, hogy bántson az a csúnya cukros bácsi! :evil: Egyébként elég szar lehet így dolgozni, megértelek. Úgy tűnik, az új igazgató lapátra fog tenni? kicsit bonyolultabb az ügy. egyelőre nem, de ha igen sem érdekel nagyon, ha akarok találok munkát.a cég egyik szállítója már hívott át magához. :D elég stresszes munkahely ez.csak bánt az eljárás ahogy ez az egész történt. hát igen ez tényleg egy cukrosbácsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Te amúgy milyen területen dolgozol ott a cukorka gyárban? könyvelő-pénzügyes.bár mióta lelépett a régi gazd.igazgató, én vittem az egész céget.kicsit kimerültem az 1 hónap alatt.és te?mivel foglalkozol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 könyvelő-pénzügyes.bár mióta lelépett a régi gazd.igazgató, én vittem az egész céget.kicsit kimerültem az 1 hónap alatt.és te?mivel foglalkozol?? Én mezei szoftverfejlesztő vagyok egy telecom cégnél (nem szolgáltató). Most épp egy 1 személyre redukált csapat teamleader-e vagyok :-) (gyak. saját magamat irányítom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Én mezei szoftverfejlesztő vagyok egy telecom cégnél (nem szolgáltató). Most épp egy 1 személyre redukált csapat teamleader-e vagyok :-) (gyak. saját magamat irányítom). akkor mennyei dolgod van. :( akkor értem már miért kérdezted egy hete, hogy dolgozzál-e előre.jó dolog ha nem egy....főnök osztja be az idődet Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 akkor mennyei dolgod van. :( akkor értem már miért kérdezted egy hete, hogy dolgozzál-e előre.jó dolog ha nem egy....főnök osztja be az idődet Igen, magamnak osztom be az időmet. Persze azért le kell adni egy körülbelüli előzetes időbecslést a nagyfőnöknek, de ő szerencsére nem nagyon szól bele a részletekbe. Hetente szoktam küldeni emilben egy heti jelentést, hogy hol tartok, oszt annyi. Ja meg van egy heti meeting is, ahol részt veszek a "csapat" képviseletében :wink: Amíg jól haladok, nem nagyon szólnak be. És általában azért jól szoktam haladni... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Igen, magamnak osztom be az időmet. Persze azért le kell adni egy körülbelüli előzetes időbecslést a nagyfőnöknek, de ő szerencsére nem nagyon szól bele a részletekbe. Hetente szoktam küldeni emilben egy heti jelentést, hogy hol tartok, oszt annyi. Ja meg van egy heti meeting is, ahol részt veszek a "csapat" képviseletében :wink: Amíg jól haladok, nem nagyon szólnak be. És általában azért jól szoktam haladni... 8) Sejtem :( pláne így hogy időd java részét velünk töltöd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Sejtem :( pláne így hogy időd java részét velünk töltöd :wink: Psssszt.... :roll: Csak csendben, csak halkan... Nem tehetek róla, hogy ennyire jó vagyok... :wink: Egyébként burst-ösen dolgozom, van olyan időszak, amikor hirtelen csomó dolog jön be, de van olyan, amikor kicsit lazábbak a dolgok. Most épp ez utóbbi van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Nem tehetek róla, hogy ennyire jó vagyok... :wink: Egyébként burst-ösen dolgozom, van olyan időszak, amikor hirtelen csomó dolog jön be, de van olyan, amikor kicsit lazábbak a dolgok. Most épp ez utóbbi van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 egyébként felétek valahogy mindig is jobbak voltak a munkaviszonyok.szerintem. ha nem kötődnék ide annyira, s lenne fent ismerősöm mennék. egy ideig "éltem" Bp és környékén.szerettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 irigyellek!!!!én állandóan a lebukástól tartok, mert itt ül mellettem 1 méterre az új főboszi :evil: Én jó helyet harcoltam ki magamnak: itt jó a kilátás, nem látnak rá a monitoromra, és "jó" emberekkel vagyok körülvéve... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Én jó helyet harcoltam ki magamnak: itt jó a kilátás, nem látnak rá a monitoromra, és "jó" emberekkel vagyok körülvéve... :roll: akkor figyelj: az ablakom le van fóliázva+szúnyogháló, hogy ne lássanak be az utcára :( napfény nem jön be egyáltalán.mindig olyan mintha be lenne borulva :? klassz mi?de csak ideiglenesen van itt mert a végleges helye az emeleten lesz. :( de amint látod nagyon nem zavartatom magam miatta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 akkor figyelj: az ablakom le van fóliázva+szúnyogháló, hogy ne lássanak be az utcára :( napfény nem jön be egyáltalán.mindig olyan mintha be lenne borulva :? klassz mi?de csak ideiglenesen van itt mert a végleges helye az emeleten lesz. :( de amint látod nagyon nem zavartatom magam miatta :lol: Lehet, hogy ezért láttad borúsnak az időt a mai első hozzászólásodban? :roll: Na de a lényeg, hogy pozitívan állsz hozzá, és nem zavartatod magad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Lehet, hogy ezért láttad borúsnak az időt a mai első hozzászólásodban? :roll: Na de a lényeg, hogy pozitívan állsz hozzá, és nem zavartatod magad! :D Lehet.remélem azért nem lesz böjtje ennek a nagy merészkedésnek. :shock: na belehúzok még egy kicsit, aztán lépek.jó bulizást a hétvégén.majd hétfőn remélem beszámoltok.szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Lehet.remélem azért nem lesz böjtje ennek a nagy merészkedésnek. :shock: na belehúzok még egy kicsit, aztán lépek.jó bulizást a hétvégén.majd hétfőn remélem beszámoltok.szia Persze, azért csak óvatosan... :roll: Nemsokára én is lépek. Neked is jó hétvégét... majd beszámolunk, mi volt! Bye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Na akit érdekel, feltettem a bőr kormányhuzatot. 2:10 volt a munkaideje. Jól bal mutatóujjon szúrtam magam 1x. Vérzés, káromkodás, miegymás... Kis szünet, nehogy már piros legyen a szürke bűr. Szerintem a lett. 10-s skálán olyan 8-9 között. Elsőre nem is rossz :( Majd azééé várom ám a dicséreteket :!: :( Kárpitos elvállalta volna kb. 8.000-ért, ráadásul 1. le akarta velem szedetni a kormányt, hogy ő úgy szokta. Perce, majd elmegyek szervízbe leszedetni :lol: Kb fél nap, azt lökte, persze lehet,h. csak a díj megalapozottsága miatt mondta. Lényeg, fenn van. Boltban mondták, megsüti a nap 1 kicsit, akkor még ráfeszül 1 kicsit. Persze így se gatyagumi jellegű. Na vége. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrag Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Köszönöm a segítséget/tanácsokat klíma ügyben. Igen, végülis az első megbeszéléstől a kocsi átadásáig 6 nap telt el, ez kellemes. Most már csak azon gondolkozom, hogy érdemes-e a klíma használatakor ujjnyi résnyire nyitva hagyni egy ablakot, hogy könnyebben cserélődjön a levegő :?: Vagy szigorúan legyen minden zárva :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Na akit érdekel, feltettem a bőr kormányhuzatot. 2:10 volt a munkaideje. Jól bal mutatóujjon szúrtam magam 1x. Vérzés, káromkodás, miegymás... Kis szünet, nehogy már piros legyen a szürke bűr. Szerintem ######a lett. 10-s skálán olyan 8-9 között. Elsőre nem is rossz :lol: Majd azééé várom ám a dicséreteket :!: :( Kárpitos elvállalta volna kb. 8.000-ért, ráadásul 1. le akarta velem szedetni a kormányt, hogy ő úgy szokta. Perce, majd elmegyek szervízbe leszedetni :D Kb fél nap, azt lökte, persze lehet,h. csak a díj megalapozottsága miatt mondta. Lényeg, fenn van. Boltban mondták, megsüti a nap 1 kicsit, akkor még ráfeszül 1 kicsit. Persze így se gatyagumi jellegű. Na vége. :wink: majd holnap megsasoljuk :( és ha jó, akkor megcsinálhatod nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Köszönöm a segítséget/tanácsokat klíma ügyben. Igen, végülis az első megbeszéléstől a kocsi átadásáig 6 nap telt el, ez kellemes. Most már csak azon gondolkozom, hogy érdemes-e a klíma használatakor ujjnyi résnyire nyitva hagyni egy ablakot, hogy könnyebben cserélődjön a levegő :?: Vagy szigorúan legyen minden zárva :?: Legyen minden zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 hát ez a találka is megvolt már türelmetlenül várom, mikor lesz a nevem alatt a klubtagságom :( tök jól áll a kicsi-kocsin a matrica. Mi lett a G szekcióval??? Én már szerkeztem a saját bemutatkozómat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 már vége ?????? mesélj mi volt ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts