ROLÓ Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Jó hogy szóba hoztad. Az Astra G-nél mennyi időnként (pontosabban Km) kell elenőríztetni a szelephézagot? Hidrotőkés, a hidrotőke hivatott a szelephézag "állításáért" a benne lévő olajnyomás függvényében, nem kell állítani, ilyen értelemben automatikus.
ROLÓ Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 mondjuk nekem amikor vezérműszíjat csinálták akkor is ugye volt ez a hang de akkor mondott olyat hogy a feszítő nagyon szarul volt beállítva lehet az miatt is kattogás mondom jó. késza kocsi és 10 perc mulva hang jelentkezett nevezzük Klattyogásnak:) akkor hidrotőke jó mondom 2 honap mulva mer azér 90 ezer az csak 90 rongy. kocsi kész 15 perc és klattyog ja az kicsit zavaró volt mondhatnám kellemetlen. és mint a Jedi-k megmagyarázták annyi olyan kis biszbazs még lehet és ez a hang normális. Mondom ja anyád is normális csak kár hogy megfialt Gabesz! Van vmi előrelépés a "klattyogás" terén?
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 esetleg valaki az első két kérdésemre is tud választ adni? köszönöm! Tempomat ügyben írj Privit ENDYKA-nak :huh:
imy Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Hidrotőkés, a hidrotőke hivatott a szelephézag "állításáért" a benne lévő olajnyomás függvényében, nem kell állítani, ilyen értelemben automatikus. Az tiszta jó, legalább egy gonddal kevesebb. :lol: A lapkás motoroknál azt utáltam a legjobban, ha lapkát kellet köszörülni, akkor szerelő, mert a vezérműtengelyt is ki kellett venni. :huh:
astra Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Az tiszta jó, legalább egy gonddal kevesebb. :lol: A lapkás motoroknál azt utáltam a legjobban, ha lapkát kellet köszörülni, akkor szerelő, mert a vezérműtengelyt is ki kellett venni. :huh: [/quotazt szeretném megtudni hogy az y17dtlmotor az lapkás motor vagy hidrotökés ????????
astra Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Az tiszta jó, legalább egy gonddal kevesebb. :lol: A lapkás motoroknál azt utáltam a legjobban, ha lapkát kellet köszörülni, akkor szerelő, mert a vezérműtengelyt is ki kellett venni. :huh: azt szeretném megtudni hogy az y17dtlmotor az lapkás motor vagy hidrotökés ???????? mikor kell rajta szelepet állitani elég akkor amikor elkezd csattogni ????????????
imy Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A lapkás motoroknál azt utáltam a legjobban, ha lapkát kellet köszörülni, akkor szerelő, mert a vezérműtengelyt is ki kellett venni. :huh: azt szeretném megtudni hogy az y17dtlmotor az lapkás motor vagy hidrotökés ???????? mikor kell rajta szelepet állitani elég akkor amikor elkezd csattogni ???????????? Csattogás csak a nagy szelephézagnál keletkezik, ami kevésbé káros mint a kis szelephézag. Kis szelephézag esetén a szelep megéghet, és a hengerfely károsodhat, mivel a kis hézag miatt ahogy megnyúlik a hő hatására a szelep nem zár le, és a forró gázok elégetik a dolgokat.
Hétördög Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A japán autókban csak pár éve jelent meg a hidrotőke, mint olyan. Ennek viszont az a hátránya, hogy 80000km-ként szelepházag állítás. A váltó pedig tényleg precíz, csak nem bír sokat :huh:
ENDYKA Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Tempomat ügyben írj Privit ENDYKA-nak :huh: DONE! A válasz privi sikeresen célbaért! :lol:
imy Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A japán autókban csak pár éve jelent meg a hidrotőke, mint olyan. Ennek viszont az a hátránya, hogy 80000km-ként szelepházag állítás. A váltó pedig tényleg precíz, csak nem bír sokat :huh: Nekem az előző autóm egy swift volt igaz ez magyar de az 1.0 motor japán amit már1993-ban is tettek a swiftekbe .Ez a motor 3 hengeres hidrotőkés -tehát a japán motorokba elég régóta jelen van ez az alkatrész-.Láttam már swiftet 600000 km -el amin nem volt még motorgenerál .A váltó meg szerintem nagyon jó. Kérdezhetnétek akkor mért nem vettem megint swiftet ,hát mert az új igaz hogy biztonságosabb masszívab ,de minőségben messze elmarad a régitől.A G astra meg nagyon tetszett más a kezdetektő fogva és remélem ugyanúgy beválik mint a kis japán -rajtam nem múlik én megadonm neki azt ami egy autónak jár-Az első 4 hónap tapasztalatai igen jók. Én is remélem, hogy közel annyira tartós lessz. Tavaszra terveztem egy Toyota Corolla 02-06 közti autó vásárlását, csak ami km-ben elfogadható volt (50e alatt) az csak 2002-es kiadásút (max 2003) találtam, és 2-2,4 millió körül. A fiatalabb 2-3 éves modellek pedig 2,5 millió fölött voltak. A toyotákat nagyon istenítik, és több ismerősömnek is van (van eg yolan akiknél 3db corolla van a családban), és semmi gondjuk nem volt vele. Ezért inkább vettem egy új astrát (mivel az legalább új), remélem nem csalódok benne.
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Nekem az előző autóm egy swift volt igaz ez magyar de az 1.0 motor japán amit már1993-ban is tettek a swiftekbe .Ez a motor 3 hengeres hidrotőkés -tehát a japán motorokba elég régóta jelen van ez az alkatrész-.Láttam már swiftet 600000 km -el amin nem volt még motorgenerál .A váltó meg szerintem nagyon jó. Kérdezhetnétek akkor mért nem vettem megint swiftet ,hát mert az új igaz hogy biztonságosabb masszívab ,de minőségben messze elmarad a régitől.A G astra meg nagyon tetszett más a kezdetektő fogva és remélem ugyanúgy beválik mint a kis japán -rajtam nem múlik én megadonm neki azt ami egy autónak jár-Az első 4 hónap tapasztalatai igen jók. Én mondjuk leginkább a hondákat ismerem, ott még a vtec motorok is hidrotőke nélkül készülnek :lol: swiftről annyit, hogy volt 6db ilyen céges kocsink, 1.3-as motorral, és mindegyik generálra szorult 200e környékén, elég durva hibák miatt (dugattyúszoknya leszakadt, stb). hondánál a váltó nem túl tartós, ez nagyon sok ismerősnél volt tapasztalat. suzukiknál is nagyon szar volt már a váltó 200e után, 1-est és 2-est már erőszakkal lehetett csak kapcsolni. Szal nem kell isteníteni minden porcikájában a japán autókat sem, bár azt aláírom, megbízhatóbbak kissé, mint a német technika :huh:
cett Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 DONE! A válasz privi sikeresen célbaért! :lol: köszönöm és szépen a segítséget, így már csak egy kérdésem maradt megválaszolatlanul. :huh: :D
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Hi! Ma leszedtem azt a gumicsövet ami a szívócsonkról a szelepfedélhez csatlakozik! Ez volt benne: Ennek ilyennek kellene lenni? :huh:
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Ez micsoda ? :huh: :lol: Sárgás habos trutyi :D
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Sárgás habos trutyi :huh: Izééééé, de ott a levegő megy nem ?
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Izééééé, de ott a levegő megy nem ? Jön :huh:
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A nedvesség ahogy felmelegedés után válik ki az olajból, bezony a kartergázcsőben szeret lecsapódni ilyesmi formában. Ki kell pucolni. Sokat jársz rövid távokat?
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A nedvesség ahogy felmelegedés után válik ki az olajból, bezony a kartergázcsőben szeret lecsapódni ilyesmi formában. Ki kell pucolni. Sokat jársz rövid távokat? Szinte csak rövidtávokat! Városi otó :huh:
hasu Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Hi! Ma leszedtem azt a gumicsövet ami a szívócsonkról a szelepfedélhez csatlakozik! Ez volt benne: http://kepfeltoltes.hu/071230/20071230004_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071230/20071230003_...ltoltes.hu_.jpg Ennek ilyennek kellene lenni? :huh: Ajánlom figyelmedbe a az előző hozzászólásaimat is...!!!! A helyedben én még kitisztítanám a blokk és a szelepfedél közt lévő karter-csövet is...sőt valószínű a szelepfedél alatt is tele van ezzel az olaj-víz emulzióval.... Kérdéseim?? Milyen olajat használsz? Rövidtávokon használod???
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Szinte csak rövidtávokat! Városi otó :huh: Akkor azért ilyen ennyire. Sűrűn rá kell nézni, és pucolni. Főleg télen.
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Akkor azért ilyen ennyire. Sűrűn rá kell nézni, és pucolni. Főleg télen. Meglessz!!! Miben nyilvánul meg ez a dugulás? Rángatás, fogy.növ????????????
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Meglessz!!! Miben nyilvánul meg ez a dugulás? Rángatás, fogy.növ???????????? Ha teljesen eldugul, az okozhat nagyobb problémát is, pl tipikus jelenség, hogy kinyomja valahol a szelepfedéltömítést a kartergáz, és ott utána ereszteni fogja az olajat a motor járása közben. Egyébként a menettulajdonságokon nem igazán látszik meg, hogy nem tud eltávozni a kartergáz nagy része.
urbanjozsi Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Józsi mi ez? Purhab??? :huh: Majdnem :lol:
Recommended Posts