Zachi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ok. igazad van, csak azt nem értem, hogy a MOBIL 1 plakát virít mindenhol a márkaszervízben meg az a "nyerő olaj" az opelekhez... (hiszen 1 cég készíti (elvileg), erre most kapok AGIP olajat...(azért, mert akciós a LÁNG-nál) Kíváncsi lennék, mit szólna ehhez a MOBIL1... Meg egyébként is...egyiken sincs GM-LL-A-025... sebaj, majd ha lejár a gari! B) Amíg garis és te számlával, munkalappal tudod bizonyítani a szerviz által elvégzett munkákat és a felhasznált anyagokat, addig ez legyen az ő gondjuk. Gari után a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Amíg garis és te számlával, munkalappal tudod bizonyítani a szerviz által elvégzett munkákat és a felhasznált anyagokat, addig ez legyen az ő gondjuk. Gari után a tiéd. oké, köszi...de ha ebből gond lesz (lehet), akkor az nem a 2 év alatt jön elő valószínű... De sebaj. majd elintézem így: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo!1 Azért ezek kemény dolgok...de tuti, hogy előfordul. :lol: :) B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 oké, köszi...de ha ebből gond lesz (lehet), akkor az nem a 2 év alatt jön elő valószínű... De sebaj. majd elintézem így: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo!1 Azért ezek kemény dolgok...de tuti, hogy előfordul. :lol: :) B) ;) :blush: :D Úbakker, nagyon kemeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 oké, köszi...de ha ebből gond lesz (lehet), akkor az nem a 2 év alatt jön elő valószínű... De sebaj. majd elintézem így: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo!1 Azért ezek kemény dolgok...de tuti, hogy előfordul. :P :P :lol: :) :P :D A gyomrom fordul ki ettől, meg attól a majomtól is, aki ilyenekkel tarhálja a népet! B) ;) Tisztesség dolgában fényévekkel le vagyunk maradva a fejlett világtól és amíg ilyen cikkek jelennek meg, nem is várom a felzárkózást... Tavaly volt szerencsém bebarangolni a fél Dunántúl, megkímélt Opel Astra után kutatva. Teli van ilyen autókkal a net, csak a baj az, hogy mire megnéztük őket, hirtelen mindegyik " sz@rrá tört " állapot után volt helyrebillentve, nagyjából a cikkben leírtak szerint. :D A végén elkapott az ideg, aztán mondtam az egyik dealernek, hogy megkímélhetett volna, ha előre leírja, hogy egy karambolos kotlát akar elsózni... A pofátlan állatja meg volt sértődve, hogy én hogy merem a portékáját ( Z16XE G-Caravan '2003 ) fikázni, aztán mikor a szőnyeg alatt megmutattam neki a marék üvegszilánkot, továbbá megkérdeztem, hogy ugye nem tartja valószínűnek, hogy egy 2003-as autóban a gyárban 2005-ben gyártott lámpákat szerelnek be, továbbá a nyúlványokat ilyen " fusi misi" módon készítik el, nos ekkor elkussolt ! Messze még a szép jövő... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 A gyomrom fordul ki ettől, meg attól a majomtól is, aki ilyenekkel tarhálja a népet! B) ;) Tisztesség dolgában fényévekkel le vagyunk maradva a fejlett világtól és amíg ilyen cikkek jelennek meg, nem is várom a felzárkózást... Tavaly volt szerencsém bebarangolni a fél Dunántúl, megkímélt Opel Astra után kutatva. Teli van ilyen autókkal a net, csak a baj az, hogy mire megnéztük őket, hirtelen mindegyik " sz@rrá tört " állapot után volt helyrebillentve, nagyjából a cikkben leírtak szerint. :D A végén elkapott az ideg, aztán mondtam az egyik dealernek, hogy megkímélhetett volna, ha előre leírja, hogy egy karambolos kotlát akar elsózni... A pofátlan állatja meg volt sértődve, hogy én hogy merem a portékáját ( Z16XE G-Caravan '2003 ) fikázni, aztán mikor a szőnyeg alatt megmutattam neki a marék üvegszilánkot, továbbá megkérdeztem, hogy ugye nem tartja valószínűnek, hogy egy 2003-as autóban a gyárban 2005-ben gyártott lámpákat szerelnek be, továbbá a nyúlványokat ilyen " fusi misi" módon készítik el, nos ekkor elkussolt ! Messze még a szép jövő... :blush: én is hasonlóképpen kerestem autót és amit leírtál, teljesen igaz. A piac tele agyontört átalakított autókkal! legutóbbi sztori: haver karácsony előtt akart venni egy vw golf 4 dízelt, mondom neki: vidd be szervízbe átnézetni, a lényeg: kiderült az alvázszám alapján hogy 1,6 benzin ráadásul 6 sebességes volt ami évjárat szerint nem lehetett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 A végén elkapott az ideg, aztán mondtam az egyik dealernek, hogy megkímélhetett volna, ha előre leírja, hogy egy karambolos kotlát akar elsózni... A pofátlan állatja meg volt sértődve, hogy én hogy merem a portékáját ( Z16XE G-Caravan '2003 ) fikázni, aztán mikor a szőnyeg alatt megmutattam neki a marék üvegszilánkot, továbbá megkérdeztem, hogy ugye nem tartja valószínűnek, hogy egy 2003-as autóban a gyárban 2005-ben gyártott lámpákat szerelnek be, továbbá a nyúlványokat ilyen " fusi misi" módon készítik el, nos ekkor elkussolt ! Messze még a szép jövő... B) jajj de ismerős ez a szitu... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 oké, köszi...de ha ebből gond lesz (lehet), akkor az nem a 2 év alatt jön elő valószínű... De sebaj. majd elintézem így: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo!1 Azért ezek kemény dolgok...de tuti, hogy előfordul. :lol: :) B) ;) :blush: :D Nem kell rögtön világvégét vizionálni! A látottak az elhanyagolt, agyonvágott bontószökevényekről szóltak. Ezért kell megbízható, hozzáértő szakember véleményét is kikérni vásárlás előtt, még ha te magad is szakember volnál. Oda mész, meglátod, megtetszik és már nem is tudsz elfogódottság nélküli képet alkotni róla. Egyébként is ilyesmit az ember nem egyedül néz meg.Több szem többet lát! Vissza az olajhoz! Amit most leírok, arra a nagy esküt nem merném letenni, ám valami hasonlót olvastam valamikor. Tehát. Ha két olaj egyforma viszkozitású, kenőképességű (pl. 10w40), de adott minősítésben csak annyi az eltérés, mint az említett GM-LL-A-... és a GM-LL-B-... között, akkor a dízelre minősített "B" jelű használható a benzinesbe. Mindez fordítva csak végszükség esetén igaz. Alapvetően annyi a különbség, hogy a dízelüzem több lerakódásgátlót, oldót, stb. anyagot igényel. Annyit, amennyi a benzineshez a tisztább üzeméből kifolyólag szükségtelen, de nem káros. Ha valami nem így volna, azt majd nálam okosabb úgyis javítja. Előre is köszönet neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Én sokat bogarásztam neten meg, felhívtam az egyik rokont, hogy segítsen vásárlás ügyben. Azt a feleségemmel kimentünk Fótra és ott vettük meg az autót ami ő választot ki mellesleg. Sok autót nézegettem a hasznaltauto.hu-n de nem voltak szimpik mert sose voltak úgy lefotózva, hogy esetleg látszódjanak a sérülések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T Zachi! Ezeket te álmodod, vagy mondják neked? A GM-LL-A-025 a GM benzines jóváhagyása. A GM-LL-B-025 a GM dízel jóváhagyása. Slussz. Nem keverhető, nem csereszabatos. A tisztelt márkaszerviz a raktárkészletét akarja minimalizálni (egy hordóból kiszolgálni minden ügyfelet), ez ellen a saját érdekedben kell fellépni, mert a gyártóművi jóváhagyással nem rendelkező olaj a "hatása" (nem megfelelő kenés, viszkozitás) jellemzően a garancia lejárta