Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Boldi, Rastalos, Vicsor és Dom bordák lesznek, ha minden igaz...

A grillezést nem mondom tutira, inkább készülj étteremre... Ma estére megnézem azért a lehetőségeket, és ha még is úgy tűnik lehet, hozok grill cuccot.

Elvileg kempingezni (ami nem tom pontosan mit takar), sátrat állítani tilos, de láttam grillezőket, úgyhogy én lehet viszek cuccot... Másik: sajna szezonban már van parkolási díj is a strand körüli parkolókban, ami 640 ft, de közvetlen környező mellékutcákban is lehet találni helyet, akinek sok lenne. Van kemping is a közelben, ott 380/fő + 200 autó a díj. Ott még nyugisabb, alig vannak, és strandolni is lehet. Majd meglátjuk, merre megyünk, de első körben marad az eredeti terv az északabbra fekvő szabadstranddal (kevesebben vannak, szebb is sztem, meg van félreeső rész a grillhez).

Megosztás:

Elvileg kempingezni (ami nem tom pontosan mit takar), sátrat állítani tilos, de láttam grillezőket, úgyhogy én lehet viszek cuccot... Másik: sajna szezonban már van parkolási díj is a strand körüli parkolókban, ami 640 ft, de közvetlen környező mellékutcákban is lehet találni helyet, akinek sok lenne. Van kemping is a közelben, ott 380/fő + 200 autó a díj. Ott még nyugisabb, alig vannak, és strandolni is lehet. Majd meglátjuk, merre megyünk, de első körben marad az eredeti terv az északabbra fekvő szabadstranddal (kevesebben vannak, szebb is sztem, meg van félreeső rész a grillhez).

Én szégyenlem a "kis-nagy" pocakomat, ezért nem bizti, hogy füdök. :D :D

Megosztás:

Ilyen kifejezést még nem hallottam :D

A gólyaláb az a "tok", amiben a lengéscsillapító van elöl, és azon van a kerékagy rész is a csapággyal.

Ez engem is érdekelne, kérhetnénk róla egy képet.....?? :D

Arra mondjon vki valami okosat: műszeresen ellenőrízték a futóművet+lengéscsillapítókat+kormányművet és mindent rendben találtak.

Mégis, ha átmegyek egy rossz vasúti átjárónál érzem, hogy valami alulról zörög, nem olyan puhán tompán puffan az autó.

Ahogy melegedett az idő egyre kevésbé zörög, inkább puhább lett.....

Van valami tipikus szétmenős, kiverődős dolog ami ilyet produkálna??

Megosztás:

Helló!!!

Egy kis előtörténet az én esetemről!!!Ugyanilyen tompa kopogással kezdődött a "buli"!!!!KOMPLETT LENGŐKAR CSERE(SZILENTEK,GUMIK CSAPÁGYAK)+LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE+sTABILIZÁTOR RÚD CSERE+STABILIZÁTOR SZÁR CSERE+AXIÁL VILLA CSERE+ELSŐ RUGÓ CSERE+HÁTSÓ RUGÓ CSERE!!!!!!Ezek történtek amíg meg nem lett a kis rohadék!!!!Amit eddig felsoroltam az 150 ezerbe került!!!!!

És a lényeg:A Stabilizátorrúdon van két kis gumi(jobbról ill. balról).Csak jelzem,hogy az ára 560 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dolgozó lány anyját/már elnézést/

Nézzd meg és ha az cselekedj,ne higgy senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeva Robi

Megosztás:

Ez engem is érdekelne, kérhetnénk róla egy képet.....?? :D

Arra mondjon vki valami okosat: műszeresen ellenőrízték a futóművet+lengéscsillapítókat+kormányművet és mindent rendben találtak.

Mégis, ha átmegyek egy rossz vasúti átjárónál érzem, hogy valami alulról zörög, nem olyan puhán tompán puffan az autó.

Ahogy melegedett az idő egyre kevésbé zörög, inkább puhább lett.....

Van valami tipikus szétmenős, kiverődős dolog ami ilyet produkálna??

Helló!!!

Egy kis előtörténet az én esetemről!!!Ugyanilyen tompa kopogással kezdődött a "buli"!!!!KOMPLETT LENGŐKAR CSERE(SZILENTEK,GUMIK CSAPÁGYAK)+LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE+sTABILIZÁTOR RÚD CSERE+STABILIZÁTOR SZÁR CSERE+AXIÁL VILLA CSERE+ELSŐ RUGÓ CSERE+HÁTSÓ RUGÓ CSERE!!!!!!Ezek történtek amíg meg nem lett a kis rohadék!!!!Amit eddig felsoroltam az 150 ezerbe került!!!!!

És a lényeg:A Stabilizátorrúdon van két kis gumi(jobbról ill. balról).Csak jelzem,hogy az ára 560 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dolgozó lány anyját/már elnézést/

Szeva Robi

Megosztás:

Helló!!!

Szeva Robi

Köszi!

Ez nagyon dúrva, ennyi csere mire meglett a hiba!!!!!! -de lett egy vadcsi új futóműved :D

Hol találom a stab. rudat és hogy néz ki???

Bocs ha láma vagyok, van elképzelésem, de nem vagyok biztos benne.... :D

Megosztás:

Velencei asztrás tali képei. Egész jó kis tali volt. Én a családdal még fürödtem is és csak utána borult el az idő.

Az időjárással sajna nem volt szerencsénk, elázni nem áztunk el, max csak hazafele úton, de azért azok a fránya felhők végig ott voltak, nem csak futó zápor volt kialakulóban. Azért jót kirándultunk sztem, legközelebb tuti lefizetem az égieket. :D

Én is felraktam pár képet ide.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.