gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 balazsk! Erről a menet közben a váltón tartom a kezemről hallottam, hogy nem tesz jót a váltónak. De lehet, hogy hülyeség volt :) Inkább egy kartámasz a két ülés közé, és még kényelmes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 balazsk! Erről a menet közben a váltón tartom a kezemről hallottam, hogy nem tesz jót a váltónak. De lehet, hogy hülyeség volt :) Inkább egy kartámasz a két ülés közé, és még kényelmes is. Viszont ha még az ülést is nyugágypozícióba tesszed, a kormány alatt lesed az utat és közben még a sebváltót is taperolod, kutyalánc a nyakban, tuc-tuc ezerrel, rögtön kész az "életcsászáranagymenőcselescsákó" feeling! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Viszont ha még az ülést is nyugágypozícióba tesszed, a kormány alatt lesed az utat és közben még a sebváltót is taperolod, kutyalánc a nyakban, tuc-tuc ezerrel, rögtön kész az "életcsászáranagymenőcselescsákó" feeling! Na erről a nyugánypozicióról most olvastam az autó2-ben. Balesetnél biztos el tudja rántani a kormányt, plusz az öv alól garantált a kicsuszás és jó pocícióban találkozik a légzsákkal :) illetve fejtámla sem véd a hátulról történő utoléréses koccnál, garantált nyak és csigolyasérülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Na erről a nyugánypozicióról most olvastam az autó2-ben. Balesetnél biztos el tudja rántani a kormányt, plusz az öv alól garantált a kicsuszás és jó pocícióban találkozik a légzsákkal :) illetve fejtámla sem véd a hátulról történő utoléréses koccnál, garantált nyak és csigolyasérülés. No akkor a xenonos és az astra H cikket is ajánlanám mindenkinek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Igen a xenon az elég tanúlságos, főleg, hogy mennyire nem egyértelmű a megitélése, illetve némelyik forgalmazó mit el nem ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 balazsk! Erről a menet közben a váltón tartom a kezemről hallottam, hogy nem tesz jót a váltónak. De lehet, hogy hülyeség volt :) Inkább egy kartámasz a két ülés közé, és még kényelmes is. nem volt hülyeség... folyamatosan feszited a szinkrongyürüt a váltóban, és idő elött elkopik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 nem volt hülyeség... folyamatosan feszited a szinkrongyürüt a váltóban, és idő elött elkopik... Köszi Uhuhu! Akkor jól emlékeztem, csak nem tudtam, hogy pontoson miért baj.De tudtam, hogy baj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 még egy kérdésem volna: szeretnék a hátsó ajtóba is hangszórót, meg az elsőbe magasat. Mit ajánlotok és mekkore átmérős kell? (magasból, mert az alsókat tudom. 13cm a hátsó) Kiemelő keret kell, vagy van benne, és vezetékelve van-e?) Ez engem is érdekelne :) Hangszoróhely megvan, az tuti, oda Én is raknék valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Sziasztok! Mitől függ, hogy egy dízel G Astra Caravan hátul dob vagy tárcsafékes? Már volt sok tipp másik topicban, de mindig előkerült egy ellenpélda! :) A 2 literes dízeleknek (főleg Caravan esetén) hátul dob vagy tárcsafékesnek kell lenniük? Köszi! Rumcice Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Valahol a 100 Le alatt - felett lehet keresni a megoldást...avagy gondolom piac függő is a dolog..felszereltség.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Igazolom.Anno, mikor kereskedésben böngésztünk G Astrát, szerencsénk volt a napsütéssel, mert egy bizonyos szögből nézve iszonyatosan látszott az egész autón a gépi polírozás nyoma.Körkörös foltokkal volt tele a fényezés.Azonnal megkérdeztük az eladót, hogy ez mi a bánat, erre azt mondta, hogy ez polírozási hiba, úgy nevezik, hogy "hologramos" a fényezés, de ha mire átadásra kerül sor, el lesz róla tüntetve.Szóval leerőltetnek még egy mikron lakkréteget a fényezésről, csak azért, hogy eltüntessék a saját bal...ságukat.Szóval a géppel nem árt vigyázni. Sötétebb szineknél olyan gyöngyházas beütése van. úgyhogy akár feature is lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Valahol a 100 Le alatt - felett lehet keresni a megoldást...avagy gondolom piac függő is a dolog..felszereltség.. Na ezt is kilőhetjük! :) 1.7 CDTI 59KW~ 80 LE 4 tárcsafék Nincs köztünk egy értékesítő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na ezt is kilőhetjük! :) 1.7 CDTI 59KW~ 80 LE 4 tárcsafék Nincs köztünk egy értékesítő? van.... nem a motortól függ hogy van benne ééééééé tárcsa hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 van.... nem a motortól függ hogy van benne ééééééé tárcsa hátul Akkó valószínű emiatt nem szólnak a műszakin, ha átcserélem!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Akkó valószínű emiatt nem szólnak a műszakin, ha átcserélem!? hivjál fel mert nem tudom számodat köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Akkó valószínű emiatt nem szólnak a műszakin, ha átcserélem!? Lehet, hogy megúszod a műszakit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na ezt is kilőhetjük! :) 1.7 CDTI 59KW~ 80 LE 4 tárcsafék Ez is cáfolandó: nekem (1.7Cdti) Z17DTL-es a mocim, szintén gyári 80 Le, és csak elöl tárcsa.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Akkó valószínű emiatt nem szólnak a műszakin, ha átcserélem!? Lehet próbálkozni, de szerintem csak a látvány változik, a fékhatás különbség minimális... Sokmindent cserélni kell. És szerintem megbízhatóbb egy dob mint a tárcsa a hátsó tengelyen, ott ahol ha üres a kocsi hátulja alig dolgozik a fék. Új autóknál piacfüggő volt, hogy tárcsa vagy dob, esetleg ha valaki külön kérte a hátsó tárcsafékrendszert akkor azt kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na meg olcsóbb is, mint a tárcsa: elöl már kellett tárcsát meg 2X betét cserézni, míg a dobfék vígan rója a kilómétereket. Bár az első télen -19 fokban befagyott 1X, mert nem fékeztem ki belőle a latyakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 És szerintem megbízhatóbb egy dob mint a tárcsa Ez így nem éppen igaz :) Pl a téli befagyások a dobfékre jellemzőek, nem a tárcsára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez így nem éppen igaz :) Pl a téli befagyások a dobfékre jellemzőek, nem a tárcsára :) osztom véleményed :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 osztom véleményed :) yeah! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem akarok vitatkozni , de :) a tárcsféknél is bovden működteti a rögzítőféket, és a bovdenben lévő víz/jég miatt szorul meg, szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem akarok vitatkozni , de :) a tárcsféknél is bovden működteti a rögzítőféket, és a bovdenben lévő víz/jég miatt szorul meg, szerintem... :D Nem. A hátsó dobféknél a "dupla" fék miatt nagyon közel helyezkedik el a fékpofa a dobhoz, és egy párás idő utáni fagyban akkor is be tud fagyni, ha nem húztad be a kézit. Én személyszerint kétszer jártam így egy év alatt az astrámmal, amíg le nem lett cserélve tárcsára :) A csak kézipofa a tárcsán belül messzebb van a dob résztől, nem tud befagyni, csak ha behúzva hagyod. A bowdenről még nem hallottam hogy valakinél is befagyott volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem. A hátsó dobféknél a "dupla" fék miatt nagyon közel helyezkedik el a fékpofa a dobhoz, és egy párás idő utáni fagyban akkor is be tud fagyni, ha nem húztad be a kézit. Én személyszerint kétszer jártam így egy év alatt az astrámmal, amíg le nem lett cserélve tárcsára :) A csak kézipofa a tárcsán belül messzebb van a dob résztől, nem tud befagyni, csak ha behúzva hagyod. A bowdenről még nem hallottam hogy valakinél is befagyott volna. :) ami azt jelenti én sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts