Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A bal oldalon lévő képre céloztál? Az nekem is bejött. :D

ja (a klasszikus Classic II dísztárcsára) :lol:

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy kollégám akinek beázik az autója a tetőantennánál. Milyen öteletet tudttok adni arra, hogy megszünjön a beázás? A sarokcsíszolót és a hegesztőt ne javasoljátok mert az nem jött be. :lol:

Cseréljen gumitömítést a tető és az antenna között.

Megosztás:

Azt valaki meg tudja mondani, hogy az Opelekben úgy általánosságban a műszerfalon világító ESP felirat mit takar?

Gondolom egy alap Merivában nincs stabilizciósprogram, max elektrohidralikus szervókormány, de akkor az előbbit minek rövidítik Opelék?

Másik, hogy a kipörgésgátlónak van visszajelezője a műszerfalon (mint pl abs)?

Az nem ESP hanem EPS , és az elektromos kormányszervó visszajelzője.

a kipörgésgátló visszajelzője egy háromszögű piktogram mely egy megcsúszó autót ábrázol.

Megosztás:

Tegnap rakattam az autómba piros műszarfalvilágítást.Hát megszenvedtem vele, vagyis a villamosssági szerelő,mert a gyári izzók a foglalatba vannak forrasztva, és ki kellett szakítani azokat, és beleforasztani a pirosakat.De műkszik! :D A gyári küszöbömről pedig elhagytam egy takaró fedélt, 2500 Ft- volt a gyári pótlása.

Megosztás:

Tegnap rakattam az autómba piros műszarfalvilágítást.Hát megszenvedtem vele, vagyis a villamosssági szerelő,mert a gyári izzók a foglalatba vannak forrasztva, és ki kellett szakítani azokat, és beleforasztani a pirosakat.De műkszik! :D A gyári küszöbömről pedig elhagytam egy takaró fedélt, 2500 Ft- volt a gyári pótlása.

Belinkelhetnéd, hogy hogy néz ki, köszi

Megosztás:

Belinkelhetnéd, hogy hogy néz ki, köszi

Tuti hogy icconyat jó lett. Én is tervezem a nyáron, csak én kékre. Az előző F-ben megcsináltam, és nagyon tetszett. Ott mondjuk nem kellett kicibálni a rizsszem izzókat, szépen kijöttek, de mire a gyári foglalatba beletettem a ledet + az ellenállást, hát nem volt egyszerű, hogy szépen el is férjen.

Megosztás:

Ilyen nekem is kell, mitöbb nagyon kell :D Nagyon jól néz ki!

Ugye, Ugye! :lol: A kék állitólag gyengébb fényerősségű! Ja és ha veszel, figyelj arra, hogy olyat vegyél ami festve van mert van amelyiken gumiréteg van és az 2 hét alatt leég az izzóról és fehér lesz megint! Legalábbis a szerelő ezt mondta!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.