mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hello! Nagyon zsíír, :) ,még az ára is O.K. a deviltuning-os se rossz de elég huzós! Egyébként ismeritek a deviltuningos lámpákat,milyen minőségüek?? Találtam ott egy hátsó lámpát ,de a képről nem derül ki hogy az izzó szinezi meg a belsőt vagy valamilyen szinezett müanyag van-e a belül?! Van valami topic az e-bay-es vásárlásról? köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Üdv.. Ahamhamham van : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 jelen estben azt mondom, felesleges az egészet végigolvasni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na a bonyolult lámpák nekem sem tetszenek! Ez a kis egyszerü nagyon szép! Jó az ízlésed Pista! :) Majd egyszer ha meglesz a jogsim (remélem majd most nyáron) akkor én is ilyet szeretnék az ótóra (addigra úgyis G Astra lesz a mostani F-ből)! :D :) A fö asztra az családi ótóóó ? Hogy megy a vezetés ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 :) A fö asztra az családi ótóóó ? Hogy megy a vezetés ? :) Hát nálunk most ő a családi ótó! 1997-es, pezsgő színű, 1,6 16V, sedan, szigorúan síalagúttal (anyum ragaszkodik hozzá, olyan autót nem vesz amiben nincs :) ) a téli sportoláshoz! :lol: A vezetés majd tavasszal (nem hiszem, hogy gond lenne vele, mert már 10 évesen 1,6-os F Astrát vezettetett velem apám aki anno tanított is), igazából a KRESZ-vizsgával vannak/voltak a gondok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Persze-persze már mesélt is korábban a kocsiról :) Milyen G Astra lenne számodra szimpi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Persze-persze már mesélt is korábban a kocsiról :) Milyen G Astra lenne számodra szimpi ? Most mondjam hogy OPC? :) Majd egyszer talán... De vmi sportos, mondjuk 3 ajtós! Anyum 5 ajtósra hajt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Most mondjam hogy OPC? :D Majd egyszer talán... De vmi sportos, mondjuk 3 ajtós! Anyum 5 ajtósra hajt! :) Akkor legyen OPC kombi :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Angel eyes lámpicsek valakinek? http://www.vatera.hu/angel_eyes_elso_lampa...g_53961108.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy lehet a benzint leszívni a tankból? (Opel Astra G Caravan Z16XEP) Még januárban összetört (belém jöttek oldalról), gazdasági totálkáros lett, és mielőtt elviszik kéne belőle a nafta, ugyanis pont előtte takoltam. Lehet zsugoriságnak hangzik, de elég nagy szívás ez nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy lehet a benzint leszívni a tankból? (Opel Astra G Caravan Z16XEP) Még januárban összetört (belém jöttek oldalról), gazdasági totálkáros lett, és mielőtt elviszik kéne belőle a nafta, ugyanis pont előtte takoltam. Lehet zsugoriságnak hangzik, de elég nagy szívás ez nekem. beindítható állapotban van? Mert akkor elvileg csak le kell kötni a benyacsövet a mociról, aztán az AC majd kinyomja. :) Lehet hogy direktbe kell adni 12-t az AC-nak, és akkor ugyanúgy kinyomja. Vagy ha hozzá lehet férni(nem tom hol sérült, és hol a szűrő), akkor a benzinszűrőnél szétszedni a csatlakozást, és ott kinyomatni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Én is azt mondom, ha viszonylag könnyű hozzáférni az AC-hoz, akkor érdemes rákötni tápot, aztán a motortérben lekötni a nyomóágat, már mehet is kannába :) Amúgy a betöltő csövön nem lehet lenyomni a lopócsövet, mert van egy visszacsapószelep benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 üzemanyagszűrő lehet egyszerűbb, pláne ha a mocin mindenféle bizb@szt le kell bontani a cső eléréséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 üzemanyagszűrő lehet egyszerűbb, pláne ha a mocin mindenféle bizb@szt le kell bontani a cső eléréséhez. Semmi extra, csak két csavar a burkolat, aztán asszem 19-es vagy 17es csavarral jön le az injektorról a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem tudom beindul e még, mert már egy hónapja ott áll az opel kereskedésben. De van mobil akksi, azzal lehet majd neki tápot adni. Ha jól gondolom a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Néztem már ott, de nem sikerült sehogysem kinyitni azt a műanyag zárófedelet. Csavarni kell, vagy egyszerűen felfeszíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Időközben felmerült ötletek túrázáshoz: - Tahitótfalu és környéke (nincs túl messze, Boldinak főleg, de esetleg mehetnénk vhova utána is még), Szentendrei sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány... Boldi: tudsz itt vmi jó helyet? - Kecskemét (itt nem tudom, pontosan hova, de a kecsóiakkal tudnánk talizni) - Szúnyogszigeti halászcsárda (szép hely a Velencei tó északi partján, csak az a baj, hogy márciusban nyit...) - Albertirsa (Endyka?) - Dorog, Esztergom, ahol múltkor voltunk... - Vác, Verőce, Királyrét vagy Szécsény, Alsótold (Bableves csárda Rastalos ajánlásával) irány esetleg... Ezek kicsit messzebb vannak, de ezek persze csak ötletek. Vélemény(ek)? T. Cartársak! Ébresztőőő!!! Nyílik a hóóóvirááág! Pl: sztrapacska-tour - Sturovo (Párkány)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 T. Cartársak! Ébresztőőő!!! Nyílik a hóóóvirááág! Pl: sztrapacska-tour - Sturovo (Párkány)? Nekem mindegy csak ne legyen k.... messze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Nekem mindegy csak ne legyen k.... messze.... Akkor vhol Tótfalun? Jöhetsz bringával. V papucsban :) :D :) Nem tudod, működik-e ilyenkor a Pokol Csárda? Szüleim kultikus bandázóhelye volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Akkor vhol Tótfalun? Jöhetsz bringával. V papucsban :) :D :) Nem tudod, működik-e ilyenkor a Pokol Csárda? Szüleim kultikus bandázóhelye volt... :) Nem tudom, de utánanézhetek....Bringám nincs...A papucsomat megkeresem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Nem tud valaki Pesten vagy környékén(dunakanyar) jó autókozmetikást? Kellene egy jó gépi polír a vasnak, mivel tegnap volt egy kalandom egy őrző-védő kutyával....Ráugrált a kocsira és ahogy "lecsúszott" róla szép nyomokat hagyott maga után a fényezésen...Amúgy is ráfért volna már egy polír.... Wesszz jól emlékszem rá, hogy tudsz gyári alkatrészeket olcsón szerezni? Lehet érdekelne pár cucc a közeljövőben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ha tényleg gyári és tényleg olcsó :) akkor engem is érdekelne. Nekem egy turbó kék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem tud valaki Pesten vagy környékén(dunakanyar) jó autókozmetikást? Kellene egy jó gépi polír a vasnak, mivel tegnap volt egy kalandom egy őrző-védő kutyával....Ráugrált a kocsira és ahogy "lecsúszott" róla szép nyomokat hagyott maga után a fényezésen...Amúgy is ráfért volna már egy polír.... Wesszz jól emlékszem rá, hogy tudsz gyári alkatrészeket olcsón szerezni? Lehet érdekelne pár cucc a közeljövőben... igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Emberek! Úgy látom nagy az érdeklődés a hétvégi kirándulással kapcsolatban. Rastalossal 2-en sztem esélyes, hogy kinézünk Tahitótfalu irányába Boldi fele vasárnap... Aki akar, csatlakozhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 hali szerettem volna menni de a kocsi nemakar szombaton úgy döntött megáll vagy kinyírtam? pedig a cégeseim bírják alattam nem értem na mind 1 wessz el kiszűrtük a hibát 3 as 4 es henger no kompresszió úgyhogy megy a doki hoz:( sajna ebből a körböl most kimaradok de legkzelebb ottleszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 hali szerettem volna menni de a kocsi nemakar szombaton úgy döntött megáll vagy kinyírtam? pedig a cégeseim bírják alattam nem értem na mind 1 wessz el kiszűrtük a hibát 3 as 4 es henger no kompresszió úgyhogy megy a doki hoz:( sajna ebből a körböl most kimaradok de legkzelebb ottleszek Sajnálom, hogy így jártál... :) Remélem meggyógyul hamar az autód... Z14XEP, 3 éves, 80000 km körül, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sajnálom, hogy így jártál... :) Remélem meggyógyul hamar az autód... Z14XEP, 3 éves, 80000 km körül, ugye? igen igen azaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sajnálom, hogy így jártál... :) Remélem meggyógyul hamar az autód... Z14XEP, 3 éves, 80000 km körül, ugye? Hááááááááát ez nem sok Remélem ez nem szériaprobléma lessz, mert ha igen akkor jajj a kereskedőknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts