wessz Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Pontosan ezért elgondolkodtató a dolog! Amikor a boltban megkérdeztem az árát volt ott 3 szerelő akik elsőre nem is tudták, hogy mi az! miről nem tudták hogy mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem igazán értem, hogy a Z14XE-ben miért kell, az XEP-ben miért nem.... tudja valaki? :huh: egyik láncos másik vezszíjas... vagy most nem értem mire akarsz kilyukadni pontosan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 miről nem tudták hogy mi az? Amire azt mondtad, hogy nemárt ha van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 De csak a Z12XEP láncos, úgy érted ugye? Mert a Z12XE szíjas, volt C-Corsám ezzel a motorral. Na mindegy, a Z16XEP akkor biztos mind szíjas, csak rosszul láttam. láncos 1.0 1.2 láncos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Amire azt mondtad, hogy nemárt ha van :huh: aha igen az kéne gondoljátok végig mint egy tömeg. fékezéskor..... elnyeli a rezgést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 aha igen az kéne gondoljátok végig mint egy tömeg. fékezéskor..... elnyeli a rezgést. Na ennyit akartam megtudni! Akkor egy "fékezéskoritömegrezgéselnyelő"projekt indul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 egyik láncos másik vezszíjas... vagy most nem értem mire akarsz kilyukadni pontosan.... Úgy gondoltam, hogy a láncos és a szíjas motorhoz ugyanaz a vízpumpa van, de ezek szerint rosszul :huh: Végülis nem lényeges, csak mondjuk úgy hangosan gondolkodtam... ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok! Csak most regeltem, és végigolvasva a fórumon egy csomó hozzászólást, ez az oldal nagyon ott van. És persze, hogy hozzáértő emberek írkálnak. Gratulálok hozzá! Ha lesz tapasztalatom, vagy majd tudok valamiben segíteni, akkor közreadom az infokat. Jó munkát mindenkinek! Üdv! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Józsi! Műszaki vizsgán nem fognak érdekesen nézni, hogy ez meg 1.4-es de hátul tárcsás??? Az oké, hogy műszakilag jobb lesz a géped, fékhatás javul stb. De ehhez nem kell valami átalakítási engedély? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 De ehhez nem kell valami átalakítási engedély? Nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 O.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nem :huh: :) (bár 100%-ig nem voltam biztos benne :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok! Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh: Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban?? Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 :lol: (bár 100%-ig nem voltam biztos benne :huh: ) Szia Józsi! Neked sony 700 vagy 7750-es fejegységed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szia Józsi! Neked sony 700 vagy 7750-es fejegységed van? Hi! CDX-F 7750 S van nékem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hi! CDX-F 7750 S van nékem :huh: Hmmm.... az etalon...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok! Először is üdv mindenkinek, ki kell még nem beszéltem azoknak meg különösen, nem rég óta vagyok tag... :huh: Van e valakinek tapasztalata, a kilincs, és a disz léc színre fújásával kapcsolatban?? Mennyibe szokott az KB kerülni? Nem kopik az vissza? Érdemes megcsinálni? Szia! Csak akkor lehet tartósan megcsinálni, ha a "göröngyös" felületet simára csiszolod, hozzávaló müa alapozóval alapozod majd fested! Szöszmötölős meló de a végeredmény szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Józsi! Milyen a többi cuccos az audio -rendszeredben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én ezért vettem metro színű gépet. Ezen a szinen nem látszik a fekete oldalcsík :huh: Így nem kell színrefújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Józsi! Milyen a többi cuccos az audio -rendszeredben? Macaodio 4051-es erősítő+Macaudio macfire 30-zárt láda+1F kondi+16-os hertz szett elöl Profilomnál a honlap megtekintésénél megnézheted a beépítést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 És szépen szól a Józsi gépe!!! Én már hallottam. Csak most fékezni nem tud :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Macaodio 4051-es erősítő+Macaudio macfire 30-zárt láda+1F kondi+16-os hertz szett elöl Profilomnál a honlap megtekintésénél megnézheted a beépítést :huh: Köszi, megteszem feltétlen! :lol: Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés. Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 És szépen szól a Józsi gépe!!! Én már hallottam. Csak most fékezni nem tud :lol: A dobfék még benntvan, csak beteg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Köszi, megteszem feltétlen! :lol: Nekem most GT -700 van és szintén Mac Audio lánc hozzá, meg Connection kábelezés. Jó választás a tied, a 7750 szerintem a legjobb a Sony palettáján! :) Sőt! Szerintem a tudása meghaladja a mindennapos cd-rádióhallgatást.Még vannak olyan paraméterek benne amiket nem is próbáltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ha valakit érdekel: http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=4061 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts