telo Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Boldi, Rastalos, Vicsor és Dom bordák lesznek, ha minden igaz... A grillezést nem mondom tutira, inkább készülj étteremre... Ma estére megnézem azért a lehetőségeket, és ha még is úgy tűnik lehet, hozok grill cuccot. Elvileg kempingezni (ami nem tom pontosan mit takar), sátrat állítani tilos, de láttam grillezőket, úgyhogy én lehet viszek cuccot... Másik: sajna szezonban már van parkolási díj is a strand körüli parkolókban, ami 640 ft, de közvetlen környező mellékutcákban is lehet találni helyet, akinek sok lenne. Van kemping is a közelben, ott 380/fő + 200 autó a díj. Ott még nyugisabb, alig vannak, és strandolni is lehet. Majd meglátjuk, merre megyünk, de első körben marad az eredeti terv az északabbra fekvő szabadstranddal (kevesebben vannak, szebb is sztem, meg van félreeső rész a grillhez). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Elvileg kempingezni (ami nem tom pontosan mit takar), sátrat állítani tilos, de láttam grillezőket, úgyhogy én lehet viszek cuccot... Másik: sajna szezonban már van parkolási díj is a strand körüli parkolókban, ami 640 ft, de közvetlen környező mellékutcákban is lehet találni helyet, akinek sok lenne. Van kemping is a közelben, ott 380/fő + 200 autó a díj. Ott még nyugisabb, alig vannak, és strandolni is lehet. Majd meglátjuk, merre megyünk, de első körben marad az eredeti terv az északabbra fekvő szabadstranddal (kevesebben vannak, szebb is sztem, meg van félreeső rész a grillhez). Én szégyenlem a "kis-nagy" pocakomat, ezért nem bizti, hogy füdök. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Én szégyenlem a "kis-nagy" pocakomat, ezért nem bizti, hogy füdök. :D :D Ne fürgyéé le! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Ilyen kifejezést még nem hallottam :D A gólyaláb az a "tok", amiben a lengéscsillapító van elöl, és azon van a kerékagy rész is a csapággyal. Ez engem is érdekelne, kérhetnénk róla egy képet.....?? :D Arra mondjon vki valami okosat: műszeresen ellenőrízték a futóművet+lengéscsillapítókat+kormányművet és mindent rendben találtak. Mégis, ha átmegyek egy rossz vasúti átjárónál érzem, hogy valami alulról zörög, nem olyan puhán tompán puffan az autó. Ahogy melegedett az idő egyre kevésbé zörög, inkább puhább lett..... Van valami tipikus szétmenős, kiverődős dolog ami ilyet produkálna?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Én szégyenlem a "kis-nagy" pocakomat, ezért nem bizti, hogy füdök. :D :D Ne szégyeld megvan annak az előnye.(nyáron nagy melegben árnyékot tart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Én szégyenlem a "kis-nagy" pocakomat, ezért nem bizti, hogy füdök. :D :D Unokabátyám leszabadalmazott egy kifejezést erre: "Minden nagy kő alatt, nagy kígyó lapul!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Albertirsán iszonyat vihar van, részemről passzolom a strandot! Sorry! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Albertirsán iszonyat vihar van, részemről passzolom a strandot! Sorry! :D Attól még lehet jókat kajálni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Attól még lehet jókat kajálni! :D jogos az egy pont! de tegnap elég sokat vaxoltam-glancoltam a gépet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 jogos az egy pont! de tegnap elég sokat vaxoltam-glancoltam a gépet... :D Légy egy kicsit opti. Talán nem esik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robicsucsu Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Helló!!! Egy kis előtörténet az én esetemről!!!Ugyanilyen tompa kopogással kezdődött a "buli"!!!!KOMPLETT LENGŐKAR CSERE(SZILENTEK,GUMIK CSAPÁGYAK)+LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE+sTABILIZÁTOR RÚD CSERE+STABILIZÁTOR SZÁR CSERE+AXIÁL VILLA CSERE+ELSŐ RUGÓ CSERE+HÁTSÓ RUGÓ CSERE!!!!!!Ezek történtek amíg meg nem lett a kis rohadék!!!!Amit eddig felsoroltam az 150 ezerbe került!!!!! És a lényeg:A Stabilizátorrúdon van két kis gumi(jobbról ill. balról).Csak jelzem,hogy az ára 560 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dolgozó lány anyját/már elnézést/ Nézzd meg és ha az cselekedj,ne higgy senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeva Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robicsucsu Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ez engem is érdekelne, kérhetnénk róla egy képet.....?? :D Arra mondjon vki valami okosat: műszeresen ellenőrízték a futóművet+lengéscsillapítókat+kormányművet és mindent rendben találtak. Mégis, ha átmegyek egy rossz vasúti átjárónál érzem, hogy valami alulról zörög, nem olyan puhán tompán puffan az autó. Ahogy melegedett az idő egyre kevésbé zörög, inkább puhább lett..... Van valami tipikus szétmenős, kiverődős dolog ami ilyet produkálna?? Helló!!! Egy kis előtörténet az én esetemről!!!Ugyanilyen tompa kopogással kezdődött a "buli"!!!!KOMPLETT LENGŐKAR CSERE(SZILENTEK,GUMIK CSAPÁGYAK)+LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE+sTABILIZÁTOR RÚD CSERE+STABILIZÁTOR SZÁR CSERE+AXIÁL VILLA CSERE+ELSŐ RUGÓ CSERE+HÁTSÓ RUGÓ CSERE!!!!!!Ezek történtek amíg meg nem lett a kis rohadék!!!!Amit eddig felsoroltam az 150 ezerbe került!!!!! És a lényeg:A Stabilizátorrúdon van két kis gumi(jobbról ill. balról).Csak jelzem,hogy az ára 560 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dolgozó lány anyját/már elnézést/ Nézzd meg és ha az cselekedj,ne higgy senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeva Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Velencei asztrás tali képei. Egész jó kis tali volt. Én a családdal még fürödtem is és csak utána borult el az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Velencei asztrás tali képei. Egész jó kis tali volt. Én a családdal még fürödtem is és csak utána borult el az idő. Levittük nektek a hűsítő vihart! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Levittük nektek a hűsítő vihart! :D :P Nem, dehogy. :D Itt egy kép a toldatomról, hogy milyen lesz. Itt meg a családtag, amiből csak egy van a világon! OPC bikeSLIDE SHOW! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nem, dehogy. :D Itt egy kép a toldatomról, hogy milyen lesz. Itt meg a családtag, amiből csak egy van a világon! Nem semmi. Gondolom színre fújt lesz? A bringa se egy rossz darab. Sőt.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nem semmi. Gondolom színre fújt lesz? A bringa se egy rossz darab. Sőt.:D Persze, színre lesz fújva, itt csak oda van rakva a toldat a próba miatt. A bringa is OPC színkódú. :D Hidraulikus tárcsafék elöl-hátúl stb..stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Helló!!! Egy kis előtörténet az én esetemről!!!Ugyanilyen tompa kopogással kezdődött a "buli"!!!!KOMPLETT LENGŐKAR CSERE(SZILENTEK,GUMIK CSAPÁGYAK)+LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE+sTABILIZÁTOR RÚD CSERE+STABILIZÁTOR SZÁR CSERE+AXIÁL VILLA CSERE+ELSŐ RUGÓ CSERE+HÁTSÓ RUGÓ CSERE!!!!!!Ezek történtek amíg meg nem lett a kis rohadék!!!!Amit eddig felsoroltam az 150 ezerbe került!!!!! És a lényeg:A Stabilizátorrúdon van két kis gumi(jobbról ill. balról).Csak jelzem,hogy az ára 560 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dolgozó lány anyját/már elnézést/ Nézzd meg és ha az cselekedj,ne higgy senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeva Robi Köszi! Ez nagyon dúrva, ennyi csere mire meglett a hiba!!!!!! -de lett egy vadcsi új futóműved :D Hol találom a stab. rudat és hogy néz ki??? Bocs ha láma vagyok, van elképzelésem, de nem vagyok biztos benne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Velencei asztrás tali képei. Egész jó kis tali volt. Én a családdal még fürödtem is és csak utána borult el az idő. Az időjárással sajna nem volt szerencsénk, elázni nem áztunk el, max csak hazafele úton, de azért azok a fránya felhők végig ott voltak, nem csak futó zápor volt kialakulóban. Azért jót kirándultunk sztem, legközelebb tuti lefizetem az égieket. :D Én is felraktam pár képet ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Az időjárással sajna nem volt szerencsénk, elázni nem áztunk el, max csak hazafele úton, de azért azok a fránya felhők végig ott voltak, nem csak futó zápor volt kialakulóban. Azért jót kirándultunk sztem, legközelebb tuti lefizetem az égieket. :D Én is felraktam pár képet ide. Képes voltál kikockázni a rendszámokat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Én is felraktam pár képet ide. Király helyen voltatok ám! Nem gondoltam, hogy a szabadstrand ilyen szép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Király helyen voltatok ám! Nem gondoltam, hogy a szabadstrand ilyen szép! :D Bár az idő is "ilyen szép" lett volna mint ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Klassz volt. Most (VÉÉÉGRE!!!) SOKKAL jobban éreztem magam... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Klassz volt. Most (VÉÉÉGRE!!!) SOKKAL jobban éreztem magam... :D :P :D Detto. Legközelebb is lehetne ilyen kis összeröfi. Persze akkor már talán be is tudjuk üzemelni telo grill felszerelését.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Detto. Legközelebb is lehetne ilyen kis összeröfi. Persze akkor már talán be is tudjuk üzemelni telo grill felszerelését.:D Ya, de sztem nem érted igazán, miért írtam, h SOKKAL... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts