Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

HELP PLZ!!!!!!!!!!!!

Hátsó kerékagycsapágyat kell vennem! A kérdés az lenne, hogy a 2005-ös astra G Caravanon van-e ABS jeladó a hátsó agyon????? Sürgős lenne :( Motorkód az aláírásomban. KÖSZI

Elküldve
HELP PLZ!!!!!!!!!!!!

Hátsó kerékagycsapágyat kell vennem! A kérdés az lenne, hogy a 2005-ös astra G Caravanon van-e ABS jeladó a hátsó agyon????? Sürgős lenne :( Motorkód az aláírásomban. KÖSZI

szerintem nem motorkódtól függ...de egy hozzáértő szakboltban katalódusból vagy a szalonban megmondják...

Elküldve
köszi megnéztem már .Nincs folyás alul. Erről jút eszembe nyáron nem kéne a klima kondenznek kijönni alul? Megnéztem nincs eldugulva a leüritő furat.Alulról felülről is megnéztem a gumi ami alul van nem zárhat olyan tömören nem? De nyáron klima után düdös van a kocsiba. ;) Hol állhat meg akkor a viz?(légionella?) :(

Nem hiszem hogy hengerfejes az 4 év alatt kijött vona. Majd kiadja magát hova tünik a viz. (Kiegyenlitő tartály fedele?)

Inkább a viz fogyon mint más :)

hütő tömitőt még nem próbáltam véleményetek róla?

A hűtő tömítőt felejtsd el!!!!!!!

A légkondi kivezetés épp egy "merevítőre" adja ki a vizet..ezért nem igazán látod nyáron sem...a klímát poedig ki kell tisztítani....keress rá...

Elküldve
A hűtő tömítőt felejtsd el!!!!!!!

A légkondi kivezetés épp egy "merevítőre" adja ki a vizet..ezért nem igazán látod nyáron sem...a klímát poedig ki kell tisztítani....keress rá...

keressek rá szakembert vagy keressek rá valami anyagot?

szerintetek mia jobb olcsobb? :(

Elküldve
HELP PLZ!!!!!!!!!!!!

Dobfék vagy tárcsa?

Elküldve
Shell felejtős, egyszer raktam bele, de egy nagy rakás ....., ;) legalábbis nem ehhez az autóhoz való :) Aral, Mobil 1 Metabond, Castrol :(

Aral még rosszabb mint a shell ;) Azt nem ajánlom :(

Elküldve
Vizpumpa még nem volt cserélve.

A főtengelynél szivárog az olaj nehéz azt kicserélni. méretet tud valaki?

Vízpumpát minden vezérműszíj cserénél kell cserélni. Esélyes hogy ott megy el a víz.

Még ha nem is látszik elsőre. És azért is ajánlott cserélni, mert ha beáll, akkor megy

a vezérlés is, és komplett motorfelújítás lesz belőle...

Főtengely szimmering viszonylag erős téma, csak szakszervizben (nem feltétlen márkaszerviz)

érdemes nekiállni.

Elküldve
Ez így van csak nem tudom, hogy az enyém jeladós avagy sem? :(

Ha van abs-ed - miért ne lenne -, akkor ott kell lennie a hátsó jeladónak.

Hogy merült fel ez amúgy ? Világít az abs visszajelző ?

Elküldve
Ha van abs-ed - miért ne lenne -, akkor ott kell lennie a hátsó jeladónak.

Hogy merült fel ez amúgy ? Világít az abs visszajelző ?

Egy rosszul sikerült padkázás óta morog a kocsi hátulja. Felni kuka, gumi menthető de vszínű, hogy a kerékcsapágy kapott egy löketet. Bolti ára 31.000-33.000Ft lenne, de Én occsóé tudnám megvenni egy csapágyboltból. Ott tették fel eme kérdést, hogy jeladós avagy sem! A kocsiban(2005) van ABS indítás után rendesen el is alszik a lámpa! Hát most itt tartok!

Elküldve
Egy rosszul sikerült padkázás óta morog a kocsi hátulja. Felni kuka, gumi menthető de vszínű, hogy a kerékcsapágy kapott egy löketet. Bolti ára 31.000-33.000Ft lenne, de Én occsóé tudnám megvenni egy csapágyboltból. Ott tették fel eme kérdést, hogy jeladós avagy sem! A kocsiban(2005) van ABS indítás után rendesen el is alszik a lámpa! Hát most itt tartok!

Van olyan G, amiben nincs abs ? :(

Szerintem a kérdés csak azért merülhetett fel, mert dobfék esetén csereszabatos lehet egymással az G és az F.

Elküldve
Van olyan G, amiben nincs abs ? ;)

Szerintem a kérdés csak azért merülhetett fel, mert dobfék esetén csereszabatos lehet egymással az G és az F.

Van, pl az előző 2003-asomban sem volt. Vissza is sírom néha így a hóban. Nemrég kipróbáltam egy fékezést a havon ABS-el. Hááát... Meglehetősen fura volt, nekem nagyon szokatlan, mert most próbáltam először igazán csúszós úton az ABS-t. Kattogott, recsegett ropogott, elég ijesztő hangja volt, egy bizonyos fékpedál álláson túl gyakorlatilag nem engedte benyomni a pedált. Így persze nem blokkolt de nem is nagyon fékezett erősen. Úgy éreztem blokkolva hamarabb meg tudnék állni. Viszont legalább kormányozható maradt az autó... :(

Elküldve
Van, pl az előző 2003-asomban sem volt. Vissza is sírom néha így a hóban. Nemrég kipróbáltam egy fékezést a havon ABS-el. Hááát... Meglehetősen fura volt, nekem nagyon szokatlan, mert most próbáltam először igazán csúszós úton az ABS-t. Kattogott, recsegett ropogott, elég ijesztő hangja volt, egy bizonyos fékpedál álláson túl gyakorlatilag nem engedte benyomni a pedált. Így persze nem blokkolt de nem is nagyon fékezett erősen. Úgy éreztem blokkolva hamarabb meg tudnék állni. Viszont legalább kormányozható maradt az autó... :(

Taposd a fékpedált, mint állat ;)

Nekem meg pont hiányzik, ha nincs.

Szerintem jó "visszajelző is", ha csak 1 kicsit elkezd dolgozni, akkor tooom, hogy "figyelni kell az útra".

Elküldve

engem meg kifejezetten idegesít az omegában ;)

eddig még csak bosszúságot okozott, főleg a szar minőségű vagy dzsuvás úton.

elég ha egy kerék saras vagy rázós úthibán megy, az összes többiről is elveszi

a féket :(

amúgy a c vectrában már sokkal intelligensebb vezérlés volt, azzal jobban meg

voltam elégedve :)

Elküldve
Dob

Esetleg van eladó komplett ABS-s dobom 2 db. Kb.65%-os a dob meg pofa állapota. Tárcsa csere után maradt meg. Valamint ha a hidad is sérült (padka versus 120km/h), az is van, vagyis komplettó.

Elküldve
Shell felejtős, egyszer raktam bele, de egy nagy rakás ....., :) legalábbis nem ehhez az autóhoz való :( Aral, Mobil 1 Metabond, Castrol ;)

:(:D

WOW!!!

Komplett mozgó mérőlaborod is van?

;)

Elküldve
Esetleg van eladó komplett ABS-s dobom 2 db. Kb.65%-os a dob meg pofa állapota. Tárcsa csere után maradt meg. Valamint ha a hidad is sérült (padka versus 120km/h), az is van, vagyis komplettó.

Remélem erre nem kerül sor :( , de péntekig tartsd fennt nekem lszi ;)

Elküldve

Már kérdeztem egyszer már valamikor....Mi mindent kellett cserélni hogy a hátsó dob helyére tárcsa fék ment és kb. mennyibe került?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.