Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

hali !

van egy nagyon láma kérdésem !

tegnap ültem egy classic II ben és valamiért kissebbnek tűnt a belseje mint a mi 99-es Gastránk....ez lehet ?

miben különbözik a Tport moci a régitől ?

Valószínű érzéki csalódás vagy ülésbeállítási különbség lehetett... Elvileg ugyanakkora a kettő.

TWP mociról itt

Megosztás:

Figyi Jim !

Már olyan meggyőzödéssel mondja, hogy már szerintem ő maga biztos elhiszi a helikoptert ! ! :D :P

Önszuggeszció

Ja-ja, de én már nem merem tovább feszíteni a húrt, mert Fóton szét lesz rúgva a hátsó felem :roll: :D

Megosztás:

Ja-ja, de én már nem merem tovább feszíteni a húrt, mert Fóton szét lesz rúgva a hátsó felem :roll: :D

Nem sértődtem meg ám.... :wink: Csak azért keltem itt a szomorú hangulatot, hogy furdaljon kicsit a lelkiismeretetek, amiért viccelődtök velem... :D Pedig nem értem, mivel érdemeltem ki ezt... :D :P ... tűletek, pont TŰLETEK! :wink:

Megosztás:

Igaza van TELOnak, pláne az amcsik, mikor sokat itt voltak Ferihegyen, mint SFOR-osok, nagyon gyakran Lőrinc, de még Kispest fölött is ilyen alacsonyan szálltak. De a rendőrök is gyakran szállnak ilyen alacsonyan. Le is hullott pár éve egy a 13L bevezető előtt a kiserdőben, egy MD500.

Megosztás:

Nem sértődtem meg ám.... :wink: Csak azért keltem itt a szomorú hangulatot, hogy furdaljon kicsit a lelkiismeretetek, amiért viccelődtök velem... :lol: Pedig nem értem, mivel érdemeltem ki ezt... :D :P ... tűletek, pont TŰLETEK! :wink:

Kész. Teljesen magamba szálltam.... :lol: :D :roll:

Mint az alacsonyan repülő helikopáterek :D :D :D

Megosztás:

Mi az, hogy nincs matricáááád?????? :D

Én úgy tudom (de cáfolj meg Haga), ő nem szereti nagyon a matrinyákat... Egyébként nekem is csak egy szolid "MOTE" van kinn hátul. Szóljatok be nyugodtan, de nekem nem tetszik az a nagy "www.opelklub.hu", ami ráadásul ugye "k"-val van a rendszámkerettel ellentétben, ahol meg "c"-vel. Nem lenne egységes az autó... :? De igazából nem is ez a gondom, hanem vhogy alapvetően nem tetszik az a baromi nagy felirat...

Megosztás:

Én úgy tudom (de cáfolj meg Haga), ő nem szereti nagyon a matrinyákat... Egyébként nekem is csak egy szolid "MOTE" van kinn hátul. Szóljatok be nyugodtan, de nekem nem tetszik az a nagy "www.opelklub.hu", ami ráadásul ugye "k"-val van a rendszámkerettel ellentétben, ahol meg "c"-vel. Nem lenne egységes az autó... :? De igazából nem is ez a gondom, hanem vhogy alapvetően nem tetszik az a baromi nagy felirat...

Na már megint magamra maradok a véleményemmel, mint a fényezetlen tükörnél....

Ez nem demokrácia. EZ DIKTATÚRA!!!! SEGÍTSÉG ELNYOMNAK!!! ÁÁÁÁÁ!!!! :P :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Megosztás:

Na már megint magamra maradok a véleményemmel, mint a fényezetlen tükörnél....

Ez nem demokrácia. EZ DIKTATÚRA!!!! SEGÍTSÉG ELNYOMNAK!!! ÁÁÁÁÁ!!!! :D :P :D :D :wink: :wink: :wink:

Most sztem inkább mi vagyunk kisebbségben Hagával... Sokaknak sztem bejön a nagy matrinya. Végülis én is sokat gondolkodtam, felrakjam e...

Megosztás:

Nem a picsát nem!! :shock: :D :P

Max. 1 nagy elöl...esetleg valami kisebb hátul, de már ez is meggondolandó...nem karácsonfa ez bazze!! :D

Egy akadémiai értekezést hallhattunk a matrinyák életéről és szaporodásáról Prof. Hagalex tolmácsolásában :wink: :twisted:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.