mantec Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 AGIP Extra HTS SAE 5W-40 Körül néztem a GM-LL-A-025 gyártóművi jóváhagyással rendelkező motorolajok között. Az alábbi viszkozitás értékeket találtam: 0W-30, 0W-40, 5W-30. 5W-40 értéket egynél sem. API SL Az API az SL szintű "korszerű" motorolajat 2004-es, vagy idősebb benzines autókba ajánlja. 2005-ös, vagy fiatalabb benzines autókba SM-t. Nem tudom, érdemes-e ezeket a kockázatokat felvállalni a márkaszerviz szarrágása miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Jé, mit találtam :D És még valami. Na még! Szóval ennyire egyszerű ez az olajos téma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szóval ennyire egyszerű ez az olajos téma. :lol: Szóval egy darabig el lehet vitatkozni róla :D:):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 :lol: az 5w-s olajtól csattogott, a 0w stől nem :lol: főképp a hidrotőke.... ezt már tudod :D lécci neeeeeee..... :lol: uhuhu leírnád, hogy melyik motorok a "nem hidrotőkések", mert én abban a tévhitben éltem eddig hogy már lassan 30 éve nincs ilyen opel motor.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2009 A tisztán látás érdekében minden 1.6XEP,XE1, LET, LEL, LER valamint 1.6-1.8XER motorban hagyományos tőkén keresztül vannak a szelepek mozgatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 T Zachi! A GM 2007-ben 9 369 524 gépjárművet gyártott és értékesített. 2008-ban 8,35 millió darabot. totalcar Lehet, hogy van valaki aki ezekről az autókról többet tud a gyártónál, én még nem találkoztam vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Kérésre megváltoztatom a színt erre. A képet amit mondtam a Tuning azon belül az Optikai tuning részben meg lehet tekinteni mert segítségemre volt egy kedves társ aki feltette oda. Kérem aki tudja hol lehet olyat beszerezni az írjon. Nekem nem jelenít meg semmilyen képet azon a linken amit írtál. Én a kéket még mindíg jobban favorizálom a zöldeddel szemben. Csak egy kérdés: A rendőrség melyik részénél dolgozol? Válasz jöhet privátban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 AGIP Extra HTS SAE 5W-40 Körül néztem a GM-LL-A-025 gyártóművi jóváhagyással rendelkező motorolajok között. Az alábbi viszkozitás értékeket találtam: 0W-30, 0W-40, 5W-30. 5W-40 értéket egynél sem. API SL Az API az SL szintű "korszerű" motorolajat 2004-es, vagy idősebb benzines autókba ajánlja. 2005-ös, vagy fiatalabb benzines autókba SM-t. Nem tudom, érdemes-e ezeket a kockázatokat felvállalni a márkaszerviz szarrágása miatt? Szintetikus "New Formula" technológiával előállított, magas teljesítményszintű motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Felhasználási területe: Alkalmas a legszigorúbb feltételek mellett működő nagyteljesítményű modern (1990-es és 2000-es években fejlesztett) benzin-, gáz- és turbófeltöltésű dízelmotorok kenésére. Specifikációk: SAE 5W40, API SL/CF, ACEA 2004 A3/B4, MB 229.3, VW 502.00/505.00, BMW Longlife 98, GM-LL-B025 Jellemző adatok: Sűrűség 15oC Viszkozitás: (40oC-on): Viszkozitás (100oC-on): Viszkozitási index: Lobbanáspont: Dermedéspont: T.B.N.: 852.6 kg/m3 85.11 mm2/s (cSt) 14.05 mm2/s (cSt) 170 228oC -39oC 10.1 mgKOH/g Tulajdonságok: - Megvédi a motort a túlzott kopástól, kiemelkedő védelmet nyújt a vezérlés alkatrészeinek. - Kiváló termikus stabilitás és oxidációgátló tulajdonságok jellemzik. - Hidegindításkor azonnal tökéletes kenést biztosít, meghosszabbítva ezzel a motor élettartamát. - A motorgyártók előírásainak figyelembevételével biztosítja a megengedett leghosszabb csereperiódusokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ha már olajos témánál vagyunk,olajcserénél szervizben cserélik a leeresztöcsavar alatt lévö réz gyürüt,tömitést is. Kérdésem otthoni olajcserénél is gondolom érdemes lenne ezt is kicserélni,de ilyet hol lehet kapni tudja valaki????? Másik észrevétel ismerösöktöl,barátoktol... Elsö évs szervizre elviszi még mindenki,de a 2 évesre nem azt inkább már otthon megcsinálja mindenki. Valamelyest megértem hisz a 2 éves szerviznél már ugyis vége a garinak,a szerviz meg csak lehuzza a jo lovét.... Erröl kinek mi a véleménye? Persze van olyan hogy meghosszabitja valaki a garit,akkor természetesen kell a 2 éves szerviz is. De ha nem,akkor van értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ha már olajos témánál vagyunk,olajcserénél szervizben cserélik a leeresztöcsavar alatt lévö réz gyürüt,tömitést is. Kérdésem otthoni olajcserénél is gondolom érdemes lenne ezt is kicserélni,de ilyet hol lehet kapni tudja valaki????? Másik észrevétel ismerösöktöl,barátoktol... Elsö évs szervizre elviszi még mindenki,de a 2 évesre nem azt inkább már otthon megcsinálja mindenki. Valamelyest megértem hisz a 2 éves szerviznél már ugyis vége a garinak,a szerviz meg csak lehuzza a jo lovét.... Erröl kinek mi a véleménye? Persze van olyan hogy meghosszabitja valaki a garit,akkor természetesen kell a 2 éves szerviz is. De ha nem,akkor van értelme? Nekem volt egy F astram 213E km-el adtam el Soha az éleben nem volt cserélve benne a rézgyűrű és soha sem folyt belőle ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 T ROLÓ! Az említett olaj sem teljesíti sem az API SM-t, sem a GM-LL-A-025 gyártóművi előírást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ha már olajos témánál vagyunk,olajcserénél szervizben cserélik a leeresztöcsavar alatt lévö réz gyürüt,tömitést is. Kérdésem otthoni olajcserénél is gondolom érdemes lenne ezt is kicserélni,de ilyet hol lehet kapni tudja valaki????? Másik észrevétel ismerösöktöl,barátoktol... Elsö évs szervizre elviszi még mindenki,de a 2 évesre nem azt inkább már otthon megcsinálja mindenki. Valamelyest megértem hisz a 2 éves szerviznél már ugyis vége a garinak,a szerviz meg csak lehuzza a jo lovét.... Erröl kinek mi a véleménye? Persze van olyan hogy meghosszabitja valaki a garit,akkor természetesen kell a 2 éves szerviz is. De ha nem,akkor van értelme? Z14XEP-ben gumigyűrű van, azt tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 T Tibi(1)! Z14XEP tömítőgyűrű, 18 x 2, zárócsavarhoz: Alkatrész sz, Katalógus sz, 90528145, 6 52 540 Bármelyik márkaszerviz alkatész értékesítő részlegében lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2009 és kb 20 forint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
2002G Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 köszi Boldizsar körülnézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Szia Mantec! Alkatrészek típusát, típusszámát is ki tudod nyomozni? Astra G hátsó tárcsafékhez való féknyereg érdekelne. A gyártó TRW. Évjáratot nem tudok mert bontott volt, de az egyik alkatrészén 2004 volt. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hello! Akkor még egy olajjal kapcsolatos probléma, észrevétel, kérdés. :lol: Mit okozhat, ha túl van töltve az olaj? Most vettem észre, hogy a max jelzés felett van a szint kb fél-1 centivel. okozhat ez valami problémát? (goindolom, nem véletlenül van max jelzés...) Olajos a betöltő nyílásnál is, meg a nívónál is...jó, persze nem okádja az olajat, de azért jött ki...láthatóan. Mondanom sem kell, hogy márkaszerviz végezte az olajcserét. Lehet váltanom kéne? :D (mármint szervizt) Illetve kiszedtem a pollenszűrőt, megnézni milyen típus kell bele. Találtam a visszaszerelésnél egy sárga színű csatlakozót, ami sehova nem passzolt. (5 vezeték ment bele). Az mi lehet, mihez megy oda olyan jellegű kábel? (a mérete kb, 3(4)*3(4) cm) Első gondolatom, a cd váltó lenne...de ha a ködlámpa csati sincs bent, meg a hátsó ajtóba a vezeték, akkor a cd váltó is esélytelen. nem? Köszi a válaszokat! Üdv.: Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hello! Akkor még egy olajjal kapcsolatos probléma, észrevétel, kérdés. :D Mit okozhat, ha túl van töltve az olaj? Szia! Nekem is csináltak 1X ilyet. Mondom a mesterenek: te ezt túl töltötted! Azt mondja: jó az úgy. Felhívtam egyik ismerőst, szerinte: nem ártana leszívni belőle, mert ez legalább olyan rossz, mint ha kevesebb van az előirtnál! Mester leszívta-->nem is volt gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hello! Akkor még egy olajjal kapcsolatos probléma, észrevétel, kérdés. :lol: Mit okozhat, ha túl van töltve az olaj? Most vettem észre, hogy a max jelzés felett van a szint kb fél-1 centivel. okozhat ez valami problémát? (goindolom, nem véletlenül van max jelzés...) Olajos a betöltő nyílásnál is, meg a nívónál is...jó, persze nem okádja az olajat, de azért jött ki...láthatóan. Mondanom sem kell, hogy márkaszerviz végezte az olajcserét. Lehet váltanom kéne? :D (mármint szervizt) Illetve kiszedtem a pollenszűrőt, megnézni milyen típus kell bele. Találtam a visszaszerelésnél egy sárga színű csatlakozót, ami sehova nem passzolt. (5 vezeték ment bele). Az mi lehet, mihez megy oda olyan jellegű kábel? (a mérete kb, 3(4)*3(4) cm) Első gondolatom, a cd váltó lenne...de ha a ködlámpa csati sincs bent, meg a hátsó ajtóba a vezeték, akkor a cd váltó is esélytelen. nem? Köszi a válaszokat! Üdv.: Krisztián Azt szokták volt mondani, hogy nagyon is káros, mert ha a szivattyún a szívó oldalon nagyobb a folyadékoszlop m,agassága, akkor az nagyobb nyomást is tud csinálni és ilyen esetben pl a főtengely szimering szokta megadni magát, ami alapból nem is nagy tétel, de a ki és vissza szerelése az már jó móka mind időben mind anyagiakban ha szervíz csinálja... CSAk a csati sárga vagy a kábel is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Amikor eldöntöttem, hogy mégis csak új kocsim lesz akkor mindenképpen be kelett számítattnom a szeretett kis yarisomat. Én egy millára gondoltam, nyolc kilót adtak.... kicsit keveseltem de belementem. Úgy néz ki jól tettem mert ez még októberben volt és a kocsim azóta is eladó a használtautón Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Azt szokták volt mondani, hogy nagyon is káros, mert ha a szivattyún a szívó oldalon nagyobb a folyadékoszlop m,agassága, akkor az nagyobb nyomást is tud csinálni és ilyen esetben pl a főtengely szimering szokta megadni magát, ami alapból nem is nagy tétel, de a ki és vissza szerelése az már jó móka mind időben mind anyagiakban ha szervíz csinálja... CSAk a csati sárga vagy a kábel is? köszi a választ! holnap viszem vissza a szervizbe...a gáz azért van, mert mentem vele 600 km-et kb a csere óta. Autópályán is... :D Akkor mindenképpen kérjek papírt? Vagy a szimering sem most fogja megadni magát...vagy ennek mi(k) a jele(i)? Most már így aggódom... :lol: pláne, hogy ennyit mentem vele...és még az olaj is kinyomódik...a MÁRKASZERVIZ...GARANCIÁS... No comment!!! Inkább itthon magamnak... Csak a csati sárga, a kábelek minden féle színűek. (zöld, fekete, piros..és még nem tudom...) de van róla kép is, mellékelem ide, csak kéne a gépre... :D De tök újnak láttam, így nem tudom. és a csatik sem arról híresek, hogy csak úgy lecsúsznának valahonnan... :lol: köszi íme a csatiról a kép...anynira nem jók, de azért nem sok van ott ilyen. :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090125/9562643...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090125/K_p036_...ltoltes.hu_.jpg köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny716 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Érdekes, és egyben bosszantó dolgot vettem észre. Ma délután lemostam a kocsit, (G Astra) s mikor álltam be a garázsba akkor vettem észre, hogy mind a kettő fényszóró párás ott az index égőnél a sarokban. Eddig soha ilyen nem fordult elő, nem értem, most mi történhetett. Az autó soha nem volt törve a lámpák sem, szétszedve sem volt még soha. El sem öregedhetett a tömítés (2 éves a kocsi). Úgyhogy frankón nem értem. Előszőr arra gondoltam, hogy az OMW kútnál az önkiszolgáló mosóból meleg víz jön a a szórófejből, és a hőmérsékletkülönbség hatására párásodott be. De megjegyzem ezt sem tartom egézséges dolognak. Szerintetek mi lehet? Járt így valaki közületek? Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Érdekes, és egyben bosszantó dolgot vettem észre. Ma délután lemostam a kocsit, (G Astra) s mikor álltam be a garázsba akkor vettem észre, hogy mind a kettő fényszóró párás ott az index égőnél a sarokban. Eddig soha ilyen nem fordult elő, nem értem, most mi történhetett. Az autó soha nem volt törve a lámpák sem, szétszedve sem volt még soha. El sem öregedhetett a tömítés (2 éves a kocsi). Úgyhogy frankón nem értem. Előszőr arra gondoltam, hogy az OMW kútnál az önkiszolgáló mosóból meleg víz jön a a szórófejből, és a hőmérsékletkülönbség hatására párásodott be. De megjegyzem ezt sem tartom egézséges dolognak. Szerintetek mi lehet? Járt így valaki közületek? Köszi a segítséget! Szerintem a legtöbben küzdünk ezzel, típushibának is nevezhető... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Érdekes, és egyben bosszantó dolgot vettem észre. Ma délután lemostam a kocsit, (G Astra) s mikor álltam be a garázsba akkor vettem észre, hogy mind a kettő fényszóró párás ott az index égőnél a sarokban. Eddig soha ilyen nem fordult elő, nem értem, most mi történhetett. Az autó soha nem volt törve a lámpák sem, szétszedve sem volt még soha. El sem öregedhetett a tömítés (2 éves a kocsi). Úgyhogy frankón nem értem. Előszőr arra gondoltam, hogy az OMW kútnál az önkiszolgáló mosóból meleg víz jön a a szórófejből, és a hőmérsékletkülönbség hatására párásodott be. De megjegyzem ezt sem tartom egézséges dolognak. Szerintetek mi lehet? Járt így valaki közületek? Köszi a segítséget! de még vagy 4-5 topicba nem írtad be, ki ne maradjanak azok sem :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Érdekes, és egyben bosszantó dolgot vettem észre. Ma délután lemostam a kocsit, (G Astra) s mikor álltam be a garázsba akkor vettem észre, hogy mind a kettő fényszóró párás ott az index égőnél a sarokban. Eddig soha ilyen nem fordult elő, nem értem, most mi történhetett. Az autó soha nem volt törve a lámpák sem, szétszedve sem volt még soha. El sem öregedhetett a tömítés (2 éves a kocsi). Úgyhogy frankón nem értem. Előszőr arra gondoltam, hogy az OMW kútnál az önkiszolgáló mosóból meleg víz jön a a szórófejből, és a hőmérsékletkülönbség hatására párásodott be. De megjegyzem ezt sem tartom egézséges dolognak. Szerintetek mi lehet? Járt így valaki közületek? Köszi a segítséget! Valószínűleg hazafelé világítással mentél és a többi rész már kiszáradt. Ha nem, akkor örülj neki, hogy csak ennyire párásodik. Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts