meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ezt az ovis dolgot mindjárt sejtettem! :D A fiam kérdezi, a fehér gép a tied? AZ Avataros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem akarjátok esetleg Tik felvarrni :?: :?: :?: Szomorú meg azért vagyok, mert OK,h. megvettem, csak nem tudom, mikor érek rá felrakni vagy kárpitost keresni. :D Mert senki sem segít.... :P:o....:D:o :D:o:o:o:o:o :D:o........ :D:o:o:o:o:o :lol::o....:lol::o :lol::o............... :lol::o........ :D:o.......:D:o :lol::o:o:o:o :lol::o:o:o:o:o :lol::o........ :lol::o:o:o:o:o :lol::o....:lol::o :lol::o............... :):o........ :D:o :D:o....:D:o :D:o:o:o:o:o :D:o:o:o :D:o Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ezt az ovis dolgot mindjárt sejtettem! :D A fiam kérdezi, a fehér gép a tied? AZ Avataros. Az nem a övé!!! Én is beszívtam ezzel... :oops: Azt hittem ez egy agyonoptikázott 1.4-es a képen, de nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A fiam kérdezi, a fehér gép a tied? AZ Avataros. Nem-nem. Az enyémet már láttad, egy sima F Astra. Illetve már csak volt, mert tegnap megejtettünk egy kis futóműoptimalizálás. :twisted: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 De benne is van az aláírásomban! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 De benne is van az aláírásomban! :oops: De megtévesztő az aláírásod!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jani Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Corsa C-ben szeretnék kilóméterórát előre pörgetni... Milyen módon lehetne? Tud valaki segíteni benne? Előre is kösz! Üdv.: Jani (Budapest) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Corsa C-ben szeretnék kilóméterórát előre pörgetni... Milyen módon lehetne? Tud valaki segíteni benne? Előre is kösz! Üdv.: Jani (Budapest) kiszereled, és megpörgeted. csak vigyázz hogy le ne ejtsd :wink: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ki sem kell szerelni, csak irány a sztráda! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Corsa C-ben szeretnék kilóméterórát előre pörgetni... Milyen módon lehetne? Tud valaki segíteni benne? Előre is kösz! Üdv.: Jani (Budapest) Esetleg veszel egy görgőpadot, amin a bringások szoktak télen edzeni, ráállsz, berakod 5-ikbe, téglát a gázra, ozt' egy hét múlva ránézel az ótódra, hogy mi van vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 :shock: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 :shock: :D :P Sorry, előjött az állat belőlem. Ez olyan volt, mikor bedobják a kérdést: "Hogyan lehet a procit húzni?". Há' hogyan... Rákötsz a 49-es lábra, egy 0,8-as szerves anyagból készült madzagot, aztán húzod szélsebesen. Csak vigyázz, nehogy a súrlódástól túlmelegedjen..... :D Na most már tényleg vége az OFF-nak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 ez a cset szoba. itt az lenne az offolás, ha nem irkálnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sziasztok újra a porondon. Köszönöm a heves érdeklödést :D .Nem tudom miért olyan meglepö, hogy egy nyuszifülnek is lehet G astrája?????? :D Majd egyzser elmesélem hogy szerettünk egymásba. Ha már itt tartunk. 1,4 16V 5 ajtós méregzöld (vagy hivatalosan sárkányzöld?) színü. remélem nagyot nem csalódtatok!!! :shock: gyönyörü, legalábbis nekem :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Szia nyuszifül!!! Az szép szín, én is anno olyat akartam, csak megszüntették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Szia nyuszifül!!! Az szép szín, én is anno olyat akartam, csak megszüntették. Szia!!Hüha akkor lehet elég kevés szaladgál belöle????Tök jó!!!! szeretem az egyedi dolgokat!!!! :D féltem a sötét színtöl, mert úgy gondoltam egy világosabb színt hamarabb meglát mindenki az úton, de nem tehetek róla, hogy elsQ perctöl kezdve megfogott, s onnan nem volt vissazút 8) s azóta csak fokozott a "szerelem" :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ...méregzöld (vagy hivatalosan sárkányzöld?) színü. remélem nagyot nem csalódtatok!!! :shock: gyönyörü, legalábbis nekem :D . Ilyen van az egyik kollégámnak is... :roll: Szóval előfordul azért belőle néhány... de tény, hogy ritka szín. 8) Szóval akkor jössz április 9-én Fótra (lásd fenti banner)? Ha már senki nem meri direktben megkérdezni... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ilyen van az egyik kollégámnak is... :roll: Szóval előfordul azért belőle néhány... de tény, hogy ritka szín. 8) Szóval akkor jössz április 9-én Fótra (lásd fenti banner)? Ha már senki nem meri direktben megkérdezni... :oops: :wink: Messze vagyok nagyon.de mostmár kíváncsivá tettetek! ígérem gondolkodom rajta.No meg addig míg nincs felcsinosítva a kocsim, nem mehetek, ugyebár.hatásos bevonulást tervezek!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 :wink: Messze vagyok nagyon.de mostmár kíváncsivá tettetek! ígérem gondolkodom rajta.No meg addig míg nincs felcsinosítva a kocsim, nem mehetek, ugyebár.hatásos bevonulást tervezek!!! :D Jó, gondolkodj.... de ne sokat! :roll: Gyere! Nem érdekes, hogy nincs még felcsinosítva az autód... odaképzeljük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Jó, gondolkodj.... de ne sokat! :roll: Gyere! Nem érdekes, hogy nincs még felcsinosítva az autód... odaképzeljük :wink: Hazudtam,igazából nem is az az akadály.más okai vannak, melyek remélem letisztulnak addigra, s akkor irány!!!csakhát tudod egy védtelen nyuszifül egyedül ilyen hosszú úton :P .na jó, nem komolytalankodok. gondolkodok!!!! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Hazudtam,igazából nem is az az akadály.más okai vannak, melyek remélem letisztulnak addigra, s akkor irány!!!csakhát tudod egy védtelen nyuszifül egyedül ilyen hosszú úton :P .na jó, nem komolytalankodok. gondolkodok!!!! :? Ne aggódj, majd vigyázunk Rád :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ne aggódj, majd vigyázunk Rád :wink: :D Máris szeretlek benneteket!! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Máris szeretlek benneteket!! :oops: Még a végén felveszem az autóm színét :oops: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Még a végén felveszem az autóm színét :oops: :P ez volt a célom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ez volt a célom :D Azért annyira nem egyszerű zavarba hozni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts