Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem ez a legtutibb ébresztés :) Az 5 éves lányomat 10.00-kor úgy kelett felkölteni :rolleyes:

Jó nektek,én 1-n reggel mentem melózni,úgyhogy engem az óra keltett 3/4 4-kor.

Elküldve
Jó nektek,én 1-n reggel mentem melózni,úgyhogy engem az óra keltett 3/4 4-kor.

jó neked..:) én előző este bementem dolgozni, majd másnap délután jöttem haza :rolleyes: :) hulla fáradtan....és még pezsgőt is innom kellett :D munka közben ...többet is mint szerettem volna :)

Elküldve
jó neked..:) én előző este bementem dolgozni, majd másnap délután jöttem haza :rolleyes: :) hulla fáradtan....és még pezsgőt is innom kellett :D munka közben ...többet is mint szerettem volna :)

Az a baj,hogy most meg éjszakás vagyok,úgyhogy a nem kevés pezsgő elfogyasztása kimarad sajnos,de aki tud igyon helyettem is. :D

Elküldve
Akko Neked a legolcsóbb a benzinarmes0451.gif

A választható béren kívüli juttatásoknál lehet benzinre is lóvét tenni,de a szorzója 2,01-es,úgyhogy azt én nem nevezném olcsónak.Ha simán üa kártyára tankolok,akkor ha jól tudom 3Ft kedvezményt kapunk az árból.Az isten adta míg más ember aludt módszer meg nem kivitelezhető sajnos :rolleyes:

Elküldve
A választható béren kívüli juttatásoknál lehet benzinre is lóvét tenni,de a szorzója 2,01-es,úgyhogy azt én nem nevezném olcsónak.Ha simán üa kártyára tankolok,akkor ha jól tudom 3Ft kedvezményt kapunk az árból.Az isten adta míg más ember aludt módszer meg nem kivitelezhető sajnos :rolleyes:

Láttam én már a bázistelepre menő, lefejtésre váró vagont.................. De az már tényleg elmúlt

Elküldve

Gy.F. bácsit kéne megkérni hogy kicsit több támogatást is adhatna az embereknek nem?

Elküldve
Gy.F. bácsit kéne megkérni hogy kicsit több támogatást is adhatna az embereknek nem?

vigyázz, ezért már bünti lesz..jön a modi!!! itt ilyet nem lehet! :) én is szívesebben buliztam volna, de megharagudtatok volna, ha gyerty fénynél kell nézni a TV-t, mint dobozt és gramofonra kellett volna ropni :rolleyes:

Elküldve
vigyázz, ezért már bünti lesz..jön a modi!!! itt ilyet nem lehet! :) én is szívesebben buliztam volna, de megharagudtatok volna, ha gyerty fénynél kell nézni a TV-t, mint dobozt és gramofonra kellett volna ropni :rolleyes:

Ez csak 2 kezdöbetü volt bármi is lehet.......vagyis bárki nem???????

Elküldve

Én úgy vagyok vele,hogy munkaheje legyen az embernek,hogy a családját el tudja tartani.A szilveszteri bulizás,meg az otthon töltött ünnepk megmaradnak szép álomnak,és legalább nem kell félni a másnaposságtól.

Elküldve
Én úgy vagyok vele,hogy munkaheje legyen az embernek,hogy a családját el tudja tartani.A szilveszteri bulizás,meg az otthon töltött ünnepk megmaradnak szép álomnak,és legalább nem kell félni a másnaposságtól.

csak annak a családnak ilyenkor (is) szüksége van az apára is....nem egy családbarát felállás a 3 műszak, főleg, ha sem ünnep sem hétvége, mert melózni kell...és ne is próbáld ideológizálni, hogy mennyire jó...csak magadat akarod megnyugtatni... :) :rolleyes:

Elküldve

Akkor én már meg sem szólalok! :rolleyes:

Már harmadik hete vagyok szabin... Mondjuk örül is neki a két fiam meg a párom... nomeg néha a haverok is :)

Elküldve
csak annak a családnak ilyenkor (is) szüksége van az apára is....nem egy családbarát felállás a 3 műszak, főleg, ha sem ünnep sem hétvége, mert melózni kell...és ne is próbáld ideológizálni, hogy mennyire jó...csak magadat akarod megnyugtatni... :) :rolleyes:

Hála isten nem 3 műszak,hanem vasutas túr,12-24 12-48,úgyhogy a szabadidőm van elég.Azt nem mondom hogy mennyire imádom a műszakozást,de talán elég biztos melóhelyem van,aminek sok más ember örülne.Nem siránkozásnak szántam az előző hsz-t csak hát valakinek ezt dobja a gép.

Elküldve
Akkor én már meg sem szólalok! :rolleyes:

Már harmadik hete vagyok szabin... Mondjuk örül is neki a két fiam meg a párom... nomeg néha a haverok is :)

Hát gondolom nem csak én irigyellek a 3 hét szabiért.

Elküldve

Sziasztok! Még új vagyok itt, de megtetszett a lap és ezért csatlakoztam hozzátok.Nekem 2002-től van OPEL-em először egy 1.6-os 8 szelepes F astrám volt,szeptembertől pedig egy 1.4-es 16 szelepes classic II-őm van.Nem tudom,hogy nem érdekelne-e valakit,megmaradt nekem,egy GATES 5310XS, 40433x17HSN 111fogas vezérműszíj,és egy 68402 6pk1463 hosszbordás szíj ez jó az 1.6 8v G astrához is.

Elküldve

Sziasztok lenne 1 kérdésem.venni akarok az autómba 1 ún. FM modulátort. Az autómba egy rádiós magnó van nem cd-s. Tudtok valamit mondani erről az Fm modulátorról esetleg.Jó ez a rádiós magnóhoz is?? Mert eléggé jól néz ki és olcsó is viszonylag.

Elküldve
Sziasztok lenne 1 kérdésem.venni akarok az autómba 1 ún. FM modulátort. Az autómba egy rádiós magnó van nem cd-s. Tudtok valamit mondani erről az Fm modulátorról esetleg.Jó ez a rádiós magnóhoz is?? Mert eléggé jól néz ki és olcsó is viszonylag.

Egy kis elmélet:

http://mobilarena.hu/teszt/fm-transmitter_...er_elmelet.html

Ha kiválasztottad a készüléket, vásárlás előtt keress rá típus alapján akár a Google-ban!

Jó mazsolázást!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.