után jelentkezik. Akkor aztán igazságügyi gépjárműszakértő legyen a talpán, aki bebizonyítja a kopás, tömítetlenség eredetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nem kell rögtön világvégét vizionálni! A látottak az elhanyagolt, agyonvágott bontószökevényekről szóltak. Ezért kell megbízható, hozzáértő szakember véleményét is kikérni vásárlás előtt, még ha te magad is szakember volnál. Oda mész, meglátod, megtetszik és már nem is tudsz elfogódottság nélküli képet alkotni róla. Egyébként is ilyesmit az ember nem egyedül néz meg.Több szem többet lát! Vissza az olajhoz! Amit most leírok, arra a nagy esküt nem merném letenni, ám valami hasonlót olvastam valamikor. Tehát. Ha két olaj egyforma viszkozitású, kenőképességű (pl. 10w40), de adott minősítésben csak annyi az eltérés, mint az említett GM-LL-A-... és a GM-LL-B-... között, akkor a dízelre minősített "B" jelű használható a benzinesbe. Mindez fordítva csak végszükség esetén igaz. Alapvetően annyi a különbség, hogy a dízelüzem több lerakódásgátlót, oldót, stb. anyagot igényel. Annyit, amennyi a benzineshez a tisztább üzeméből kifolyólag szükségtelen, de nem káros. Ha valami nem így volna, azt majd nálam okosabb úgyis javítja. Előre is köszönet neki! Kedves Zachi ! Ez nem a világvége, hanem a szomorú valóság! B) Amúgy nem magamnak kellett az autó, én voltam a " Szakértő ", mert amit leírtál - elfogultság - az már fennállt a havernál... ;) Már a garázsban látta a fehér táltost, de a leírtak után elállt a vételtől... A baj ott van, hogy a " laikusokban" ez a kép alakul ki a sok kis kancsó nepper miatt és aztán már minden autókereskedőben a maffiát látja. Autókereskedő/szerelő = átvágás, lehúzás, süketelés... Pedig a világ szép és jó! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Pedig a világ szép és jó! B) ;) Szeretném én is hinni... De sajna több a negatív tapasztalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Előkotortam a kezelésit (ami ugye a GM hivatalos kiadványa) és 219. oldalán találtam ezt: " A kifejezetten Diesel motorok számára kínált olajok nem alkalmasak benzin üzemű motorokhoz, hacsak nincs meghatározva a benzin motorok számára megfelelő teljesítményszint is (pl.: ACEA A3-98)." Itt kezdődik a látszólagos(?) ellentmondás! A Mobil1 és az Agip Extra HTS olaj is ACEA A3,B3,B4 minősítés szerinti, tehát mindkettő megfelelő, de a GM-LL-B-025 szerint mindegyik csak dieselbe jó. Az olajnak "erősebb" a gyártóművi jóváhagyása, mint az ACEA minősítés? Tehát hibázott a szerviz vagy nem? T. mantec! Én megtanultam olvasni, remélem te is. Nálam jobban hozzáértő véleményét kértem ,nem egy hozzám hasonlóan tudatlan szögletes-sarkos ledorongolását! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T Zachi! A GM nem foglalkozik ACEA előírásokkal. A GM GM előírásokkal foglalkozik. És azért ilyen egyszerű az előírás, hogy ne okozzon problémát a megértése. Még egyszer: Ami nem rendelkezik GM-LL-A-025 elfogadással, az nem való GM benzin motorba. Lehet próbálkozni, találgatni, aztán vagy sikerül, vagy nem. De persze mindezt saját felelősségre és pénztárcára. Én szomorú lennék, ha ilyen "meggondolatlanságokat" beszélnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T Zachi! A GM nem foglalkozik ACEA előírásokkal. A GM GM előírásokkal foglalkozik. És azért ilyen egyszerű az előírás, hogy ne okozzon problémát a megértése. Még egyszer: Ami nem rendelkezik GM-LL-A-025 elfogadással, az nem való GM benzin motorba. Lehet próbálkozni, találgatni, aztán vagy sikerül, vagy nem. De persze mindezt saját felelősségre és pénztárcára. Én szomorú lennék, ha ilyen "meggondolatlanságokat" beszélnék. Srácok....le ne harapjátok egymás fejét azért... B) Legjoibb lesz, ha a GM Magyarországi képviseletétől kérek állásfoglalást. :D Jelzem, amint válasz érkezik. Addig is Béke Veletek Testvérek! ;) :blush: Azért, ha van valakinek 5lete, vagy véleménye, (esetleg tapasztalata) osszuk meg másokkal. :lol: üdv Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T Zachi! A GM nem foglalkozik ACEA előírásokkal. A GM GM előírásokkal foglalkozik. És azért ilyen egyszerű az előírás, hogy ne okozzon problémát a megértése. Még egyszer: Ami nem rendelkezik GM-LL-A-025 elfogadással, az nem való GM benzin motorba. Lehet próbálkozni, találgatni, aztán vagy sikerül, vagy nem. De persze mindezt saját felelősségre és pénztárcára. Én szomorú lennék, ha ilyen "meggondolatlanságokat" beszélnék. Ennek ellenére a szakszervízekben Castrol olajat töltenek, ami ilyen elfogadással nem rendelkezik tudtommal (a magnetec 10w40 legalábbis tuti nem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ennek ellenére a szakszervízekben Castrol olajat töltenek, ami ilyen elfogadással nem rendelkezik tudtommal (a magnetec 10w40 legalábbis tuti nem) Nekem AGIP EXTRA HTS-t töltöttek, előtte meg MOBIL1-t. Ezek szerint amit éppen olcsón szereznek, azt kapják az ügyfelek? Lehet, hogy tényleg a GM gyári olaját kéne megvenni és beletölteni, töltettni? Van gyári GM olaj, full szintetikusban és 5W-40-es kiadásban? De lehet, hogy 0W-40-et kéne tölteni? (igaz, elvileg az elejétől kezdve 5w-s van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T Zachi! A GM nem foglalkozik ACEA előírásokkal. A GM GM előírásokkal foglalkozik. Én szomorú lennék, ha ilyen "meggondolatlanságokat" beszélnék. ACEA - Európai Autógyártók Egyesülete (Association des Constructeurs Europeans d'Automobiles) Autót tervezni az európai piacra és ennek az előírásaival nem foglalkozni, na az volna a meggondolatlanság! Nem bántjuk egymást, csak nem értünk egyet. Igaz mantec? De most hagyjuk abba B) , mert még balazsk fogja kényelmetlenül érezni magát! ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nekem AGIP EXTRA HTS-t töltöttek, előtte meg MOBIL1-t. Ezek szerint amit éppen olcsón szereznek, azt kapják az ügyfelek? Lehet, hogy tényleg a GM gyári olaját kéne megvenni és beletölteni, töltettni? Van gyári GM olaj, full szintetikusban és 5W-40-es kiadásban? De lehet, hogy 0W-40-et kéne tölteni? (igaz, elvileg az elejétől kezdve 5w-s van benne... Hát erre szoktam én mondani és (tisztelet a kivételnek és ilyen is van), hogy a szakszervíz szó még nem garancia semmire. Se a felhasznált alapanyagok, sem pedig a szakértés területén. Ők is pénzből élnek. Nagy tételben olcsóbból nagyobbat lehet szakítani. A szerelők személyes jó kapcsolat nem lévén motorikusan végrehajtanak mindent ami épp elő van írva. 8:00- 16:00 ig ott vannak a fizu akkor is jár ennyi. Kicserélnek mindent, azt is ami jó, megnézik mi cserés éppen. Ami nem cserés az meg se nézik, sokszor kijön a kocsi ugyanazzal a hibával amivel mebent, csak a pénztárcád laposabb. Láttam én már olyan szerelőt is szakszervízben akire még a kerékcserét se bíztam volna. Nem beszélve arról, hogy dupla annyiba van mintha egy becsületes jó szakember magánszerelő csinálná. Azt is elismerem, hogy ilyen begbízható, jó szakambert nagyon nehéz találni. A szervízkönyv vezetését, és ennek köszönhető értéknövelő tényezőt egy eladásnál meg szembe lehet állítani azzal, hogy erre mennyit költöttél pluszban csupán a "szakszervíz" elnevezés miatt! És sokszon nem is azt kapod amit kellene. De mégeszer mondom tisztelet a kivételnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T tomi7711! Igen, én is láttam ilyet, márkaszervizben. Aztán jött egy márkaképviseleti ellenőrzés, és csodák csodájára, utána befért a raktárba a GM-LL-A-025 elfogadással rendelkező motorolajat tartalmazó hordó is. A Castrol GM előírásokat (kivéve DPF) teljesítő motorolaja: Castrol Edge 0W-30 És még kb 25 féle - GM előírásokat teljesítő - motorolajat lehet kapni Mo-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T tomi7711! Igen, én is láttam ilyet, márkaszervizben. Aztán jött egy márkaképviseleti ellenőrzés, és csodák csodájára, utána befért a raktárba a GM-LL-A-025 elfogadással rendelkező motorolajat tartalmazó hordó is. A Castrol GM előírásokat (kivéve DPF) teljesítő motorolaja: Castrol Edge 0W-30 És még kb 25 féle - GM előírásokat - teljesítő motorolajat lehet kapni Mo-on. Ezt látom én is, hogy a GM-A előírásnak, csak a 0w-30 felel meg általában...persze ami a 100 éves szakadékokba belefér 15w- és társai az is, de az ujjakba nem. akkor a márkaszerviz miért 5w-t hazsnál? Lehet én vagyok a hülye...oké, de ezt nem értem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T balazsk! Mobil 1 Protection Formula 0W-40, ARAL SuperTronic G 0W-30, AGIP Formula LL G 5W-30. És ezek mind teljesítik a GM előírásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T balazsk! Mobil 1 Protection Formula 0W-40, ARAL SuperTronic G 0W-30, AGIP Formula LL G 5W-30. És ezek mind teljesítik a GM előírásokat. T mantec! :D akkor hangsúlyozom... "általában..." ott volt az írásban. Sőt...az 5W-40 is... tuti van még, de a piacon kapható "1456" olajból 3-at soroltál...ami egyik sem 5w-40-es, amit nekem töltenek a kocsiba állandóan. akkor milyen az arány? (tű a szénakazalban?) És ha a Mobil1 Protection formula 0W-40 teljesíti, akkor miért nem azt kapom a kocsimba? (új korától fogva? lehet jobb lenne neki, mivel új?) vagy ha az agip olcsóbb, akkor az agipból sem azt, ami teljesít??? Ezt NEM értem...illetve ezt sem. De jó olvasni hozzáértőtől olyan hozzászólást, amikor mindenki ki van oktatva... :D :lol: :lol: :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Hát ti jól el forogtok ezen a témán... Mehetne ez kicsit "olajozottabban" is :D Mindenki menyjen el, vnézze ki, vegye meg az előírásnak megfelelő olajat, vigye magával a szervízbe és azt öntesse bele. A szerviz nem haragszik, ha viszed az anyagot. Az más tészta, hogy bízunk e abban, hogy tényleg azt teszik bele, amit vittünk, de ha még ennyire sem vagyunk bizakodóak (megjegyzem én abban bízok, amit magam csinálok) akkor cseréljünk olajat meg szűrőket magunk. Nem nagy kaland, fél óra alatt bárki megcsinálja (az öcsém ez alól kivétel :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 T balazsk! Melyik az a 5W-40 viszkozitású motorolaj, ami teljesíti a GM előírásokat? Nem "általában", vagy "tuti van", hanem konkrétan, gyártó- és terméknévvel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ezért mentem Szolnokról Mezőtúrra, amikor még garis volt az autó. Mezőtúron megengedték, hogy ott legyek a gép mellett. A szerelő srác kivette a pollenszűrőt és mutatta, hogy milyen koszos, igaz, hogy ennyi kilóméternél nem kéne cserélni, de ő kicserélné ha az ő autóján ilyen lenne, mondtam oké. Mindent előttem nézett át, cserélt ki. Tuti, hogy az az olaj került bele, amit én vittem. Meg kell keresni az ilyen helyeket és akkor nyugodtabb álmunk lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts