mantec Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 T zolex! A Mobil Synt S 5W-40 és Castrol Magnatec C3 5W-40 motorolaj nem rendelkezik GM (opel) benzines (GM-LL-A-025) gyártóművi jóváhagyással. Nem való az autódba. Ha olcsó, akkor sem. Az említett márkák GM benzines gyártóművi jóváhagyással rendelkező motorolajai: Mobil 1 Protection Formula 0W-40 Castrol Edge 0W-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 T zolex! A Mobil Synt S 5W-40 és Castrol Magnatec C3 5W-40 motorolaj nem rendelkezik Az említett márkák GM benzines gyártóművi jóváhagyással rendelkező motorolajai: Mobil 1 Protection Formula 0W-40 Castrol Edge 0W-30 Ez mondjuk valóban igy van. De nem drága picit ez az olaj EDGE 0W-30??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez mondjuk valóban igy van. De nem drága picit ez az olaj EDGE 0W-30??? Mobil 1 Protection Formula 8950ft/4liter-->csak ilyet teszek a kocsimba. Castrol 2950ft/liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Koszos az autó meg kellene mosni de úgyis esni fog! Meg kedvem sincs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tegnap vettem észre, hogy a g astrám alatt a gumik szabályosan kerek alakúak! A kormány meg az első kerekeket forgatja. hmmm meglepett. Nektek is ilyen az autótok vagy az enyémbe van a hiba?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tegnap vettem észre, hogy a g astrám alatt a gumik szabályosan kerek alakúak! A kormány meg az első kerekeket forgatja. hmmm meglepett. Nektek is ilyen az autótok vagy az enyémbe van a hiba?? ;) Ajaj! mindkettőnké elromlott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ajaj! mindkettőnké elromlott? ;) Lehet! Ráadásul az enyémnek a hátulján van egy cső is ami kilóg, és füst jön ki rajta. annak sem biztos, hogy ott kellene lennie. Lehet szerviz lesz belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Valamilyen tuning portálon olvastam hogy át lehet alakítani hogy környezetkímélőbb legyen. Azt hiszem ott bevezették az utastérbe, ezzel védve drága jó környezetünket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 T szaby! OMV BIXXOL SPECIAL G: 1 liter 1800 Ft. Itt: http://www.formula3000.hu/shop/product_inf...roducts_id=1912 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolex Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha a MobilSynt S 5W-40 nem rendelkezik GM jóváhagyással,akkor ez mi? http://www.autoteka2000.hu/termek_adat.php?t_id=337 Különben nagyon sok kíváló motorolaj nem rendelkezik a GM jóváhagyásával,ennek ellenére használják Opelbe is őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Lehet! Ráadásul az enyémnek a hátulján van egy cső is ami kilóg, és füst jön ki rajta. annak sem biztos, hogy ott kellene lennie. Lehet szerviz lesz belőle. :D Ha a tied is füsttel működik, akkor baj lesz. A tv-m is csak addig működött, amíg a füst ki nem jött belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Sracok, en eddig Mobil Synt S-t (5w40) hasznaltam a kocsiba (99`-es XEL 1.6 Caravan 113.000km-rel), mehet tovabbra is, vagy esetleg csereljem egy jobbra? Olajat nem eszi, csak kicsit csopog a szimeringnel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha a tied is füsttel működik, akkor baj lesz. A tv-m is csak addig működött, amíg a füst ki nem jött belőle. Akkor holnap viszem szervizbe! Annak nem szabad füstölni, és a cső is csak kinnt lóg a szabadban. Sok lesz az biztos , főleg h múlthéten tört ketté a motor az autóban, és a bowden belevert a kartelbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 T szaby! OMV BIXXOL SPECIAL G: 1 liter 1800 Ft. Itt: http://www.formula3000.hu/shop/product_inf...roducts_id=1912 Köszönöm! Azt hiszem maradok a gyári opel 5w-nél gari idö alatt az a biztos. Már csak 1 év és 5 hónap van vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Akkor holnap viszem szervizbe! Annak nem szabad füstölni, és a cső is csak kinnt lóg a szabadban. Sok lesz az biztos , főleg h múlthéten tört ketté a motor az autóban, és a bowden belevert a kartelbe. :D Vidd UHUékhoz had legyen egy jó napjuk. Nekem a bovden még nem lépet be a kartelbe de remélem nem is fog, csak nem lép ki a családból Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Tegnap vettem észre, hogy a g astrám alatt a gumik szabályosan kerek alakúak! A kormány meg az első kerekeket forgatja. hmmm meglepett. Nektek is ilyen az autótok vagy az enyémbe van a hiba?? ;) az enyémnél meg előre forog a hátsó kerék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Akkor holnap viszem szervizbe! Annak nem szabad füstölni, és a cső is csak kinnt lóg a szabadban. Sok lesz az biztos , főleg h múlthéten tört ketté a motor az autóban, és a bowden belevert a kartelbe. :P mivan veled? front van felétek? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 mivan veled? front van felétek? ;) :D Nem csak az autóm sz.rakodik.Most vettem észre , hogy van benne 3 pedál is amit be lehet nyomni! Miért van az h belehet nyomni? Ti is ékszij szímering huzagolási hibára gondoltok, vagy a disztárcsafék hibája lehet? Mert az költséges lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 azt hiszem nem vagyunk már gyerekek. Bár ezt az erős poénkodást ők szokták nyomni. 3-4 nap állás után beindítom a verdát csattognak a hidrotókék kb 5-10 mp ig. Kezdek aggódni. 10w40 es az oil benne de nem eszi, és van benne, met kiírja ha kevés van pontosabban, ha a nívo felénél van az oil ki írja. Mit próbáljak tenni hogy ne dúrvuljon a helyzet? Az autó eladáson meg a hasonlókon kívül??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 azt hiszem nem vagyunk már gyerekek. Bár ezt az erős poénkodást ők szokták nyomni. 3-4 nap állás után beindítom a verdát csattognak a hidrotókék kb 5-10 mp ig. Kezdek aggódni. 10w40 es az oil benne de nem eszi, és van benne, met kiírja ha kevés van pontosabban, ha a nívo felénél van az oil ki írja. Mit próbáljak tenni hogy ne dúrvuljon a helyzet? Az autó eladáson meg a hasonlókon kívül??? :D 1. Nem vagyok gyerek! 2. szerintem 1 kis hülyülés belefért 3. nem csak komoly dolgokról kell beszélgetni Jó benzint raksz az autódba? Nekem attól csinálja ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 azt hiszem nem vagyunk már gyerekek. Bár ezt az erős poénkodást ők szokták nyomni. 3-4 nap állás után beindítom a verdát csattognak a hidrotókék kb 5-10 mp ig. Kezdek aggódni. 10w40 es az oil benne de nem eszi, és van benne, met kiírja ha kevés van pontosabban, ha a nívo felénél van az oil ki írja. Mit próbáljak tenni hogy ne dúrvuljon a helyzet? Az autó eladáson meg a hasonlókon kívül??? :D Vagy elindítod naponta ;) , vagy megnézed/megnézeted a talán már hervadozó szimeringeket. Az az 5-10 mp ahhoz kell, hogy oda is újra kerüljön olaj, ahonnét 3-4 nap alatt leszivárgott. "Vastagabb" (15w40) olajjal csak ideiglenesen a szőnyeg alá söpörnéd a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jó benzint raksz az autódba? Nekem attól csinálja ezt. :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jó benzint raksz az autódba? Nekem attól csinálja ezt. Jó, hogy nem a hóláncra fogod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D ;) :P :D :P Jó, hogy nem a hóláncra fogod! :D :D :D :D : Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Érdemes megpróbálni egy hidrotőke adalékot !!! Hátha az használ ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts