urbanjozsi Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Üdvözlök mindenkit!!! Tudom hogy nem illik röktön kérdezni, ne kövezzetek meg érte de holnap szeretném belepakolni a zenét az uj kocsiba(Astra g sedan) és nem találtam sehol hogy hol tudnám a tápkábelt behuzni az erösitönek. Ebben kérném a segitségeteket. Köszönet elöre is!!! Szia! A fék szervótartály mögött van egy gumidugó, azon keresztül át tudud vezetni az utastérbe! A pedálok fölé fogsz kilyukadni. Innentől a műa borításokat megbontva indulás hátra! Hic cartárs honlapján is találsz hasznos infókat a dologról: http://hichifi.freeweb.hu :lol: Most látom, hogy üzentél :lol: Nekem az akkumlátor mögötti ovális nyíláson kivittük a "kerékdobba" onnan végig védőcsőben a küszöb belsejében a hátsó ülés mögötti résen jukattunk ki! Nem egyszerű mondat lett, de remélem érthető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Sziasztok!!! Köszönöm mindenkinek a segitséget!!! Ebéd aztán elkezdem a zene befarigcsálását. Remélem a láda befér majd.... :lol:)) Omega caraván méret..... más: 284 km van benne és mikor indulok 1 be mintha az elejé kerregne a motorban valami olyan 2000 rpm ig aztán abbahagya. ez normális szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Szia Kardos! Gratula az új autóhoz. Legyen sok örömöd benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Sziasztok!!! Köszönöm mindenkinek a segitséget!!! Ebéd aztán elkezdem a zene befarigcsálását. Remélem a láda befér majd.... :lol:)) Omega caraván méret..... más: 284 km van benne és mikor indulok 1 be mintha az elejé kerregne a motorban valami olyan 2000 rpm ig aztán abbahagya. ez normális szerintetek? Egyszerűen csak túl érzékeny a fületek szerintem..... :lol: Ha jól tudom, a Twinport motoroknál az előző Z16XE széria minden hibáját kijavították, gyakorlatilag motorikus jellegű típushibáról nem tudunk (egyelőre legalábbis). Annyi minden adhatja a hangot a szervótól kezdve a végtelenségig, hogy nem nagyon érdemes ilyeneket fülelgetni. Ha valami baja lesz, azt úgyis észre fogod venni, vagy esetleg kijelzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Ha jól tudom, a Twinport motoroknál az előző Z16XE széria minden hibáját kijavították, gyakorlatilag motorikus jellegű típushibáról nem tudunk (egyelőre legalábbis). Hehe :lol: Tökéletes autó nem volt, nincs, és nem is lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Szia Kardos! Gratula az új autóhoz. Legyen sok örömöd benne. Köszönöm szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Na végre, beleszenvedtem a zenét. Hát hogy milyen "érdekes" volt a panasonic fej "beszerelése" amit elkövettek az Opel ****** nál. Abbol ált hogy bedugták kerettel és kész. simán kihuztam. Jo lopásvédelem. Na de mostmár király lett. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segitséget!!! Ha valakire rá akarnak sózni egy Omega B caravánt (IJB-***) NE vegye meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Na mindenkinek további jó 7végét!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Ha valakire rá akarnak sózni egy Omega B caravánt (IJB-***) NE vegye meg. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Na mindenkinek további jó 7végét!!! Milyen zenét tettél bele? Érdekelnének a részletek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sziasztok! Milyen márkájú motorolajat ajánlotok egy 2005-ös twinport motoros 1.6-os astra classicba? Olvastam a metabondról, dícsérik sokfelé, de megvenni nem tudom hol lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sziasztok! Milyen márkájú motorolajat ajánlotok egy 2005-ös twinport motoros 1.6-os astra classicba? Olvastam a metabondról, dícsérik sokfelé, de megvenni nem tudom hol lehet. itt keresd meg a legközelebbit hozzád, vagy ha Pest környéki vagy, akkor keresd meg opel16v cartársat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Na mindenkinek további jó 7végét!!! Sok balesetmentes km-t kívánok..... :lol: Lehet én ébredtem rosszul, de nem muszáj minden mondatodhoz új hozzászólást kezdeni :lol: pedig nem vagyok modi sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sok balesetmentes km-t kívánok..... :lol: Lehet én ébredtem rosszul, de nem muszáj minden mondatodhoz új hozzászólást kezdeni :P pedig nem vagyok modi sem :lol: Tényleg rosszul ébredtél..... próbáld meg újra :lol: Úgy gondolom ez pont az a hely ahol lehet hozzászolni és beszélgetni és ez nincs semmiféle idő vagy tartalmi korláthoz kötve ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 nekem is megvan a kattogás néha néha..... akkor ez most gond? Gyüjtsük össze kinek kattog még az jelentkezzen..... Az üzemanyagtartályszellőzőcső-kattogás valóban nagyon sok twinport-os tulajnak már előjött, sokan panaszkodtak már rá. Ezek szerint a sok panasz hatására a gyár is már lépett az ügyben... :lol: Amúgy nem jelent különösebb gondot, ha jól tudom, csak max idegesítő lehet hallgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mille p Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Sziasztok! Nincs Valakinek véletlenül elfekvőben ajtókárpitja eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Hello! És hol van az az üzemanyagtartály szellözöcsö?Tudja valaki? Mert voltam szervizben,és nekem elöl a motortérben mondták,ha szemben állsz az autoval,bal oldalt felül megy egy csö,és arra mondták.....hogy az verödhet belül a kasznihoz.....mindent szétszedtek de semmit nem találtak....... Az üzemanyagtartályszellőzőcső-kattogás valóban nagyon sok twinport-os tulajnak már előjött, sokan panaszkodtak már rá. Ezek szerint a sok panasz hatására a gyár is már lépett az ügyben... :lol: Amúgy nem jelent különösebb gondot, ha jól tudom, csak max idegesítő lehet hallgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Milyen zenét tettél bele? Érdekelnének a részletek.... :lol: Sony Xpod gt410 fej cd,mp3,usb Sony Xplod GT 25cm sub 2db különkamrás reflex ládában Sony Xplod 16cm es szett elöre MAC audio erösitö a sub nak. (sony még rendelés alatt....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Juj SORRYYYY nem köszöntem.... Jo reggelt mindenkinek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Sony Xpod gt410 fej cd,mp3,usb Sony Xplod GT 25cm sub 2db különkamrás reflex ládában Sony Xplod 16cm es szett elöre MAC audio erösitö a sub nak. (sony még rendelés alatt....) Úgy látom lessz már támogatóm, ha SONY kérdésről lessz szó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Sony Xpod gt410 fej cd,mp3,usb Sony Xplod GT 25cm sub 2db különkamrás reflex ládában Sony Xplod 16cm es szett elöre MAC audio erösitö a sub nak. (sony még rendelés alatt....) Nekem is Sony van (GT -710), tetszik a sallangoktól mentes letisztult hangja, hasonló mondható el az az első szettről is, de sajnos az erősítői nem egy erőbajnokok, mint ahogy a ládái sem. Egyébként tisztességes, hosszú távon is hallgatható rendszerek építhető belőlük.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Azt valaki meg tudja mondani, hogy a szívó opc mitől lesz 160 paci ? Miben tér el egy 2.0 16v-től ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Azt valaki meg tudja mondani, hogy a szívó opc mitől lesz 160 paci ? Miben tér el egy 2.0 16v-től ? Talán leömlő,egy kis program irogatással hoztak ki belőle ennyit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Talán leömlő,egy kis program irogatással hoztak ki belőle ennyit! Vezérlés és a váltó vajh ugyanaz ? Hol van Voszi ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Vezérlés és a váltó vajh ugyanaz ? Hol van Voszi ? :lol: :lol: váltó még csak-csak... de a vezérlés szerintem máss. Meg lehet belül is sok a más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts