meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem bántani a sötétkék 5 ajtost. /Bár az enyém olaj kékes-zöld/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem bántani a sötétkék 5 ajtost. /Bár az enyém olaj kékes-zöld/ Nem bántottam én aztatat! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Na azé Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Jó ótó a kis testvér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál Esetleg váltózár vagy ilyesmihez lehet még a kulcs, nem? Király a huzat színe! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog mutatni... Sztem kárpitossal rakasd fel mindenképp. Viszont sajna én sem tudok kárpitost... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én nem értem ezt az egész kulcs ügyet. Legjobb lenne be menni egy szevízbe szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vagy személyesen megnézni Nyuszifül kulcsait! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vagy személyesen megnézni Nyuszifül kulcsait! Pl. Fóton.Sztem. :roll: (nemcélzásvolt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál Akkor mostmár kapunk képet? :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki. Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Pl. Fóton.Sztem. :roll: (nemcélzásvolt) Hogy milyen lelkes lett mindeki hirtelen :D Szívesen megnéznétek nyiszifül kulcsait miiiiiiiiiiiiiiii ? :wink: :P 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hogy milyen lelkes lett mindeki hirtelen :D Szívesen megnéznétek nyiszifül kulcsait miiiiiiiiiiiiiiii ? Csak lenne már 9.-e!Én erre gondoltam. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ...Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit. Nem kellene annyit tekergetni... :wink: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Erre már én is gondoltam. :D De úgy elég sokat veszítene a funkcionalitásából (már ha van ilyen szó...) a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Esetleg kerékpár lakathoz való? :D Vagy az eladó ugratásból adta, hogy legyen min rágódni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Erre már én is gondoltam. :D De úgy elég sokat veszítene a funkcionalitásából (már ha van ilyen szó...) a kocsi. Van ilyen szó, megerősítelek. Naponta használom is itt a munkahelyen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Van ilyen szó, megerősítelek. Naponta használom is itt a munkahelyen... :wink: Meg van funkcionárius is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Akkor mostmár kapunk képet? :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki. Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit. Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :P :D :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :P :D :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?: Mi az, hogy még nincs felrakva???? Nem tudom, hogy ezt hogyan képzeled?! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :D :P :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?: Hűha.... Vki nagyon mérges.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem fátyok mérges... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én sem értem mi ez a tötymörgés. Azt hittem hogy már résztevettél azóta egy gyorstalpaló kárpitos képzésen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem fátyok mérges... :D Szomorú vagy? :P :smt056 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem akarjátok esetleg Tik felvarrni :?: :?: :?: Szomorú meg azért vagyok, mert OK,h. megvettem, csak nem tudom, mikor érek rá felrakni vagy kárpitost keresni. :D Mert senki sem segít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Már vártam a kérdést, én nagyon szívesen felvarrom! :D :P Utoljára mondjuk az oviban varratam és akkor is csak pelenkaöltéssel, vagy mivel, de azért biztos nem lesz ronda. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts