urbanjozsi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Na lehet a márkahűséget reklámozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Na lehet a márkahűséget reklámozni :huh: Ilyen széldzsekim van öcsém nyerte valami netes játékon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ilyen széldzsekim van öcsém nyerte valami netes játékon. :) Az S az amúgy is olyan öcsi méret. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 nekem is van... én tanfolyamon kaptam. dolgozó lány jó dzseki Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nekem meg wallisos esernyőm van. Most szereztem. Sárga színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 nekem meg hondás polom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Bibibi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nekem meg opelos szivargyújtós termoszom, ami az első használatkor összeolvadt :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nekem meg gerincsérvem, de az márkafüggetlen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Nekem meg opel jeles kormánykerekem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Jéé! Nekem meg hozott valami opel jeles autót a jézuska! A hozzáértőkhöz: Ez talán egy opel személygépkocsi lehet?:huh: Speter! Köszi de a link amit küldtél az használhatatlan:( Többiek esetleg tudnak segíteni a VW fórum ugyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Jéé! Nekem meg hozott valami opel jeles autót a jézuska! A hozzáértőkhöz: Ez talán egy opel személygépkocsi lehet?:huh: Speter! Köszi de a link amit küldtél az használhatatlan:( Többiek esetleg tudnak segíteni a VW fórum ugyében? Megadhatnád a jézuskádnak az én címemet is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Szívesen, de sajna a részleteket nem tudom helyetted fizetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 én tudom a mélcímét: uristen@meny.hu :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Szívesen, de sajna a részleteket nem tudom helyetted fizetni! Részletekről nem volt szó! Az ajándék az ajándék!A helyedben azért elbeszélgetnék vele. Viszek egy ajándékot és nincs kifizetve? Aki kapja az még fizethet is? Így azért könnyű a Jézuskának . :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Jéé! Nekem meg hozott valami opel jeles autót a jézuska! A hozzáértőkhöz: Ez talán egy opel személygépkocsi lehet?:huh: Speter! Köszi de a link amit küldtél az használhatatlan:( Többiek esetleg tudnak segíteni a VW fórum ugyében? Mármint úgy, hogy nem él, vagy csak keveseknek van meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Én nem tudtam a link alapján letölteni, ill. béna vagyok hozzá? Ez nekem csak egy keresőoldalt hozott be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 én tudom a mélcímét: uristen@meny.hu :) A kulcsot ugye elvesztettük, úgyhogy ami a szekrényedben van, azt köszönöm szépen! I. rész II. rész :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 A kulcsot ugye elvesztettük, úgyhogy ami a szekrényedben van, azt köszönöm szépen! I. rész II. rész :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 visszatérve a japán kontra német párbajra :-) A híres japán isuzu motor már párszor a f*sz spiccelős végére rakott :-)) Bár az elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy egy délebre fekvő országban gyártott dízel motor miért is indul 100 X könnyedebben mint egy német............... legalábbis az aláírásomban szereplő típusok esetében ez így van. a Y20Dth sem indul rosszul, de mégis nehézkesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 visszatérve a japán kontra német párbajra :-) A híres japán isuzu motor már párszor a f*sz spiccelős végére rakott :-)) Bár az elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy egy délebre fekvő országban gyártott dízel motor miért is indul 100 X könnyedebben mint egy német............... legalábbis az aláírásomban szereplő típusok esetében ez így van. a Y20Dth sem indul rosszul, de mégis nehézkesebb. Egy kissé már zavar, hogy a fórumozók egy része vallja:CsakAzértVettemOpeltMertNemVoltJapánAutóraPénzem szöveg, ez most nem AtiZafinak szól, csak eddig bírtam magamban tartani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szerintem mindegy,hogy milyen autó mindegyiknek van hibája.A havernak peugeot-ja van mindíg van vmi nyűgje.Én meg vagyok az opellal elégedve.Faterom ford párti és őneki is tetszik.Egyébként meg mindenki maga dönti el,hogy megmarad az opelnál vagy vált valami másra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ebben a kategóriában az ASTRA G-nek a legjobb az ár-érték aránya a fenntartást is figyelembe véve. És szerintem jól is néz ki. Mielőtt megvettem a mostani Caravan-t (előtte F 16 1.6v ferdehátúm volt) hónapokig tanulmányoztam az autó árakat, véleményeket. Szándékosan próbáltam magam rávenni, hogy más autót is kipróbáljak, de a legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült olyan kocsit találni, ami jól néz ki, gazdaságosan fenntartható, és nem irreálisan drága és azért az elvárásaimnak is megfelel. Egyszerűen jól eltalált autó ez a G astra és az F is az volt. Azt sajnálom, hogy már a mostani nem mémet, dehát a világ ebben az irányban halad sajnos, ezzel nincs mit tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ...előtte F 16... Igazi vadászgéped volt? :huh: Húúúúúúú..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 F 16 1.6v Igazi vadászgéped volt? :D Húúúúúúú..... :D és ráadásul egyegészhattized szelepes volt :huh: :) HEHH!!! rossz helyre tettem a pontot :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts