Zachi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Tam-tam. Szavaztam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 ha tolod neki lazán megeszik annyit :lol: még többet is... Köszi a választ, PGA, neked is! HÁt nem tolom neki... nem az a fajta vagyok. max 130. De mint említettem, hogy eddig eljártam 6,3 liter/km. Volt olyan utam, hogy nem fogyott el a negyed tank benzin (kb a fele után volt picivel) egy 147km-es út során. és nem nyáron volt, hanem valamikor okt, nov környékén. kéthetente járok szlovákiába, így azért már tudom mennyinek illek fiogyni és mennyinek nem... és most kissé sok fogy. De félek, ha beviszem a szervizbe, akkor azt mondják nem találnak semmit, ami ezt okozhatja. MÁrpedig valami csak okozza, ha nem én változtam, ha ugyanaz a vezetési technikám, mint eddig... PGA: a ventit majd mikor kissé melegebb lesz kittisztítom, remélem megszűnik. :lol: GM nem nagoyn akaródzik válaszolni. másodikra is egy semmitmondó levelet kaptam tőlük, arra is reagáltam. az óta semmi... Azt írják, hogy a GM nem mérlegel és nem korlátoz a garanciális ügyintézésben. Erre visszakérdeztem, hogy akkor miért kell jóváhagyatnia a márkaszerviznek bizonyos alkatrészek esetében a GM-mel a cserét gariban? Nos lehet elszégyellte magát az illető, hiszen az óta nem válaszol... :D:D:D nevetséges, hogy lépten-nyomon hülyének nézik a "kisembert"...pedig belőlünk élnek, hiszen mi vettük, vesszük az autóikat...bár én többet nem hiszem, hogy veszek még egy ilyen lebutított autót! Képzeljétek. kb két hete voltam féktisztításon a hátsónál, hiszen írtam ide is, olyan, mintha vason lenne, olyan hangot adott. Nos a srác megcsiszolta, megpucolta...minden ok. Most megint előjött!!! :D :lol: Vajon kéthetente kéne vinnem 6ezerért pucoltatni, vagy ezt más is okozza? (tavaly télen nem emlékszem, hogy ilyen hangokat adott volna!!) Mi lehet még a gond? kicsi haladás után elmúlik, de ha hosszabbat áll (mondjuk déltől estig) akkor este már megint előjön... Tanácsotok? Üdv.: Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Tam-tam. Szavaztam! :D Srácok ! Le a kalappal előttetek, könnyekig meg vagyok hatódva! :lol: :lol: Köszönöm Mindenkinek és ne fogjátok vissza magatokat ezután sem..., szavazzatok bátran! :lol: Nagyon jó csapat vagytok ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Képzeljétek. kb két hete voltam féktisztításon a hátsónál, hiszen írtam ide is, olyan, mintha vason lenne, olyan hangot adott. Nos a srác megcsiszolta, megpucolta...minden ok. Most megint előjött!!! :D :lol: Vajon kéthetente kéne vinnem 6ezerért pucoltatni, vagy ezt más is okozza? (tavaly télen nem emlékszem, hogy ilyen hangokat adott volna!!) Mi lehet még a gond? kicsi haladás után elmúlik, de ha hosszabbat áll (mondjuk déltől estig) akkor este már megint előjön... Tanácsotok? Üdv.: Krisztián Kedves Krisztián ! Nem tom, mennyi idős vagy, de az idősebb cartársak talán még emlékeznek a Trabantos időszakra, amikor szinte az összes utcán parkoló Trabi csikorgott féktávon a tavaszi-őszi időszakban ill. egy kiadósabb mosás után. Természetesen nem szükséges két hetente tisztítani a dobokat, mert azok ennyi idő alatt nem is telitődnek fel porral.... A hiba oka a mostani párás levegőben keresendő, mivel hosszab-pl egy éjszakás - állás alatt finom oxidréteg képződik a dob felületén és amíg ezt le nem koptatot, addig adja a surrógó-dörzsölő hangot. Indulás után picit " vasald meg" a féket ( gáz+fék egyidejű használata ) és utána tuti lesz ! :lol: Persze azért idegesítő, mert nem egy árkategória a két kocsi, de mindkettő német és én mindkettőt nagyon szeretem !! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Köszi a választ, PGA, neked is! HÁt nem tolom neki... nem az a fajta vagyok. max 130. De mint említettem, hogy eddig eljártam 6,3 liter/km. Volt olyan utam, hogy nem fogyott el a negyed tank benzin (kb a fele után volt picivel) egy 147km-es út során. és nem nyáron volt, hanem valamikor okt, nov környékén. kéthetente járok szlovákiába, így azért már tudom mennyinek illek fiogyni és mennyinek nem... és most kissé sok fogy. De félek, ha beviszem a szervizbe, akkor azt mondják nem találnak semmit, ami ezt okozhatja. MÁrpedig valami csak okozza, ha nem én változtam, ha ugyanaz a vezetési technikám, mint eddig... PGA: a ventit majd mikor kissé melegebb lesz kittisztítom, remélem megszűnik. :lol: GM nem nagoyn akaródzik válaszolni. másodikra is egy semmitmondó levelet kaptam tőlük, arra is reagáltam. az óta semmi... Azt írják, hogy a GM nem mérlegel és nem korlátoz a garanciális ügyintézésben. Erre visszakérdeztem, hogy akkor miért kell jóváhagyatnia a márkaszerviznek bizonyos alkatrészek esetében a GM-mel a cserét gariban? Nos lehet elszégyellte magát az illető, hiszen az óta nem válaszol... :lol::D:D nevetséges, hogy lépten-nyomon hülyének nézik a "kisembert"...pedig belőlünk élnek, hiszen mi vettük, vesszük az autóikat...bár én többet nem hiszem, hogy veszek még egy ilyen lebutított autót! Képzeljétek. kb két hete voltam féktisztításon a hátsónál, hiszen írtam ide is, olyan, mintha vason lenne, olyan hangot adott. Nos a srác megcsiszolta, megpucolta...minden ok. Most megint előjött!!! :D :lol: Vajon kéthetente kéne vinnem 6ezerért pucoltatni, vagy ezt más is okozza? (tavaly télen nem emlékszem, hogy ilyen hangokat adott volna!!) Mi lehet még a gond? kicsi haladás után elmúlik, de ha hosszabbat áll (mondjuk déltől estig) akkor este már megint előjön... Tanácsotok? Üdv.: Krisztián A fék az ilyen, ez van. Nekem hidegben jött elő, munkatársamnak melegben. 3-4 fékezés után megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 ps.: mi okozhat a fűtőventillátornál zizegő, kerregő hangot. (ütemes, mintha beleérne valami és az kattogna.../levél, kis ágacska, stb!) Vagy pedig neked is megadta magát a külső-belső levegő váltó csappantyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Srácok ! Le a kalappal előttetek, könnyekig meg vagyok hatódva! :D :lol: Köszönöm Mindenkinek és ne fogjátok vissza magatokat ezután sem..., szavazzatok bátran! :lol: Nagyon jó csapat vagytok ! :lol: Mijeza szavazás téma, srácok? Világosítsátok fel az öreget is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Mijeza szavazás téma, srácok? Világosítsátok fel az öreget is.... :D http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=469273 Visszolvashatnál tán :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 ....Képzeljétek. kb két hete voltam féktisztításon.... Tanácsotok? Üdv.: Krisztián Nekem is gyakran csinálja, de 2-3 fékezés után vége. Az F astram is csinálta. Leginkább a levegő páratartalma befolyásolja az eseményeket, olyankor az oxidáció rozsdás foga győz a gyors száradás felett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Vagy pedig neked is megadta magát a külső-belső levegő váltó csappantyú. HÁt nem tudom...nem hinném, mert az működik rendesen. gomb benyom, hallom, ahogy a motor elzárja. majd megáll. vagy miből áll a megadás? mit észlelek? mintha azt olvastam volna itt, hogy akkor folyamatosan megy a motor, nincs végállás. ilyen hiba nem jelentkezik nekem. DE azért köszi az ötletet....hál' Istennek még EZ nincs...kopp, kopp, kopp. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nekem is gyakran csinálja, de 2-3 fékezés után vége. Az F astram is csinálta. Leginkább a levegő páratartalma befolyásolja az eseményeket, olyankor az oxidáció rozsdás foga győz a gyors száradás felett :D oké...elfogadom, hogy ez ilyen. De... tavaly télen ilyeneket nem csinált. pl. haverom 7 éves astrája sem csinálja. (tető alatt áll az udvaron) na sebaj...akkor ez már a hitványabb minőség...;) persze lejön, de nem hallok a parkolóban még egy autót elindulás után ilyet csinálni és kissé szarul érzem magam, hogy a 1,5 éves autó ilyeneket csinál... :lol::D De jó reklám! :D MÁS: Ment a szavazat tőlem is! eddig nem néztem mi ez, de most visszamentem! Sok sikert! Ha nyerek motoros dzsekit ;) felajánlom...nekem nincs szükségem rá. :lol: :lol: Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 HÁt nem tudom...nem hinném, mert az működik rendesen. gomb benyom, hallom, ahogy a motor elzárja. majd megáll. vagy miből áll a megadás? mit észlelek? mintha azt olvastam volna itt, hogy akkor folyamatosan megy a motor, nincs végállás. ilyen hiba nem jelentkezik nekem. DE azért köszi az ötletet....hál' Istennek még EZ nincs...kopp, kopp, kopp. :D Akkor nem az lesz a gond, csak egy ötlet volt. :lol: Nekem sajnos megadta magát, decemberben megcsináltuk 1 napig bírta utána megint nyekergett. :lol: Szombaton meguntam, kiszedtem a kesztyűtartót és lehúztam a motorról a csatit. A poén az, hogy fajintosan váltotta az irányt a lap, csakhogy ugyanúgy elforgott benne a pöcök. :D Amúgy a kedvenc South Park karakterem van kint neked képben. :lol: Íme egy remek dal tőle (VIGYÁZAT! Trágár szavak is vannak benne:))): http://www.youtube.com/watch?v=bpFS0w7sJLs Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Akkor nem az lesz a gond, csak egy ötlet volt. :lol: Nekem sajnos megadta magát, decemberben megcsináltuk 1 napig bírta utána megint nyekergett. :lol: Szombaton meguntam, kiszedtem a kesztyűtartót és lehúztam a motorról a csatit. A poén az, hogy fajintosan váltotta az irányt a lap, csakhogy ugyanúgy elforgott benne a pöcök. :D Amúgy a kedvenc South Park karakterem van kint neked képben. :lol: Íme egy remek dal tőle (VIGYÁZAT! Trágár szavak is vannak benne:))): http://www.youtube.com/watch?v=bpFS0w7sJLs ez jóóóó!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=469273 Visszolvashatnál tán :lol: :D ;) ;) Mondom ÖREG vagyok én már.... :lol: :D Azért szavaztam én is :lol: Sajna a teljes Opelklub szavazatával sem lenne 1. helyezett, pedig azok a dizájnok se jobbak.... :lol: De fel a fejjel, nem a részvétel, hanem a fontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ....nem a részvétel, hanem a fontos! Faterom Kerékpár versenyző volt még az átkosban, így gyakran járt külföldön is ami akkor nem volt olyan természetes mint ma. Ezt mondta még akkor egyszer: Fiúk nem a győzelem a fontos, hanem a vámvizsgálat! :D Egyébként most 67 éves, de lazán lezavar 50-60Km-t 20 feletti átlaggal egy huzamra, együtt járunk síelni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Srácok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valamilyen módszer, amivel a hátsó rudókat ideiglenesen meg lehet kissé merevíteni. Nyáron megyünk olaszba 4-en+cuccok, de ilyenkor eléggé húzza a seggét a kocsi. Régen a szamarámba vettem kis gumibakokat, amit a rugó közzé lehetett befűzni és ezzel kissé felkeményíteni. Tudtok valami jó megoldást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hali! Valaki a coupe tulajok közül meg tudja mondani, hogy a gyári rugója mennyivel van lentebb mint a sima G astának elől? Úgy fest nekem sok a 4cm elől a földutak + nagykerék miatt, és most filózok, mire cseréljem ki. Ha valakinek van elfekvő 2-3cm-es rugacsa első, akkor adok érte egy pár 4cm-es KW-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Srácok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valamilyen módszer, amivel a hátsó rudókat ideiglenesen meg lehet kissé merevíteni. Nyáron megyünk olaszba 4-en+cuccok, de ilyenkor eléggé húzza a seggét a kocsi. Régen a szamarámba vettem kis gumibakokat, amit a rugó közzé lehetett befűzni és ezzel kissé felkeményíteni. Tudtok valami jó megoldást? Én nagyon nem barkácsolnék, gázos ha kiesik, szóval én kicserélném a rugót. (én is ezt tettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 a G astrán mit jelent a G betü az első ajtókon a díszléc felett? csak nem hogy G astra? :D Találtam itthon egy 2007-es modellévű Classic 2 árlistát,melyen a Családi csomag részeként szerepel:Légkondícionáló berendezés;Állítható vezetőülés és kormányoszlop;Központi zár;"Riviera" jelvény oldalt.Ahogy páran írták,a felszereltséget jelentheti.Gondolom ez lett az egykori Club,Enjoy,Comfort stb. utódja a classicnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Srácok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valamilyen módszer, amivel a hátsó rudókat ideiglenesen meg lehet kissé merevíteni. Nyáron megyünk olaszba 4-en+cuccok, de ilyenkor eléggé húzza a seggét a kocsi. Régen a szamarámba vettem kis gumibakokat, amit a rugó közzé lehetett befűzni és ezzel kissé felkeményíteni. Tudtok valami jó megoldást? Nem lehet, hogy kifáradtak már azok a rugók? Én ilyen turnét (4 személy + motyó a plafonig) Görögország felé csináltam, de nem ült le látványosan. A másik megoldás a szintszabályzós telók beépítése volna. De akkor is a rugók vizsgálatával kezdeném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nem lehet, hogy kifáradtak már azok a rugók? Én ilyen turnét (4 személy + motyó a plafonig) Görögország felé csináltam, de nem ült le látványosan. A másik megoldás a szintszabályzós telók beépítése volna. De akkor is a rugók vizsgálatával kezdeném. tuti hogy kifáradtak... én is így jártam. Én cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hali! Valaki a coupe tulajok közül meg tudja mondani, hogy a gyári rugója mennyivel van lentebb mint a sima G astának elől? Úgy fest nekem sok a 4cm elől a földutak + nagykerék miatt, és most filózok, mire cseréljem ki. Ha valakinek van elfekvő 2-3cm-es rugacsa első, akkor adok érte egy pár 4cm-es KW-t. 4cm az semmi. No para. Az kb. a minimum, amit lehet kapni. Ha leülteted az autót szvsz úgysem fogsz járdára parkolni, meg földutakon járni. Akkor inkább le se ültesd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 tuti hogy kifáradtak... én is így jártam. Én cseréltem. És mennyi most egy pár új rugó, milyet ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondom ÖREG vagyok én már.... :lol: :D Azért szavaztam én is :D Sajna a teljes Opelklub szavazatával sem lenne 1. helyezett, pedig azok a dizájnok se jobbak.... ;) De fel a fejjel, nem a részvétel, hanem a fontos! Köszi a szavazatod, meg persze a többiekét is! Tudom én is, hogy ez csak egy játék, de azért ne legyünk ennyire pesszimisták! :lol: :lol: A Ti segítségetekkel már a 152.helyen parkol a bringa a 4224-ből!! Ha benne leszünk a 8-ban, már megérte a lányomnak... ;) :P Csak Nektek mondom el, hogy az eddigi éllovast levették, igen sok volt a szavazata, lehet, hogy svindlizett a tag? Tehát a lényeg itt is - mint mindenhol az életben - a tisztesség, mert egy csalással szerzett motoron nem is érezném jól magam! Amúgy szerintem az Opel klubosokból simán garázsba hozható lenne, de nem vagyok telhetelen ! :lol: Köszi az eddigi támogatást még1x!! Üdv: Opelaner Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Új astra, sajon ezek szerint G ideje meg van számolva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts