speter Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Már látom, hogy kár volt hozzászólnom a tetősín ügyhöz, mert elment a dolog egész más irányba Tetőcsomagtartóról a zajosság vizsgálata kapcsán az alapkérdésben nem volt szó. Az volt a feltevés, hogy a G caravan csendesebb-e tetősín nélkül (nem csomagtartó nélkül!) A sztori itt indult. Kedves fórumtársunk azután érdeklődött, hogy van-e Caravan-ra való olyan csomagtartó, amihez nem kell tetősín, mert szerinte tetősínnel hangosabb a kocsi, mint anélkül. Tehát a zajosság szempontjából kérdés a tetősín volt nem a csomagtartó. Ennek kapcsán ragadtam billentyűt és tettem szóvá, hogy nem arról vitáztok amiről kelle. Az ügy nem a tartalma miatt vált számomra érdekessé, hanem azért mert a hozzászólásokban logikai hibát véltem felfedezni. És próbáltam tiszta vizet önteni a nyílt lapok közé. Node most aztán már kilépek a tetős sztoriból :lol: Okeés, olvastam, tudom, de ha már felmerült engem érdekelne :blush: Állítólag a nem opel, nem thule kategóriájúak gyengébbek, nem annyira stabilak, namost ha még zajosak is, akkor nem ebből a kategóriából veszek. Ja igen, ma láttam olyan Caravant, amelyiken nem volt korlát, a sima G tetőcsomagtartója volt fent. Kulcsos GM volt az első kettő, a harmadik vmi úgy. Lehet, hogy a hang miatt volt leghátulra száműzve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Norby tudnál berakni egy kép majd a kocsidról amikor van fent rajta csomitartó? Előre is köszi. Szia.Igen,holnap úgy is fel kell raknom,és lefotózom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez a kényelmesebb megoldás. De nem is olyan alapos :blush: Nálam dettó, mint Qpack-nál. Nekem is bejött a Würth-ös, ami ugyanezen az elven müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 A tetőcsomagtartó az zajos természetesen, a kérdés nem ez, hanem az, hogy a Caravanon a hosszanti irányú tetősín csomagtartó nélkül az zajos-e. Hali! Az enyémen is van tetősín és egyáltalán nem tűnt fel hogy zajos lenne, pedig én (meg már a nejem is) minden furcsa neszre felfigyelek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Egyébként nem csak a tetősínt spórolták le. Az enyém 2004es, és nincs a motorháztető alatt az a szigetelés vagy mi amit néhány korábbinál láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nézd én nem vagyok szakember, meg szervizes meg ilyenek, de szeretek bütykölni. Nekem az a tapasztalatom, hogy a hasonló hibákat néha a legegyszerűbb, leghihetetlenebb dolgok okozzák. Hasonló jelenségem volt kb 5 éve a Lada Samarámmal, hülyén indult, meg rángatott meg hol ment hol nem. Az atyaúristent is kicseréltettem rajta mert az okosok azt mondták, és nem is volt nagy pénz. Miután a helyzet változatlan maradt, magam álltam neki, egy egész hétvégém ráment, mire rájöttem hogy az üzemanyagvezeték volt eldugulva, egy falevél volt benne. A faternak van 2 traktora. Az egyik egyszer elkezdett olyat csinálni, hogy beindítást követően x idő mulva rángatott, meg leállt. Na az okosok mindent kicseréltek meg megnéztek, adagoló, meg szűrő meg tökömtudja. Sosem találnátok ki a hibát: a fater néhány nappal a jelenség megjelenése előtt kicserélte a tanksapkát, az újon pedig öntési hiba miatt iszonyat kicsi volt a légzűjuk. Ahogy elindult a motor szívta be a naftát, de nem ment a helyére elég levegő, és egy idő után akkora vákum volt a tankban, hogy nem ment előre az üzemanyag. Tök véletlenül vettem észre, amikor tankolni akartam, nem bírtam letekerni a sapkát. Szóval a tanulság az, hogy nem mindíg kell trafócserével, meg vezérlőelektronika cserével kezdeni, sokszor célravezetőbb egyenként kizárni a hibát, csak ugye sokszor a szakiknak egyszerűbb azt mondani, hogy ez hidrotőke lesz, meg trafó lesz, meg Egr szelep, meg.... Sok dolog lehet, ez tény. Azért egyik haver OFF Skoda Fabia-ja ON 2 hete produkálta időnként a 3 hengeres üzemmódot, hibakód: 4. hengernél hiba. Szervízben kiderült: az injektor adta meg magát. Gariban cserélték. (Megszorult benne valami....? Legalábbis ezt mondták, meg mutatták neki a hibás cuccot is.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Norby tudnál berakni egy kép majd a kocsidról amikor van fent rajta csomitartó? Előre is köszi. Nah lásd milyen vagyok. :-) Legalább nem kell holnap ezzel ba...kodnom http://kepfeltoltes.hu/view/090226/HPIM240...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090226/HPIM240...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090226/HPIM240...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090226/HPIM240...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Egyébként nem csak a tetősínt spórolták le. Az enyém 2004es, és nincs a motorháztető alatt az a szigetelés vagy mi amit néhány korábbinál láttam. 2004 mikori? Mert ugye szeptembertől következő modellév. A miénk áprilisi, de ebben benne van az összes itt emlegetett szigetelés, stb. (motorháztető, tűzfal, stb) Ez nem CL2 még elvileg. A tetősínes téma miatt én kérek elnézést, a fene gondolta, hogy ekkora történet lesz belőle. (Amúgy említettem is, hogy igen minimális eltérést éreztem, és csak tipp volt, hogy onnan jön. Amúgy minden kelt zajt, ami körül a levegő mozog, max a hang erőssége és a frekije tér el.) A lényeg nem is ez volt a hozzászólásomban, hanem az, hogy rámegy-e a caravanra a sima 5 ajtós tetőcsomija. Akkor ezek szerint a gyári GM 5 ajtósra való tetőtartó felmegy a caravanra is. Akkor vadászok egy ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 2004.11.10 Ezek szerint az enyém az elsők között volt amiből hiányzik. :blush: Amúgy mi az a CL2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Valaki biztos megy, ha nem menne senki nagy égés lenne :lol: :) .... najó üssetek agyon :blush: Oké. Gumikalapács jó lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Szia.Igen,holnap úgy is fel kell raknom,és lefotózom Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nah lásd milyen vagyok. :-) Legalább nem kell holnap ezzel ba...kodnom Megnéztem a képeket. Köszi. Furin néz ki de praktikusnak tűnik. Mekkora terhet lehet vele szállítani? És mennyi ért vetted a Norauto-tól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 IDÉZET(uhuhu @ 2009-02-25 - 21:43) * én még olyat nem láttam, hogy a motorvezérlő szar, és csak 1 henger nem megy... ott inkább egyikse megy. Ez nagyon jó hír mert nekem csak az 1-es hengerre írja a gyujtáskimaradást. Az amit tanácsoltrál "kirándulás" az sajnos nem jött be úgyhogy csak a szeleptisztitás marad. Van valakinek tapasztalata hogy mennyibe kerül egy hengernek a szétszedése esetleg alkatrészek kellenek hozzá? Még annyit hogy + olyan jelenség van, hogy mikor elindulok hidegen vagy melegen tök mindegy kb 100 méteren elmulik a rángatás (legalábbis nem érződik olyan intenzitással), aztán újra kezdődik, de olyan is van, hogy meleg motort ha leállítom és azonnal újraindítom nem akar beindulni? Ez hozzátartozhat a henger kormosodás hibához? olyan 100 E körül lehet rá számitani .... Te budapesti vagy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 2004 mikori? Mert ugye szeptembertől következő modellév. A miénk áprilisi, de ebben benne van az összes itt emlegetett szigetelés, stb. (motorháztető, tűzfal, stb) Ez nem CL2 még elvileg. A tetősínes téma miatt én kérek elnézést, a fene gondolta, hogy ekkora történet lesz belőle. (Amúgy említettem is, hogy igen minimális eltérést éreztem, és csak tipp volt, hogy onnan jön. Amúgy minden kelt zajt, ami körül a levegő mozog, max a hang erőssége és a frekije tér el.) A lényeg nem is ez volt a hozzászólásomban, hanem az, hogy rámegy-e a caravanra a sima 5 ajtós tetőcsomija. Akkor ezek szerint a gyári GM 5 ajtósra való tetőtartó felmegy a caravanra is. Akkor vadászok egy ilyet. ha jól tudom akkor a 2004 es modellév már lengyelországban készült. a mienk is ilyen, de még nem classic. és van papundekli :blush: ( jól írtam?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Boldog névnapot Uhuhu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: köszönöm... de nem holnap van??? :lol: nem is tudom... tökre nem figyelem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Boldog Névnapot Uhu 1 nappal előbb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: kösziii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ha jól tudom akkor a 2004 es modellév már lengyelországban készült. a mienk is ilyen, de még nem classic. és van papundekli :blush: ( jól írtam?) Bódog névnapot mester! Illetve inkább Ákost... :lol: Majdnem jól írtad, mert a miénk a gyári szám alapján "Bochum"--->Némethon De a tiétek 5 ajtós, a miénk meg caravan. Talán pont te írtad, hogy ezeket nem is gyártották máshol...? (ez nem tuti, de így él bennem valahol ott a sötétség mélyén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 a mienk is ilyen, de még nem classic. és van papundekli :blush: ( jól írtam?) A szót jól, de te karácsonyra kaptad, és ebben volt a verda...? Mert ugye papundekli--->kartondoboz, hullámpapír :lol: A miénkben inkább filcre hasonlít. Esetleg a tiétek CL2 special, ahol még van csillapító réteg, de tesztre kartonpapírból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: köszönöm... de nem holnap van??? :lol: nem is tudom... tökre nem figyelem... :) de igen. Csak a dolgok úgy állnak, hogy holnap valószínűleg nem leszek gép közelében. Tehát boldog névnapot Bátor Ákos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 Bódog névnapot mester! Illetve inkább Ákost... :blush: Majdnem jól írtad, mert a miénk a gyári szám alapján "Bochum"--->Némethon De a tiétek 5 ajtós, a miénk meg caravan. Talán pont te írtad, hogy ezeket nem is gyártották máshol...? (ez nem tuti, de így él bennem valahol ott a sötétség mélyén) a milyenk az lengyel gyártás... ottan van a G betü az alvázszámba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 2004.11.10 Ezek szerint az enyém az elsők között volt amiből hiányzik. :blush: Amúgy mi az a CL2? Classic2 --->G utóélete 2005 évjárattól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 a milyenk az lengyel gyártás... ottan van a G betü az alvázszámba... Az korrekt infó, hogy caravan nem készült a lengyeleknél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 És amíg még nem késő! Isten éltesse Mackósajtot szülinapja alkalmából! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts