Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mondtam, hogy mindjárt jövök, csak beszélek valakivel. De úgy látszik már senki nem halotta

Hááááát, jó halkan mondtad, az bizti... :roll:

Elküldve

A könyvet letöltheted innen .pdf formátumban, ha ez megfelel:

http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24

Most akkor hány db kódos műanyag bizb*szt kaptál, nem teljesen világos? Tényleg, ha tudsz rakj be ide egy nem túl nagy fotót a kulcsról...

Sajna nem tudok képet küldeni melóhelyen vagyok.így is lebuktam, de már nagyon idegesített hogy nem tudom mire való.Két indítókulcs+ez a müanyag lapos car passon szereplö müanyag kódcímkével ellátott kulcs.kösz a címet, kezdem a letöltést.

Elküldve
Sajna nem tudok képet küldeni melóhelyen vagyok.így is lebuktam, de már nagyon idegesített hogy nem tudom mire való.Két indítókulcs+ez a müanyag lapos car passon szereplö müanyag kódcímkével ellátott kulcs.kösz a címet, kezdem a letöltést.

Nálam az a műanyag lapocska külön lifegett asszem a fő távitrányítós kulcs kulcstartó karikáján. Ha neked is ilyen különálló lifegő kis lapocska a kulcstartón, akkor könnyen elképzelhető, hogy megtévesztő módon a plussz kulcs kulcstartójára rakták, holott az a fő indító kulcshoz tartozik. Sztem ez lehet a helyzet. Azt viszont tényleg nem tudom, mi az a harmadik kulcs...

Elküldve

Te írtál nekem mailt ?

Írtam neked választ az itt megadott címedre

én.tévedésböl.bocs, mert még nem ismertem a rendszert és tévedésbQl elment, holott nem is tudtam hogy müködik a céges mail.bocs.de itt már elérhetQ vagyok.bocs, csak végsQ elkeseredésemben nem tudtam hová fordulni.elöre is kösz a segítséget.egyelöre ezek az égetö kérdéseim.

Andi/nyuszifül

Elküldve

Nálam az a műanyag lapocska külön lifegett asszem a fő távitrányítós kulcs kulcstartó karikáján. Ha neked is ilyen különálló lifegő kis lapocska a kulcstartón, akkor könnyen elképzelhető, hogy megtévesztő módon a plussz kulcs kulcstartójára rakták, holott az a fő indító kulcshoz tartozik. Sztem ez lehet a helyzet. Azt viszont tényleg nem tudom, mi az a harmadik kulcs...

Holnapra igyekszem bövebb információkkal felvértezni magam, hogy pontosabb infókat adhassak.vége a munkaidQmnek, ugyhogy búcsúzom.

helló és köszönöm

Elküldve
Holnapra igyekszem bövebb információkkal felvértezni magam, hogy pontosabb infókat adhassak.vége a munkaidQmnek, ugyhogy búcsúzom.

helló és köszönöm

Nincsen mit... :roll:

Elküldve
én.tévedésböl.bocs, mert még nem ismertem a rendszert és tévedésbQl elment, holott nem is tudtam hogy müködik a céges mail.bocs.de itt már elérhetQ vagyok.bocs, csak végsQ elkeseredésemben nem tudtam hová fordulni.elöre is kösz a segítséget.egyelöre ezek az égetö kérdéseim.

Andi/nyuszifül

Jóóóól van semmi gond, nincs miért bocsánatot kérned :D

Még jó, hogy nem írtam rá választ :wink: :P

Nyugodtan írd meg, ha kérdésed van, biztos vagyok benne, hogy G Astra gazdik tudásuk legjavát összegezve próbálnak segíteni neked is :wink:

Elküldve

Jóóóól van semmi gond, nincs miért bocsánatot kérned :P

Még jó, hogy nem írtam rá választ :wink: :D

Nyugodtan írd meg, ha kérdésed van, biztos vagyok benne, hogy G Astra gazdik tudásuk legjavát összegezve próbálnak segíteni neked is

:D :D 2 hete van nálam a verda és nincs aki segítsen.bár nem is nagyon engednék hozzányúlni senkinek :evil: úgyhogy tutira bombázni foglak még hülyébbnél hülyébb kérdésekkel :D na gumiégetQs jó éjszakát mindenkinek. megyek haza megjáratom a kicsikét :twisted:

Elküldve

2 hete van nálam a verda és nincs aki segítsen.bár nem is nagyon engednék hozzányúlni senkinek úgyhogy tutira bombázni foglak még hülyébbnél hülyébb kérdésekkel na gumiégetQs jó éjszakát mindenkinek. megyek haza megjáratom a kicsikét

Bocs lehet, hogy kuka vagyok ,de milyen ez az auto?

Elküldve

Én arra tippelek, hogy nem Classic II, motor legyen 1.4, szín meg mondjuk ezüst

Ez olyan, minta enyimé!

Nem... inkább 5 ajtós, sötétkék 1.8 16v... :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.