urbanjozsi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 :) A búra az átlátszó :) A foncsor piros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A búra az átlátszó :) A foncsor piros :) Köszi! Igen ezt ismerem,de a piros részek nélkülit keresem,már láttam pesten egy astrán,de ment mint a golyó és nem értem utól hogy meg kérdezzem hol sikerült beszereznie! :) Smith Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 EZ nem néz ki rosszul szvsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 EZ nem néz ki rosszul szvsz... mivel nem is kínai, gagyi.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 mivel nem is kínai, gagyi.... :) mind az...nekem pl. 3 féle fényszóró volt már a kocsimban, de inkább visszatettem a gyárit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 mind az...nekem pl. 3 féle fényszóró volt már a kocsimban, de inkább visszatettem a gyárit.. azt gondoltam, német honlap igényesebb, nem rak fel kínait.... leginkább a méretpontossággal szokott gond lenni minden utángyártottnál.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 azt gondoltam, német honlap igényesebb, nem rak fel kínait.... leginkább a méretpontossággal szokott gond lenni minden utángyártottnál.... :) jah...főleg ha pl. a bal oldali illeszkedik pontosan, a jobb oldali meg eláll egy centit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 mivel nem is kínai, gagyi.... :) Minden elismerésem! Látszólag csak az izzók szinezik meg a "blokk"-okat,tehát ez pont az ami kell nekem! Ledes izzóim vannak igy nem lenne szines! Király! :) Már mennék is érte! köszi Smith Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 EZ nem néz ki rosszul szvsz... nekem ilyenem van Nincs baj az illeszkedéssel... Hja és szintén e-bay-ről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Sziasztok.Sikerült szinte tökéletesen eltüntetnem a kulccsal húzott karcolásomat.Javítófestéket tűhegyes fa fogpiszkálóval mártogatva (A hozzá való ecset otromba a karc méreteihez képest, még úgy is , hogy lekarcsúsítottam ollóval) szépen fel lehet tölteni a lakkozás szintjéig.Aztán egy polír és kész :) Boldizsar!Bocsi, csak most olvastam az üzidet lámaságom miatt :) Természetesen már válaszoltam is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Ilyet? http://www.originaltuning.hu/cms/netalon.x...t_id=770530297# Nem ócsó bolt :) Első lámpa 60e máshol 42e stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hali! Jelentem készül a pöcök az olajnyomás méréshez és a csapágy csere elhalasztva/lefújva. Egy hete vissza küldtük az Opelhez csekkolásra a 2 szelepet amit korábban kicseréltünk (visszacsapó és megkerülő) és felhívtuk őket, h mi a helyzet. Erre aszongyák, h bocsi, de leragadt Pesten a dolog, elfelejtették tovább küldeni és még vagy 2hét amíg vissza jön... :) :) :) Mi a picsáért nem lehet itthon kipróbálniuk?? áhh... Így most rátérünk a turbóra, korábban említettem, h a turbó és az intercooler közti csőben olajat találtunk ezért felkéne újjíttatni. Tudtok ajánlani vmi rendes céget, akik minőségi munkát végeznek turbó felújítás terén? Más. Látom "csinilámpákról" is dumáltok, ez sztetek milyen (minőségre- már ha vágjátok így)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hali! Jelentem készül a pöcök az olajnyomás méréshez és a csapágy csere elhalasztva/lefújva. Egy hete vissza küldtük az Opelhez csekkolásra a 2 szelepet amit korábban kicseréltünk (visszacsapó és megkerülő) és felhívtuk őket, h mi a helyzet. Erre aszongyák, h bocsi, de leragadt Pesten a dolog, elfelejtették tovább küldeni és még vagy 2hét amíg vissza jön... :) :) :) Mi a picsáért nem lehet itthon kipróbálniuk?? áhh... Így most rátérünk a turbóra, korábban említettem, h a turbó és az intercooler közti csőben olajat találtunk ezért felkéne újjíttatni. Tudtok ajánlani vmi rendes céget, akik minőségi munkát végeznek turbó felújítás terén? Más. Látom "csinilámpákról" is dumáltok, ez sztetek milyen (minőségre- már ha vágjátok így)? http://kepfeltoltes.hu/thumb/080210/hatsol...ltoltes.hu_.jpg haver torbosnál dolgozik estleg megtudakolhatom mibe kóstál náluk egy ilyen felújítás (ha komolyan érdekel) turbo tipusát tudod? vagy valami paraméter amiről belehet azonosítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 haver torbosnál dolgozik estleg megtudakolhatom mibe kóstál náluk egy ilyen felújítás (ha komolyan érdekel) turbo tipusát tudod? vagy valami paraméter amiről belehet azonosítani Köszik, érdekel. Nem tudom pontosan, h milyen típus, gyártmány csak azt, h nagy valúszínűséggel gyári. Motorkód: z17dtl, egyébként G Astra 1.7cdti 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ozone Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hali! Jelentem készül a pöcök az olajnyomás méréshez és a csapágy csere elhalasztva/lefújva. Egy hete vissza küldtük az Opelhez csekkolásra a 2 szelepet amit korábban kicseréltünk (visszacsapó és megkerülő) és felhívtuk őket, h mi a helyzet. Erre aszongyák, h bocsi, de leragadt Pesten a dolog, elfelejtették tovább küldeni és még vagy 2hét amíg vissza jön... :) :) :) Mi a picsáért nem lehet itthon kipróbálniuk?? áhh... Így most rátérünk a turbóra, korábban említettem, h a turbó és az intercooler közti csőben olajat találtunk ezért felkéne újjíttatni. Tudtok ajánlani vmi rendes céget, akik minőségi munkát végeznek turbó felújítás terén? Más. Látom "csinilámpákról" is dumáltok, ez sztetek milyen (minőségre- már ha vágjátok így)? http://kepfeltoltes.hu/thumb/080210/hatsol...ltoltes.hu_.jpg Szőkekapitány megmondja, hogy ez egy hátsólámpa és tárcsás telefon is egyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 srácok,képpel ne idézzetek,thx :) az IMG tagokat töröljétek ki válasz írásakor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azért ez nem rossz ár: Astra H 5 ajtós 1.4 Essentia már 3.099.000.- Ft-tól Az akció az 1.4 benzines induló modellre vonatkozik. ASTRA H ENJOY 569.000.- Ft ÁRENGEDMÉNNYEL, az alábbi gazdag felszereltséggel: digitális légkondícionáló, elektromosan állítható, fűthető visszapillantó tükör, elektromos első ablakok, első-hátsó kartámasz, távirányítású központi zár, első ködlámpa, kormányról vezérelhető MP3 CD, bőrborítású kormánykerék, ABS, vezető és utasoldali légzsák, oldallégzsákok, szervokormány, ülés és kormányállíttás. Az akció a Sedan, az 5 ajtós és a Caravan modellekre vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azért ez nem rossz ár: Astra H 5 ajtós 1.4 Essentia már 3.099.000.- Ft-tól Az akció az 1.4 benzines induló modellre vonatkozik. ASTRA H ENJOY 569.000.- Ft ÁRENGEDMÉNNYEL, az alábbi gazdag felszereltséggel: digitális légkondícionáló, elektromosan állítható, fűthető visszapillantó tükör, elektromos első ablakok, első-hátsó kartámasz, távirányítású központi zár, első ködlámpa, kormányról vezérelhető MP3 CD, bőrborítású kormánykerék, ABS, vezető és utasoldali légzsák, oldallégzsákok, szervokormány, ülés és kormányállíttás. Az akció a Sedan, az 5 ajtós és a Caravan modellekre vonatkozik. A G-nen majdnem Esentia-val megegyező felszereltségű G most 2.499.000Ft, 2.799.000-ért pedig már egy OptimaII felszereltséghez hozzá lehet jutni. Kinek kell H? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 srácok,képpel ne idézzetek,thx :) az IMG tagokat töröljétek ki válasz írásakor :) oksi bocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Szőkekapitány megmondja, hogy ez egy hátsólámpa és tárcsás telefon is egyben... :) :) Én nem erőltetnám azt a krómos lámpát, de ugye nem az én kocsim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 :) :) Én nem erőltetnám azt a krómos lámpát, de ugye nem az én kocsim :) Nem tetszik, vagy ez pont egy middc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 lámpákkal nincs szerencsém a képen látható lámpa nekem nemvált be annyi külömbséggel, hogy az enyém fekete hátterű (FK) csak addig volt fent ameddig be nem párásodott de ez még mindíg nem volt elég, hogy elvegye a kedvem.. megvan a köv kiszemelt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhipici Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nekem ezt tetszik pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Azért ez nem rossz ár: Astra H 5 ajtós 1.4 Essentia már 3.099.000.- Ft-tól Az akció az 1.4 benzines induló modellre vonatkozik. H Astrában nagyon gyenge az 1.4 twinport :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts