Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ilyene gondosz?:

[ig]http://www.auto-house.hu/kepek/l/0000000319.jpg

Mert gyanítom, hogy ilyen csak CARVAN-hoz van. Sedan-hoz, meg 5 ajtóshoz nincs... ha tévedek majd kijavít valaki...

Nem tévedsz, nagyon jól tájékozott vagy!! :blush:

A Caravanokhoz a tetőgerendára lehet a csomagtartót felszerelni, míg a többi típusra ( 3-4-5 ajtós ) külön kereszttartókat forgalmaznak, melyeket a fekete tetődíszlécen kialakított pontokon lehet rögzíteni.

Az összes nevesebb autósboltban megkapható, vagy az Interneten rendelhető.

pl.www.thulecity.hu

Aztán ezekre a tartókra rakhatod fel a bringaszállítót, a tetődobozt, síléctartót, stb.

Arra azért ügyeljetek, hogy 100kg-nál jobban nem szabad megterhelni a tetőt !!

Módosítva : uhuhu
képpel nem idézünk...
Megosztás:

Szerintetek gyári használt QP első rugacs pár megér 15 forintot?

Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush:

Megosztás:

Persze! 15 -ér szinte ingyen van. Csak gyorsan határozd el magad, mert ha közben az 5 Ft-os érmét is kivonják a forgalomból, már 20 Ft. lesz az ára. Na persze az se sok érte... :blush:

:lol:

Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért.

Megosztás:

GUMI DOKTOR:

Kedves Gumidoktor!

Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is.

Köszi:

Ati

Kedves Ati!

Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva".

Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete...

Üdv:

Gumidoki

Megosztás:

GUMI DOKTOR:

Kedves Gumidoktor!

Jazzemre 175/65 R14 helyett 185/65 R15-öt tettem. ET stimmel, maximális berugózáskor sem ér bele semmibe, és sokkal jobban néz ki. Azon kívül, hogy nem váltóméret, mivel indokolná, hogy ne legyen ekkora a gumi? Ugyanis más kiskategóriás autót is szerelnek ekkora kerékkel gyárilag, sőt, nagyobbal is.

Köszi:

Ati

Kedves Ati!

Azzal indokolnám, hogy az autót nem ezzel az abroncsmérettel "találták" ki. A futómű, a fékek, a hajtáslánc mind a 175/65 R14 mérethez , illetve annak gördülési kerületéhez, ha úgy tetszik, átmérőjéhez van "hangolva".

Persze mindezek ellenére egy olyan meggyőző érv előtt, hogy jobban néz ki, meg kell hajoljanak a Honda fejlesztőmérnökei... Ön sem hiszem, hogy két számmal nagyobb cipőben jár, mint amilyen a lábmérete...

Üdv:

Gumidoki

Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki...

Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush:

PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati

Megosztás:

:blush:

Akkor elvileg megéri a 15-öt, mert akkor megveszem, az első ültetőimet meg elpasszolom vagy 10-12-ért.

Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :lol: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon...

Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat!

Megosztás:

Bocs, a választ poénnak szántam (szerintem vicces is volt + volt utána egy" :blush: " jel is). Kicsit már besokalltam az ültetős témában, helyetted ne várd már, hogy más döntsön. Tehát kérlek az én hozzászólásom ne befolyásoljon...

Sok sikert a választáshoz és használd majd sokáig egészséggel az Astrádat!

Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért.

Megosztás:

Nyuginyugi, nem is vettem csak poénnak. Nem befolyásol, csak ha vagy 6-an hülyének néztek volna, hogy 15-öt adok QP rugóért, akkor már nyilván gondolkodóba esek, hogy nem sok e egy kicsit. Sajnos a QP rugók árával nem vagyok nagyon tisztában, de közben utána is néztem, nem hiszem, hogy sok 15-ért.

Szerintem sem sok,ha azt vesszük,hogy az FK rugó garnitúra 30000Ft és nem mindenki esküszik rá hogy jó,persze kinek a papné ,nekem meg inkább a lánya. :blush:

Megosztás:

Hehh.. Úgy látszik annyira letaglóztad ezzel a bejegyzéssel a topic közönségét, hogy két napja hozzá sem szól senki...

Nekem muszáj megtörnöm a csendet :blush:

PS: vannak fogalmatlan emberek :lol:... mármint Ati

Köszi a bókot. Volt két nap hatásszünet vagy adásszünet?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.