adorjant Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mit is takar az optima felszereltség? Az enyémhez csomagokat lehetett rendelni ezek is gondolom hasonlók lehetnek. ez elég furmányos,több csomag együttes neve :lol: elektromos csomag,klíma,áll ülésmagasság,ilyesmik vannak benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Értem csak mert a classic2 legutóbb már családi meg ilyesmi csomagokkal volt rendelhető és abban volt pl. kormányoszlop állítás meg el.abalkok, klíma stb. de több ilyen csomag is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC, de hogy most mit tartalmaz pontosan, azt nem tom. Anno (99') raktak bele elektromos ablakot előre, elektromos tükröt, fűthető tükröt (sofőr oldalon), állítható sofőrülés magasság (ez szvsz mindben széria), állítható kormányoszlop, 2 lufi, klíma. Hogy most mi kerül a Club-ba, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC, de hogy most mit tartalmaz pontosan, azt nem tom. Anno (99') raktak bele elektromos ablakot előre, elektromos tükröt, fűthető tükröt (sofőr oldalon), állítható sofőrülés magasság (ez szvsz mindben széria), állítható kormányoszlop, 2 lufi, klíma. Hogy most mi kerül a Club-ba, azt nem tudom. Nah, az Optima az pont ugyanez a felszereltség, csak más néven. +még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nah, az Optima az pont ugyanez a felszereltség, csak más néven. +még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol: azok vannak nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 azok vannak nekem is :lol: És ugye, milyen SZÉP lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nah, az Optima az pont ugyanez a felszereltség, csak más néven. és ne felejtsük ki a távirányítós centrálzárat sem. Én pl egy hét nyaralásra elvittem a pótkulcsot (Classicéknál az már nem távirányítós), mert "meghalt" benne az elem (nem volt időm cserélni), de alig vártam, hogy újra üzembe helyezzem a távirányítós kulcsot. optima felszereltség = családi csomag + elektromos csomag a disz csomag a maga 8000 Ft-jával már nem fért bele, aztán most végülis optima + dísz csomagos autót lehet venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 és ne felejtsük ki a távirányítós centrálzárat sem. Én pl egy hét nyaralásra elvittem a pótkulcsot (Classicéknál az már nem távirányítós), mert "meghalt" benne az elem (nem volt időm cserélni), de alig vártam, hogy újra üzembe helyezzem a távirányítós kulcsot. optima felszereltség = családi csomag + elektromos csomag a disz csomag a maga 8000 Ft-jával már nem fért bele, aztán most végülis optima + dísz csomagos autót lehet venni Ja... azt majdnem elfelejtettem, meg a gyári riasztót. Nekem is távirányítós mind a 2 kulcsom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Mármint asszem gyári... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 De jó... tök jól felszerelt autót vettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 +még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol: Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Sziasztok! Tuning miatt eladók lettek a következőcumók: 2007.11.-ik havi autómról... Gyári hűtőrács hibátlan állapotban, és egy 1.4 XEP re kipuffancs szintén gyári 14ezret ment. 20 db ezresért a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 +még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol: Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket. Nézd a jó oldalát, legalább nehezebben karcolódik össze a gyűrűktől... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hála az égnek nincs se gyűrűm se ilyen ember a közelemben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 +még adtak 8.000,- Ft-ért egy "szépség" csomagot, ami a krómozott belső ajtókilincseket és a színre fújt visszapillantókat jelenti... :lol: Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket. Na ez hibádzik nálam: nincs színre fújt kilincsem :lol: Viszont tényleg nem karcolódik így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nekem mindíg megfájdul a szívem ha egy ilyen G astrát látok és ilyenkor jut eszembe hogy de jó lenne valahonnan ilyet szerezni, mert én 0km-rel vettem akocsimat. Sajnos van amit hiányolok de a pénztárca még mindíg szűk nálam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hát, az enyém pl club felszereltség elvileg, pontosabban CC, a CC a forgalmiban az 5 ajtóst, másnéven a ferdehátut jelöli... semmi köze a felszereltséghez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 a CC a forgalmiban az 5 ajtóst, másnéven a ferdehátut jelöli... semmi köze a felszereltséghez... Jaja. Asszem CombiCoupe a hivatalos terminológia szerint, és már az E Kadettnál is így hívták (sőt a 3 ajtós B Mantánál is), de emlékeim szerint nem csak az ötajtóst, hanem a háromajtóst is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Érdeklődnék valaki megy-e Közületek hétvégén Veszprémbe a gyorsulásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Érdeklődnék valaki megy-e Közületek hétvégén Veszprémbe a gyorsulásra? 1.6-os Astra-val? Inkább nem... :lol: Egyébként lehet mennék, ha nem lenne ilyen messzi a keleti oldaltól (mint minden más is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 1.6-os Astra-val? Inkább nem... :lol: Egyébként lehet mennék, ha nem lenne ilyen messzi a keleti oldaltól (mint minden más is). Lehet nézelődni is :lol: Keleti oldal közelebb van, mint gondolnád : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...amp;start=21560 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Lehet nézelődni is :lol: Keleti oldal közelebb van, mint gondolnád : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...amp;start=21560 :lol: Nahát tényleg! :lol: Be is köszönök a földieimnek, hisz' úgy illik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Csak hogy szakadnának meg a dísz csomagukkal mert sajna 2005től (?) nem lehetett színrefújt külső kilinccsel rendelni ezeket a gyönyörűségeket. jah én úgy tudom, hogy ez privilégium. Amelyik Astra szírnefújt kilics+díszléces azt még Bocumba (Németo) rakták össze, a lengyelek meg nem tudnak műanyagot festeni, vagy nem festhetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Tudnának azok csak a magyarok nagy része inkább megspórolja az árát "nehogymán kiadjak még több pizt a flancos cuccoké maj lefújom nejoluxa meg ragasztok rá tecsós kromós csikót azt kiszen is van a ferrári" :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Gondolod, hogy a Classic 2öt csak Magyarország kedvéért gyártják ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts