Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok!

Csak most regeltem, és végigolvasva a fórumon egy csomó hozzászólást, ez az oldal nagyon ott van. És persze, hogy hozzáértő emberek írkálnak. Gratulálok hozzá!

Ha lesz tapasztalatom, vagy majd tudok valamiben segíteni, akkor közreadom az infokat.

Jó munkát mindenkinek!

Üdv! :huh:

Megosztás:

Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh:

Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban??

Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni?

Megosztás:

Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh:

Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban??

Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni?

Szia!

Csak akkor lehet tartósan megcsinálni, ha a "göröngyös" felületet simára csiszolod, hozzávaló müa alapozóval alapozod majd fested! Szöszmötölős meló de a végeredmény szép :lol:

Megosztás:

Macaodio 4051-es erősítő+Macaudio macfire 30-zárt láda+1F kondi+16-os hertz szett elöl

Profilomnál a honlap megtekintésénél megnézheted a beépítést :huh:

Köszi, megteszem feltétlen! :lol:

Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés.

Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :)

Megosztás:

Köszi, megteszem feltétlen! :lol:

Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés.

Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :)

Sőt! Szerintem a tudása meghaladja a mindennapos cd-rádióhallgatást.Még vannak olyan paraméterek benne amiket nem is próbáltam :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.