Amusing Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 látod, látod, ha fekete lenne a kocsid nem tünne fel senkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 adjam a címét :twisted: mire felkelne ott lehetne neki a meglepi a kocsiján :D Hát, aki megküzd az 50 kg-os rottimmal, az meg is érdemli, hogy összegrafitizze a tükreimet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hát, aki megküzd az 50 kg-os rottimmal, az meg is érdemli, hogy összegrafitizze a tükreimet :wink: Küldöm Mel Gibsont,a Halálos fegyverből!!! :wink: Egyábként meg velem lehet alkudni.Írjuk rá neon színüvel!!Ezen már nem múlik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Küldöm Mel Gibsont,a Halálos fegyverből!!! :wink: Egyábként meg velem lehet alkudni.Írjuk rá neon színüvel!!Ezen már nem múlik... :wink: Most már kezdek zavarba jönni, még a végén nem megyek Fótra. Mindenki a tükreimmel van elfoglalva. :oops: :D Egyébként Cleo (a rotti) szereti a kutyakekszet :wink: és velem olyan barátságos, mint M.G.-vel a filmben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 a tali előtt viszont mindenki mossa le szépen a kocsit ! :D .... bár felesleges, mert úgyis enyém a legszebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 a tali előtt viszont mindenki mossa le szépen a kocsit ! :D Én most már nem mosok (mosatok), hacsak nem lesz valami nagyon retek idő szombatig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ja és Fabro-nak nem lesz kocsija :D majd az Örsön kell felvenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hajrá kormánybűr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 ööö.... hajrá kék helyzetjelző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hajrá fólia & matrinya (na mindjárt megint kezditek a vérem szívni :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Na meg piros fóliás tükör. Matrica minden ablakra. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Na meg piros fóliás tükör. Matrica minden ablakra. :P :D Szinte biztos voltam benne :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Előre is elnézést kérek, de most muszáj kipuffognom magam... Figyelmeztetnék mindenkit, aki a csergőben szeretne klubkártyával kedvezményesen vásárolni, hogy az első dolga legyen ezt közölni az eladóval és lóbálni a szeme előtt a kártyát. Nekem ma 5 másodpercen múlott, hogy nem kaptam kedvezményt. Az én esetemben persze nem mintha az a 400 ft számított volna bármit is... Ez még OK is lett volna, ha ezt normálisan adják elő. Nekem azonban nem tetszett, amilyen stílusban kiszolgáltak. Lekezelőek voltak, mintha ők tennének szívességet nekem, hogy kiszolgálnak, vagy egyáltalán, hogy náluk vásárolhatok. Szóval nem volt vmi felemelő élmény az első vásárlásom a csergőben. A történet röviden: mondtam a srácnak, hogy rendeltem ezt és ezt ilyen néven, ő elkezdte keresgélni a leadott rendelések között, ütögette a billentyűket... miután kb 5 mp alatt előkerestem a kártyámat és a pénzt, mondtam, hogy szeretnék igényt tartani az opelklubos kedvezményre, de ekkor már késő volt, ugyanis már gondolom leütötte az enter billentyűt, és a számla már elkezdett nyomtatódni. Mondta, hogy előbb kellett volna szólnom, mert már elkezdte nyomtatni a számlát, majd legközelebb előbb szóljak. Most tényleg annyira bonyolult művelet lett volna kinyomtatni egy újabb, kedvezményes számlát? De nem is ez a lényeg. Mindeközben természetesen el volt foglalva a kollégájával illetve a mobiljával, majd miután kinyomtatta a számlát, lezseren odavágta... Gondoltam ám, hogy alá kell írni, de azért odaszólhatott volna hogy itt és itt írjam alá ahelyett, hogy a kollégával trécselt volna. Tudom, nem ez a lényeg, de nekem az ilyen dolgok is számítanak... Azt legalább mondta, hogy az ablaknál veszem át a cuccot és nála fizetek, miután már majdnem elindultam volna az árukiadó ablak felé figyelem és tájékoztatás hiányában, hogy most pontosan mit is kéne tennem (első vásárlásom ott, nem voltam teljesen tisztában a dolgok menetével, tudom ez kicsit az én bénaságom is, mert hát hol máshol is kellene fiztetni, csak akkor még valószínű picit sokkhatás alatt voltam a kedvezmény gyors elillanása miatt). Mindezek után megkaptam a kívánt cuccot, a fóliát az ajtókárpit alá, ami szép kis cipellőnyomokkal volt díszítve (picit megtaposták, biztos alátétnek használták előtte). Persze tudom, ez sem lényeges, de azért ez volt sztem a hab a tortán. Szóval ezt akartam csak elmondani. Lehet, hogy egyedi eset, vagy csak én vagyok a béna, vagy picit eltúlzom a dolgot, de nekem a PartsNet sokkal jobban bejött amíg volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 mondjuk ennek talán jobb helye lett volna az anyázás topikban, de már mindegy azt azért célszerű tudni minden nagykerről (Csergő, Unix, Bárdi, Start stb), hogy az ott dolgozó fiatalemberek nagyon értenek a szakmához, csak a kereskedelemhez sajnos kevésbé (tisztelet a kivételnek) főleg szerelők járnak az ilyen helyekre, vagy kiskerek, ott meg nem a stílus számít :D ez sajnos ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 mondjuk ennek talán jobb helye lett volna az anyázás topikban, de már mindegy azt azért célszerű tudni minden nagykerről (Csergő, Unix, Bárdi, Start stb), hogy az ott dolgozó fiatalemberek nagyon értenek a szakmához, csak a kereskedelemhez sajnos kevésbé (tisztelet a kivételnek) főleg szerelők járnak az ilyen helyekre, vagy kiskerek, ott meg nem a stílus számít :D ez sajnos ilyen... Valószínű így van, ahogy mondod. Meg végülis én is béna voltam, gondolkodhattam volna előre is... Az bánt, hogy ha véletlenül tévedek, bénázok, én, mint első vásárló, akkor miért szívóznak velem? Nem akarnak megtartani? Persze valószínű nem tudták, hogy először vagyok ott, mert már a rendelés leadásakor felvettek az adatbázisba... Azért taglóztam le picit, mert vmi olyasmi reakcióra számítottam tőlük, hogy "akkor ezt most újra kinyomtatom neked, de legközelebb mindenképp az elején szólj légyszíves!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 biztos nem akart sokat melózni, Stornó számla :arrow: új számla :arrow: jegyzőkönyv Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 biztos nem akart sokat melózni, Stornó számla :arrow: új számla :arrow: jegyzőkönyv Én is ilyesmire gondolok, de ha még tegyük fel, tényleg vmi irreverzibilis folyamat lenne, akkor is mondhatta volna ilyesféleképpen: "elnézést, de ezt már sajnos nem tudom (vagy nagyon bonyolult lenne) újraszámlázni technikai okok (vagy bármi egyébb) miatt, legközelebb majd kérlek előbb szólj..." vagy vmi ilyesmi. Ilyen udvariasabban is elmagyarázhatta volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én sajnos rengeteget járok oda, szóval már ismernek... ..de előtte sem volt negatív élményem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én sajnos rengeteget járok oda, szóval már ismernek... ..de előtte sem volt negatív élményem... :roll: Te valószínűleg nem is bénáztál, mint én... :oops: De az is lehet, csak eltúlzom ezt az egész dolgot... vagy csak én fogtam ki egy ilyen napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Elvileg be is írják a gépbe, hogy MOTE klubtag vagy, és nem kell többször szólni...de azért erre ne vegyél mérget... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Elvileg be is írják a gépbe, hogy MOTE klubtag vagy, és nem kell többször szólni...de azért erre ne vegyél mérget... :roll: Üdv.: Atommanó Amikor rendeltem és felvettek az adatbázisba, azt mondták, hogy majd a fizetéskor szóljak, hogy klubtag vagyok... Ezért nagy valószínűséggel illetve hát a tapasztalatok alapján is az adataim felvételekor nem vitték még be, hogy klubtag vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Az bánt, hogy ha véletlenül tévedek, bénázok, én, mint első vásárló, akkor miért szívóznak velem? Nem akarnak megtartani? Szerintem nem nagyon. Mert nem nagyon számít nekik az egy ember. Ez persze csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Szerintem nem nagyon. Mert nem nagyon számít nekik az egy ember. Ez persze csak az én véleményem. Hát sajnos én is vhogy így éreztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Már nem is merem hangosan mondani, csak halkan megjegyezni, hogy most ahogy így nézem illetve méregetem a fóliát: - az ígért 140 centi szélesség az csak 60 cm... - a kért 2 méteres hossz helyett 2*87 cm-t kaptam... (méteráruként vettem) Szerencsére pont 87 cm kell. - a lábnyomok mellett az egyik 60*87cm-es fólián vannak kisebb szakadások Persze ezeket a dolgokat ott nem vettem észre... ez is az én saram, hogy nem vizsgáltam meg jobban őket átvételkor. De leszarom, most már nem megyek vissza reklamálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Na de hagyjuk is a fenti témát... Evezzünk át vidámabb vizekre... Hol vannak a nyuszik? Nyuszimuszipuszimucik gyertek elő! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts