imy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 köszi a választ! holnap viszem vissza a szervizbe...a gáz azért van, mert mentem vele 600 km-et kb a csere óta. Autópályán is... :D Akkor mindenképpen kérjek papírt? Vagy a szimering sem most fogja megadni magát...vagy ennek mi(k) a jele(i)? Most már így aggódom... :lol: pláne, hogy ennyit mentem vele...és még az olaj is kinyomódik...a MÁRKASZERVIZ...GARANCIÁS... No comment!!! Inkább itthon magamnak... Csak a csati sárga, a kábelek minden féle színűek. (zöld, fekete, piros..és még nem tudom...) de van róla kép is, mellékelem ide, csak kéne a gépre... :D De tök újnak láttam, így nem tudom. és a csatik sem arról híresek, hogy csak úgy lecsúsznának valahonnan... :lol: köszi íme a csatiról a kép...anynira nem jók, de azért nem sok van ott ilyen. :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090125/9562643...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090125/K_p036_...ltoltes.hu_.jpg köszi a segítséget! Ez az enyimben is benne van (Astra CC2 Z14XEP 2007/12)... Én is kiváncsi lennék rá, hogy minek a vezetéke. Nekem is tultöltöték szervízben, majd szívtak le belőle, majd itthon még 3dl-z leszívtam, és úgy lett jó a szint...szal no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 .... tartalom törölve felhasználó által ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 köszi a választ! holnap viszem vissza a szervizbe...a gáz azért van, mert mentem vele 600 km-et kb a csere óta. Autópályán is... :D Akkor mindenképpen kérjek papírt? Vagy a szimering sem most fogja megadni magát...vagy ennek mi(k) a jele(i)? Most már így aggódom... :lol: pláne, hogy ennyit mentem vele...és még az olaj is kinyomódik...a MÁRKASZERVIZ...GARANCIÁS... No comment!!! Inkább itthon magamnak... Csak a csati sárga, a kábelek minden féle színűek. (zöld, fekete, piros..és még nem tudom...) de van róla kép is, mellékelem ide, csak kéne a gépre... :D De tök újnak láttam, így nem tudom. és a csatik sem arról híresek, hogy csak úgy lecsúsznának valahonnan... :lol: köszi íme a csatiról a kép...anynira nem jók, de azért nem sok van ott ilyen. :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090125/9562643...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090125/K_p036_...ltoltes.hu_.jpg köszi a segítséget! Egymásik topicban ugyanezt a kédést tettem fel, bár nekem a csati fekete és máskénz is néz ki. Tuti nem a cd táré, mert az nekem van benne és annak más a csatlakozója, nekem így néz ki: Képek: http://kepfeltoltes.hu/view/090121/SSA4189...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090121/SSA4190...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090121/SSA4190...ltoltes.hu_.jpg Urak, valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 köszi a választ! holnap viszem vissza a szervizbe...a gáz azért van, mert mentem vele 600 km-et kb a csere óta. Autópályán is... :D Akkor mindenképpen kérjek papírt? Vagy a szimering sem most fogja megadni magát...vagy ennek mi(k) a jele(i)? Most már így aggódom... :lol: pláne, hogy ennyit mentem vele...és még az olaj is kinyomódik...a MÁRKASZERVIZ...GARANCIÁS... No comment!!! Inkább itthon magamnak... Csak a csati sárga, a kábelek minden féle színűek. (zöld, fekete, piros..és még nem tudom...) de van róla kép is, mellékelem ide, csak kéne a gépre... :D De tök újnak láttam, így nem tudom. és a csatik sem arról híresek, hogy csak úgy lecsúsznának valahonnan... :lol: köszi íme a csatiról a kép...anynira nem jók, de azért nem sok van ott ilyen. :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090125/9562643...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090125/K_p036_...ltoltes.hu_.jpg köszi a segítséget! Ha a szimering "megadja" magát, akkor annak vannak jelei. Megjelenik az olaj a motor alatt, alján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 A nógrádi táj gyönyörű, de annak hogy a felhők fölé jussunk úgy tűnik ára van! Azaz, nem baj ha véletlenül jönnek a vadászok, hogyha beszakad alattunk a jég... ...és az sem, ha 4WD-s kocsival, vontatókötéllel.. smile.gifhttp://www.frz.hu/opelforum/szilvasko/9_1.jpg[/ig] Ugye a sötét autón hogy meg látszik a kosz ! :lol: :D Bocsi ne hari de ezt nem tudtam kihagyni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Sziasztok! Érdekes, és egyben bosszantó dolgot vettem észre. Ma délután lemostam a kocsit, (G Astra) s mikor álltam be a garázsba akkor vettem észre, hogy mind a kettő fényszóró párás ott az index égőnél a sarokban. Eddig soha ilyen nem fordult elő, nem értem, most mi történhetett. Az autó soha nem volt törve a lámpák sem, szétszedve sem volt még soha. El sem öregedhetett a tömítés (2 éves a kocsi). Úgyhogy frankón nem értem. Előszőr arra gondoltam, hogy az OMW kútnál az önkiszolgáló mosóból meleg víz jön a a szórófejből, és a hőmérsékletkülönbség hatására párásodott be. De megjegyzem ezt sem tartom egézséges dolognak. Szerintetek mi lehet? Járt így valaki közületek? Köszi a segítséget! Nem szükséges mindenhová beírni! Két helyen már válaszoltunk rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ugye a sötét autón hogy meg látszik a kosz ! :lol: :lol: Bocsi ne hari de ezt nem tudtam kihagyni Hát meg, de azért ez a sár már minden kocsin meglátszik:) Node, ha lemosom, akkor a metall fekete igencsak szép, ezt is lássuk be! :D Már alig várom a tavaszt, hoyg fel tegyem az alupapucsokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 "Peches ember ne menjen a jégre! ..." :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Régebben olvastam valahol, hogy hogyan kell kiszedni az első üléseket. Próbáltam keresni de nem találtam. Tudtok segíteni valami leírással vagy linkkel? Köszi! Z. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 "Peches ember ne menjen a jégre! ..." :D :D Dehogy peches! Szerencsés vagyok.. akkor lennék peches, ha nem jött volna a vadász :lol: Egyébként odafelé átmentem rajta, igaz nem könnyen, de visszafelé gondoltam jobb helyen megyek át... hát nem volt jobb hely :lol: Csak jobbnak tűnt, de miután alároskadt az egész vagy 15 centit, már mindjárt a legrosszabb lett belőle A vádászok egyébként azt mondták, hogy már rutinból jöttek a kerékpörgéshangra, mert aznap én voltam kb. az ötödik :lol: Node a látvány megérte a kalandot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny716 Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Nem szükséges mindenhová beírni! Két helyen már válaszoltunk rá! :D Köszi a felhomályosítást Gezoli! Csak azért írtam be 3 topicba ugyanazt mert lehet valaki csak azt vagy ezt nézni, de egyébként H astra topicba még nem írtam be, de ha hiányzik.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ha a szimering "megadja" magát, akkor annak vannak jelei. Megjelenik az olaj a motor alatt, alján. Köszi! Olajfolto nézem, de nem tartom valószínűnek...azért csak nem megy enyni miatt azét. Egyébként ma megnézték és 2-3 decit leengedett belőle a szerelő srác. A csatira azt mondta, hogy a telefonelőkészítés lehet. Hát nem tudom, hogy erre mennyit költött volna a hatalmas GM, amikor apró dolgokat kispóroltak belőle... na mindegy. :D Kellemes napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Node, ha lemosom, akkor a metall fekete igencsak szép, ezt is lássuk be! :D Ami igaz az igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Köszi a felhomályosítást Gezoli! Csak azért írtam be 3 topicba ugyanazt mert lehet valaki csak azt vagy ezt nézni, de egyébként H astra topicba még nem írtam be, de ha hiányzik.... :D Írd be oda is, hátha jön válasz! Szerintem pedig aki válaszolni tud a problémádra az rendszeresen olvassa az összes topicot. Aki pedig nem, az pedig csak akkor jön ide ha valami baja van! Bocs, hogy mertem szólni! (Egyébként a rendszeres hozzászólók közül valaki úgy is szóvá tette volna!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidia Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Hali ! Nem tudjátok mennyibe kerül egy indító kulcs G astrahoz ? Gondolom csak szervízben megy a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny716 Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Írd be oda is, hátha jön válasz! Szerintem pedig aki válaszolni tud a problémádra az rendszeresen olvassa az összes topicot. Aki pedig nem, az pedig csak akkor jön ide ha valami baja van! Bocs, hogy mertem szólni! (Egyébként a rendszeres hozzászólók közül valaki úgy is szóvá tette volna!) Ok igazad lehet, erre nem gondoltam, egyébként semmi baj, hogy szóltál, viccesen reagáltam le, mint ahogy a választ is annak szántam, de hááát tudod írásban elég nehéz kimutatni a hangsúlyt és a mimikát. :-) S köszi, hogy a másik topicban válaszoltál a problémámra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ok igazad lehet, erre nem gondoltam, egyébként semmi baj, hogy szóltál, viccesen reagáltam le, mint ahogy a választ is annak szántam, de hááát tudod írásban elég nehéz kimutatni a hangsúlyt és a mimikát. :-) S köszi, hogy a másik topicban válaszoltál a problémámra! A mimikára és hangsúlyra reagálva: Mis is sokat gondolkodtunk már rajta, hogyan, milyen hangsúllyal lehetne egy nőnek őszinte jó kívánságként azt mondani hogy "B..szódj meg!" Hiszen nem rossz kívánság ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ok igazad lehet, erre nem gondoltam, egyébként semmi baj, hogy szóltál, viccesen reagáltam le, mint ahogy a választ is annak szántam, de hááát tudod írásban elég nehéz kimutatni a hangsúlyt és a mimikát. :-) S köszi, hogy a másik topicban válaszoltál a problémámra! :D Semmi gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
deathdealer Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 (edited) Ugye a sötét autón hogy meg látszik a kosz ! :lol: :D Bocsi ne hari de ezt nem tudtam kihagyni Csak ne gondold, hogy a tiéden nem látszana meg egy ilyen kis kiruccanás :lol: Módosítva Január26, 2009 : uhuhu a szin bánccsa a szemünket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 (edited) ["]Csak ne gondold, hogy a tiéden nem látszana meg egy ilyen kis kiruccanás :D Irgalmazz szemünknek! Módosítva Január26, 2009 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2009 Irgalmazz szemünknek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Irgalmazz szemünknek! 1et értek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2009 így jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 így jó? :D És ha most feketére vált, akkor újra jön a könnyezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2009 ??? ezt nem értem... átirtam a szint feketére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts