ENDYKA Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Sedanon tetősín? Inkább kereszttartó kell szerintem...... autósboltban kérdezz rá. Mért csak a 3-5 ajtóson van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Mért csak a 3-5 ajtóson van? Én a Caravanokon lévő tetősínre asszociáltam először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Én a Caravanokon lévő tetősínre asszociáltam először. Tetősín címszó alatt egyébként én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 http://www.opelaccdb.com/index.php?search&...bd01r8s84h24096 Itt szerintem találsz valamit Köszi freeze de ezt ma már én is néztem és csak tálcát találtam.:blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Tetősín címszó alatt egyébként én is... A tetősin az nem az a fekete csík az ajtók felett a tetőn?:lol: Én az oda illeszthtő korlátszerű dologra gondoltam.:blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Megnéztem két honlapot (expressz és használtauto.hu) és nem találtam sajna olyan képet ahol lenne "csomitartó". Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 A tetősin az nem az a fekete csík az ajtók felett a tetőn? :lol: Én az oda illeszthtő korlátszerű dologra gondoltam. :blush: :) Ilyene gondosz?: Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 (edited) Ilyene gondosz?: [ig]http://www.auto-house.hu/kepek/l/0000000319.jpg Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki... Nem tévedsz, nagyon jól tájékozott vagy!! :blush: A Caravanokhoz a tetőgerendára lehet a csomagtartót felszerelni, míg a többi típusra ( 3-4-5 ajtós ) külön kereszttartókat forgalmaznak, melyeket a fekete tetődíszlécen kialakított pontokon lehet rögzíteni. Az összes nevesebb autósboltban megkapható, vagy az Interneten rendelhető. pl.www.thulecity.hu Aztán ezekre a tartókra rakhatod fel a bringaszállítót, a tetődobozt, síléctartót, stb. Arra azért ügyeljetek, hogy 100kg-nál jobban nem szabad megterhelni a tetőt !! Módosítva Február15, 2009 : uhuhu képpel nem idézünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Ilyene gondosz?: Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki... Erre bizony. De nekem úgy rémlik mintha én láttam volna 5 ajtóson is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Arra azért ügyeljetek, hogy 100kg-nál jobban nem szabad megterhelni a tetőt !! Akkor én nem mászhatok fel rá mert 114 kg vagyok. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 A http://www.thulecity.hu -n találtam olyan típusmegnevezést ,hogy 5 ajtós kivitel, de rájöttem meg meg is néztem pontosan ez alószínüleg a Caravanra vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Szerintetek gyári használt QP első rugacs pár megér 15 forintot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Szerintetek gyári használt QP első rugacs pár megér 15 forintot? Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush: :lol: Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 GUMI DOKTOR: Kedves Gumidoktor! Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is. Köszi: Ati Kedves Ati! Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva". Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete... Üdv: Gumidoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 GUMI DOKTOR: Kedves Gumidoktor! Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is. Köszi: Ati Kedves Ati! Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva". Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete... Üdv: Gumidoki Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki... Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush: PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 :blush: Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért. Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :lol: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon... Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :blush: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon... Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat! Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért. Szerintem sem sok,ha azt vesszük,hogy az FK rugó garnitúra 30000Ft és nem mindenki esküszik rá hogy jó,persze kinek a papné ,nekem meg inkább a lánya. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki... Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush: PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati Köszi a bókot. Volt két nap hatásszünet vagy adásszünet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Urak ne haragudjatok,de tudnátok segíteni,hogy mit kell privát üzenetben elküldeni Emy-nek,miután átutaltatom a lóvet a klubtagsághoz?Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Urak ne haragudjatok,de tudnátok segíteni,hogy mit kell privát üzenetben elküldeni Emy-nek,miután átutaltatom a lóvet a klubtagsághoz?Előre is kösz. A befizetést jelezd Emy-nek a fórumon privát üzenetben.:blush: Vagy nem erre gondoltál?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Opel Astra Accent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Opel Astra Accent Ő. Ez most, hogy van? :blush: Én azt hittem, hogy csak a Hunday gyárt(ot) ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ő. Ez most, hogy van? :blush: Én azt hittem, hogy csak a Hunday gyárt(ot) ilyet. eddig én is :) Egyébként nagggyon hasonlít a Hyunday (lehet nem így írják) Accentre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts