telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mondtam, hogy mindjárt jövök, csak beszélek valakivel. De úgy látszik már senki nem halotta Hááááát, jó halkan mondtad, az bizti... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Érden sem hallotam Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Telo Te egyébbként vállalnád a szekc. vez. szerepet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Telo Te egyébbként vállalnád a szekc. vez. szerepet? Vállalnám. Asszem ezt már egyszer mondtam itt régebben... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Volt még valaki aki csinálná? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A könyvet letöltheted innen .pdf formátumban, ha ez megfelel: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24 Most akkor hány db kódos műanyag bizb*szt kaptál, nem teljesen világos? Tényleg, ha tudsz rakj be ide egy nem túl nagy fotót a kulcsról... Sajna nem tudok képet küldeni melóhelyen vagyok.így is lebuktam, de már nagyon idegesített hogy nem tudom mire való.Két indítókulcs+ez a müanyag lapos car passon szereplö müanyag kódcímkével ellátott kulcs.kösz a címet, kezdem a letöltést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sajna nem tudok képet küldeni melóhelyen vagyok.így is lebuktam, de már nagyon idegesített hogy nem tudom mire való.Két indítókulcs+ez a müanyag lapos car passon szereplö müanyag kódcímkével ellátott kulcs.kösz a címet, kezdem a letöltést. Nálam az a műanyag lapocska külön lifegett asszem a fő távitrányítós kulcs kulcstartó karikáján. Ha neked is ilyen különálló lifegő kis lapocska a kulcstartón, akkor könnyen elképzelhető, hogy megtévesztő módon a plussz kulcs kulcstartójára rakták, holott az a fő indító kulcshoz tartozik. Sztem ez lehet a helyzet. Azt viszont tényleg nem tudom, mi az a harmadik kulcs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Érden sem hallotam Milyen ÉRDekes :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Milyen ÉRDekes Nagyon ÉRDes hangon mondhattad... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem ÉRDemes tovább ragozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ....Sajna nem tudok képet küldeni melóhelyen vagyok.így is lebuktam.... Te írtál nekem mailt ? Írtam neked választ az itt megadott címedre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Te írtál nekem mailt ? Írtam neked választ az itt megadott címedre én.tévedésböl.bocs, mert még nem ismertem a rendszert és tévedésbQl elment, holott nem is tudtam hogy müködik a céges mail.bocs.de itt már elérhetQ vagyok.bocs, csak végsQ elkeseredésemben nem tudtam hová fordulni.elöre is kösz a segítséget.egyelöre ezek az égetö kérdéseim. Andi/nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nálam az a műanyag lapocska külön lifegett asszem a fő távitrányítós kulcs kulcstartó karikáján. Ha neked is ilyen különálló lifegő kis lapocska a kulcstartón, akkor könnyen elképzelhető, hogy megtévesztő módon a plussz kulcs kulcstartójára rakták, holott az a fő indító kulcshoz tartozik. Sztem ez lehet a helyzet. Azt viszont tényleg nem tudom, mi az a harmadik kulcs... Holnapra igyekszem bövebb információkkal felvértezni magam, hogy pontosabb infókat adhassak.vége a munkaidQmnek, ugyhogy búcsúzom. helló és köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 CSÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Holnapra igyekszem bövebb információkkal felvértezni magam, hogy pontosabb infókat adhassak.vége a munkaidQmnek, ugyhogy búcsúzom. helló és köszönöm Nincsen mit... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 én.tévedésböl.bocs, mert még nem ismertem a rendszert és tévedésbQl elment, holott nem is tudtam hogy müködik a céges mail.bocs.de itt már elérhetQ vagyok.bocs, csak végsQ elkeseredésemben nem tudtam hová fordulni.elöre is kösz a segítséget.egyelöre ezek az égetö kérdéseim. Andi/nyuszifül Jóóóól van semmi gond, nincs miért bocsánatot kérned :D Még jó, hogy nem írtam rá választ :wink: :P Nyugodtan írd meg, ha kérdésed van, biztos vagyok benne, hogy G Astra gazdik tudásuk legjavát összegezve próbálnak segíteni neked is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Jóóóól van semmi gond, nincs miért bocsánatot kérned :P Még jó, hogy nem írtam rá választ :wink: :D Nyugodtan írd meg, ha kérdésed van, biztos vagyok benne, hogy G Astra gazdik tudásuk legjavát összegezve próbálnak segíteni neked is :D :D 2 hete van nálam a verda és nincs aki segítsen.bár nem is nagyon engednék hozzányúlni senkinek :evil: úgyhogy tutira bombázni foglak még hülyébbnél hülyébb kérdésekkel :D na gumiégetQs jó éjszakát mindenkinek. megyek haza megjáratom a kicsikét :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 2 hete van nálam a verda és nincs aki segítsen.bár nem is nagyon engednék hozzányúlni senkinek úgyhogy tutira bombázni foglak még hülyébbnél hülyébb kérdésekkel na gumiégetQs jó éjszakát mindenkinek. megyek haza megjáratom a kicsikét Bocs lehet, hogy kuka vagyok ,de milyen ez az auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Bocs lehet, hogy kuka vagyok ,de milyen ez az auto? Csak annyit tudunk róla, hogy G Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ezt gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Csak annyit tudunk róla, hogy G Astra... Én arra tippelek, hogy nem Classic II, motor legyen 1.4, szín meg mondjuk ezüst :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én arra tippelek, hogy nem Classic II, motor legyen 1.4, szín meg mondjuk ezüst Ez olyan, minta enyimé! Nem... inkább 5 ajtós, sötétkék 1.8 16v... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Erre kiváncsi leszek. Ha bejön, vendégem vagy egy sörre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hoppsz 5 ajtós szerintem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Erre kiváncsi leszek. Ha bejön, vendégem vagy egy sörre. Tippeljél te is ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts