J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Jó neked!Biztos nincsen olyan ######a szomszédod mint nekem ,aki csak 4 órát dolgozik (hogy miből élnek nemtom)és mindenkinek beszól az erkélyről mivel már nem tud magával mit kezdeni.Már néha nekem ég a fejem miatta. Nekem is van ilyen "jó" szomszédom.Egy ideig türtem,de egyszer nem bírtam és kinyitottam a pofámat,azóta köszönni sem köszön,de valahogy emiatt nem alszom nyugtalanul! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sziasztok! Kíváncsi lennék, kinek mennyibe volt egy (azaz 4) gyertya csere, legfőképpen a Z16XEP motoré érdekelne. Átlépte a 60.000-et, és bár itt kellene először cserélni, az idén már nem jutok el odaáig, mert nem leszek otthon. Szóval úgy mellesleg mennyire számítsak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sziasztok! Kíváncsi lennék, kinek mennyibe volt egy (azaz 4) gyertya csere, legfőképpen a Z16XEP motoré érdekelne. Átlépte a 60.000-et, és bár itt kellene először cserélni, az idén már nem jutok el odaáig, mert nem leszek otthon. Szóval úgy mellesleg mennyire számítsak? Ha gyári gyertyát veszel bele, akkor aszem olyan 4800ft-ba.A gyertya annyi hozzá kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ha gyári gyertyát veszel bele, akkor aszem olyan 4800ft-ba.A gyertya annyi hozzá kb. Ok, köszi. Gondolom a munkadíj is megvan 2000 Ft körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 AstraG service manualt honnét lehetne letölteni? 2007-eshez kellene (Astra Classic II, 1.4 5a), de gondolom jó a 2004-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Érdeklődnék ültetett-e valaki astra caravant? Gondolkozom kb30mm-es ültetésen...Viszont sokszor van tele az autó(emberek+ "nehéz" rakomány....) Számolhatok-e valami problémával? Ill. szerelő mondta, hogy jobban kophatnak a gumik... Erről mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 JAJJ mit írtam :) :( ;) de igaz :D meg kell valljam nem igazán jött be nekem a kémia, de van aki jobban ért hozzá :D , én is értem valamelyest, sőt talán most kellene elkezdenem ezt is megtanulni...mert most a második diplomám megszerzése közben úgy érzem ez is hiányzik az életemből, de volt itt olyan ismét aki elmondta mirőluis van szó a kémai oldalűáról, mert én nem tudtam megtenni :( Srácok: a gyári opel hűtőfolyadék koncentrátum nem tartalmaz alapból vmiféle vízlágyító adalékot? Én mindig sima csapvízzel higítottam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2007 de igen. vizkőoldó cucc van benne. ezért nem szabad öreg autóba tenni, mert folyni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Srácok: a gyári opel hűtőfolyadék koncentrátum nem tartalmaz alapból vmiféle vízlágyító adalékot? Én mindig sima csapvízzel higítottam... :( attól még nem kéne csapvízzel higítani... desztvíz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Sziasztok! Ha nem abba a szalonba viszem az autót szervízre ahol vettem, hanem egy másikba, attól még a garancia megmarad ? Még 1 kérdés.Ha 98-ast tankolok az sokkal jobb a kocsinak mint a 95-ös ,vagy hanyagolható a külömbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 igen, fő hogy márkaszervíz legyen :( 98-ast már nem sok helyen találsz. Kicsit talán dinamikusabb lesz tőle, de más haszna nincs esetedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Sziasztok! Ha nem abba a szalonba viszem az autót szervízre ahol vettem, hanem egy másikba, attól még a garancia megmarad ? Még 1 kérdés.Ha 98-ast tankolok az sokkal jobb a kocsinak mint a 95-ös ,vagy hanyagolható a külömbség? Én azért utánaszámolnék a "garanciálisnagyonszuperkedves"szervíz vs "otthonténylegmegcsinálom és minőségiből" dolgoknak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Én azért utánaszámolnék a "garanciálisnagyonszuperkedves"szervíz vs "otthonténylegmegcsinálom és minőségiből" dolgoknak :( Nem otthon akarom megcsinálni,hanem a Schiller helyett az M3-ba szeretném vinni mivel már őket isemrem 4 éve és + vagyok velük elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nem otthon akarom megcsinálni,hanem a Schiller helyett az M3-ba szeretném vinni mivel már őket isemrem 4 éve és + vagyok velük elégedve. Itt is egy M3-as opelszervízről van szó: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=311750 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Én azért utánaszámolnék a "garanciálisnagyonszuperkedves"szervíz vs "otthonténylegmegcsinálom és minőségiből" dolgoknak :( Első két évben a garancia miatt kénytelen vagy szervízbe hordani. Szerintem meg ha viszel olajat akkor azt öntik bele, nem az a csúcsszuper olajat. Én biztossan castrolt fogok venni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sziasztok! Ha nem abba a szalonba viszem az autót szervízre ahol vettem, hanem egy másikba, attól még a garancia megmarad ? Még 1 kérdés.Ha 98-ast tankolok az sokkal jobb a kocsinak mint a 95-ös ,vagy hanyagolható a külömbség? :(:D Ez az egyik legnépszerűbb költői kérdés! Az oktánszám a benzin kompressziótűrését jelenti. Minél nagyobb, a benzin annál inkább tűri a magasabb kompresszió-viszonyokat.A kompresszió minden motornak állandó, nem megváltoztatható értéke (kísérletek ugyan történtek rá, de nem terjedt el). Vegyük az én autóm motorját, 10,5:1 az értéke.... Nah mindegy, már most meguntam, ha tényleg érdekel leírom privátban az elektro-résszel együtt, de csak úgy nem akarom most ide. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 :(:D Ez az egyik legnépszerűbb költői kérdés! Az oktánszám a benzin kompressziótűrését jelenti. Minél nagyobb, a benzin annál inkább tűri a magasabb kompresszió-viszonyokat.A kompresszió minden motornak állandó, nem megváltoztatható értéke (kísérletek ugyan történtek rá, de nem terjedt el). Vegyük az én autóm motorját, 10,5:1 az értéke.... Nah mindegy, már most meguntam, ha tényleg érdekel leírom privátban az elektro-résszel együtt, de csak úgy nem akarom most ide. ;) Azért ez nem ilyen egyszerű :) Ugyanis a motorvezérlés az oktánszámtól igen függő módon állítja az előgyújtást. :( 98-as esetén több előgyújtást tud adni, míg leszabályoz a kopogásszenzor, így picivel dinamikusabb lehet egy-egy kigyorsítás a magasabb oktánszámmal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Azért ez nem ilyen egyszerű :) Ugyanis a motorvezérlés az oktánszámtól igen függő módon állítja az előgyújtást. :( 98-as esetén több előgyújtást tud adni, míg leszabályoz a kopogásszenzor, így picivel dinamikusabb lehet egy-egy kigyorsítás a magasabb oktánszámmal ;) :( Valóban nem ilyen egyszerű, azért untam már meg az elején. De egy valamit tudnod kell: pontosan nem a jó irányba, hanem a megnövekedett oktánszám érzékelésével (kopogásérzékelő) a negatív irányba állítja az előgyújtási szöget, tehát ezzel szinte teljesen ugyanúgy jár a motor, mint a 95-el. És nem igazán venni észre (sokszor akarták már kimérni, de a szórás mindíg a mérési hibahatáron belül volt). Ennek a rendszernek van egy előnye is. Ha alacsonyabb oktánszámú benzint használunk, akkor meg az ellenkező irányba kezd állítani az előgyújtáson, és kompenzálja, lehetőleg úgy, hogy szintén a gyári beállítások közelében játsszon. Ez így működik az Opeltől a VW-en át a BMW-ig (utóbbi rendszerét magam is jól ismerem). De most megint olyat írtam, amit te úgyis tudsz. Nem baj, csak van valaki, akinek új! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 :( Valóban nem ilyen egyszerű, azért untam már meg az elején. De egy valamit tudnod kell: pontosan nem a jó irányba, hanem a megnövekedett oktánszám érzékelésével (kopogásérzékelő) a negatív irányba állítja az előgyújtási szöget, tehát ezzel szinte teljesen ugyanúgy jár a motor, mint a 95-el. És nem igazán venni észre (sokszor akarták már kimérni, de a szórás mindíg a mérési hibahatáron belül volt). Ennek a rendszernek van egy előnye is. Ha alacsonyabb oktánszámú benzint használunk, akkor meg az ellenkező irányba kezd állítani az előgyújtáson, és kompenzálja, lehetőleg úgy, hogy szintén a gyári beállítások közelében játsszon. Ez így működik az Opeltől a VW-en át a BMW-ig (utóbbi rendszerét magam is jól ismerem). De most megint olyat írtam, amit te úgyis tudsz. Nem baj, csak van valaki, akinek új! ;) Leírtad a lényeget: negatív gyújtási szöget növel az oktánszám növekedésével, ami pont a kigyorsításoknál kell :) A versenyautóknál azért kell a nagyobb oktánszám, mert nagyon nagy negatív szögek vannak beállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 :( Valóban nem ilyen egyszerű, azért untam már meg az elején. De egy valamit tudnod kell: pontosan nem a jó irányba, hanem a megnövekedett oktánszám érzékelésével (kopogásérzékelő) a negatív irányba állítja az előgyújtási szöget, tehát ezzel szinte teljesen ugyanúgy jár a motor, mint a 95-el. És nem igazán venni észre (sokszor akarták már kimérni, de a szórás mindíg a mérési hibahatáron belül volt). Ennek a rendszernek van egy előnye is. Ha alacsonyabb oktánszámú benzint használunk, akkor meg az ellenkező irányba kezd állítani az előgyújtáson, és kompenzálja, lehetőleg úgy, hogy szintén a gyári beállítások közelében játsszon. Ez így működik az Opeltől a VW-en át a BMW-ig (utóbbi rendszerét magam is jól ismerem). De most megint olyat írtam, amit te úgyis tudsz. Nem baj, csak van valaki, akinek új! ;) Helyes az elmélet, gyakorlatban pedig semmivel nem megy jobban az autó a 98 -tól, de még a 100 -as oktántól sem. Sokkal inkább hasonlít az "úgy érzem, hogy jobban megy" feeling -hez.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Helyes az elmélet, gyakorlatban pedig semmivel nem megy jobban az autó a 98 -tól, de még a 100 -as oktántól sem. Sokkal inkább hasonlít az "úgy érzem, hogy jobban megy" feeling -hez.... ;) No igen, egy ecotec motornál nem igazán érezhető a gyakorlatban :) Amúgy meg a 100-as benya semmivel sincs jobb hatással, mint a 98-as, ugyanis a gyári elektronikák a 98-as "minőségig" ismerik a bengát, annak megfelelően tudják csak állítani az előgyújtási szöget. Egyébként ha mérőpadon megnéznéd, tapasztalnál változást a görbéken :( A versenygépsason nálunk egyébként a min a 98, úgy van írva a motorvezérlő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 No igen, egy ecotec motornál nem igazán érezhető a gyakorlatban ;) Amúgy meg a 100-as benya semmivel sincs jobb hatással, mint a 98-as, ugyanis a gyári elektronikák a 98-as "minőségig" ismerik a bengát, annak megfelelően tudják csak állítani az előgyújtási szöget. Egyébként ha mérőpadon megnéznéd, tapasztalnál változást a görbéken :( A versenygépsason nálunk egyébként a min a 98, úgy van írva a motorvezérlő :) Ez kétségtelen,műszeresen biztos van változás, ám ellenben fizikálisan elhanyagolható az a dinamika amit "érzel". Kicsit hasonlít az olcsó chip -tuninghoz: megveszed, beszerel (szakműhely) , próba és semmi átütő változás. Vissza, reklamáció, mérés és ott egyértelműen látszik, hogy van teljesítmény növekedés, de az valahogy a féltengelyeken nem igazán akar jelen lenni..... :( Persze itt is van profi megoldás és lóerő -többlet+nyomaték is, de nem kevés pénzért, vagy legalábbis nem annyiért mint az oktánszámok közti árkülönbség ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 No igen, egy ecotec motornál nem igazán érezhető a gyakorlatban :) Amúgy meg a 100-as benya semmivel sincs jobb hatással, mint a 98-as, ugyanis a gyári elektronikák a 98-as "minőségig" ismerik a bengát, annak megfelelően tudják csak állítani az előgyújtási szöget. Egyébként ha mérőpadon megnéznéd, tapasztalnál változást a görbéken :( A versenygépsason nálunk egyébként a min a 98, úgy van írva a motorvezérlő :( Oké oké a versenygépeket illetően persze hogy igazad van!!! De az 1,6 ecotec nem tartozik ezek közé! ;) Pedig jó lenne!! Szóval ilyen motornál (és sok más hasonlónál ) nem sok értelme van a 98-nak a 100-nak meg pláne, hacsak a jobb lerakódás csökkentő adalékokat figyelembe nem vesszük, ha valamiért akkor azok miatt érdemes a prémiumbenzint tankolni, de nem tudom pontosan , megéri-e? De ember nincs aki ezt kiszámolja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Gabinak pont az 1.6 ecotec a versenyautó alapja, csak picit sem ecotec már. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 reklamáció, mérés és ott egyértelműen látszik, hogy van teljesítmény növekedés, de az valahogy a féltengelyeken nem igazán akar jelen lenni..... ;) Nem is azt mondtam, hogy ez most franya tuning megoldás, de mindenképpen megjelenik a különbség. :) És hát embere válogatja, de én pl megéreztem az omegában is, ha 98-as volt benne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts