opel16v Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 De az 1,6 ecotec nem tartozik ezek közé! :( Már hogy a fenébe ne? ;) :) :( Egyébként pont ezek a motorok olyanok, hogy nagy a tartalékuk, sokat lehet elővarázsolni belőle, és az csak nagyobb oktánszámmal lehetséges, anélkül nem ér semmit a tuning ;)
ROLÓ Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 Már hogy a fenébe ne? :( ;) :) Egyébként pont ezek a motorok olyanok, hogy nagy a tartalékuk, sokat lehet elővarázsolni belőle, és az csak nagyobb oktánszámmal lehetséges, anélkül nem ér semmit a tuning ;) Nagyobb oktánszám+felülírni a motorvezérlést, ami már messze nem a gyári 1.6 :(
opel16v Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 Nagyobb oktánszám+felülírni a motorvezérlést, ami már messze nem a gyári 1.6 ;) messze? eltérőek akkor a definícióink :( az enyém már tényleg messze nem az. :) de egy átírt ECU a gyári konfiggal még nincs messze :( Lóerőben sem ;)
ROLÓ Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 messze? eltérőek akkor a definícióink :( az enyém már tényleg messze nem az. ;) de egy átírt ECU a gyári konfiggal még nincs messze :) Lóerőben sem :( Tudom, ismerős téma, de értsd jól ;) Átlag autózáshoz (hétköznapokra) meg "bőven" elegendő (lenne).... :D
DuDu123 Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 messze? eltérőek akkor a definícióink :( az enyém már tényleg messze nem az. ;) de egy átírt ECU a gyári konfiggal még nincs messze :) Lóerőben sem :( ;) Merő kíváncsiságból kérdezem: Mennyit hoztatok ki a az 1,6 ecotec-ből? Felment legalább olyan 115-120 környékére?
telo Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 Még 1 kérdés.Ha 98-ast tankolok az sokkal jobb a kocsinak mint a 95-ös ,vagy hanyagolható a külömbség? Én speciel nem nagyon érzem a különbséget. Talán picit jobban csörög alacsony fordulaton hirtelen gázadáskor 95-el, de még ezt sem merem 100%-ra állítani... Másik kérdés, hogy a 95-nek árult benzin valóban megüti-e nálunk a 95-öt...
ROLÓ Elküldve December13, 2007 Elküldve December13, 2007 Én speciel nem nagyon érzem a különbséget. Talán picit jobban csörög alacsony fordulaton hirtelen gázadáskor 95-el, de még ezt sem merem 100%-ra állítani... Másik kérdés, hogy a 95-nek árult benzin valóban megüti-e nálunk a 95-öt... Hogy-hogy csörög? Kopogásérzékelő szenzor??
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Másik kérdés, hogy a 95-nek árult benzin valóban megüti-e nálunk a 95-öt... Na ja, az biztos nem ;) De a 98-as sem teljesen üti meg a 98-at :(
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 ;) Merő kíváncsiságból kérdezem: Mennyit hoztatok ki a az 1,6 ecotec-ből? Felment legalább olyan 115-120 környékére? :) Most éppen 140-ről kéne feltornázni 160-ra, ez a tavaszi projekt :(
corsarulez Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Én mostanában kezdem csak igazán kihasználni a 101 lóerőt, eddig óvatoskodtam vele.
DuDu123 Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 ;) Most éppen 140-ről kéne feltornázni 160-ra, ez a tavaszi projekt :( Ez már nem is rossz! :) Kimértétek? Nm? Ha jól tudom 150 Nm a gyári adat, 3800 1/min környékén. Az mennyivel ment feljebb?
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Ez már nem is rossz! :( Kimértétek? Nm? Ha jól tudom 150 Nm a gyári adat, 3800 1/min környékén. Az mennyivel ment feljebb? Nyomatékban inkább csak a görbe változott. Mérve még ebben az autóban nem volt a technika. Másikban (egy Corsa ugyanilyen konfiggal) 150LE-t mértek. Nálunk most a komputer a szűk keresztmetszet, mert nem optimális a beállítása. Azzal lehetne elérni a 160LE-t.
Qpack Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Nyomatékban inkább csak a görbe változott. Mérve még ebben az autóban nem volt a technika. Másikban (egy Corsa ugyanilyen konfiggal) 150LE-t mértek. Nálunk most a komputer a szűk keresztmetszet, mert nem optimális a beállítása. Azzal lehetne elérni a 160LE-t. Persze nem 95 ös benyával :( ;)
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Persze nem 95 ös benyával :( ;) 99-100 :)
Qpack Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 99-100 :( így egy moci meddig bírja verseny km-ben..? A verseny gépeknek is teljesíteni kell vmi környzetvédelmi normát?
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 így egy moci meddig bírja verseny km-ben..? A verseny gépeknek is teljesíteni kell vmi környzetvédelmi normát? papír szerint a gyári értékeket kéne tudnia, ugyanolyan zöldkártya kell rá ;) persze ez röhej, csakis a magyar bürokrácia terméke lehet ilyen. :( Ez a motor ami most benne van, már 3 évet ment, és még mindig teljesen jó állapotú :( Előtte fel lett szépen újítva, azóta meg metabond olajjal van kényeztetve (és ennek tényleg nagy szerepe van abban, hogy él és virul a motor ;) ) :)
ROLÓ Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 papír szerint a gyári értékeket kéne tudnia, ugyanolyan zöldkártya kell rá ;) persze ez röhej, csakis a magyar bürokrácia terméke lehet ilyen. :( Ez a motor ami most benne van, már 3 évet ment, és még mindig teljesen jó állapotú :( Előtte fel lett szépen újítva, azóta meg metabond olajjal van kényeztetve (és ennek tényleg nagy szerepe van abban, hogy él és virul a motor ;) ) :) Ha Metabond 10w -t teszek bele, nagyságrendileg mennyibe kerül? 10w -30, vagy 10w-40 ? (X16XEL)
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 10W40 (Speed típus), és az 5L-es kanna 7450Ft.
ROLÓ Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 10W40 (Speed típus), és az 5L-es kanna 7450Ft. Kösz Gabi! Ez korrekt ár,még marad 1.5 L utántöltögetni, ha csipegetné az oil -t :( Nem jellemző a nagy fogyasztás, de gondolom a 10W -ből még annyira sem fog. Sajnos próbáltam már bele 5W -t is a tájékozatlanság és a sok okos szerelő ellentmondásos véleményeinek hatására. Senki nem említette (rajtad kívűl) a motorok illesztésének a fontosságát, amely nagyban behatárolja a hozzá való olaj viszkozitását!
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Van 1L-es dobozban is, ha az úgy jobb, annak 1700 darabja.
ROLÓ Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Van 1L-es dobozban is, ha az úgy jobb, annak 1700 darabja. Miért van az, hogy a hígabb viszkozitásu olajat jobban fogyasztja a motor?
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Miért van az, hogy a hígabb viszkozitásu olajat jobban fogyasztja a motor? Mert a motor illesztéseinél a "vékonyabb" olaj jobban eljut az égéstérbe. Jellemzően a dugattyú/lehúzógyűrű mellett, és a szelepszárszimmeringek mellett.
ROLÓ Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Mert a motor illesztéseinél a "vékonyabb" olaj jobban eljut az égéstérbe. Jellemzően a dugattyú/lehúzógyűrű mellett, és a szelepszárszimmeringek mellett. Értem, már csak az nem világos, hogy miért készülnek a motorok eltérő illesztésekkel, hézagokkal? Gondolok itt a X vagy a Z sorozatú motorokra, mi volt a cél, hogy szinte egyforma motorokat más-más pontosággal illesztettek?
opel16v Elküldve December14, 2007 Elküldve December14, 2007 Értem, már csak az nem világos, hogy miért készülnek a motorok eltérő illesztésekkel, hézagokkal? Gondolok itt a X vagy a Z sorozatú motorokra, mi volt a cél, hogy szinte egyforma motorokat más-más pontosággal illesztettek? Fejlődik a világ... :( Más anyagokkal, szerszámokkal, technológiákkal dolgoznak. Ennek sok oka van... környezetvédelmi, gazdaságossági főleg. (pl szoros illesztésekkel jobb környezetvédelmi norma érhető el)
DuDu123 Elküldve December15, 2007 Elküldve December15, 2007 Értem, már csak az nem világos, hogy miért készülnek a motorok eltérő illesztésekkel, hézagokkal? Gondolok itt a X vagy a Z sorozatú motorokra, mi volt a cél, hogy szinte egyforma motorokat más-más pontosággal illesztettek? Az előbbiekben felsorolt érvek mind érvényesek, de van még két nagyon fontos: 1. Minőségi javulás -jobb minőségű szerkezeti anyagok használata- 2. Minimális szerkezeti változtatással legalább hajszálnyival nagyobb teljesítményt elérni, kedvezőbb normák mellett (károsanyagkibocsátás, fogyasztás) Emellett az Opel-nél rájöttek, hogy ha egy motor horribilis mennyiségű olajat fogyaszt, akkor bizony az elégő olaj nagyban rontja a környezetszennyezési-mutatókat. Emellet csökkentek az üzemeltetési költségek is (nem kell olajat veszegetni külön)
Recommended Posts