Tomi 1.6 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 eddig én is :lol: Egyébként nagggyon hasonlít a Hyunday (lehet nem így írják) Accentre :blush: A leírásban már Hyundai néven szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 A leírásban már Hyundai néven szerepel. Mostmár a neve sem Opel Astra Accent, ellenben a linkben még Opel Astra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Mostmár a neve sem Opel Astra Accent, ellenben a linkben még Opel Astra :blush: Ez egy új típusú koreai és német fejlesztés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 VTN technológia Erről már hallot valaki? Elég sokmindenre lehetne használni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 VTN technológia Erről már hallot valaki? Elég sokmindenre lehetne használni! :blush: Anno a discovery channel-en az amcsi motorokban használtaák 1 motorhoz tank+sárvédők.....Én ott láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Anno a discovery channel-en az amcsi motorokban használtaák 1 motorhoz tank+sárvédők.....Én ott láttam Azt én is szoktam nézni, amikor elkapom, de azt arészt nem láttam. Kiváncsi lennék rá, jónak és egyszerűnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban? A jobb oldali ajtót kinyitod és a B oszlopon van egy fekete matrica, azon van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! A szinkodot hol találom meg az autoban? jobb oldali B oszlopon lévő címke bal alsó sarkában pl az enyém Z20H Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 A jobb oldali ajtót kinyitod és a B oszlopon van egy fekete matrica, azon van rajta. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:)) ez nagyon készen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ez nagyon készen van Vannak fura szerzemények........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Olvasgattam népítéleteket, de ezen nagyon röhögtem. Ide hordtam szervizbe rész nagyon ott van. :blush:)) Fura egy emberke, elég alacsony igényei lehetnek, mert annak ellenére hogy így lepontozta, mégis 4 évig használta az autót. Kiváncsi lennék akkor mi lehet a véleménye az előző autójáról (Logan) amit alig egy évig használt. Az még ennél is rosszabb akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Fura egy emberke, elég alacsony igényei lehetnek, mert annak ellenére hogy így lepontozta, mégis 4 évig használta az autót. Kiváncsi lennék akkor mi lehet a véleménye az előző autójáról (Logan) amit alig egy évig használt. Az még ennél is rosszabb akkor? Fura bizony ! Mert ki vesz családiautónak ilyen kis autót? idézet: " hátul szerencsétlen gyerekeim majd´ meghaltak a nem létező lábtér, és a rémes ülések miatt." Abból ítélve, hogy 21E Km-el vette, nem lehetett régi így olcsó sem. Annyiból vehetett volna egy kicsit öregebb, de még mindig nem ócska viszont nagyobb autót. Ráadásul nagy söfőr lehet, ha 4 év alatt ment összesen 20E km-t :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Fura bizony ! Mert ki vesz családiautónak ilyen kis autót? idézet: " hátul szerencsétlen gyerekeim majd´ meghaltak a nem létező lábtér, és a rémes ülések miatt." Abból ítélve, hogy 21E Km-el vette, nem lehetett régi így olcsó sem. Annyiból vehetett volna egy kicsit öregebb, de még mindig nem ócska viszont nagyobb autót. Ráadásul nagy söfőr lehet, ha 4 év alatt ment összesen 20E km-t :blush: Vagy csak nem vette észre,hogy felnőttek a gyerekek.Trabit adnék neki,majd utána üljön vissza a corsába.Lehet fel kéne kötnie,nehogy elmenjen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Tuti, hogy sosem volt Opel sem a tulajdonában, sem a segge alatt. A Logan is csak álom számára. Az ilyen ordítóan kamu ítéleteket kukázni szokás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ...ordítóan kamu... Ebben lehet valami, nekem is megfordult a fejemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ebben lehet valami, nekem is megfordult a fejemben Szerintem is kamu lehet, de legalább felvidított a szervizes résszel, kb a többi részét is ennyire kell komolyan venni. Évi 10.000 km-re minek diesel? Meg ezek a szép sajtófotók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Szerintem is kamu lehet, de legalább felvidított a szervizes résszel, kb a többi részét is ennyire kell komolyan venni. Évi 10.000 km-re minek diesel? Meg ezek a szép sajtófotók. Évi 5E km az! :blush: ... ja nem sorry.. 40E-t vezetett és nam annyi van benne óóóó sorry.. akkor télleg 10E Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 HI! Régebben kérdezgettem WAX után és kaptam is sok választ. Találtam egy ilyen cuccot az egyik közeli boltban: Van benne javítókréta is. Fekete metall autóhoz mi a véleményetek? Jó lesz ez? ismeri valaki? ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 HI! Régebben kérdezgettem WAX után és kaptam is sok választ. Találtam egy ilyen cuccot az egyik közeli boltban: [ig]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41OIPNTv2HL._SL500_AA280_.jpg Van benne javítókréta is. Fekete metall autóhoz mi a véleményetek? Jó lesz ez? ismeri valaki? ÜDV Ezt én is nézegettem vagy egy hónapja, én igazából a Turtle- pasztákban csalódtam, ill szvsz max géppell lehetne szépen leszedni, meg nem kéne hogy karcos legyen a kocsi, akkor talán mutatna valamit, de ez az én (meg néhány olyan ismim, akik kipróbálták) véleményem. Viszont ez a szines cucc elég új a Turtle-tól, talán elég sűrű is, meg van hozzá javkréta, szóval én arra döntöttem, hogy ha a jelenlegi elfogy (vagy egy év múlva) lehet kipróbálom ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 1.4 XEP mociknál,az olajleeresztö csavar alatt gumi gyürü van,vagy fém_tudja ezt valaki???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 1.4 XEP mociknál,az olajleeresztö csavar alatt gumi gyürü van,vagy fém_tudja ezt valaki???? Szia.Tudtommal fém.Azaz réz tömités Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Szia.Tudtommal fém.Azaz réz tömités "Powered by jobb láb." ez jó.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts